evet tatlım doğal ikiz benimki anne tarafında var benim evet vallaha fiks bi soru zuhahah ben eşime karşı epey esneğim aslında mesela geçen okuldan arkadaşı var kayseriye tayiniçıkmıştı geçen istanbula gelmişti git görüş dedim arkadaşınla ben gönderirimonu ama isterimki o da beni göndersin o ise beni bi yere götürmemek için elinden gelen zorluğu çıkarır bu yüzden çok kavga ederiz maaleseff
burda hava yağmurlu ya dün çıktık ama istiklal yaptık bii
ya bende başağım ama birsene bende hayranım üşenmez inmce ince yazar buraya kadın seviyo ya yazdıkça rahatlıyor ben üşeniyom hihihi
ben birsenin aksine 2 paket 1 numara almanı öneririm 2 numaralar 2-5 kilo arası ama yinede büyük gelio yeni doğana o yüzden 1 numarayı ben öneriirm
tanışalım o zaman sen nerde oturuyosun bakimmm bi ben daha bulmuşum kaçırmak istemem
offf uyku tutmuyo artık beni yaa, zaten ileride uyuamıycam şimdi bari tosur tosur uyuyabilseydimm, ama şu saat olmuş cinnn gibiyimmm
artvinlim cidden canan çook ama çok güzel anlatmış, heecanla merakla bekliyorum .
dırımcımm hayırdır neye sıktın canınııı?
ayşeçınarlı senin bölümün neydi merak ettim, yalnız kız 20 kilo verince nassı değişti yaa inanılmaz, direkt 10 yaş gençleşti en az.
seramik canım..
yeşim okuldayken balık etliydi..o zamanlar biraz uçuktu giyim tarzı..şimdi daha kadınsı giyiniyor..
offf kızlar yaaa accaip gazım var benim, gazman gibiyim yahuu, yemeğe gittik patlıycam sandım walla bir de sütyen takmak tam bir kabus göğüslerimin altları hep tahriş oldu kıpkırmızı benden geçmiş yani evde oturmak daha cazip artık galiba
dırımcım 3 kilo bi bebiş çıkarırsak güsel olur walla, en azından ele gelir o kısmı güsel.
Canancımm ben de eşimi bunaltmam genelde, hamileyken yatmam gereken zamanlarda dahi, onun bir yemeği fln olduğunda gitmeyeyim desede zorla gönderdim, ikimizin de nefes boşlukları vardır evlilikte yani çok sıkmayız birbirimizi, ama hani senin çocuklarla tek çıkman zor diye dedim keşke birlikte çıksaydınız diye. neyse dün gezmiştiniz zaten
artvinlim sen eşine de annene de biras daha sert yap yahuu, sen bir annesin artık çocuk için enn iyi olanı sen bilirsin zaten. inisiyatifi sana bıraksınlar biraz da.
seramik canım..
yeşim okuldayken balık etliydi..o zamanlar biraz uçuktu giyim tarzı..şimdi daha kadınsı giyiniyor..
Canım annemde eşimde bazen abartıyorlar farkındayım,ama bende altta kalmıyorum sert değilde,derdimi anlatmaya çalışıyorum.
Hele babam tam bir facia,ilk zamanlar günde 10 kez arardı,aman dikkat et öyle böyle,yok sositosositoyok bunlar bana anneliği yakıştıramadılar derdim ağlardım eşime,şimdi alıştım.
sallamıyom.
Ayşecim ya,sen boşver yeşimi filan,sen ikizlerinden bahset.Kıızndan oğlunda,gelişimleri nasıl,zorlukları güzellikleri neler.
ben bunları merak ediyorum.Geçmiştede sordum,okumamışsın.kaydirigubbakcemile
Kızlar salı çıkıyoruz yola,sorsan bayram gezmesi,aman gelen giden ne tatili gezmesi ama.
Kayınvalidemlerin geleni gideni çok olur.Birde her gelene malum ikram,birde yağız var oda ilgi istiycek,benimle kim ilgilenicek bilmem.
Kardeşimin sözü olmasa gitmek istemezdim.Birde eşim çok istiyor,artık çok sıkıldım buralardan diyor.Birazda o mutlu olsun diye gidiyorum.
Arada fırsat bulup kevser ve burcinle görüşebilsem ne kadar güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?