Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

tatlım kusuruma bakmaaa yaaa ellikere sordun.....
cnm başlıca sebep maddiyat cnm....taaa mama zamanından kredi kartımıza borcumuz var.....ne tamamını kapatabildik nede arttı...eşimin seyhatteleride çok sık
kendi anneme gidiyoruz buyüzden oradada annemlerin durumu olmadığından masrafımız çok...eve ayrı masraf herşeyin ucu paraya geliyor..bende kaynanama gelmeyiteklif ettim eşime 5-6 ay burada kalacağız arada annemede gideceğizzzzzzz

kirpiciğim cnm ellikere sordun derkenyanlış anlama cnm heee kendime kızdımsordun sordun cvp vermedim ondann

kirpiciğim cnm ellikere sordun derkenyanlış anlama cnm heee kendime kızdımsordun sordun cvp vermedim ondann

haaağğ iyi yapmışsınız dırımcımm, ben de evi satmaya çalışıyorsun ya o konuda bi gelişme oldu sandım, hani sattınız da yenisini alana kadar geldiniz fln anladım, en akılcı çözüm neyse ona göre davranmak lazım.

ha bu arada bir de belirtmeden geçemeyeceğim, gebelik sırasında yaşadığımız güzellikler kadar zorlukları da paylaşabildiğimiz için ben burdayım. mesela ben taaa 14. haftada teke düştüm yani başlarda, ama .... annelerine takıldım bi ara, oralarda genelse normal gebelik, aksiyon yok, zorluk sorun yok, biizm yaşadıklarımızdan uzak o insanların hali,hayat normal akıyor, dinlenmek gerekmiyor fln, herneyse baktım ki benim yaşadıklarım ikiz-tekiz dışında sizlerinkine daha çok benziyor, yani burdakilerle ortak paydam daha çok, o yüzden buralarda kalmalıyım dedim. yani yaşadığımız sorunlar bizi kutsamasa da, paylaşmak rahatlatıyor, yalnız hissetmiyoruz.
dün hastaneye yattığımda bile bir yandan diyorumki kızlara ne zaman söyleyebilirim acaba? o denli paylaşmaya alışmışız yani.

ben bugün çok gevezeyim kusura bakmayınn :)

valla kızlar ben normal yoldan hamile kalmış insanlara göre çok özel hissediyorum kendimi...tedavi süreci,hamilelik ve doğum...hepsi zor ve sancılı geçti..yanlış anlaşılmasın ama kendimi hiç uğraşmadan hamile kalmış ve zorluk çekmeden bebişine kavuşmuş annelerle bir tutamıyorum.belikede hamileliğimde de şimdi de çevrem bana çok özel davrandığı için böyle hissediyorum.uzak-yakın hekes çok üstüme titredi..babamın,eşimin ve benim iş arkadaşlarımız,annemin komşuları,dostlarımız,akrabalarım hep birlikte geçrdik o 33.haftayıeyvahedigeldismile.28.hfataya geldiğimde herkes çok rahatlamıştı vallakaydirigubbakcemile3.ayrıca yavrularımıza kavuşma öykülerimiz var her birimizin,bu herkese Nasip olmaz bence.bana göre ben de özelim,yavrularım da :).

firdoscum bizim bebişlerimiz değerli bebek diye geçiyor tıp dilinde, biliyorsun. yaşadıklarımız bizim gebeliklerimizi illaki daha özelleştiriyor tabii ki, bazıları bebeğe tüp bebek olduğunu söyleme konusunda tereddüt ediyor ya, ben de bilakis anlayacak yaşa geldiğinde söylemenin onu daha da oore edebileceği düşüncesindeyim, sonuçta başka insanlar çoook kolay, bazeb hasbelkader, ya da yanlışlıkla gebbe kalırken bir onlar için nelere katlanmışız, inşallah çocuklarımız da bu değeri bilirler günü gelince.

ben herkese söyledim tüp bebek olduğunu canım ve inanamadım ilgilerine..daha bir ilgilenir oldular benimle,hep yanımda oldular..demekki tüp bebek konusundaki o aptalca yargı yok olmuş.İnşallah bebeklerimizde bizim değerimizi bilirler..

