buyur gel.....ohhhhhhhhh afıyet ols
6,5 kilolar cnm....Nero seninkiler kac kilo masaALLAH iyi gözüküyolar
günaydın kızlarrr,
ben de artık doğurup sizinle bebiş maceralarımı paylaşiiimm.
Canancım 35+4'te 2880 gr az mııı( , besleyemedim mi yoksa eyvahedigeldismile
bize de diş buğdayı fotolarını ekleyin de görelim bari uzakta olmak fena, gerçi şu halimle yakında olsam da gelemezdim de.
medine sen hangi şehirdesin canım?
nerocumm kahve keyfi istedi benim de canımm, ama ayağa kalkmaya korkar oldum ya, bebiş aşağı iniveriyo sanki kalkıncaa.
günaydın kızlarrr,
ben de artık doğurup sizinle bebiş maceralarımı paylaşiiimm.
Canancım 35+4'te 2880 gr az mııı( , besleyemedim mi yoksa eyvahedigeldismile
bize de diş buğdayı fotolarını ekleyin de görelim bari uzakta olmak fena, gerçi şu halimle yakında olsam da gelemezdim de.
medine sen hangi şehirdesin canım?
nerocumm kahve keyfi istedi benim de canımm, ama ayağa kalkmaya korkar oldum ya, bebiş aşağı iniveriyo sanki kalkıncaa.
ay bol bol mesaj yazayımda kalplerim çoğalsın 1 senedir 3 kalpteyimmmm(
ayarla gel inan çok sevinirimmhe valla ilk önce buraya takılıyom sonra işlerelaelaelaelaelae.........
zaten kuzum gelebilirsem annemle gelebilirm yoksa mimkin değil yani 2 hatunla evden çıkmam.....
bana sağık ocağından monovit vediler dr.kullanabilirsin ama sakın ihmal etme dedi...geçenlerde bir hastası gelmiş hiç kullanmamış kadın vitamn bebeğin bacakları çengel gibi olmuş dedi....
tatlım tam olarak uyku ilacı değil ben öyle söylüyorumcanan uyku ilaçi nasıl veriçeksin yaaa yasak falan değilmi
canan bunu kıskandııı bende gelsemmmmamanın kızlar türk kahvesi saatim gelmiş içen buyursun....
süper bugün belki giderim seneye için alırım artıkkkkızlar forum da idexe diye bir çocuk mağazası açılmış yazlık ürünler harika etiketin yarısı seneye için çok güzel kıyafetler var kesinlikle tavsiye edrim...
benimkiler 5,5 kilo oldular..32 + 4 de 2 haziranda oğlum 1650 gr ,kızım 1780 gr civarı doğdular..2 hafta küvezde kaldılar ödem attılar ,1,5 kiloya düştüler..sizce nasıl kiloları ? boylarını bilmiyorum..
ee bende sölim bari benim kuzularda biri 4900diğeri 5900 farkı açıyoruz maleseffff(( gece yemiyo bu sıpalar 12 den 6 ya kadar ağızlarına almıyolarrr...benimkiler biraz kısasanırım biri 53cm diğeri 55cm..
türk kahvesi hazır gelio tabi ayağına dimi :) ahhh ah... işimi özledim, masamı, telefonumu, bilgisayarımı, rutubet kokan odamıkreş parasına çalışsak mı ne???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?