Ama ben maalesef Ankara'dayım, herkes de İstsanbul'da canım olmasss kiii. Canancımm neyseki dün 3:30 gibi uyuyabildim, soora sabah 11'de zor uyandım, tabii hemen düşündüm sondan kaçıncı 11'de uyanışım aceba diye :)
Bu arada bizimki alttan üstten çıkışı arıyor galiba, karnım durmadan inip kalkıyo çok komik yaa, sizin karnınız nasıldı kimbilirrr çarşamba pazarı gibidir walla, tek bebiş içeriyi bukkadar karıştıyosa kaydirigubbakcemile3
Diş buğdayınız umarımm çokkk güsel geçer, bu diş buğdayında çocuğun önüne bişiler koyup seçmesi bekleniyordu dii mi?
hadi ya sen ankaradamısın neyşe şansına küs sen fotoğraflarla aramızda olursun hehhe uyu uyu 11-12 deme uyu sonr çok ihtiyacın olaacak ay sorma ikizler fena idi karnın patlayacak gibydi kendim kendi vücuduma sığmaz oluyodumm çok sağol cnaım işallah güzel geçer vallahi ben ne yapılır hiç. bilmem organizatör dirim o biliyor bu işleir hehehAma ben maalesef Ankara'dayım, herkes de İstsanbul'da canım olmasss kiii. Canancımm neyseki dün 3:30 gibi uyuyabildim, soora sabah 11'de zor uyandım, tabii hemen düşündüm sondan kaçıncı 11'de uyanışım aceba diye :)
Bu arada bizimki alttan üstten çıkışı arıyor galiba, karnım durmadan inip kalkıyo çok komik yaa, sizin karnınız nasıldı kimbilirrr çarşamba pazarı gibidir walla, tek bebiş içeriyi bukkadar karıştıyosa kaydirigubbakcemile3
Diş buğdayınız umarımm çokkk güsel geçer, bu diş buğdayında çocuğun önüne bişiler koyup seçmesi bekleniyordu dii mi?
hoşbulduk gangammm hee yapalım çıksın cnaım aklımızda kalmasın hemde havalar soğumadan halledelim diyorum ne süprizi bacımm yorma kendiniiii benim içinnncanom gelmiş hoşgelmişş kızzzzzzzz bayramdan sonra 10 günmüü
eee işim çok daha resim koyacaksın beee
bide süprüz bişi yapacam ama önce anneme gitmem gerek :)
hee kızlar diş buğdayında sert hediyeler gelir heee bebeklerin dişleri sert olsun diye
genelde anneye geliyor bu hediyeler ..hee bize kıyafet geldi genelde....oda olur...ama adeti set cisimler olması dişler öle güçlü olsun diye....
canom güle gülee kullanın canım....güzel günlerde giysinler
pektunayı bitir bende okuyayım cnm...
bendede iki kitap var ama önce ''aşk'' ın son sayfalarını bitireyim...artık kendime okuma saati yapacağım.....o kitaplara bakayım güzelse sana getiririm cnm
hahha hayallr gerçek olsaaaa :))))kızzzzzzz elife laf etme
elifin manevi sanal annesi olabilirmiyim zuhalll
kızım olsaydı elif başak koyacaktım...
canım bizim bebekler senin zamanında çitlerimize giriyordu
valla böbreğime bile geliyordu hahaha alişin kafa yamuk doğdu zaten akciğer kafesime girmişti ultrasonda gördüm.........
neyseki düzeldi
kuzum bizlerde ist.deyiz ama ist öle büyükki istediğimizde bir araya gelemiyoruz
o yüzden dua ediyorum cano bana yakın yerden ev alsın hahahaa:roflol:
dırımcımmmm ayyıbettin ol tabeee manevi sanal annesi elif kızın :) elifin ismini seçerken esinlendiğim kaynaklardan biri de elif şafak'tır, daha bukkadar popüler olmadan önce de çook severdim, Aşk'ı sevdiysen diğer eserlerini de şiddetle tavsiye ederim, ama enn çok da mahremi.
canancımm sırtın yere gelmez bu organizatörle walla, sen kafanı rahat tut oohhh keyif. artıkın resimlerinize bakarız biz de naapalımm. umarımm komşu da olursunuzz kızlar yakışırr.
haydi iyi geceler kızlarr, öpüyorummm
ayy ne dıyosun ya ............dırım kız dıkkatlı ol bu bucurlerden hersey beklenır.........
ya ben üçüz kısmına bı foto ekledım buyulkk oldu onu nasıl kuçultururum ya bılıyomusun dırımm
ay geçmişe bakamadım hiç bu gece hiç uymadım hemde hiç. 15 dk ancak beynim zonkluyooorr(
Dirim ay ne güldük eşime anlattım katıldı adam. diyoki bizimkşker napcek acaba:)
dirim diş buğdayı bizmkilere de şart oluyor. ikinci dişlerde geliyor. sizlerden tiyolar alacağım inşallah ben hiç anlamam böyle şeylerden hatta burda duydum diş buğdayını bilem.. çokmu cahilim ne((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?