dırımcımm sen niye kayınvalidenin yanına geçtin, ben mi kaçırdım sebebi? hayırdır?
ya kızlar umarım isteyenlere üçüncü, bana da ikinci nasip olur ileride :). 3 te diyebilirdim ama yaş 32, bir de 34'te yapsak soora geç olur artık.
ya bir de bişi soracağım size NST'ye bağlanmadan önce tatlı bişey yemek gerekir mi hareket artsın diye? ne dersiniz?
kevser canım çok sağol eşime aldırayım.yastığına damlatılıyor demek çok ilginç. aa biz yastık kullanmıyoz nolcek şimdi:)
firdoscum, canım benim damlam da 7 kilo, çağlam 9 kiloydu, dr.a götürdüğümde hep biraz daha bekle dendi ama çocuk ısrarla yemiyor içmiyordu, kan tahlili yapıldı demir eksikliği çıktı, demir eksikliği iştahsızlık yapıyormuş, demir ilacına başladık 1 ay geçti çocuk bi iştahlandı sanki şimdi g-daha ii, 20 günde 500 gr. almış şok olduk, çok sevindik.. ama bir de seven seas diye balık yağı içeren vitamine başladık, onun da çok etkisi oldu bence..
saolun kızlarrr ilk defa gireceğiz du bakalım ne çıkacakk.
günaydın kızlarrrr bebişlerimin aşısını yaptırdım geldim.çok ağladılar ya...
bu arada ateş olmuşmuyu sizde 2. ay aşılarında??? ateş olunca calpol ver dedi hemşire ne kafar vermeliyim ???
evet canım verem aşısı-zatüre-karma aşı 3 tane yaptılar....
evet ateşlendi benimkiler 1-2 gün ,sonra geçti..ama öyle aşırı ateşlenme değil..38 derece olmuşlardı...
günaydın kızlarrrr bebişlerimin aşısını yaptırdım geldim.çok ağladılar ya...
bu arada ateş olmuşmuyu sizde 2. ay aşılarında??? ateş olunca calpol ver dedi hemşire ne kafar vermeliyim ???
tatlım bu mesaji sakla çok değil doğumdan en geç iki ay sonra keşke hamile olsam deyip ne demek istediğimizi anlayacaksın
pofff kociş yoktu görevli idi bu gün oğlum iyice kötü oldu akşam üzeri dr götürdüm annemle bbamda geldi ilaçlar yazdı şimdi kpcişi gönderdim alsın diye öksürmekten uyuyamıyo nedense horlar gibi inliyor ateş yok ama kızda uyumuyo şuan biri bacağımda biri kucağımda bende bş hoşum tek ellede olsasize yazmaya çalışıyom kk aşkı işte:lepi:
selam kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim:))) size bişey sorucam benim kızımın 6 dişi birden çıktı hatyta 8 diyebiliriz onlarda çıkmak üzere doktorumuz normal değil ama korkulacak bişey yok diyor sizde böyle bişey yaşayan varmıdır acaba ?
ARTVİNLİ geçmiş olsun canım..
biz bugün doktordaydık ve moralim bozuldu biraz.Kağan Samet kilo ve boy açısından yaşıtlarını yakalamış ve gayet iyi dedi.metobolik açıdanda sorunu yokmuş.1 ay sonra ek gıdalar başlayabilirmişiz,prematüre oldukları için 5.ayda başlayalım dedi.ama Deniz Oğuz hiç kilo almamış.hala 5 kilo.aslında kan ve idrar testi yaptırmıştık ama yarın yenilememizi istedi ve ultrasonla iç organlarına bakalım dedi.kendisi baktı,sorun yok gibi dedi ama emin olmak istedi.eğer bir bebek yediği halde kilo alamıyorsa korkulacak birşey var demekmiş ama bizimki hiç yemiyorki...ednişelenmeyin dedi ama ben çok korkuyorum birşey olacak diye...ayrıca aptamil pdf kullanmamızı önerdi.bakalım yarın neler bekliyor bizi.kızlar nolur dua edin birşey çıkmasın bebişimde (.
günaydın kızlar.. dün akşam kızlar ateşlendi.sabah 4 e kadar uyumadılar inim inim inledi yavrularım.. şükür 4 de düştü ateşleri beren hala uyuyor irem uyandı emişiyoz... kuzumun keyfi yerine geldi.. offff ne zor bi geceydi.. ..
günaydın canlar......
uzuuuunnnnn aradan sonra bende dün itibarı ile işe başladım ee artık kk rahat rahat yazarım.....
herkez iyidir umarım kuzularda iyidir....
ayyy nerminciğimm merhaba cnm demek işe başladınn ayyyy daha çok küçükler yawww
hadi hayırlısı cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?