Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bende iyim canancım :dilcikar:

canım merak etmek ne demek tabiki ediyoruz ama sorsakta olmuyosun tabi
buradan hep güzel haberleirni alalım işallahhh
hatta oyunlarınızı anlat bize yazın denize gittiğinizde maceralarınızı anlat ilk tatilinizi ilk pikniğinizi anlatt :)) herşey çok güzle olacakk
ay işallah yaaa

amannn bıktım milletin lafından vallaha beni gören sanki 150 kilo biriisni görmüş gibi gözleirni fal taşı açarak çok kilo almışsın diyo hepsini öldüresim geliyooo
nolii yaaa ben okuyanaca millet yazmışda yamışş:)kalabalığız yani..
yaaaaaaa kalabalığı ztabii sen okuma diyo koşa koşa yazıyoz hahahaha

Kız dırım niye kızdın gene banaaaaaa.

en ilginci benim o zman 65 le hamile kaldım 78 le doğuma girdim 1 ay sonra 63 dümşimdi 67 oldum hızla geri alıyorum kiloları(((

ayy ben bu beblere napsamki ya uyumuyolar uyumuyolar oynatacam şimdi biri dizimde biri anadizinde saattelerdir salllıom banamısın demedi çığlıklarıda cabası püfffffffffffffffff

kirpiciğim az kaldı elif kızın gelmesine ama maşallah iyi dayandı iyi büyüdü
bu arada birdaha nts ya girmek istemezsin herhalde ucuz atlatmışsın beni doğurtmadan yollamadılar hastaneden kaydirigubbakcemile3

zuhahah seni sormamışmıyım ayyyyyyyyy yerim tribini
nasılsın doruğummmmmmmmmm

şuan sana trip atıyorummm :dilcikar:
ben unutulacak hatunmuyum yahubayanssulusmile
hadi hadi affettimyerimseniben iyim kuzum kızlar beniçıldırtıyor sadece o kadar yani...

DIRIM şimdi kiloluyum demek için erken öylemi.Bu süper işte.Ben zaten çok zayıfım,zemuszemus.

DORUKCUM mesajını aldım,ama bayramdan sonra.Artık cevabından kıymeti kalmadı diye cevaplıyamadım.Ararım dedim,geldiğimden beri hastalık vs.arayamadım kusuruma bakma olurmu.:kedi:

Kızlar kış geldi artık,bugün oğlumla tüm günü oturma odasında geçirdik,ay çok sıkıcıydı yavv.

Yağızda babasını çıldırtmak üzere azkaldı.

Şimdi sıra bana gelecek fatoooooooooş bunu uyutalım.

şuan sana trip atıyorummm :dilcikar:
ben unutulacak hatunmuyum yahubayanssulusmile
hadi hadi affettimyerimseniben iyim kuzum kızlar beniçıldırtıyor sadece o kadar yani...

affet yavrum beniii

sen durrr daha onlar çok çıldırtacak seni yüzüne yemeği tükürecek evinin heryerini mok götürecekkk daha çok ykusuz geceler geçecekkkk ama neyse biz uykusuz gecelerinde yanındayız yaşasın kk heheh
daha önce enrde geçiriyodunuz gııııı
sen kestane şekerimi getirdinmi hain dom domm

canan ben san bayramda mesaj attığımı sanıyordum ama yanılmışım :)) 34-24 karışmış kuzum:))

en ilginci benim o zman 65 le hamile kaldım 78 le doğuma girdim 1 ay sonra 63 dümşimdi 67 oldum hızla geri alıyorum kiloları(((

bende
sendenim
cnm.....bende97...,ile..gittim..doğuma...81.....le eve geldim88.900 le diyetisyene gittim
kirpiiii
baktın doğum yaklaştı uykusuz günler geliyoo tavuk gibi erkenden uyudunmu yoksa hahahaha

hahahhahahaŞeniz

ne kusuru canım benim aşkolsun...siz iyi olun yeter...

üzülerek sizi terk etmek durumundayım canımkarılarımm
daha mutfakta akşam yemeğinin masası duruyor
hastaneden geldim yorgundum
patates kızartık yedik
veletlere köfte yaptım
mutfak dandini
toplayayımda zıbarayım
iki orta bi sade hadi bana müsadeeee

Canancım daha önce ananeye gidiyorduk,dışarı çıkıyorduk,artık havalar soğudu,benim evde giriş kat,erken kış gelir buraya,odam küçük sıcak diye,tıkındık buralara.

Getirdim şeker getirdim.Ben hiç sevmem kestane şekerini,hele bir tadına bakayım dedim,baktım kutuda birkaç tane kalmış,:kedi:

Yaaaaa niye hain oluyorum şimdi.mafoldumben

dirim bu arada çizelgene baktımda kız 1.5 yaşında olmuşsunuz ya maşallah maşallahhh
bana bak diş buğdayımı unutmuşgibisin lütfen psikoloj,ni biran önce topla şu işimi hallet
ya kendine gel yada kalk bize gidelim zuhahahha
geyik espiriler günümdeyimmm

eee şimdi yaptığın hainlşk değilde ne ağzımızla kestane şekeri istedik hani nerde kendinize getirmiş yemişsiniz seni hain dom dom seniii

du sana bi beddua edeyimmm

bu gece uykunun en tatlı yerinde yağız kalksın ve saatlerce sebdeb oyun istesinn sende uyuyamam oldumu hahahah

onuuuu bunu bırakınnn hamile kalmadan önce bi sigara keyfim vardı
daraldımmı balkona çıkar derin bi nefes çekerdim....
hamişken tiksindim oda yok
şimdi ne bulsamm efkarlanınca
çekemye
hahahaaa şarap alayım...eskiden kızları toplar evde alem
yapardım....hey gidigünlerr heyyy yediğimizzzzzzzzz içtiğimizzzzzz ayrı gitmezdiii

tarkan abimdende söyledim....hahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…