Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Bircecim dün gece seni rüyamda gördüm :)).seninle tanışmıyoruz,resmini falanda hiç görmedim ama aa birceymiş bu kız diyorum.bebişlerden falan bahsediyoruz.ilginçti ya:)).

kızlar biz yarın bebişleride alıp bayram alış-verişine çıkalım diyoruz ama yine huysuzlanacaklar diye korkuyorum.ikizler ya milletin ilgisini çekiyor,herkes bakmak istiyor :).bizimkilerde dışarda şımarıp eve gelincede aynı ilgiyi bekliyorlar bu sefer biz sorun yaşıyoruz.sürekli onlarla konuşmamızı istiyorlar.hergün değişiyorlar ya,çok ilginç.daha erken mi bilmiyorum ama ceket,pantolon,kravat takım almak istiyorum.mevlütte de kullanıırm diye.bulabilir miyim acaba ya?ayy yıllar sonra bayram alış-verişi yapıcazkaydirigubbakcemile2

senağlamasenağlamasenağlama

cnm ya kızlarla neden iftara misafir aldın yaaaa

güle güle giyin cnm bayramlıklarınızı

cnm yaa erken bence pantolon gömlek için rahat şeyler tercih et mevlütlüklerayrı alır saklarsın ben sakladım mevlütlüklerini

öyle mi diyosun dırımcım,o zaman rahat şeyler alayım.valla iyiki siz tecrübeli anneler varsınız da yardımcı oluyosunuz bizekaydirigubbakcemile5

senağlamasenağlamasenağlama

cnm ya kızlarla neden iftara misafir aldın yaaaa

güle güle giyin cnm bayramlıklarınızı

canım kedileri gelmek istemişdi bi gün önce evde değildim. e bidesağolsunlar ben bişi yapmadım kendileri yapıp kendileri yediler değişiklik oluyo bazen birarada olmak...maksat birarada olmak...

kızlar ya karmaaşımızı olucaz 2. ay aşısı yani ayın7 sinde değilde 6 sında olsak bişiolumuki...?

kızlaaaar,

sizler bayramlık alıyorsunuz ne güsell bebişler sağlıkla giysin inşallah, ilk bayram kimbilir ne heyecanlıdır? ben birkaç yıldır, yani çocuk düşünüp de sahip olamadığımız son yıllarda bayramlarda daha bi kötü hşssediyordum kendimi, daha bir eksik o yüzden bu bayram Allah'a şükür çook mutluyumm.biz de bugüünnn bebekli çikolatalarımızı aldııık. artık hiiiçbir eksiği kalmadı, bi de hayırlısıyla vakitlice gelse.

öyle mi diyosun dırımcım,o zaman rahat şeyler alayım.valla iyiki siz tecrübeli anneler varsınız da yardımcı oluyosunuz bizekaydirigubbakcemile5

evet rahat bişiler olsun cnm

canım kedileri gelmek istemişdi bi gün önce evde değildim. e bidesağolsunlar ben bişi yapmadım kendileri yapıp kendileri yediler değişiklik oluyo bazen birarada olmak...maksat birarada olmak...

o zaman sorun yok

kızlar ya karmaaşımızı olucaz 2. ay aşısı yani ayın7 sinde değilde 6 sında olsak bişiolumuki...?

bişey olmazzzzzz

ben kızlara pantolon bulamadım kapri aldım pantolon gibi oldu :) üstleride tshört aldım ama hava doğuk olursa napıcaz bilmiyorum alttan uzun kollu giydiririm artık..adım ayyakkabıları olmuyo kuzucuklarıma ya büyük gelio

kızzzzzzzzzzzz kızlara elbise alsaydın yaaa üşürlerse muz çorap giydirirdin bee

Güle güle giyin bayramlıklarınızı,kaydirigubbakcemile5.
Bende çok aradım oğlumun kıçına pantolon uydurucam diye,bulamadım,bende penye takım aldım.Doruk malesef ayakkabı olmuyor o minik ayaklara canım.ben aldım evde denedim olmadı geri bıraktım.

Firdos bende senin gibi dayımızın sözüne pantolon gömlek kravat aradım ama yok malesef bulamadım.Mevlüt takımları satılıyor ama çok şirin hemde,ayakkabıları bile var.
Ben onlardan aldım.Birde eğer orada C.A mağazası varsa orada gömlek ve kot,kadife pantolonlar bulabilirsin bizim miniklere göre tam.Biz aldık ama daha denemedim yıkadım bakalım olacakmı.

