Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canom gelmiş hoşgelmişş kızzzzzzzz bayramdan sonra 10 günmüü
eee işim çok daha resim koyacaksın beee
bide süprüz bişi yapacam ama önce anneme gitmem gerek :)

hee kızlar diş buğdayında sert hediyeler gelir heee bebeklerin dişleri sert olsun diye
genelde anneye geliyor bu hediyeler ..hee bize kıyafet geldi genelde....oda olur...ama adeti set cisimler olması dişler öle güçlü olsun diye....

canom güle gülee kullanın canım....güzel günlerde giysinler
pektunayı bitir bende okuyayım cnm...
bendede iki kitap var ama önce ''aşk'' ın son sayfalarını bitireyim...artık kendime okuma saati yapacağım.....o kitaplara bakayım güzelse sana getiririm cnm

kızzzzzzz elife laf etme
elifin manevi sanal annesi olabilirmiyim zuhalll
kızım olsaydı elif başak koyacaktım...

canım bizim bebekler senin zamanında çitlerimize giriyordu
valla böbreğime bile geliyordu hahaha alişin kafa yamuk doğdu zaten akciğer kafesime girmişti ultrasonda gördüm.........
neyseki düzeldi

kuzum bizlerde ist.deyiz ama ist öle büyükki istediğimizde bir araya gelemiyoruz
o yüzden dua ediyorum cano bana yakın yerden ev alsın hahahaa:roflol:

hadi ya sen ankaradamısın neyşe şansına küs sen fotoğraflarla aramızda olursun hehhe uyu uyu 11-12 deme uyu sonr çok ihtiyacın olaacak ay sorma ikizler fena idi karnın patlayacak gibydi kendim kendi vücuduma sığmaz oluyodumm çok sağol cnaım işallah güzel geçer vallahi ben ne yapılır hiç. bilmem organizatör dirim o biliyor bu işleir heheh

hoşbulduk gangammm hee yapalım çıksın cnaım aklımızda kalmasın hemde havalar soğumadan halledelim diyorum ne süprizi bacımm yorma kendiniiii benim içinnn
tamam ttalım okuyyaım sana vereyim irice bi kitap hemen bitmez okumak iyi oluyor ya ben çocukları sallrken okuyodum bi ara şimdi çok hareketli oldukları için sallarken onları tutmak zorundayım okuyamıyom maalesefff cicilerimiz içinde sağol cnaım takımca giyinirizzz
hahha hayallr gerçek olsaaaa :))))

dırımcımmmm ayyıbettin ol tabeee manevi sanal annesi elif kızın :) elifin ismini seçerken esinlendiğim kaynaklardan biri de elif şafak'tır, daha bukkadar popüler olmadan önce de çook severdim, Aşk'ı sevdiysen diğer eserlerini de şiddetle tavsiye ederim, ama enn çok da mahremi.

canancımm sırtın yere gelmez bu organizatörle walla, sen kafanı rahat tut oohhh keyif. artıkın resimlerinize bakarız biz de naapalımm. umarımm komşu da olursunuzz kızlar yakışırr.

haydi iyi geceler kızlarr, öpüyorummm

gelmez vallaha süper bi organizatörüm varr komşuluk zor ama hayat bu süprizlerle dolu yarın ne olacağı belli olmaz
iyi geceler canım tatlı rüyalarrr ahh keşke hamiş olsammm

Aşkı okuyorum
ama siyah sütten sonra sardım ben o kadına

eskiden haftada 2 kitap okurdum çok kalın olmayanlarında

sinan akyüzün de kitaplarını severim
iki kişilik yanlızk çok güzeldi

canan tan yüreğim seni çok sevdi

ne aşk kitapları okudum bee
özlüyorum kendime vakit ayırmayı

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz yine sabahın bikörü ayakdayız. dün gece perdeleri sıkı sıkı kapadım sabah karanlık olsunda veletler uyanmasın belki hava aydınlandı die uyanıyolardır die yok anacım kurulmuş saat bunlar
canoşş hayırlı olsun buğday partisi. zamanını kesinleştirin duruma göre eşime az yağ çekip gelebilirim.ee bide nerde oturuyon sen kuzum..
kitaplardan konuşulmuşş benim favorim canan tan PİRAYE. süperdirşiddetle tavsiye ederim.dırım yüreğim seniçok sevdiden daha güzelll...artıkkitap okumak çok zor oldu....:))

