merhaba kızlar,nasılsınız?mevlüt şekerlerimiz geldi bugün,çok sevimliler ya...ama mevlüdümüzü 1 hafta erteledik..evde biraz tamirat var.Denizinde rahatsızlığı derken araya sıkıştırmayalım dedik.diğer sayfaları okuyamadım,herkes iyidir İnşallah..
Medine sen daha evine yerleşemedinmi.Ama sen şimdi iyice alışmışsındır anne yardımına yanlız kalınca zor gelecek :hulya:
bugün dr.bizede evinizi değiştirin dedi.Ama ben anneme yakın olsun istiyorum,malum eşimin işinede yakın olsun diyoruz.Bu çevrede kiralar çok uçuk 900 1000 den aşağı kiralık ev yok adam aklılı,ooooofffffff şaşırdık resmen ne yapacağımızı kafamçokkarıştı
merhaba kızlar,nasılsınız?mevlüt şekerlerimiz geldi bugün,çok sevimliler ya...ama mevlüdümüzü 1 hafta erteledik..evde biraz tamirat var.Denizinde rahatsızlığı derken araya sıkıştırmayalım dedik.diğer sayfaları okuyamadım,herkes iyidir İnşallah..
selam ikiz anneleri
işi bırakınca eve neti aldık sonunda
artık kesintisiz aranızda olacağım inşallah.
geçmişe dönük okuyamadım. müsait oldukça okuyacağım.
inşallah herkesler iyidir..
biz iyiyiz şükür....
4 eylülde kontrolümüz vardı.. herşey yolunda şükür..
cemre 4.970 gr-54 cm
cansu 4.100 gr-52 cm
13 eylülde aşımız vardı orda tarttılar
doktor evinize niye karıştı yahuu, rutubet filan mı var çocuğu rahatsız edecek.
hahaha allah iyiliğini vermesin gııı hediyede sipariş edebilşyormuyuz hahahahmerhaba kızlar ben geldim ömüşümü uyuttum
alişten kaçarak
parka
gittim...spor yaptım geldim....hemen yemek yaptım
kaynana elini sürmüyor
valla
bide gelip daha pişerken sokuyor kaşığı tadına bakıyor......
serpilciğimm iş güç yok değil
valla ..........benimkaynana bana iyilik olsun diye değil su gitmesin diye iş yaptırmaz
yemeğim pişti ben çocukları parka götürüyorum mucukk
canan davet etmiş ama 2ekimc.tesi olacak
tlfda konuşurken ben yanlış görmüşüm 2 ekimc.tesi oluyorrrrr
diş buğdayında
bebeğe
hediye alınır bilginize kızlarr
hahhahaa
amann vallaha benimkilerin kilo alacağı yok ama dr çok memnun gayet iyi gelişlimleri diyo kilo aklımlarıda benim için yeterli diyo ilcı daha alamadım piyasada yok bugün kociş çok gezdi ama bulmuş yarın sabah getirtecek ecz sabahta kociş alacak veririm adını kullanayım işallah işe yarra inanmazsın sabah 7.30 dan beri toplasam sadece 2 saat uyudular bu enerji nerden gel,iyo anlamadımmmm yemekte yemiyolar pöfffselam tekrar.
canan şu ilacın adını özelden atsana bana . bakem kullandıklarımdan mı. atık piri oldum yaa hiç bişey işe yaramadı. tam tersi verilenlerin hepsi ters tepti bizde daha hırçın olduk inşallah sizde işe yarar canım..
canan inanırmısın bizimkiler nerdeyse 3 aydır bir ileri bir geri. 8300 gr. hop 8000 falan derken en son 7900 cıktı. bu sıralar tekrar tartırıcam bakalım kaç çıkacaklar. maşallah senin yavruların boyu uzun ee ana uzun nede olsa:)) ama artık takmıyorum açıkçası. sağlıkları yerinde görüntüde cılız da durmuyorlar. dimekki kapasite meselesi mideleri bu kadar alıyor. kimisi iki çorba kasesi içer kimizi de benimkiler gibi kardeş karde bir kaseyi paylaşırlar.. canları içinde olsun gerisi boşş..
ya bide ben size bişey sorucam pedidusu eczaneden aldım günde 3 kez demiş içinde de öyle yazıyor. ama bu 3 kez sabah öğle akşam mı. yoksa 8 saatte bir mi? bir bilen el atsın yaw:))
Dirim şimdi hatırlaedım kaynananın pinti olduğunu. boşver canım ohh onun pintiliği senin rahatın olsun. pislikten götürmeyecek kadar yapsın yeter:))
BENİ UMUTMUŞSUNDURRR BELKİİİİ guclubacismile
neredenbu milletttttt
artinli gelmiyormusun sen şimdi diş buğdayınaaaaaaaaa
bizede ramak kaldı çocuklara bağırıp duruyor uyumuyolar diye az kaldı ben şimdi bi bağırıcam ona görecek anasınınkiniazcıkkk kocamla kapışıyommmmmmmmmmm hahaaa
valla canoooohediyeninn siparişi olmazzzzzzz ama söleee yinee
kaselerii unutmaa
eltinde gelecekmiiiiiiiiiii
yinekendi kendime konuşuyorum
öptüm iyigecelerrrrrrrrrrr
bizede ramak kaldı çocuklara bağırıp duruyor uyumuyolar diye az kaldı ben şimdi bi bağırıcam ona görecek anasınınkini
mecbur davet edicem işallah gelmez davet etmesemde kapıda yazıları görünce gelir zaten
ay kase yok bende yaaa dur görümcemle eltime sorayım onalrda vardır onlardan alırım bulduğum kadar bulurum olmadı yeriz kaselerde anasını satimmmm
yerim snein tiribini çatlak kankaaa
sayfayı yenilede gör yazdıklarımıııı
sen hediyemi alıcan bizee
zuhahaha
2 tane oto koltuğu istiyoruz şeker
zuhahahasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
neredenbu milletttttt
artinli gelmiyormusun sen şimdi diş buğdayınaaaaaaaaa
olduuuuuuuu hemennnnnnnn
hadigerçekten kaçtımmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?