ya bebek hareket etmeyince tatlı yediriyolar herkes yeteri kadar açıklamış bende ayrıca yazmıyayaım ama este geçmeyeyim deidmm

kevser canım çok sağol eşime aldırayım.yastığına damlatılıyor demek çok ilginç. aa biz yastık kullanmıyoz nolcek şimdi:)
aa ne güzel bende sadece biz yastıksız yatıyoruz sanmıştım demek ben gibi yyastıksız yatıranlarda var sevindim vallaha

canımm burada böyle bi gönül bağı oluyor vallaha arkadaş oluyoruz işte birbirimiiz tanımasakta malum hamilelikte evden dışarı çıkamıyoruz bbekler olunca evden dışarı çıkamıyoruz burası hayata açılan bi pencere gibi oluyor biizm için

bugün kk yı çok samimi buldum firdos yavrukirpi dirim herkes kendinden bişiler anlatmış daha doğrusu duygularından bişeyler anlatmış çok mutlu oldum acayip bi şekilde sizlere sarılmak geldi içimden kızlarrr tüm kiz ve tekiz anneleri hepinizi kucaklıyorummmm

ben ne yaptım öncelikle geçmiş olsun dileklerinizden ötürü teşekkür ediyorum oğlum daha iyibu gün aşımız vardı kendi dr muza gittik ay hala 8 kilo olmamışız yawww kızım hala 7 yi bile bulmamış oğlum 7.5 kıızm da 6.5 kilo olmuş oğlumun boyu 71 kıızm 68 cm oğlumun bıngıldağı kapanmış yani çok az kalmış erken ama bişi olmaz dedidr kafa büyümeisni kontrol edeceğiz deid kızımın uyumadığınını söyled,m uyku düzenleyici bi şurup verdi daha bulamadım gerçi şurubu ama işallah yarın bulur alırız bide zinco fish diye bi vitamin verdi onuda analamdım bide oğlumun lafasının arkasında ensesinin üstünde bezeler vardı onları sordum lenfler dedi bişi olmaz dedi 9 ay aşımızı oldun kan sayımı için kan verdik geldikkkk

aa birde dirimin destekleir ile diyetisyene gittim anlayacağınız bende d,yete başlıyorum yarın yalnız bu benim ilk diyetim motivasyona ihtiyacım var dr da söyleidm yapacaksın inanıyorum dedi aslında ben ekmek şeker tuz bunları çok kullanmıyorum ama tatlı çok sveiyorum bi bi hafta sık bakalım dişini deid dedim ben her hafta gelemem evim uzak bide ikizleirm var dedim onlarkla geldikçe muayne oluurm deidm yani en yakın ayda bir gelebilirim dedim tamam dedi telefonşa ara bei deid tartımda bozuldu şimdi nasıl takipe tcemki ben pöfffff
biv dişleirniza hayırlı olsun ama çok şaşırıdm vallaha biz 2 tneyle kaldım 8 diş ha maşşallah gerçi dişli bebekte görmüştüm onada çok şaşırmıştımm

hımmm daha ne anlatsammm kirpi bana telefonunu at şeker
artvinli neydiyon bakalımmmm hala dr mu arıyınnnn

bende diyodumki bu nero ka nerelerde doğurdu uğramaz oldu buralara
ay bi ayle hanım vardı bebelacda kurt çıkmıştı ne yaptı acaba
wavy naberrrr
kevserr naberrr
fırdoss naberrr uarada sen ne öğretmeni idin
dirimm naberrr
ver hepiniz nasılsınızzzz

Amanııııııııııııııııııııııııııııııın bugün ayın kaçıki.

Bu günü ve tarihi not almak lazım.

Burası ne kadar kalabalık,herkesler burdaymış.

