Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Canım bende çok isterim gelemyi,ama dediğim gibi benim eşim laz tatlım tutmasın dua edeyimde damarı.:Saruboceq:

Hah şimdi çatlatıcaksın beni bu kesinleşti,kız ben merak ederim deli.Söylesene niye kızdın bana,acaba aklıma gelen şeymiki bilmiyorumkismile.
Ama sana söyliyimmi ben bana kızdığını hissediyordum bazı mesajlarından.Dur sana bir öpücük ve papatya vereyimde barışalım olurmu a.s.:1hug:

kızlar bu karnımdaki ritmik hareketler hıçkırık galiba dii mi yaa?e bu ara durmadan hıçkırık tutuyor o zaman
, midesi mi büyüyor nedir? bir deee nassı termometre alayım ben bi tavsiye edin bakalım, kulaktan iyi markalar 100 küsür değer mi?

cananın diş buğdayında herkesler tooplanacak herhalde ne güsell. artvinli cidden tek bebekle niye bukkadar tedigrinsin? başedersin illaki, hem bak bissürü duble tecrübeli anne olacak mekanda, tüyolar da verirler sana

çok sıkıldım çok bunaldım..yoruldum artık..ruhum yoruldu..yalnızlık çok zor iki çocukla hele ki..ahh ahh ahhhh..
havalar bozdu çıkamıyorum eskisi kadar, çocuklar da huysuz ben de huysuzum valla..ne uyumak biliyolar ne yemek..artık yardım edenler de yoruldu bunaldı gidiyolar tek tek..kalakaldım..çok sıkıldım artık..bu ben değilim, ne oluyor bana (((

geçmişi canımmm
geçmiş geçmiştir mazide kaldı o günler
artık maalesef biizm bi hayatımız yok
eskiden onları sallarken okurdum malum hareket etmiyolardı şimdi dönüyolar felan onları tutuyorum okuyamıyorum bende sevdalinkayı okuyorum şuan ama yaklaşık 2 aydır 60. sayfadan öteye gidemedimm

çok mmenun oluurm inna gelirsenn dirimde söylemiş kuzum okmeydanındayım ben vallaha çok ama çok sevinirim vallaha ben burda davet edildiğim heryere gittim bi diirm kutlamaları hariç kimse bana gelmedi ondna üzgünün acukkk(gelde mutlu et beniii

vallaha yaa daha dün doğdular zaman geçiyor vallaha kocaman oldular eşim diyoki tulumlarsan çıktılar normal kıyafet giymeye başladılar diyo dün bi eşofman altı ile sweet aldımda çok ttalı oldu demek siiznde kırkınız çıkıyor maşallahh canım maşallahhh
ahan bi canan daha bende bu iki yazarın dehşet hayranıyım hemen hemen bütün kitaplarını okudum heheh demek bayram alışverişi yapıyosunuz ohh maşallah siizn özleminiz benden daha çoktur hani oldu olmadı tüp bebek evreleir felan sizin için daha çok mutlu oluyorum hep beklediğiniz şeydi dimi ohh ne güzel allah olmayan herkese versin hiçbir evi meyvesiz bırakmasın işallahhh

işallah canım düğünlerinede davet ederim sizi vallaha tek bebekle çıkmaya nası korkuyon anlamadım biz nisanda dirimlerde toplandığımızda benimkiler 3 aylıktı ve tek başıma gittim bendemi chail cehaleti var senmi kendine güvenmiyosun çık gel hiçbişi olmazzz

herzamanki gibi birsenden güzel ayrıntılar canıma rkadaşım yol göstericimizsin klozetin kapağını kapalı tutmaya şimdiden başlamak lazımm olmadı bide kapı kilidi yapalım biizm kapılar dandikte
senin veledin yaptığınada gülsemmi ağlasmamaı şaşırdım vallaha :kedi:

evet canım hıçkırığı onlşar ay ne müthiş yaaa inan annelikten daha güzel bi şey varsa o da gene anneliktir içinde bir can büyütüyorsun kanınla besliyorsun onu ona sen hayat veriyorsun ne müthiş düşünsene bir bedende 2 kalp atıyor yaradanın mucizesine de bak sen yaaa hamilelik sırlarla dolu olsada tarifsiz müthiş birşeyyyyy
vallaha herkes gelirim der kimsecikler gelmez sende görürsün zuhahahah

