- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
doğumu bile düşünme canım sadece bebeğini düşün ona odaklan onu kucağına aldığını düşün ilk doğduklarında 40 gün kadar süren hayatta başka hiç bi yerde duyamayacağın çok ama çok özel bi kokusu oluyor bebeğinin onu öğsüne yaslayacaksın o ufacık insanı o kadar müthiş bir duyguki sözcüklerle anlatmak imkansız onu emzireceksin karnını doyuracaksın kokunu alacak seni arıyacak gözleirni zar zor açıp sana bakmaya çalışacakk ağlamaya çalışacak o tiz sesi ile ellerine ayaklarına bakacaksın miniminicik seveceksin koklayacaksın öpmeye kıyamayacaksın bakıp bakıp bu benim mi şimdi diyeceksin anne olduğun için şükredeceksin tarifsiz bi mutluluk yaşayacaksın ona dair gelecekplanları yapmaya başlayacaksın ona aldığın ufacık bi emzikte bilemutlu olacaksın kaygılar taşıyacaksın onun için herşeyi en mükemmel nasıl yaparım diye düşüneceksin.... saymakla bitmez annelik herşeye değen çok güzel birşeyyyy....................günaydın kızlarrr,
siz sonbahar depresyonundan bahsetmişsiniz ama ben de 2 gündür accaip mutluyum walla, ev serinn serinn ne kadar özlemişim bunu.
artvinlim inşallah ilk gezi maceranız rahat geçer, Yağız gezmeyi sever. biz de normalde çok gezentiyiz şimdi kızımızın da bizim gibi olmasını çok istiyoruz, bakalım nassı bişi çıkacak.
dırımcım hayırdır sen nereye, bayram tatili planları mı?
canancımm aslında doğum konusunda korkudan çok heyecan var, kendimi pimi çekilmiş bomba gibi hissediyorum, her sabah kalktığımda bugün doğurur muyum acaba diyorum, bu bekleyiş çok güzel ve heyecanlı imiş, Allah'a binlerce şükür bugünleri gösterdiği için. bir de artık kafamı doğum ve bebiş dışında hiçbir şeye veremiyorum kızlar yaa, başka hiçbirşeye odaklanamıyorum, sizde de böyle mi olmuştu?
fış fış kayıkçı oynuyoz bide çoğunlula acayip seviyolar ce ee oynuyoz arada onun dışında gıdıklamaca çokseviyoruz göbeklerin üstünden ısıryorum kahkahalara boğuluyolar yürüteçte acayip mutluyuz bide suratımı uzatıyorum tutmaya çalışıyolar ısırmaya çalışıyolar felan böyle oynuyz iştee geneldeselam herkese.. benn git gide şifayı kapıyorum. işin ilginci anneden yavruya geçe bana yarenden geçti sanırım. ilk o hapşurmaya başladı. ama ben beter oldum. o ilaçların sayesinde sanırım şimdilik iyi görünüyor ama arada öksürüyor bu korkutuyor beni( yaklaşık 1 haftadır yarenim hiç itiraz etmedn biberonunu alıyordu yemeğini yiyordu. yine iki gündür yemiyor ve benim işgence dolu günlerim başladı. gece 1 de yattım 4 te uyandılar. birini pişpişla koy yerine saatlerce yareni salla. 4 te başladım 6,30 da yerine koydum. ve ceren uyandı. onu yedir uyut derken saat 7 oldu. 7,30 da yaren hortladı 8 de ceren derken ruh gibiyim.. şimdi azucuk kestireceğim. tabi kızlar müsade ederse arık öğlen 45 dk falan uyuyorlar. ve uykulaırnı almamaış oluyorlar mızır mızırlar. o yüzden pek uğrayamıyorum ilgi istiyorlar. bende onlarla debeleniyorum yerde. yarenin en sevdiği şey ben yerde yatarken gelip göbeğimi açıp şap şap vurması:)) oyunlar geldi geldi ay gıdı gıdı küçük kurbağa. laylay lom derken bir bakıyorum akşam olmuş ama bende bitmişim.
