Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canım bugün 10 ayı devirdik. benim yarende çok işahsız bir bebekti. zorlamak fayda emedi. bizim yemeklerden vermeye başlayalı biraz rahatım.
dün gece kullandım canım inan çok rahat etti yavrum allah razı olsun. ama anlamadığım şey şu. cerenin üstüne damlattım eşim ilk getirdiğinde. sonra yatarken gecelilerini giydirdim ve yatağına damlattım. yarenin yatağına benim yastığıma ve eşimin.hopp sabah bir baktım bitmiş bu kadar çabuk mu bitiyor yo-ksa bir terslik mi var bu işte
canım biraz erken olmuş açıkçası. bazı bebekler dişli doğar seninkide erken çıkarmış. dimekki kalsiyum açısından sıkıntısı yok yavruun doktorda kok-rkma dediyse endişe etme ne güzel işte ne versen çiğneyecek seni ğzmeyecek pitiriydi falan filan:))

doruk canım geçmiş olsun. benim yaren aşılardan sonra çok ateşlenirdi. doktorum aşıya gitmeden önce paranox fitil at geldikten sonrada calpol ver demişti. ondan sonra rahat atlatık aşıları. sende uygulayabilirsin.

ohh ne güzel işte iş yok yemek derdi yok. yat yuvarlan yavrularla.. tatil yap azcuk kızımm..

artvinli cnm evet annanede benm kuzular......

geçmiş olsun dorukcğm..kokla benm için minişleri....

merhaba kızlar..biz bütün gün hastanedeydik bugün..bir sürü tahlil yapıldı..tam 5 tüp kan aldılar bebişimden.o ağladı,ben ağladım...ultrasona soktular sonra.idrar ve dışkı örneği istediler.ultrason sonucumuz temiz çıktı,kan tahlillerimizde iyi sadece kansızlıkğı var hafif derecede.idrarada da birşey görünmüyor.mamamızı değiştirdik,4 değilde 5 saatte bir mama vermeye başaldık.kan damlasına başladık.bakalım bundan sonrası nasıl olacak..ya bu arada siteden çıkış yapamıyorum,hep burdaymışım gibi görünüyorum...

geçmiş olsn cnm....tahlillerinizin ve ultrasonun temiz çıkması çok sevindirici.....ağlamasını unuttrmuştura.s.

WAVY aa.. mümkün değil, kapağını falan mı açık unuttun acaba, ben 1 haftadır kullanıyorum yarıya inmedi daha,3 er damla. bir de ışık görmeyen bir ortamda saklayın yazıo, benim hep dolaptaydı...

Canım gözün aydın,çok şükürki korkulacak birşey yokmuş.

Birde anlayamadım,mamayı 5 saatte birmi vereceksin?Benim oğlum 2 saatte bir besleniyordu,çok kusuyor d,iye,kendimce öğün saatlerini uzattım ama en fazla 3,3,5 saat dayanıyor,sonra başlıyor ağlamaya taki mamasını verene kadar.

Birde kızlar size sorum olacak.Yağız 120 bazende 150 cc mama veya süt içiyor.Sizce bu çokmu abartı,kusması bu yüzdenmi acaba,öğün saatlerini uzattığımızdan beri artık çok kusmuyor.
Bizimde dr.artık düzenli gitme vaktimiz geldi sanırım,ama daha şöyle güvenilir bir dr.bulamadım,cerrahpaşayada götürmekten çok korkuyorum,yine sürekli tahlil vs.isteyecekler diye.

Kevserim bu sefer geldiğimde görüşemedik malesef,çok yoğun bir bayramdı.
Ama birdahaki gelişimde inşallah görüşürüz.

canım ben kızlara önceden 3 saatte bir 90 cc veriyodum ama malesef yemiyolar şimdi o kadar arada emziriyorum birer kere ama çok doyurucu olduğunu sanmıyorum 4 satte bir anca acıkıyolar hatta geceleri 5 satte bir veriyprum erken versem yemiyolar döküyolar damaklar sıkılıyor bende çok üstelemiyorum üsteleyince kusuyor irem özellikle..ama henüz 120 cc yediremiyorum 90 ı zor bititriyoruz..

artvinli,nero,wavy çok teşekkür edrim canlarım..
firdoscum gözün aydın çok sevindim temizçıkmasına herşeyin...

Wavy,Nero-ka,Artvinli ve Doruk çok sağolun kızlar.içim çok rahatladı tahlillerden sonra..