ay sıkıcı bir pazar sadece çamaşır astım mutfağı topladım başkada bişi yapmadım şimdi bi yemek yapcam o miskinlik yapıyom vallaha gece 2 de yatmışım zaten şiddetli bi baş ağırıs ile sabahta 6 da kendiliğimden uyandım oğlum aralıksız uyudu bu gece 1 de yattı 6 da kalktıı kızım gene cadı ama ya ben dayanamıom uykusuzluğa bu kız nasıl dayanıyor aceppp

birsenn çok para harcama gııııı:)))

herkesin kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlarrr
hepinizden bişey için dua etmenizi isteyeceğim bu gece
allahım sen anne olmayı hak eden her kadına annelik duygusunu ne olur tattır rabbim sen hiçbir evi meyveiz bırakma
AMİN

HOŞGELDİN DEPRESYON GRUBUMUZAAA
canım yanlış anlama ama inan gerçekten yalnız olsan çok ama daha çok zorlanırsın annen kayınvaliden yardımcın çoğunlukla yanında hani gene biraz rahatsın demek istiyorum bir başına olsan daha zor olurdu inanki
geçecek arkadşaım hepsi inankii şimdi sen gerginsin ya çocuklar alıyor senden o elektirği o yüzden onlarda sürekli huysuzluk yapıyor öncelikle sen sakin ol canım benim sen annesin unutma onların sana ihtşiyacı var dertleirni anlatamıyoalr acıksalar söyleyemiyolar susasalar söyleyemiyolar sarıl kuzularına canım öpp onlar büyüyecek ve neşe dolu günler yaşayacaksınız inna bana:asigim::1hug:a.s.

Canancım döktürmüşsün yine, harikasınn :) walla ben orda olsam gelirdim, enerjim az ama gözüm hepp dışarda, bir de sizleri yakından tanımayı isterdim doğrusu. bir ara bir bedende 4 kalp atmıştı kii, o ara cidden kendimi çok ilginç hissediyordum, keşke sürdürebilseydim... neyse ben de bi o köşede bi bu köşede yatıp yuvarlanıyorum durmadan, tuhaf bi uyku hali var üzerimde yaa, 1-2 haftadır ilk aylara döndük, direnip yatağa gitmezsem koltukta oturduğum yerde sızıyorum. Zülfü'den bahsetmişken, Leyla'nın evini okudunuz mu? onu da merak ediyorum ama alamadım daha.

Burçincimm, yarım gün dahi olsa bi yardımcı tutma şansın yok mu canım, ne kadar iyi olur, sade eci temizlese, yemeğe fln yardım etse, 1-2 saat dışarı çıkabilsen dahi çok rahatlatır eminim. tek bebekle eve kapanan birçok arkadaşım dahi ne bunalımlara girdi, sizlerin işi gerçekten çok ama çook zor. Öğretmensen okullar açılınca işe başlamayacak mısın, biraz değişiklik olmaz mı sanki?

Hitucimm kırkınız çıkmış hayırlı olsunn, ilk badireyi atlattın bakalımm. ,

Drım da bayram alışverişine çıktı sanırım ne güsel, benim de eve dair bikaç ihtiyacım var taşınalıberi halledemedim, diyorum Bauhausa gitsek de tekerlekli sandalye bulup otursam öyle gezip seçsek ne iyi olur, hiiç gezecek enerjim yok çünkü, ne dersiniz?

canım durumlar değişti..anlatamayacağım biçimde hem de..
kayınvalidem artık gelmiyor, annem haftada 2 bilemedin 3 gün burda..evet ablamız var ama çocukların yükünü alacak biri değil..evi derleyip topluyor o yani..
eşim hiç yok..ramazan, bayram vs yoğunluk ki zaten de olmasın ona da çok kızgınım..insanın en yakınları bile tek çocuk bakmakla karıştırıyor ikiz bakımını ve bu da beni çok geriyor..anneliğimi sorgulamaya başladım artık..
belki en azından ev işini yapan var diye düşüneceksin şimdi de canom ama o değil beni bunaltan ruhen yalnızlık, 3 dk bi insan sesi duyamamak, bi nasılsın diyen yok, bi ihtiyacın var mı çık bi kuaföre git diyen yok..içim daraldı be canım çok bunaldım anlatamam..dipteyim en dipte (