dısrım oku canım oku demek vaktın bool valla ben gecen gun bı kıtap baslım dedım okumayı cok severım ozledım dedım yook nerdeee.............katreı matem adlı kıtap cok guzel ama beklıyoo benı ........benımkılerde erkencı bu sabah bı pazar uyuyayım dedım ne gezer..........yedıde vıyak vıyakk
herkese gunydın.........ıkız annelerıneeee

günaydın herkese...
canancım diş buğdayı zamanıda geldi dimi.zaman ne çabuk geçiyo yaaa.
nasıl doğurcam diye düşünürken kırkımız çıkıyo bugün..
ben nazan bekiroğlunun la adlı kitabını okuyorum tavsiye ederim.bundan önceki aşk tı.oda çok güzeldi.sırada bekleyen kitabımda katrei matem okuma fırsatım olursa.
birde nazan bekiroğlunun yusuf ile süleyhasını tavsiye ederim kitap severlere...
öpüldünüz hepiniz...

günaydın kızlar,nasılsınız?bizim bugün bayram alışverişimiz var,çok heyecanlıyım:).3 yıldır her bayram acaba bir dahaki yıla bebeğimle girecek miyim diye düşünüp üzülürken Allah'ım bu yıl iki bebeğimle bayram kutlamayı Nasip etti Şükürler olsun.

kitaplardan bahsedilmiş,çok utanıyorım ama neredeyse bir yıldır kitap okumuyorum.ama Ayşe Kulin ve Zülfü Livanelinin kitaplarını çok severek okurum.hamileyken netten bir sürü kitap almıştım ama daha okumak fırsat olmadı(.

günaydın hanımlarrr.....bebekleri küçük olanlar kalmış saat 9.30 kalktım herkes uyuyordu çamaşır attım makinaya ve gittim yattım..sonra seslere kalktım evimin 3 erkeği ful gürültü çekiyor..
yani koca erkek mutfağın kapısını takıyor....ben çıkarmıştım...ama çocuklar artık mutfakta herşeye ulaşıyolar ...ocaklardan çok korkuyor eşim....illa takacam takacam ben uyurken takmaya çalışmış
takamıyor..zaten beceri kabiliyeti düşük ve sakar neyse taktı...
bugün market alışverişi yapacağız bez,mama,ıslak mendil,bisküvi süt,vs..

elmuallim aplam okuyamıyorum ama özel olarak vakit ayıracağım
sende 3 tane ablam ne yapacaksın....ama büyüdükce rahatlıyorsun...

doruk cnm okmeydanında cnm canan cnm,
hituci cnm kırkınız çıkıyor hee
hadi hayırlısı benim 1yılım çok hareketli geçti
gebeliğimi istediğim gibi geçmeyince 40 mevlüdümüzü diş partimizi e doğumgünümüzü çok kalabalık ve şaşalı yaptım..her resimlere baktıkca keyif alıyorum valla...

bu arada bugece ömere yere yatak yaptım...valla sesi çıkmadan uyudu kalkmadı bile...ya ne yapacağım park yatakda yatmak istemiyorlar normal yatak alsam düşerler...deli olacağımm

bu arada size bişey anlatacağım geleceğinizi görün :))

biz annemlerde kaldığımızda,ömer annemle oturma odasında yerde yatıyolar
balkon kapısını açıp uyuyorlar...ama kapılarını kapatıyolar...bende yatakodasında
alişle yatıyorum.....yatak odasının tam karşısı banyo tuvalet oranın
ışığını yakıp kapısını açık bırakıyorum.....annem uyurken kapısını kapatmamış..
sen ömer uyan kalk tuvalete git tuvalet fırcasını ald yatağa git yat..
annemde bu ne diyormuş....bi baktım fırça dedi...herşeyi atmış yataktan ömer fosur fosur uyuyormuş annem onu soymuş ellerini ayaklarını silmişş....yaaaaaaa görün neler olduğunu

ayy ne dıyosun ya ............dırım kız dıkkatlı ol bu bucurlerden hersey beklenır.........
ya ben üçüz kısmına bı foto ekledım buyulkk oldu onu nasıl kuçultururum ya bılıyomusun dırımm

ablam artık elleri heryere yetişiyor yaaa..aygaza bile....

