günaydınnnn az evvel sağlık ocağından geldim.. sizede sölemişdim ya 1 gün önce yaptırsam bişi olurmu die. hemşire ne desin olmaz bi gün önce dedim niye? olmaz dio dedim ne alaka ya herkes yaptırmış.. bu sfer itiraf etti ya aslında benim elimde aşı yok bugün siz haftaya gelin. dedim geç olyo erken olmuyo yani kadın kızardı bozardı gerizekalı... sinir oldum..bu arada kızlarımdan biri maşallah 5600 gr diğeri 4750 gr olmuş nasıl sizce kiloları?
günaydınnnn az evvel sağlık ocağından geldim.. Sizede sölemişdim ya 1 gün önce yaptırsam bişi olurmu die. Hemşire ne desin olmaz bi gün önce dedim niye? Olmaz dio dedim ne alaka ya herkes yaptırmış.. Bu sfer itiraf etti ya aslında benim elimde aşı yok bugün siz haftaya gelin. Dedim geç olyo erken olmuyo yani kadın kızardı bozardı gerizekalı... Sinir oldum..bu arada kızlarımdan biri maşallah 5600 gr diğeri 4750 gr olmuş nasıl sizce kiloları?
kızlaaarrr günaydınnn,
size cil bir sorum varr, benim son bikaç günde cildim iyice bozulmaya başladı dün gece daha da bi fenaydı. Yüzümde, göğüslerimin altı ve arasında vs egzema benzeri kırmızı kızarıklıklar var, sizlerde son evrelerde cilt sorunları yaşadınız mı, hormonal bişey mi yoksa bağımsız bir durummu merak ettim.
canım kızım 5 kilo oldu,oğlum da yaklaştı 5 kiloya..iyimi sayılır bilmiyorum ama haziran bebeklerine göre küçükler,temmuz bebeklerine göre orta halliceler sanırım..boyları da orta hallice..55 cm civarı...geçmişin hepsini okuyamıyorum çoğu zaman,gözümden kaçmış,kusura bakma tatlım..ikisine de oyun halısı aldım..içlerine koyuyorum..ama 10 dakkada sıkılıyorlar..henüz cisimlere uzanmıyorlar..çıngırak mıngırak sallıyorum isterlerse bakıyorlar çok fazla ilgilerini çekmiyor şu an..çenelerine dokununca eğer canları isterse gülümseyerek karşılık veriyorlar..gülümsesinler diye mıçımı yırtıyorumne zaman tanıcaklar bizi acaba...??
senin yavruş nasıl Artvinlicim ?
günaydınnnn az evvel sağlık ocağından geldim.. sizede sölemişdim ya 1 gün önce yaptırsam bişi olurmu die. hemşire ne desin olmaz bi gün önce dedim niye? olmaz dio dedim ne alaka ya herkes yaptırmış.. bu sfer itiraf etti ya aslında benim elimde aşı yok bugün siz haftaya gelin. dedim geç olyo erken olmuyo yani kadın kızardı bozardı gerizekalı... sinir oldum..bu arada kızlarımdan biri maşallah 5600 gr diğeri 4750 gr olmuş nasıl sizce kiloları?
tünadınlar saat 10 kalktık çok şükür kuzularım uyudu bu gece
hatta ömer hala uyuyor gece 12 de salladım salladım uyumadı bende aldım götürdüm...yer yatağına yanına yattım uyudu halada uyuyor..şimdi yanına gideceğim...neden bu kadar uyudu bu çocuk..kahaltı vereceğim...bulaşıklarımı halederim.çamaşırlar kurumuştur onları alayım katlayım ütüleri yapayım...
Evi süpürecem..yemeğim var..aksama eşim arakdaşları ile iftara gideceklermiş.
Gideyimmi dedi git dedim...