Küstüm size niye bana haber vermiyosunuz.

yerimmm geveze ağını
cnmbenimmmmmmmmmmolumunekankayizsmile

bencede cnm ....ben kk ile tanıştığımda bebek istemeyolunda
yeniydim....sonrasnıbütün kk biliyor...
hep normal.doğurmalıyım diyordum...haketmeliyim bu bebeğidiyordum

ama 33gün hiç bitmeyen sancılarım....bana doğumanındaki sancıdan daha çok acı verdi
doğum yapan bir kadın bana aynen şöyle dedi...ben doğurmam gereken haftadayım,
ve en fazla24 saat sancı çekeceğim....ve bebeğimiz alıp gideceğim...
bende anneyim ama sen sen çokdaha kutsalsın

çünkii33 gündür bu sancıları çekip....ve şuan doğarsabelki onlarıkaybedeceksin
27+5 de yattım ben 27+6 da 3 cm açıldı...sancılarım90 yaptı
doktorlar yoğunbakımda yer olmadığını söylediler...neler nelerrr....
4 ayımda 3 gün boyunca şakır şakır kanamam varken bacaklarımı sıkırak yattım
bebeklerim gitmesin diye tuvalete gitmedim...düşerler diye

veeee vuslata geldik dediğimde uyandığımda bebeklerim yoktu yanımda
ben makinaya bağlı yarı ölü insanlarla aynı yerde yatıyordum.......

bunlar evet beni çok kutsal anne yapmadı belkii ama dibine kadar çektim çilemi
hakettim herzerresine kadarrrrrrrrrrr..........şimdi o minik kollar bana sarıldıkca
o minik dudaklar beni öptükceeeeeee.......şimdi olsa yine yeniden çekerdimmmsenağlama

merhaba kızlar
doğru söylüyorsunuz bizde bebeklerimizde çok özel bugün rop muayenesne gittik çağan arsalla 28 haftalık doğdu 49 gün yoğun bakımda kaldı şimdi 2500gr gözleri iyiye gidiyormuş kısmetse görebilecek tek sorun saat başı damla damlatmak olacak onada banada uyku yok neyse oradan aşı için sağlık ocağına gittik mucize bebek dediler hoşuma gitti yaşadıklarımı düşündüm gerçekten onu kucağıma almam mucizeydi belki merak edeniniz vardır diğer oğlum utku karan büyümüş 1810gr olmuş çok güzelleşmiş mavi gözleri var oksijen desteği azalmış iyiye gidiyor diyorlar çok direndi bebeğim sonunda başardı hayatta kalmayı inşallah oda gelecek evimize sonra bende iki bebekle ev maceralarımı yazacağım size

Canancım diyetin hayırlara vesile olsun.Çabucak ve sağlıkla ver kilolarını emiii.

Darısı benim başıma olsun.

Bursada herkes kilo almışsın dedi.Sanki ikiz gebelik tek gebelikle birmiş gibi,birde kıyaslama yapıldı.

Sanki herkes hamileyken bizim gibi fil yavrusu gibi dolaşıyor.:umursamaz:

nolii yaaa ben okuyanaca millet yazmışda yamışş:)kalabalığız yani..

Maşallah senin yakışıklı oğluşlarına bee.

Çok şükür canım,inan çok sevindim oğluşunun gözleri çok daha iyi olacak rabbimin izniyle.

Diğer kuzunda en kısa sürede yanında inşallah.O maviş gözlerine kıyamam,çok tatlıdır o şimdi bee

cnm gözünüzaydınn çok sevindim ....rabbim tez zamanda anlatmayınasip etsin cnm hikayeleri......az daha sık dişinii güzel yarınlarınız var

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allah aşkına yaaaaaaaaaaa bebekleriniz küçükken kilodiyorsunu
en rahatınızbenmişim valla ben bebeklerim yaşına girmesine yakın gittim doktra
üstelik...doğumdan..sonra..ben 9..kilo..aldım
halada...şişko..gurubundayım..piskolojim..ne..derse..o..oluyor..vallaa

bircecim çok sevibndim bebişlerin iyi olmasına tez vakit gelsinn diğer yakışıklıdaevine inşallah...
kirpicim ben tam senin bugünkü halin ksfarken doğurdum allahın izniyle korkma artık gelirse gelsin minik elifcik ama 2 haftadaha dayansa süper olur...
artvinli cnm dr unuz hayırlı olsun aklımdaydın bugün arıyım dedim ama benim sıpaların azıtası tuttu...

sağolun kızlar manevi desteğinizi çok seviyorum
kg derdi bendede var 76kg doğuma gittim 8kg doğumla gitti diğerleri duruyor 68 kg çekiyorum hiçbirşeyim olmuyor koca bir göbeğim var ve gitmiyor süt yapsın diye ne duyarsam yiyorum gitmez tabi

alllll bideneee dahaaaa
helee sen hepp
durrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…