kızlar siz nasıl oyunlar oynuyorsunuz yavrularla fikir olur.
ay bu arada bu sıralar kızlar birbirleriyle iletişime geçtiler. ama ceren çok hırçın malesef nedenini çözemiyorum. sürekli yarene sataşıyor ona çığır çığır bağırıyor itiyor kakıyor. önce yaren bakıyor noluyoz oluyor sonra o da dalıyor ay güreşiyorlar resmen önce homur hour sesler sonra kahkahalar geliyor. bunlar kavga mı ediyor sevişiyormu anlamıyom anlayanınız var mı yaw:))
hadi uyu bakalım senin cadılar müsade ederseben uyuyayım azcuk öpüldünüz.
sizde uyuyacaksınız hituci zamanla bizde hemen oynamadık ki büyümeisni bekledik hehehhayırlı cumalar herkese...
ne güzel herkes oyunlar oynuyo...biz daha çok küçüğüz((
benimkiler sabahtan beri horul horul uyuyo...bana yine uykusuz geceler var galiba...öğleden sonra uyutmamam lazım
burcin hoşgeldin cnaım...ikizlerle gezebilmişsin ne güzel.bende daha cesaret edemedim...
ilk denemeyi kırkımız çıkınca yapcam inş.
kızlar ya bu bebişlerle ilk zamanlar mı kolay oluyo?büyüdükçemi?
Hayırlı cumalar herkese.
Yemeklerimi yaptım,fırında sütlaçımıda koydum.Bir bakayım dedim kızlar nasılmış.
Canancım getiririm tabiki,ama nasıl ulaştırırım sana been.
Yavrukirpi valla bizde eşimle çok gezentiyizdir.Evliliğimiz neredeyse hep yollarda geçti.Yağız pazar günü 3.ayını dolduruyor hayorlısıyla.Büyüdü artık kuzum.Allahın izniyle gidip rahat geçirip gelicez.Teselli edeyim kendimi eyvahedigeldismile
BURCİN yağızda 3 aylık olana kadar çıkmadı pek dışarı.İnşallah canım bende çok görüşmek isterim.Bakalım kız isteme sözdü derken fırsat bulurum inşallah.
doğumu bile düşünme canım sadece bebeğini düşün ona odaklan onu kucağına aldığını düşün ilk doğduklarında 40 gün kadar süren hayatta başka hiç bi yerde duyamayacağın çok ama çok özel bi kokusu oluyor bebeğinin onu öğsüne yaslayacaksın o ufacık insanı o kadar müthiş bir duyguki sözcüklerle anlatmak imkansız onu emzireceksin karnını doyuracaksın kokunu alacak seni arıyacak gözleirni zar zor açıp sana bakmaya çalışacakk ağlamaya çalışacak o tiz sesi ile ellerine ayaklarına bakacaksın miniminicik seveceksin koklayacaksın öpmeye kıyamayacaksın bakıp bakıp bu benim mi şimdi diyeceksin anne olduğun için şükredeceksin tarifsiz bi mutluluk yaşayacaksın ona dair gelecekplanları yapmaya başlayacaksın ona aldığın ufacık bi emzikte bilemutlu olacaksın kaygılar taşıyacaksın onun için herşeyi en mükemmel nasıl yaparım diye düşüneceksin.... saymakla bitmez annelik herşeye değen çok güzel birşeyyyy....................
canancımm beni çook ama çok duygulandırdınnn, zaten hormonlar altüst herrşeye ağlıyorumm. beklemesi bile böylesine güzelken yaşaması kimbilir nasıldır. iyiki varsın, iyiki varsınız hepiniz mafoldumben
hehhe evet canım bunlar hiç anlattıklarım yaşayacaklarının bilmem kaçta kaçıı
duygu kısmına gelince ben bugün doktorlar dizisini izliyom gestoğponun oğlu ameliyat oluyo oturudm ağladım yani o duygu yoğunluğu anne olduktan sonra hiç geçmiyor hayatım hihiii
aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
oğlum ayağımı sırıyooooo 2 dişi ileeee
heheh neyse tek duygusal anniş ben değilmişim vallaha güzel oynadı sanırsın ki gerçekten saçını başını yoluyorrr2 dişle miiii
gestapoya ben de ağladım walla, ama o da süpper oyuncu yahuu, gerçek gibi yaani.