Yaa alişim hastaydı şimdi gaye iyi ama dün yine başladı öksürmeye burun akıntısı devam ediyor...genzine akıp balgammı yapıyor acaba balgam sökücüsünü
kestim 4 gün de iyi oldu diye....yarın buarada bi yer var eve çok yakın oraya götüreceğim..bayram gelmeden baksınlar hemde 12 tl bakıyolar kadındoğuma gittim çok iyi çok ilgiliydi...birde çocuklarda kansızlık ve anemi testlerini ücretsiz yapılarmış gitmişken yaptırayım :)
dorukcum bencede kiloları çok iyi.
benimkilerde 3500 kg anca yeni doğan ebatına geldiler.:)))
yok tatlım tüp bebek değil benimkiler. memorale hamilelik kursuna gidiyordum benCanan senin kayınvalide neden bende sempatiksalakcinni yapıyor.Anam teyzem bulmuş senin gibi fıstık kızı töbe töbe kandil günü......
Eşinede kızdım şimdi,kendi gezsin dolaşsın,sana müsade yok.
Geçen hafta eşim izinliydi.Dedim yağız sana emanet ben gidiyorum.Çıktım saçımı kestirdim,kaşımı aldırdım.Birde aslışveriş yaptım oh bir iyi geldiki sorma.
Eve geldim dedim geçmi kaldım yoo dedi erken bile geldin,keşke saçınıda boyatsaydın,bak o hiç aklıma gelmemişti.Baktım evide toplamış,mutfak mis gibi derli toplu saolsun yapmış.
Ama annem kızıyor bırakmışsın adamı nereye diye,ulen kimden yana bu hanım bilmem.
Canan seninde tüplü bebek değilmiydi bu sıpalar.Memorialde oldu zannediyordum.:CüvCüv:
Bu arada eşime sordum.Dedim ben size tutar arada laz damarı,yağız çok küçükmüş birde szii merak edemem diyor.Aman beni ne merak edecekte oğlunu düşünüyordur.
Bana güvenemiyorlar ya,deli oluyorum.Kendi annem bile kırkkez tembih ediyor.Ya ben çokmu cahilim acaba.:çok üzgünüm:
BURCİN canım kıyamam kim bunalttı seni syle alsanaalsanasmile.Üzme tatlım kendini,sen çok mükemmel bir annesin iki tane tatlı balık yetiştiriyorsun maşallah.
Eşler bazen anlayışsız olabiliyor malesef,oda anlayacaktır hatasını eminim.Üzme kendini olurmu.a.s.
tatlım allah dualarını ksbul etsinnnben geldim..allahım kabul ederse şu mübarek günde bir iki dua ettim
sağlık ağız tadı ver rab dedim geçim sıkıntıısı verme dedim....hakkımda hayırlı olanı nasip et dedim...
herkese versin rabbim...gönlündekini...
canan kızzzz kirpinin tek bebişi var kuzum o bizim gibi civciv yavrusu çıkarmazzzz....3 kilo doğar ve bizim gibi çok bez yemez ..o yüzden 2 numara dedim..ben ali ile ömere bile pamatüre bezi 20 gün kullandım sonra biraz büyük gelmesi ile 2 numara kullandık....
canan cnm kocan yemeğinimi eleştiriyorrrr ...ttuuuuutuuuuuuu diyorummm
valla bende güzel yaparım yemeğimi...kocamda eleştirir ama güzel olmadıysa bunu tutturamamışsın der.....
geçen annemde doğumgünümde böğrek açtım kaynanamada nasip oldu dedim olmuşmu usta
ne diyon dedimm..olmuşşşşşşşşşşşş didiiiiihahahaaa
artinlii şimdiden yan çizdin kızzzzzzzzz koca kadınsın anam ayart kocanı
bence kocan sana güvenmediğinden değil
bizleri tanımadığından güvenmiyor,nede olsa sanal alemm
nerdesin gıı sennnnn kayıpsınız wavy ile beraberrrselam canlarımmm, ya ne güzel muhabbet olmuş, kaçırmışım, ama birsenim burda , canım nbr?
