dırımcım bi yandan hissetmemek güzel ama bi yandan da riskli, ben böyle olunca doktor sen hissettiğin an gel, sakın ssıklaşmasını fln bekleme dedi. 33 gün dile kolayyy, o stres yeter insana canım yaaa. neyse şimdilik yırttık bakalım.
dırımcımm soruma cvp vermemişinnn?
kirpiciğim cnm ellikere sordun derkenyanlış anlama cnm heee kendime kızdımsordun sordun cvp vermedim ondann
haaağğ iyi yapmışsınız dırımcımm, ben de evi satmaya çalışıyorsun ya o konuda bi gelişme oldu sandım, hani sattınız da yenisini alana kadar geldiniz fln anladım, en akılcı çözüm neyse ona göre davranmak lazım.
ya bebek hareket etmeyince tatlı yediriyolar herkes yeteri kadar açıklamış bende ayrıca yazmıyayaım ama este geçmeyeyim deidmmdırımcımm sen niye kayınvalidenin yanına geçtin, ben mi kaçırdım sebebi? hayırdır?
ya kızlar umarım isteyenlere üçüncü, bana da ikinci nasip olur ileride :). 3 te diyebilirdim ama yaş 32, bir de 34'te yapsak soora geç olur artık.
ya bir de bişi soracağım size NST'ye bağlanmadan önce tatlı bişey yemek gerekir mi hareket artsın diye? ne dersiniz?
aa ne güzel bende sadece biz yastıksız yatıyoruz sanmıştım demek ben gibi yyastıksız yatıranlarda var sevindim vallahakevser canım çok sağol eşime aldırayım.yastığına damlatılıyor demek çok ilginç. aa biz yastık kullanmıyoz nolcek şimdi:)
ha bu arada bir de belirtmeden geçemeyeceğim, gebelik sırasında yaşadığımız güzellikler kadar zorlukları da paylaşabildiğimiz için ben burdayım. mesela ben taaa 14. haftada teke düştüm yani başlarda, ama .... annelerine takıldım bi ara, oralarda genelse normal gebelik, aksiyon yok, zorluk sorun yok, biizm yaşadıklarımızdan uzak o insanların hali,hayat normal akıyor, dinlenmek gerekmiyor fln, herneyse baktım ki benim yaşadıklarım ikiz-tekiz dışında sizlerinkine daha çok benziyor, yani burdakilerle ortak paydam daha çok, o yüzden buralarda kalmalıyım dedim. yani yaşadığımız sorunlar bizi kutsamasa da, paylaşmak rahatlatıyor, yalnız hissetmiyoruz.
dün hastaneye yattığımda bile bir yandan diyorumki kızlara ne zaman söyleyebilirim acaba? o denli paylaşmaya alışmışız yani.
ben bugün çok gevezeyim kusura bakmayınn :)
ha bu arada bir de belirtmeden geçemeyeceğim, gebelik sırasında yaşadığımız güzellikler kadar zorlukları da paylaşabildiğimiz için ben burdayım. mesela ben taaa 14. haftada teke düştüm yani başlarda, ama .... annelerine takıldım bi ara, oralarda genelse normal gebelik, aksiyon yok, zorluk sorun yok, biizm yaşadıklarımızdan uzak o insanların hali,hayat normal akıyor, dinlenmek gerekmiyor fln, herneyse baktım ki benim yaşadıklarım ikiz-tekiz dışında sizlerinkine daha çok benziyor, yani burdakilerle ortak paydam daha çok, o yüzden buralarda kalmalıyım dedim. yani yaşadığımız sorunlar bizi kutsamasa da, paylaşmak rahatlatıyor, yalnız hissetmiyoruz.
dün hastaneye yattığımda bile bir yandan diyorumki kızlara ne zaman söyleyebilirim acaba? o denli paylaşmaya alışmışız yani.
ben bugün çok gevezeyim kusura bakmayınn :)
valla kızlar ben normal yoldan hamile kalmış insanlara göre çok özel hissediyorum kendimi...tedavi süreci,hamilelik ve doğum...hepsi zor ve sancılı geçti..yanlış anlaşılmasın ama kendimi hiç uğraşmadan hamile kalmış ve zorluk çekmeden bebişine kavuşmuş annelerle bir tutamıyorum.belikede hamileliğimde de şimdi de çevrem bana çok özel davrandığı için böyle hissediyorum.uzak-yakın hekes çok üstüme titredi..babamın,eşimin ve benim iş arkadaşlarımız,annemin komşuları,dostlarımız,akrabalarım hep birlikte geçrdik o 33.haftayıeyvahedigeldismile.28.hfataya geldiğimde herkes çok rahatlamıştı vallakaydirigubbakcemile3.ayrıca yavrularımıza kavuşma öykülerimiz var her birimizin,bu herkese Nasip olmaz bence.bana göre ben de özelim,yavrularım da :).
merhaba kızlar
doğru söylüyorsunuz bizde bebeklerimizde çok özel bugün rop muayenesne gittik çağan arsalla 28 haftalık doğdu 49 gün yoğun bakımda kaldı şimdi 2500gr gözleri iyiye gidiyormuş kısmetse görebilecek tek sorun saat başı damla damlatmak olacak onada banada uyku yok neyse oradan aşı için sağlık ocağına gittik mucize bebek dediler hoşuma gitti yaşadıklarımı düşündüm gerçekten onu kucağıma almam mucizeydi belki merak edeniniz vardır diğer oğlum utku karan büyümüş 1810gr olmuş çok güzelleşmiş mavi gözleri var oksijen desteği azalmış iyiye gidiyor diyorlar çok direndi bebeğim sonunda başardı hayatta kalmayı inşallah oda gelecek evimize sonra bende iki bebekle ev maceralarımı yazacağım size
merhaba kızlar
doğru söylüyorsunuz bizde bebeklerimizde çok özel bugün rop muayenesne gittik çağan arsalla 28 haftalık doğdu 49 gün yoğun bakımda kaldı şimdi 2500gr gözleri iyiye gidiyormuş kısmetse görebilecek tek sorun saat başı damla damlatmak olacak onada banada uyku yok neyse oradan aşı için sağlık ocağına gittik mucize bebek dediler hoşuma gitti yaşadıklarımı düşündüm gerçekten onu kucağıma almam mucizeydi belki merak edeniniz vardır diğer oğlum utku karan büyümüş 1810gr olmuş çok güzelleşmiş mavi gözleri var oksijen desteği azalmış iyiye gidiyor diyorlar çok direndi bebeğim sonunda başardı hayatta kalmayı inşallah oda gelecek evimize sonra bende iki bebekle ev maceralarımı yazacağım size
Canancım diyetin hayırlara vesile olsun.Çabucak ve sağlıkla ver kilolarını emiii.
Darısı benim başıma olsun.
Bursada herkes kilo almışsın dedi.Sanki ikiz gebelik tek gebelikle birmiş gibi,birde kıyaslama yapıldı.
Sanki herkes hamileyken bizim gibi fil yavrusu gibi dolaşıyor.:umursamaz:
Kız dırım niye kızdın gene banaaaaaa.
sağolun kızlar manevi desteğinizi çok seviyorum
kg derdi bendede var 76kg doğuma gittim 8kg doğumla gitti diğerleri duruyor 68 kg çekiyorum hiçbirşeyim olmuyor koca bir göbeğim var ve gitmiyor süt yapsın diye ne duyarsam yiyorum gitmez tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?