2 dişle miiii
gestapoya ben de ağladım walla, ama o da süpper oyuncu yahuu, gerçek gibi yaani.
ohooo ben senin gibiyken hayatımın sonuna kadar evden çıkamayacağımı zannediyordum :))hayırlı cumalar herkese...
ne güzel herkes oyunlar oynuyo...biz daha çok küçüğüz((
benimkiler sabahtan beri horul horul uyuyo...bana yine uykusuz geceler var galiba...öğleden sonra uyutmamam lazım
burcin hoşgeldin cnaım...ikizlerle gezebilmişsin ne güzel.bende daha cesaret edemedim...
ilk denemeyi kırkımız çıkınca yapcam inş.
kızlar ya bu bebişlerle ilk zamanlar mı kolay oluyo?büyüdükçemi?
inşallah canım kısmet..Hayırlı cumalar herkese.
Yemeklerimi yaptım,fırında sütlaçımıda koydum.Bir bakayım dedim kızlar nasılmış.
Canancım getiririm tabiki,ama nasıl ulaştırırım sana been.
Yavrukirpi valla bizde eşimle çok gezentiyizdir.Evliliğimiz neredeyse hep yollarda geçti.Yağız pazar günü 3.ayını dolduruyor hayorlısıyla.Büyüdü artık kuzum.Allahın izniyle gidip rahat geçirip gelicez.Teselli edeyim kendimi eyvahedigeldismile
BURCİN yağızda 3 aylık olana kadar çıkmadı pek dışarı.İnşallah canım bende çok görüşmek isterim.Bakalım kız isteme sözdü derken fırsat bulurum inşallah.
yuppiiii..yapın bakalım..yapın da feyz alalım..ben önce bi 6 ay kınasını hallediyim de diş çıkarsınlar onu da yaparız inşallah..birso daha evine yerleşemedi sanırım pc yi açmadığına göre dirimcim benden resim beklyon biliom ama senle konuştuktan sonra çektim resimleri sonra çok mızırdandıı uyuttum sonra yemeğe başladım onu hallet çocukları yıka yeidr uyut vakit olmadı yarın belki istiklale çıakırm evde olmam pazar yüklüyeceğim söz şimdi makine uzağımda veledus ayağımda
kızlar bayramdan sonra dirimim büyük katkıları ile düş buğdayı yapacağızda hatıra kalsın diye 5-10 tane davetiye bastıracaz onun için dirimcim tasarım yapacak işallah güzle bişi yaparım veletlerime anımız kalsın dimi kuranıda okuturuz üstümdne büyük yük kalkalr vallaha içime dert oluyor hiçbirşey yapamayışımm
birseeeeennn???????????noldu?kim üzdü seni..??ayyyy kankimmm sana ihtiyacım morelim bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızgın kırgınımm,içimdeki şeytanı uyandırıyorum...
gerekli ayrıntıları tlf bildireceğim
ayyy eve geldik...mutfağım pisti , eşyalarımızı yerleştirdim...
hemen mutfağa gittim..aygazı sildim bulaşıkları yerleştirdim..sonraada pisleri attım bi kova su yaptım yerleri sildim...annem kro işi bi halı verdi bana mutfağa ser diye.....çocuklarla anca sana iyi olur dedi..
tmm dedim hemen onu serdim...hiç tarzım değil
ama yeni halımı sermeyeceğim bu yedek oldu bana takkiiii çocuklar adam gibi laf anlayıncaya kadar...
sonra bi tanıdık çocuğunun ufalmışlarını yollamıştı onlara baktım..içinde 6 tane swet çıktı
alacaktım almayacam artık 4 tane dışarı çıkmak için alacağım...gerçi onlar 2 -3 yaş ama büyükmüyük evde giyerler....zaten çok pislenecek...
menden bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
doruk nerede yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?