canan senin hamilelik haberin aldığın an aklıma geldi, çok gülmüştük hani benimkini de anlatmıştım... ne güzel saattlerce yazışıoduk..
dün kızlar ve eşim çarşıya gittik, kendime şık bir kap aldım, kap diyordu satıştaki kızlar şöyle uzun manto gibi yeni sezonmuş indirimde değildi ama çok beğendim diye eşim sesini çıkarmadı kuzum, aldı hemen.. evdebn de bi pantalon uydurcam arık, çok mutlu oldum tedavi sırasında kilo aldım diye bişi almamıştım, e hamilelikte evde geçince 3 yıldır doğru düzgün bişi almamıştım çok ii geldi valla..
kızlara bişi alamadım hem çok pahalı hemde tam mevsim değişimi bi de çk çok hediye geldi hiç giyilmemiş 10 kat elbiseeleri var, hergün birini ikisini giydirip gezicem, 2 bayramdır ziyaret yapamıyorm, biliyorsunz hamileliğim çok zor geçti, tansiyon mide spazmları... bu sıralar yine mide spazmları geçiriyorum, saframda oluşan taşlar da tetikliyormuş, çok sıkıntı veriyor, göğsümde biri oturuyor sanki, nefes alamıyorum sol koluma vuruyor ağrısı... bayramdan sonra dr.a gidicem inş.
biz bayramda 25 kapı yapıyoruz, eşimin de benim de ailesimiz bursada olunca...sadece şaban da 5 amca 1 hala 2 teeyze var, bende de 3 dayı 1 amca, anneanne babaanne....
BURÇİNN,eskirahat günlerimizi arıyoruz zaman zaman,ben de çok bunalıyorum ama bu akşam hatırladım da her kadir gecesi camilerde emirsultan hazretlerinin türbesinde sabahlara kadar Rabbimden istedim bu yavruları, çok şükür boş bırakmadı kucağımı.. şimdi eşimi yolladım camiye, kuzularım maşallah çok güzel uyuyorlar sanki babam rahat rahat etsin ibadetini diyorlar, ben de regl oldum, son günüm, malesef sadece tesbih çekebiliyorum...
ben gebelik alerjisi olmuştum ama şiddetli kaşıntım vardı benim ben kıpkırmızı olmuştummmkızlaaarrr günaydınnn,
size cil bir sorum varr, benim son bikaç günde cildim iyice bozulmaya başladı dün gece daha da bi fenaydı. yüzümde, göğüslerimin altı ve arasında vs egzema benzeri kırmızı kızarıklıklar var, sizlerde son evrelerde cilt sorunları yaşadınız mı, hormonal bişey mi yoksa bağımsız bir durummu merak ettim.
YAVRUKİRPİ maşallah yolun sonuna geldin bee.Elif kızı bende çok merak ediyorum .
Bende manevi teyzesi olabilirmiyim bilmiyorumkismile
herkese merhaba
aranıza yeni katıldım adım banu
2 yaşında bir kızım var ve ikizlerim de 1 aylık :)))
Aranızda bize de yer varmı
hoşgeldin canım..ay ne güzel demek birde kızın var.bende kızım olsun çok istiyorum ama daha erken tabii.hamilelikten önce oğlum olsun istiyordum ama şimdi iki oğlum olunca birde kız istiyorum.alışverişde o pempe kıyafetlere takıldım kaldım valla:)).
herkese merhaba
aranıza yeni katıldım adım banu
2 yaşında bir kızım var ve ikizlerim de 1 aylık :)))
Aranızda bize de yer varmı
merhaba kızlar,nasılsınız?bizde temzilik var bugün bayram öncesi.tenmizlikçi teyze iş yaparken bende dinleneyim dedim biraz.bebişleride babası uyuttu ohh ne güzel.kızlar 16 eylülde mevlütümüz var İnşallah,hepiniz davetlisinizolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?