ben şimdi küçültürüm ablam sende büyük olanı silersin

ay geçmişe bakamadım hiç bu gece hiç uymadım hemde hiç. 15 dk ancak beynim zonkluyooorr(

Dirim ay ne güldük eşime anlattım katıldı adam. diyoki bizimkşker napcek acaba:)

dirim diş buğdayı bizmkilere de şart oluyor. ikinci dişlerde geliyor. sizlerden tiyolar alacağım inşallah ben hiç anlamam böyle şeylerden hatta burda duydum diş buğdayını bilem.. çokmu cahilim ne((

ay geçmişe bakamadım hiç bu gece hiç uymadım hemde hiç. 15 dk ancak beynim zonkluyooorr(

Dirim ay ne güldük eşime anlattım katıldı adam. diyoki bizimkşker napcek acaba:)

ayyy neler nelerr yaaa camı açıp camın hemen altındaki bidona basıp balkona geçiyor beni görüncede yine aynı şekilde kaçıyor....

dirim diş buğdayı bizmkilere de şart oluyor. ikinci dişlerde geliyor. sizlerden tiyolar alacağım inşallah ben hiç anlamam böyle şeylerden hatta burda duydum diş buğdayını bilem.. çokmu cahilim ne((

kuzum bizim ailede annenim tarafında çokkk çocuk oldu ama kimse yapmadı
bende kk da duydum anneme dedim var dedi...

eee bende dururmuyum elimden gelenin en iyisini yaptım kuzularıma
şimdi canana hazırlanıyorum....önce davetiye tasarımı yapıyorum...
erken gideceğim evini süsleyeceğiz...buğday yapacağız..vs.vs. uzuyor

Yağmurlu bir istanbul sabahından,bu mübarek günde herkesi kucaklıyorumopuyorumnanaktan.
KADİR GECENİZ mübarek olsun arkadaşlar.Bu gece ettiğimiz dualarımızda birbirimizi unutmayalım olurmu.

Oğlum maşallah diyeyim önce saat 11 e kadar uyudu bugün.2 saatte bir mamaya uyandı yedi geri uyudu,gaz sancısına uyanmış kuzum,babamız epey rahatlattıda keyfi yerine geldi kuzumun.

CANAN canım rabbim düğünlerinede davet etmeyi nasip etsin inşallah.Çifte düğün olsun hemde kaydirigubbakcemile2
Valla bende gelmeyi çok isterim,ama yağızla tek çıkabilirmiyim şüpheli işte.Eşime bir sorayım bakayım ne diyecek.bilmiyorumkismile.Arada tutarda laz damarımız.

DIRIM hazırlıklı ol canım,daha bunlar çok karıştırırlar vc.yi.Benim kuzenim.Senin oğluşlar gibiyken vc.nin kapısını açık bulmuş,daldırmış ellerini içine oh bir güzel karıştırıyormuş içine,birde misafirlikte hee.Amanın yengemin bir bağrışı vardı görmeniz lazım.Çok gülmüştüm ogün,şimdi başıma gelirmiki acep.eyvahedigeldismile

DORUK sabah mesayiniz hayırlı olsun tatlım.Senin kızlar çok hamarat annesi uyumak istemiyorlar,erken kalkıp işlerini yapmak istiyorlar daha ne istiyorsun.
Bu arada bende yapıza kilotlu çorap aradım bulamadım.Ama 0 3 ay arası varmış haberin olsun.

artinli cnm hoşgeldin maşallahh yağızoğlana

kızım sen bi çocukla canana gelmeye korkuyon heee

hemde siz yakınsınız üstelik ...valla ben anlamam hastalık olmadığı sürece geleceksin
hem gel sana bişiler diyeceğim....azcukkk sana kızacammmmm
ama gelirsen söylerim buıradan hiç sorma :))
artık gelmede görem

valla kuzum ben evimde ali ile ömeri hayat biçimim yaptım..yani evimde hiçbişey yok onlara zarar verecek..ben asla banyoya girerken kapıyı açık bırakmam...klozet kapağını herzaman kapalı tutarım..bütün fişleri çekerim...yani ne kullanıyorsam çocuklar bunlara ulaşır düşüncesi ile kullanıp kaldırıyorum...sonrada ahhhh ahhh dememek adına..klozete elini sokmak demek direk dizanteri demek
çamaşır suyu ile yıkarım valla ellerini...neyse allah korusun kuzularımızıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…