ya bebek hareket etmeyince tatlı yediriyolar herkes yeteri kadar açıklamış bende ayrıca yazmıyayaım ama este geçmeyeyim deidmm
aa ne güzel bende sadece biz yastıksız yatıyoruz sanmıştım demek ben gibi yyastıksız yatıranlarda var sevindim vallaha
canımm burada böyle bi gönül bağı oluyor vallaha arkadaş oluyoruz işte birbirimiiz tanımasakta malum hamilelikte evden dışarı çıkamıyoruz bbekler olunca evden dışarı çıkamıyoruz burası hayata açılan bi pencere gibi oluyor biizm için
bugün kk yı çok samimi buldum firdos yavrukirpi dirim herkes kendinden bişiler anlatmış daha doğrusu duygularından bişeyler anlatmış çok mutlu oldum acayip bi şekilde sizlere sarılmak geldi içimden kızlarrr tüm kiz ve tekiz anneleri hepinizi kucaklıyorummmm
ben ne yaptım öncelikle geçmiş olsun dileklerinizden ötürü teşekkür ediyorum oğlum daha iyibu gün aşımız vardı kendi dr muza gittik ay hala 8 kilo olmamışız yawww kızım hala 7 yi bile bulmamış oğlum 7.5 kıızm da 6.5 kilo olmuş oğlumun boyu 71 kıızm 68 cm oğlumun bıngıldağı kapanmış yani çok az kalmış erken ama bişi olmaz dedidr kafa büyümeisni kontrol edeceğiz deid kızımın uyumadığınını söyled,m uyku düzenleyici bi şurup verdi daha bulamadım gerçi şurubu ama işallah yarın bulur alırız bide zinco fish diye bi vitamin verdi onuda analamdım bide oğlumun lafasının arkasında ensesinin üstünde bezeler vardı onları sordum lenfler dedi bişi olmaz dedi 9 ay aşımızı oldun kan sayımı için kan verdik geldikkkk
aa birde dirimin destekleir ile diyetisyene gittim anlayacağınız bende d,yete başlıyorum yarın yalnız bu benim ilk diyetim motivasyona ihtiyacım var dr da söyleidm yapacaksın inanıyorum dedi aslında ben ekmek şeker tuz bunları çok kullanmıyorum ama tatlı çok sveiyorum bi bi hafta sık bakalım dişini deid dedim ben her hafta gelemem evim uzak bide ikizleirm var dedim onlarkla geldikçe muayne oluurm deidm yani en yakın ayda bir gelebilirim dedim tamam dedi telefonşa ara bei deid tartımda bozuldu şimdi nasıl takipe tcemki ben pöfffff
biv dişleirniza hayırlı olsun ama çok şaşırıdm vallaha biz 2 tneyle kaldım 8 diş ha maşşallah gerçi dişli bebekte görmüştüm onada çok şaşırmıştımm
hımmm daha ne anlatsammm kirpi bana telefonunu at şeker
artvinli neydiyon bakalımmmm hala dr mu arıyınnnn
bende diyodumki bu nero ka nerelerde doğurdu uğramaz oldu buralara
ay bi ayle hanım vardı bebelacda kurt çıkmıştı ne yaptı acaba
wavy naberrrr
kevserr naberrr
fırdoss naberrr uarada sen ne öğretmeni idin
dirimm naberrr
ver hepiniz nasılsınızzzz
canım merak etmek ne demek tabiki ediyoruz ama sorsakta olmuyosun tabimerhaba kızlar
doğru söylüyorsunuz bizde bebeklerimizde çok özel bugün rop muayenesne gittik çağan arsalla 28 haftalık doğdu 49 gün yoğun bakımda kaldı şimdi 2500gr gözleri iyiye gidiyormuş kısmetse görebilecek tek sorun saat başı damla damlatmak olacak onada banada uyku yok neyse oradan aşı için sağlık ocağına gittik mucize bebek dediler hoşuma gitti yaşadıklarımı düşündüm gerçekten onu kucağıma almam mucizeydi belki merak edeniniz vardır diğer oğlum utku karan büyümüş 1810gr olmuş çok güzelleşmiş mavi gözleri var oksijen desteği azalmış iyiye gidiyor diyorlar çok direndi bebeğim sonunda başardı hayatta kalmayı inşallah oda gelecek evimize sonra bende iki bebekle ev maceralarımı yazacağım size
ay işallah yaaaCanancım diyetin hayırlara vesile olsun.Çabucak ve sağlıkla ver kilolarını emiii.
Darısı benim başıma olsun.
Bursada herkes kilo almışsın dedi.Sanki ikiz gebelik tek gebelikle birmiş gibi,birde kıyaslama yapıldı.
Sanki herkes hamileyken bizim gibi fil yavrusu gibi dolaşıyor.:umursamaz:
yaaaaaaa kalabalığı ztabii sen okuma diyo koşa koşa yazıyoz hahahahanolii yaaa ben okuyanaca millet yazmışda yamışş:)kalabalığız yani..