Birşey olmaz canım.Biz 1 hafta geç yaptırmıştık.Sağlık ocağında aşıları çarşamba günleri toplu yapıyorlarmış o nedenle.Yanlız aşı bizde ateş yaptı sende dikkat et derim.İlaç olark tedbirini al.:2:

Canım benim ben getiririm seve seve,ama dediğim gibi sana nasıl ulaştırırım.Ay sütlüsünde birde canın çeker kız.:1hug:

kızzzzzzzzzzzz kızlara elbise alsaydın yaaa üşürlerse muz çorap giydirirdin bee

cicim muz çorapmıkaydirigubbakcemile3 o minicik bacaklara nerden bulayım çorabı.çorabı geçdim elbiseler boydan anca oluyo kaydirigubbakcemile3 mini mini kızlarım teyzesi hiçbişiycikleri dolduramıyolarkikaydirigubbakcemile2

canım düüşünmen yeter.. işin şakası o :) elbet bu bebiler büyüycek bak nasıl ulşacaz birbirimize:))))

yaaaaaa editeee nolmuş yaaa??????????
artvinli kuzum güle güle giyin yazmayı unutmuşum editi bulamadım :)))))

herkes gitmişş...kızlarr canoya diş buğdayı yapacağız ben onun adına canoya davet edeyim siizi.

doruk arabanız varsa eşin bırakırmı cnm??

AYNEN CANIM KIZIM HALA 0 BEDEN 6 AYLIK IIYAFETİ GİYİYOZ HALA EE ANASI ŞİŞKİ OLUNCA KIZI ŞİMDİDEN FORUMUNU KORUYOR ZUHAHAHA İŞALLAH SENİN SIPADA GÜZEL GÜZEL OTURUR CANIM AMA BENİMKİ BUGÜN KÜT DÜŞTÜ ALININI ÇARPTI HEHEHE

canımmm uykun kaçsın diye anltamaıdm ama inan mutluluğunu sabırsız bir heyecanla bekleyişini çok ama çok iyi anlıyorum malum o yollardan bende geçtim ama sne yinede uyumaya çalış doğumdan sonra uyumayı çok isteyeceksin bide bu haftadan sonra iyice ağırlaşacaksın ayıptır sölemesi tuvalete oturmak zor olacak bi tanemmm
Bircecim dün gece seni rüyamda gördüm :)).seninle tanışmıyoruz,resmini falanda hiç görmedim ama aa birceymiş bu kız diyorum.bebişlerden falan bahsediyoruz.ilginçti ya:)).
inanmazsın hamileyken aynı şey bendede olmuştu tam hatırlamıyorum ama hymarry i görmüştüm rüyamda doğuma gidiyordu halbuki tanışmışlığımız hiç yoktu o zamanlar kk ya çok takılınca bilinç altına yerleşiyor heheh
bişeycik olmazzz

canım benim geçen sene bende aynı sen gibiydin 2 bayramıda hamile geçiridm doğum yapanlar bayram kahvaltılarını bayramlık alışverişlerini anlattıkça bizde kıskanıyoduk neyseki şimdi yanımızda kız kurban bayramına sende alışverişe çıkarsın sabret azıcık kaldı çok öperimmm
hımmm sana iyi bi haberim var bende miniminicik kilotlu çorap var prematüre almıştım 2 tane istersen adresini yolla sana yollayayım cnaım benmmm
herkes gitmişş...kızlarr canoya diş buğdayı yapacağız ben onun adına canoya davet edeyim siizi.

doruk arabanız varsa eşin bırakırmı cnm??
ağzın bal yesin kızzz evet kızlar hepiniz hepiniz davetlisinizzzzzz bayramdan sonra 10 gün içinde yapacağımmm

bende geliiimmmmm zemuszemus

çok sevinirimmmm

diirmmm seni kıskandım hatunnnn lcw deki o eşofmandna bende ldım oğluşuma bide sweet aldımm bide sabiha paktunanın kitabını aldım şekerr 19 liraaaa daha okumadım ama adı çocuklarla doğru iletişimmm bugün istiklale çıktımda birde bebeğin güncesi diye bişi aldım malum ben günlük felan tıtamadım ama unutmamak için bişeyleri not almak adına böyle bişi aldım şimdi biraz yazdım aylara göre yazmam gerekiyor bide müsait zamanda hatırladıkça onlarıda yaacağım malum veletler 8. ayın içinde bazı şeyleir unuttum keşke ilk baştan alsaydım yaaa pöfff neyseee
herkes iyi aman aman maşallahhhh bend eiyiyim azıcık yorgunummm
kızlar ya ben dewit 3 ü vermeyi unutuyorum ama ara çok bişi olurmu yawwww

Ama ben maalesef Ankara'dayım, herkes de İstsanbul'da canım olmasss kiii. Canancımm neyseki dün 3:30 gibi uyuyabildim, soora sabah 11'de zor uyandım, tabii hemen düşündüm sondan kaçıncı 11'de uyanışım aceba diye :)
Bu arada bizimki alttan üstten çıkışı arıyor galiba, karnım durmadan inip kalkıyo çok komik yaa, sizin karnınız nasıldı kimbilirrr çarşamba pazarı gibidir walla, tek bebiş içeriyi bukkadar karıştıyosa kaydirigubbakcemile3
Diş buğdayınız umarımm çokkk güsel geçer, bu diş buğdayında çocuğun önüne bişiler koyup seçmesi bekleniyordu dii mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…