Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kızlaaarrr günaydınnn,

size cil bir sorum varr, benim son bikaç günde cildim iyice bozulmaya başladı dün gece daha da bi fenaydı. yüzümde, göğüslerimin altı ve arasında vs egzema benzeri kırmızı kızarıklıklar var, sizlerde son evrelerde cilt sorunları yaşadınız mı, hormonal bişey mi yoksa bağımsız bir durummu merak ettim.

maşallah canım çok iyi bence kiloları

cnm ya sağlıkocağına gitmedim ..nedense sağlıkocağındaki ebeler
bizlere siz bişey bilmiyorsunuz biz biliyoruz havasındalar...
Bazen okuyarak değil yaşayarak onlardan daha çok bilgiye sahip olacağımızı bilmiyolar...
Ben hep cerrahpaşaya gittim halada öle
kopmadım oradan muayneleride oluyor testleride...

cnm benim kaşıntı varmı ??? Varsa cildiyeye git gebelik alerjisi var cnm çünki.....inş. Değildir..

tünadınlar saat 10 kalktık çok şükür kuzularım uyudu bu gece
hatta ömer hala uyuyor gece 12 de salladım salladım uyumadı bende aldım götürdüm...yer yatağına yanına yattım uyudu halada uyuyor..şimdi yanına gideceğim...neden bu kadar uyudu bu çocuk..kahaltı vereceğim...bulaşıklarımı halederim.çamaşırlar kurumuştur onları alayım katlayım ütüleri yapayım...
Evi süpürecem..yemeğim var..aksama eşim arakdaşları ile iftara gideceklermiş.
Gideyimmi dedi git dedim...

Yaa alişim hastaydı şimdi gaye iyi ama dün yine başladı öksürmeye burun akıntısı devam ediyor...genzine akıp balgammı yapıyor acaba balgam sökücüsünü
kestim 4 gün de iyi oldu diye....yarın buarada bi yer var eve çok yakın oraya götüreceğim..bayram gelmeden baksınlar hemde 12 tl bakıyolar kadındoğuma gittim çok iyi çok ilgiliydi...birde çocuklarda kansızlık ve anemi testlerini ücretsiz yapılarmış gitmişken yaptırayım :)

dırımcımm çok kaşıntılı değil, daha ziyade egzema gibi. ya şu göğüslerim düzelse bari havalar soğusa geçer ehrhalde, terleme fln olmasa.

hitucim evt koyulaşıyor bazılarının değil mi, bizim gelinin de özellikle boynu fln bayaa kararmıştı. bir de bazılarının yüzü fena şişiiyor. bakalım biz neler görüciiz son demlerde.

dorukcumm bence de kiloları gaayet iyi maşallah.

günler geçsinnnn bebiş gelsiiin artık, iyice sabırsızlanmaya başladım yahuuu.

senin yavruş nasıl Artvinlicim ?

Canım işte şimdi oldu.Ya ben senin sıpaları çok merak ediyorum yokmu resminiz felan.Avatardaki resminden anlaşılmıyor boy pos.
Maşallah canım yavrularına,valla benim oğlumda en son 1 ay önce 4,5 kiloydu,boyumuzda 53 cm.di şimdi gitmedik daha biryere.Benimkide aynı canım,bazen çok güzel göz teması kurup gülücükler atıyor biz okşadıkça,sanki konuşmaya çalışıyor sesler çıkartıyor,bende dönence astım beşiğine ilk bakıyor gülüyor,sonra bakmıyor bile,bende çok meraktayım bizi ne zaman tanıycak bu diye,ama zamanı var galiba daha.

Canım yağızında 2 ay aşısı 1 hafta geç olmuştu birşey olmaz merak etme.
Maşallah benim fıstık yeğenlerime koca kız olma yolundalar aferin onlara.

Canım çok geçmiş olsun oğluşuna,Maşallah kııız sana sabah sabah formdasın yine.

dorukcum bencede kiloları çok iyi.
benimkilerde 3500 kg anca yeni doğan ebatına geldiler.:)))

Canım kırkınız çıkmış maşallah size,zaman nasılda geçiyor ya.
Senin kızlarda maşallah iyi kilo almışlar.

YAVRUKİRPİ maşallah yolun sonuna geldin bee.Elif kızı bende çok merak ediyorum .
Bende manevi teyzesi olabilirmiyim bilmiyorumkismile

yok tatlım tüp bebek değil benimkiler. memorale hamilelik kursuna gidiyordum ben
seninkiler de çok pimpirikli canım ne olacak yani alla alla boshayallersmile
tatlım allah dualarını ksbul etsinnn
beğenmiyor canım ya ne bilim şöyle büyük bi iştahla yediğini nadiren görüyorum ee adam 33 yıl annesinin yemeğini yemiş şimdi benimkilere burun kıvırıyo biz bu konuda çok kavga ettik ben bi aera yemek yapmıycam git annende ye felan deidm hatta bi anımı anlatayım
hamileyim 6 aylık felan kıymalı yumurta yaptım domatesli biberli felan neyse okuldan geldi hem alelacele onun yemeğini hazırlıyom hemde kendim hazırlanıyom kıymayı pişirdim yumurtayı gelince kırarım deidm soğumasın d,ye neyse geldi kırdım ocakta bıraktım bende o ara üstümü giyiniyorum tabi koca göbekle azıcık zor oluyo o arada kıymanın acuk dibi tutmuş yarısını yedi yarısını bıraktı tabi o surat ifadesi o memnuniyetsiz surat ifadesi beni deli dlei dlei eidyorrrrryolda dr gidene kadar ağladım o gün malum hami,lelik duygusallığıda var ohh ama vicdan azabı çekti o günn canıma değsin ama benide çok ağlattııı