canım canana yazdım gerçi anladın ama var evde bi ablamız haftada 5 gün geliyor sağolsun..evin tüm işlerini nerdeyse o hallediyor ama bunalma nedenlerimi de yazdım yukarda..sana şöyle açıklıyım bir de benim eşimin işi son derece düzensiz..bizim kafe restoran pastane tarzı iş yerlerimiz var bursada ve eşim sabah çıkıp gecenin 2sinde geliyor..eşimin olmayışı bu yalnızlık mahvediyor beni..dayanamıyorum..!!!!!!!!!!!!!!
gerçi dedim ya çok kızgınım gelmesin bu ara hiç gelmesin gitsin dükkanda yatsın hatta..yoksa kesin elimde kalacak..!kandil günü küstürdü beni kendine..Allah'a havale ettim onu..

ayy kuzum ben senden acayip elektik aldım vallaha seni tanımak şsterdim msn işiide halledemedin neyse aslında siz beni başta pek sevmiyodunuz dşmi hamişler topiğinde hani ben diyodum ya hep sorunlusunuz diye siizde bana tilt oluyodunuz allah bilir heheh
okummaı canım leylanın evini çok güzel bir kitaptı ama şimdi filmini çekiyolar okumadıysan izlersin bi livaneli kitabi okumak istiyosan son adyı okuyabilirsin mesela
tatlım son zamanlar dediğin gibi oluyo sürekli uyku hali koca karından uyuyamıyorsun felan yani sen hamileliğin en zor dönemine girdin artık günden güne ağırlaşacaksın biran önce doğurmak isteyceksin ki bu isteğinde çok ta haklısın çünkü 34 den sonrası işkence gibi hareket kısıtlılığı felan allah yardımcın olsun tatlım

vallaha git gez bende son zamanlardkai alışverişlere tekerlekli sandalye ile gidiyosum yoksa 2 reyon sonra doğuracakmışım gibi oluyodu git gez bence çünkü doğum yapacaksın en az 2 ay bi yere çıkamayacaksın sadece dr kontrolüne gideceksin bide 40 çıkarmaya gidersiniz bi yere sonra kış geliyor hava soğuk olacak bebek hastalanır diye çıkamayacaksın koca kış evde geçireceksin o yüzden çıkabiliyosan çık çok öpüyorummmguclubacismilezemuszemuszemuszemus

hımm evet depresyona girmişiz anlaşıldı
canım benim şöyle yapalım o zaman önceliklşe anneliğini sorgulama
demişsin ya tek bebek değil diye
aynen öyle tek bebek giib olsa herşeyi bırak otur oyna veleidnle ama 2 tane oldumu olmuyor o ayrı oyun istiyo diğeir ayrı
canım bizleir kimse anlamıyor maalesef birileir gelip sen dinlen az ben bakımm demiyor
o yüzden hiçç isyan edip kendini yormaaa
bu veletler biizm ve biz onların herşeyiyizzz onlarda biizm eşler bile 2. planda bak ben eşime deidmki şimdi mlum pazar çık dışarıya sıkıldın evde deidm dolaş arkadaşlarınla takıl dedim gitti yalnızım şimdi gene her zamank gibi neyse ben alışkınım diyeceğim şuki ben yaparım bunu ama eşim demez çık bunaldın dolaş yada ne bilim git kaşını aldır diye hatta ben derim kuaföre gşdecem diye derki bana daha gelmemiş kaşın temzi işte şimdi beni bırakıp nereye giidyon konuşur durur bizi anlamıyolar yani onlar kendince biz üstümüze düşeni yapıyoruz diyolar çalışıyorum evime bakıyorum para kazanıyorum onları kimseye muhtaç etmiyorum eksiklikleirni gideriyorum diyolar onlar için olay bu haytaım biizmde görevimiz kıçımızı kırıp çocuklarımıza bakmak
keisnlikle zor biizm durumumuz ama neyse yarın yardımcı evde olur annende gelir zati bayram geliyo olmadı sen annene gidersin takma cnaım kafana geçecek hepsiii

Canancım sırf senin için dün msnin yeni sürümünü yükle dedi, yükledim, bu sefer de demez mi kişi listeniz şu an erişilebilir değil sonra tekrar deneyin, öffff dedim yaaa abuk sabuk hatalar. eşime yaptırıiim bi ara. bu arada halen bayağı yoğun çalışıyorum, elimde doğumdan önce yetiştirmem gereken projeler vardı, onları halledip salim kafayla girmek istiyorum doğuma.

