Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

cnm hayırlı olsun güle güle kullanınnnn şekerleri cnm
geçmiş olsun ayrıca

Evet ayrı eve cıkıyorum ama annemlere yakın bir yerde ev tutucam adam akıllı bir ev 700den baslıyo en güzel ev 1000 bende okadar veremem yahu ev alırım daha iyi hayırlısı artık yok artık zorlanmıyorum tabi kolay oldugunu söylemiyorum ama bas edebilirim yapacak bişi yok kayınvalideme gidince hep ben bakıyorum gece gündüz yaparız ALLAHın izniyle napalım

Hadi hayırlısı canım biz dogru dürüst bişi yapamadık aman benim herseyim kötü geçti ama yas günümüz güzel gececek inş ben güzel bişiler yapıcam inş

Hay masaALLAH canım kilolarınız cok iyi NAZARLARDAN KORUSUN allah VALLA YİYEN COCUK GİBİSİ YOK

hahaha allah iyiliğini vermesin gııı hediyede sipariş edebilşyormuyuz hahahah
amann vallaha benimkilerin kilo alacağı yok ama dr çok memnun gayet iyi gelişlimleri diyo kilo aklımlarıda benim için yeterli diyo ilcı daha alamadım piyasada yok bugün kociş çok gezdi ama bulmuş yarın sabah getirtecek ecz sabahta kociş alacak veririm adını kullanayım işallah işe yarra inanmazsın sabah 7.30 dan beri toplasam sadece 2 saat uyudular bu enerji nerden gel,iyo anlamadımmmm yemekte yemiyolar pöfff

BENİ UMUTMUŞSUNDURRR BELKİİİİ guclubacismile

unutmammmmmmmmmmmmopuyorumnanaktansempatiksalakcinni
neredenbu milletttttt

artinli gelmiyormusun sen şimdi diş buğdayınaaaaaaaaa

burdayız bacımmmmm
artvinli gelmez canım tek çocukla çıkamıyor o zorlama olmaz demiii

valla canoooohediyeninn siparişi olmazzzzzzz ama söleee yinee

kaselerii unutmaa

eltinde gelecekmiiiiiiiiiii

azcıkkk kocamla kapışıyommmmmmmmmmm hahaaa
bizede ramak kaldı çocuklara bağırıp duruyor uyumuyolar diye az kaldı ben şimdi bi bağırıcam ona görecek anasınınkini
valla canoooohediyeninn siparişi olmazzzzzzz ama söleee yinee

kaselerii unutmaa

eltinde gelecekmiiiiiiiiiii

mecbur davet edicem işallah gelmez davet etmesemde kapıda yazıları görünce gelir zaten
ay kase yok bende yaaa dur görümcemle eltime sorayım onalrda vardır onlardan alırım bulduğum kadar bulurum olmadı yeriz kaselerde anasını satimmmm

ülennnn bi kase bulamıyonmuuu

bulamazsan git al beeeee olmazsa bulduğun kadariii ileee yememmm

heycan yapppp beeeeeeeeeeekötükedihüsoklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…