nerdesin gıı sennnnn kayıpsınız wavy ile beraberrr

vsllaha ya msn de ne muhabbetlerdi artık allah ne verdiyse uykumuz gelene kadar konuş dur hakkını yemiyeyim gardolabımın fikir annesisin hihihih

mşallahhh biz 8 aylığız daha kızım 7 kilo olmadı heheheh
ben gebelik alerjisi olmuştum ama şiddetli kaşıntım vardı benim ben kıpkırmızı olmuştummm
YAVRUKİRPİ maşallah yolun sonuna geldin bee.Elif kızı bende çok merak ediyorum .
Bende manevi teyzesi olabilirmiyim bilmiyorumkismile

hayır olamazsın byrda manevi teyze sadece ben olabilirim hahahahahahasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay daha yeni kahvaltı yapıyorun dün börek yapmıştım bi parça onu yiyom bu veletlere ne oldu yaa yarım saat sallıyom 10 dakka uyumuyorlar hele kız ayyyyyy deli ediyor beni sağa dönüyor sola dönüyor kafasını geriye atıyo sabah bacağına yapıştırdım valaha bi tane delirdim yawww

Heyyy elifciğin ne çok manevi teyezi var canımm yaşasınnn zemuszemus

canancımmm ben sinir oluyorum bu erkeklerin annelerinin yemeklerini araması durumuna, benim neyseki öyle bir sorunum yok kayınvaldiem benden de yoğun bir iş hayatı olduğu için yemek konusunda benden daha başarısız sayılabilir, o yüzden eşim ne yapsam bayılıyor heheee.

artvinlim harbiden az kaldı yaa, inanamıyorumm nasıl heyecanlı bit bekleyişmiş bu böylee. yalnız çocuk yarım saat hareket etmese dürtüp uyandırıorum, çıktığında acısını çıkarmasa bari :)

merhaba kızlar,nasılsınız?bizde temzilik var bugün bayram öncesi.tenmizlikçi teyze iş yaparken bende dinleneyim dedim biraz.bebişleride babası uyuttu ohh ne güzel.kızlar 16 eylülde mevlütümüz var İnşallah,hepiniz davetlisinizolumunekankayizsmile

herkese merhaba
aranıza yeni katıldım adım banu
2 yaşında bir kızım var ve ikizlerim de 1 aylık :)))
Aranızda bize de yer varmı

hoşgeldin canım..ay ne güzel demek birde kızın var.bende kızım olsun çok istiyorum ama daha erken tabii.hamilelikten önce oğlum olsun istiyordum ama şimdi iki oğlum olunca birde kız istiyorum.alışverişde o pempe kıyafetlere takıldım kaldım valla:)).

al bendende okadar dr 7 ay boyunca bana 1 kız 1 oğlan dedi herşey baştan aşağı pembe mavi hazırlandı yatak yorgan kıyafetler dünya masrafa girdik bunlar bir doğdular(oda erken neyse)kız eşyaları elimde patladı oda kısmını değiştirdik ama elbiseler kaldı birde okadar seviyorumki kızları içime dert oldu Allah oğullarıma sağlıklı uzun ömür versin ama ileride 1 kız doğurayım diyorum kısmetse sakladım hurçlara kaldırdım ne varsa
oda erkek olursa kadere

annem grip diye gönderdim 3 gündür yok oğlana ben bakıyorum şimdi benimde boğazım şişti burnum tıkandı prematüre bebeğime bulaştırmamam lazım ne yapacağımı şaşırdım doğum yapalı 2 ay oldu sütümde kesilmek üzere bebeklerden biri hala küvezde süt isterler zordayım anlayacağınız yarında evdeki oğlumun rop muayenesi var inşallah düzeliyodur gözleri kör olmaz kuzum heyecanlıyım Allah hayırlısını versin

Selam kızlar.
Doruktan özendim giydirdim oğlumu doğru sağlık ocağına,kilo ölçümü için.
Ama azkalsın tartmıyolardı oğlumu,öyle merak ettikçe olmazmış,aşıdan aşıya ölçüm yapıyolarmış.
Dedim buraya kadar geldik boş çıkmıyalım allahtan hemşire çok tatlıydı,hem yağızı sevdi hemde tarttı.oğlum 5,5 kilo olmuş teyzeleri

herkese merhaba
aranıza yeni katıldım adım banu
2 yaşında bir kızım var ve ikizlerim de 1 aylık :)))
Aranızda bize de yer varmı

Hoşgeldin canım aramıza,ben ikiz annesi değilim ama buradayım çok eğlenceli ve eğitici bir topiktir burası.
Aman yerim ben o bızdıkları bee.

Canım mevlüt hazırlıkları nasıl gidiyor.Bizimde bayramdan sonra kopya çekeyim senden nasıl organize ettin bakalım.

DIRIM bize yardımcı olsana,şöyle deneyimlerrinden bahset azcık yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…