Kalp kalbe karşıdır, ben gerçi pek sorunlu hamile görmedim kendimi ama sen ööle gördüysen beni bilmem , bikaç majör şey yaşadım, onlarda da kısa sürede toparlandım sanıyorum. Ben kitabı filme tercih ediyorum, yazarın dili güzelse kitap daha tatminkar oluyor. Bak bu ara türkan saylanın hayatını yaptılar, bakalım nassı bişey olacak, o kitabı da çook severek okudum ama umarım yaprak dökümü gibi filan don lastiğine çevirmezler olayı, tuttu diye.

Demek tekerlekli sandalyeyi sen de denedin haa, eşime başta bu fikir itici geliyordu ama yapmak lazım bence de.

sen yükleyene kadar elif bebek gelecek lülülülülülülülülülülülü
yok sen sorunlusun demedim ama hani sizin dönemde sorunlu çoktu dalinn felan vardı ne bilim bi hoş sohbet olmuyodu bi türlü bende sürekli diyodum ya artvinli doğursun daha gelmiycem diye hehe sizde bana sinir oluyodunuz allah bilir

işleirni bitir yavrum doğumdan sonra yapamazsın
evet dizinin fragmanı dönüyor ama bir o kadarda tepki var misyoner felan diye kızıyorum aslında neyse siyasi konulara girmeyyeim

evet hayatım tekerlekli sandalye denedim hemde bir değil bi çok kez alışverişe hep büyük marketlere gittim ben carrefour real gibi oralarda hep tekerlekli sandalye vardı biniyodum geziyodum vallaha eşimde sürüyodu
ama binmesem yürüsem keisn doğurdum canım benim 10 dakka ayakta durdummu rahmim kasıklarıma acayip baskı yapıyodu sankipat donuma düşeceklerdii

kabul olduuu ama bunla kurtulamazsın geleceksinnnnnnn
valla bendede laz damarı var gelir basarım evi görür kocannn

kirpim cnm hıçkırıktır onlar....anne karnındaki tek bir tekme iiçin her çileyi çekerim ve yine söylüyorum param olsa 3bebeği yaparım hamilelik benim için büyülü bahçe
annelik muhteşem bişey....tarfi yok bende....

cnm bence kulaktan ateş ölçer alma bana hediye geldi 100 tl lik bişi
ben şuana kadar 2-3 kere kullandım..çocuk doktorum derki 3 yaşına kadar popodan ölçülen ateş en sağlıklı sonucu verir der..iç ateştir ki bu çok mühim bişi
bizde çok ateşlendik geçen kış...41 dereceyi gördük erkek çocuğundada çok mühim bu iş..
neyse al eczaneden 5 tl lik digital ...ateşsiz geçsin elifimin hayatı.....

cnm yaaa ne söylesem boş malesef erkekler kendi yüklerini hep fazla görüyolar...
ve iki çocuğun varsa senin çocukların başa gelen çekilir diyo millet...kısaca kimse seni anlamıyor...

cnm hayatımız bizden çıkıyor ama ne yapalım ölecek değiliz yaa......ucundan bucundan kendimize vakit ayıracağız...
çok para harcamadım cnm ....
4 paket bez
6 paket ıslak mendil
8 paket devam sütü
6 paket muhallebi
2 paket süt
4 paket danino
1 kilo kaşar
600 gr beyaz peynir
küçük tereyağa
ekmek
domates
salatalık
biber
karpuz
çörek aldık
daha bebe bisküvisi ve hergüne bir paket süt gerek

seninde kadir geçen mübarek olsun cnm
bende allah kabul ederse dua edeceğim
senin içinde edeyim cnm

cnm bayram alşıerişi yok valla çocuklara aldık
benim önceden aldığım şeylerim var onları giyeceğim

sende git gez önümüz kışş elifi evde büyüteceksek

efendim bana gelince...
alışerişten geldik...anam benimkiler kudurdu beeee ..zorla aldık valla....
eşim bir iki meyve istedi ama aldırmadım bayram önümüz evde çürür...
eşim bana vınn aldı artık nereye gidersem gideyim netim olacak..