Artvinli canım bize dr.muz öyle verin dedi.çünkü Deniz hiç acıkmıyordu nerdeyse,öğün saatini uzatın açlığını bilsin o zaman yer dedi.ama Kağan 3 saatte bir 140 cc falan iyiyor yine.sadece Deniz'de 5 saat taktiğini uyguluyoruz.ve işe yaradı inanır mısın?bugün ne verdiysek yedi,hemde acıkınca ağladı kerata:).ama Yağız çok yiyorsa ondan kusuyor olabilir,dikkat et.öğünü 30 dk.uzatabilirsin bence.

kızlaaaar,

beni hiç merak etmediniz mii? yahu hiç sormayın ipten döndüm dün resmen. bir kontrole gidelim dedik, gittik herşey güseldi bebiş 2880 gr olmuş maşallah, sevindik fln neyse sonra doktora dedim ki bir de nstye gireyim, haftaya alalım dedi başta, sonra da neyse 5 dk alalım dedi. ben evden çıkmadan 5 gibi börekle meyse vuyu içmiştim aç olmayayım diye ama nstye 8'e doğru bağlanınca hareketi az çıktı. bu sefer doktor şüphede kaldı, git karnını doyur oradan hastaneye geç bir daha bağlasınlar dedi. biz de gittik artık abarta abarta yedim, üstüne de bolll çikolatalı waffle yedim iyice kan şekerimi yükselteyim diye, neyse gittik bi bağlandık, hareketler bu sefer güzel ama hiç hissetmeme rağmen 3 tane 100 şiddetinde sancı ardarda çıkmasın mı? hemen yatırdılar beni, 2 doz celestone yaptılar ciğerler için, su dahi içme dediler, doğum hazırlıkları, ondan soora da bi nstye bağladılar gece 4'30a kadar. velhasılı 5 dk hatır için bağlayalım derken bütün gece nst'de geçti, sabah yine 3-5 sancım çıktı. ama doktor neyse ki üzerinde durmadı fazla git evinbde dinlen bi sancın olsa bile hemen gel dedi. böööyle de bi maceramız oldu yani. bir de hastanede 5 taze bebiş vardı dün gece, amanin sabaha kadar non stop ağladılar, kafama yeni dankkk etti, sizin niye ısrarla hamileliği özlediğinizi anladımmm :)

başta ikiz anneleri olmak üzere hepinizi çoook takdir ettim bir kez daha, bir de gebeliğini kısmen ya da tamamen hastanede geçiren annelerin ne zorluklar yaşadığını az çok tahmin ettim,zor da olsa evde olmak çook güzelmiş yauww, hastanede hayat zor, serum elinde wc'ye gitmek bile bi olay. non stop nst zaten sıkıntılı.

offf ne çok konuştum neyse bizde durumlar böyle işte.

firdoscum neyseki önemli bişi çıkmamış rahatlamışsındır umarım, dorukcum geçmiş olsun size de zor bir gece geçirmişsiniz ama neyseki şimdi iyilermiş. nerocumm çok sevindim seni yeniden gördüğümee.

dırımcım ne iş yahuu, niye siz kaynoşa yerleştiniz şimdii?

artvinlim, canancım, wavy sizleri de çokk özledim, herkesi özlemişim bir günde walla. yumurta kapıya dayanmış demek artıkkk, topun ağzındayızz :)

Yarın için eşim randevu almış,şişlide bir çocuk dr.
Bakalım memnun kalırız inşallah.Gerçi şimdiden bir memnuniyetsiz bir durumum var,muayene ücreti 150 miş,bence çok gibi,eşim normal diyor.
Yarın sorucam bakalım dr.öğün aralıklarını,

Canım senin kontrol işi,benim kontrole gidip doğurmama benziycekmiş azkalsın he.eyvahedigeldismile

Neyseki elif bebek biraz daha bekle beni annem demiş sana.Ah ah tatlım valla yat yat yat,uyu uyu uyu başkada sözüm yok sana.

Annelik çok güzel çok özel tatlım,sen bakma bize herşeye değiyor,yavrunu kucağına alınca,uyurken bile özlüyor insan kuzusunu.,

Tek duam var anne olduktan sonrà `RABBİM KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN;:Saruboceq:

Artvinlimm haklısın Allah isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah, benim de hamileşikteki enn büyükk duam bu oldu hep.

kirpicim Elif kız geliyomuş nerdeyse:)).doğuma az kalmış o zaman,hadi Hayırlısı..

cnmmm çokkkk geçmiş olsunn...neyseki ucundan geçmişsin
ve sancının 100 çıkıpta
hissetmemen süperrrrrrrrrrrrrrr...ben 80 lik sancılarda nefess darlığı çekiyordum..

en kötüsüde belden aşağım açık saatlerce masada kalmam doktorlar çok rahattı ama ben utanıyordum......offffffffffffffff ogünler geldi aklıma 33gün hiç çıkmayan serumlarla
geçen 33 gün.......neyseeeeeeeeeeeee şimdide park koşturmaları var......

sıkıntılı gebelik anılarımla boğmayım bu benideğerli anne yapmıyor nede olsaaklinialirimsmileaklinialirimsmile

dırımcım bi yandan hissetmemek güzel ama bi yandan da riskli, ben böyle olunca doktor sen hissettiğin an gel, sakın ssıklaşmasını fln bekleme dedi. 33 gün dile kolayyy, o stres yeter insana canım yaaa. neyse şimdilik yırttık bakalım.

dırımcımm soruma cvp vermemişinnn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…