Kız dırım niye kızdın gene banaaaaaa.
bende iyim canancım :dilcikar:
kızlaaaar,
beni hiç merak etmediniz mii? yahu hiç sormayın ipten döndüm dün resmen. bir kontrole gidelim dedik, gittik herşey güseldi bebiş 2880 gr olmuş maşallah, sevindik fln neyse sonra doktora dedim ki bir de nstye gireyim, haftaya alalım dedi başta, sonra da neyse 5 dk alalım dedi. ben evden çıkmadan 5 gibi börekle meyse vuyu içmiştim aç olmayayım diye ama nstye 8'e doğru bağlanınca hareketi az çıktı. bu sefer doktor şüphede kaldı, git karnını doyur oradan hastaneye geç bir daha bağlasınlar dedi. biz de gittik artık abarta abarta yedim, üstüne de bolll çikolatalı waffle yedim iyice kan şekerimi yükselteyim diye, neyse gittik bi bağlandık, hareketler bu sefer güzel ama hiç hissetmeme rağmen 3 tane 100 şiddetinde sancı ardarda çıkmasın mı? hemen yatırdılar beni, 2 doz celestone yaptılar ciğerler için, su dahi içme dediler, doğum hazırlıkları, ondan soora da bi nstye bağladılar gece 4'30a kadar. velhasılı 5 dk hatır için bağlayalım derken bütün gece nst'de geçti, sabah yine 3-5 sancım çıktı. ama doktor neyse ki üzerinde durmadı fazla git evinbde dinlen bi sancın olsa bile hemen gel dedi. böööyle de bi maceramız oldu yani. bir de hastanede 5 taze bebiş vardı dün gece, amanin sabaha kadar non stop ağladılar, kafama yeni dankkk etti, sizin niye ısrarla hamileliği özlediğinizi anladımmm :)
başta ikiz anneleri olmak üzere hepinizi çoook takdir ettim bir kez daha, bir de gebeliğini kısmen ya da tamamen hastanede geçiren annelerin ne zorluklar yaşadığını az çok tahmin ettim,zor da olsa evde olmak çook güzelmiş yauww, hastanede hayat zor, serum elinde wc'ye gitmek bile bi olay. non stop nst zaten sıkıntılı.
offf ne çok konuştum neyse bizde durumlar böyle işte.
firdoscum neyseki önemli bişi çıkmamış rahatlamışsındır umarım, dorukcum geçmiş olsun size de zor bir gece geçirmişsiniz ama neyseki şimdi iyilermiş. nerocumm çok sevindim seni yeniden gördüğümee.
dırımcım ne iş yahuu, niye siz kaynoşa yerleştiniz şimdii?
artvinlim, canancım, wavy sizleri de çokk özledim, herkesi özlemişim bir günde walla. yumurta kapıya dayanmış demek artıkkk, topun ağzındayızz :)
zuhahah seni sormamışmıyım ayyyyyyyyy yerim tribini
nasılsın doruğummmmmmmmmm
şuan sana trip atıyorummm :dilcikar:
ben unutulacak hatunmuyum yahubayanssulusmile
hadi hadi affettimyerimseniben iyim kuzum kızlar beniçıldırtıyor sadece o kadar yani...
daha önce enrde geçiriyodunuz gıııııDIRIM şimdi kiloluyum demek için erken öylemi.Bu süper işte.Ben zaten çok zayıfım,zemuszemus.
DORUKCUM mesajını aldım,ama bayramdan sonra.Artık cevabından kıymeti kalmadı diye cevaplıyamadım.Ararım dedim,geldiğimden beri hastalık vs.arayamadım kusuruma bakma olurmu.:kedi:
Kızlar kış geldi artık,bugün oğlumla tüm günü oturma odasında geçirdik,ay çok sıkıcıydı yavv.
canan ben san bayramda mesaj attığımı sanıyordum ama yanılmışım :)) 34-24 karışmış kuzum:))
en ilginci benim o zman 65 le hamile kaldım 78 le doğuma girdim 1 ay sonra 63 dümşimdi 67 oldum hızla geri alıyorum kiloları(((
kirpiiii
baktın doğum yaklaştı uykusuz günler geliyoo tavuk gibi erkenden uyudunmu yoksa hahahaha
DIRIM şimdi kiloluyum demek için erken öylemi.Bu süper işte.Ben zaten çok zayıfım,zemuszemus.
DORUKCUM mesajını aldım,ama bayramdan sonra.Artık cevabından kıymeti kalmadı diye cevaplıyamadım.Ararım dedim,geldiğimden beri hastalık vs.arayamadım kusuruma bakma olurmu.:kedi:
Kızlar kış geldi artık,bugün oğlumla tüm günü oturma odasında geçirdik,ay çok sıkıcıydı yavv.
Canancım daha önce ananeye gidiyorduk,dışarı çıkıyorduk,artık havalar soğudu,benim evde giriş kat,erken kış gelir buraya,odam küçük sıcak diye,tıkındık buralara.
Getirdim şeker getirdim.Ben hiç sevmem kestane şekerini,hele bir tadına bakayım dedim,baktım kutuda birkaç tane kalmış,:kedi:
Yaaaaa niye hain oluyorum şimdi.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?