eve geldik takside kudurdular...benim ev 6.katta anam bunlar merdivenleri tırmanmaya başladılar 3. kata kadar çıktılar sonra eşim geldi aldı..hemen banyo yaptırdık...üstlerini giydirdik...ben nete geldim ömeri sallıorum bi yandan...kalkıp daha pilav salata yapmam lazım

dırımcım komiksin yaaa, üşenmemiş alışveriş listesini de yazmış :) ben markete giderken kağıda yazmaya bile üşeniyorum, kafama yazıyorum bitek. Bayağıdır alışverişe de gitmedim gerçi.

yaşasınnn bugün iftara davetliyiss, yemek yapmııcammm zemuszemus
teyzemde yarın bikaç yemek yapıp gönderecek, sonrası Allah kerim, ay bi kadın bukkadar mı sevmez yemek yapmayı yaa, hiiiç ilgilmi çekmiyo walla.

canancım senin doğal ikiz mii, ilginçmiş yahu, ailede var mı (fiks size sorulan ilk sorudur herhalde bi de ben soriim), yahu eşini tek göndereceğine ailecek çıksaydınız, sen de bebeler de hava alsaydınız? sen de fazla anlayışlıymışsın canımmm.

ha bu arada kızlar eşim primanın 2 numerosunu almış, büyük gelir dii mi, 1 numero da almak gerekir herhalde?

hayatım ben başak kadınıyım detaycıyım..yazarım :roflol:

yok cnm size 2 numara iyidir alma 1 numara cnm...
bendan sana tavsiye gerçi siz tek bebeksiniz
ama primanın ekonomik paketlerinde indirim oluyor cnm
ondan al hemde 4+ yada 5 numara çünki bu dediğim :roflol:numaralar uzun süre kullanılıyor

kızzz niden yemek yapmayı sevmiyorsun
bende çok severim.....ama yiyecek adam yok..oğluşlarım büyüsünde tabak tabak yesinler diye bakıyorum

"ahan bi canan daha bende bu iki yazarın dehşet hayranıyım hemen hemen bütün kitaplarını okudum heheh demek bayram alışverişi yapıyosunuz ohh maşallah siizn özleminiz benden daha çoktur hani oldu olmadı tüp bebek evreleir felan sizin için daha çok mutlu oluyorum hep beklediğiniz şeydi dimi ohh ne güzel allah olmayan herkese versin hiçbir evi meyvesiz bırakmasın işallahhh"

CANANCIM seninle benzeşiyoruz galiba,senin yazdığın birçok şeyde kendimi görüyorum:).evet bende ikisininde bütün kitaplarını okudum,harikalar.

biz bugün bayram alış-verişimizi yaptık,tabii burası küçük bir şehir olduğu için istediğim gibi şeyler bulamadım.bazen istanbulu çok arıyorum(.yinede hoşumuza giden bir kaç kıyafet aldık bebişlere.kıyafet alırken fark ettim kocaman olmuşlar ya:).

evet tatlım doğal ikiz benimki anne tarafında var benim evet vallaha fiks bi soru zuhahah ben eşime karşı epey esneğim aslında mesela geçen okuldan arkadaşı var kayseriye tayiniçıkmıştı geçen istanbula gelmişti git görüş dedim arkadaşınla ben gönderirimonu ama isterimki o da beni göndersin o ise beni bi yere götürmemek için elinden gelen zorluğu çıkarır bu yüzden çok kavga ederiz maaleseff

burda hava yağmurlu ya dün çıktık ama istiklal yaptık bii
ya bende başağım ama birsene bende hayranım üşenmez inmce ince yazar buraya kadın seviyo ya yazdıkça rahatlıyor ben üşeniyom hihihi
ha bu arada kızlar eşim primanın 2 numerosunu almış, büyük gelir dii mi, 1 numero da almak gerekir herhalde?
ben birsenin aksine 2 paket 1 numara almanı öneririm 2 numaralar 2-5 kilo arası ama yinede büyük gelio yeni doğana o yüzden 1 numarayı ben öneriirm

tanışalım o zaman sen nerde oturuyosun bakimmm bi ben daha bulmuşum kaçırmak istemem

ohhh git bakalım iftaraaa

ben aslında yemek yapmayı çok severDİM aslında lezzetli de yemek yaparım ama eşim ve kaynanm sürekli yemeğimi eleştirdiği için artık yemek yapmaktan nefret eder duruma geldimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…