Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydın kızlarrr,

ben de artık doğurup sizinle bebiş maceralarımı paylaşiiimm.
Canancım 35+4'te 2880 gr az mııı ( , besleyemedim mi yoksa eyvahedigeldismile
bize de diş buğdayı fotolarını ekleyin de görelim bari uzakta olmak fena, gerçi şu halimle yakında olsam da gelemezdim de.

medine sen hangi şehirdesin canım?

nerocumm kahve keyfi istedi benim de canımm, ama ayağa kalkmaya korkar oldum ya, bebiş aşağı iniveriyo sanki kalkıncaa.

ohhhhhhhhh afıyet ols
buyur gel.....
Nero seninkiler kac kilo masaALLAH iyi gözüküyolar
6,5 kilolar cnm....

aman anacığm sen doğurunca yap kahve keyfini....ben hiç içmedim 9 ay kahve çok pimpiriktm valla......

kız kirpi maşallah neresi az ben 38 de ipeği doğurdum o kadar...yumurta her sabah ye çok faydası var bebeğe kilo olarak.

Kirpi ben istanbuldayım canım...
Canım kilosu cok iyi bence 1900 cocuklar oldugu için bende ona bakmak beslemek onun büyümesi daha iyi olur sakına sıkma canını ...

Nero benimkilerde 6.5 biri 6 biri ALLAH nazardan korusun.

günaydınnn oooo çokkk kalabalığız bugün şaşırdım:) misafirlerim gelecek akşama çokkk işim var ama irem uyumadı mız mız ötüyo..
kirpi kilosu şahane canım daha ne olsun...

kızlar forum da idexe diye bir çocuk mağazası açılmış yazlık ürünler harika etiketin yarısı seneye için çok güzel kıyafetler var kesinlikle tavsiye edrim...

benimkiler 5,5 kilo oldular..32 + 4 de 2 haziranda oğlum 1650 gr ,kızım 1780 gr civarı doğdular..2 hafta küvezde kaldılar ödem attılar ,1,5 kiloya düştüler..sizce nasıl kiloları ? boylarını bilmiyorum..

ee bende sölim bari benim kuzularda biri 4900diğeri 5900 farkı açıyoruz maleseffff (( gece yemiyo bu sıpalar 12 den 6 ya kadar ağızlarına almıyolarrr...benimkiler biraz kısasanırım biri 53cm diğeri 55cm..

ayarla gel inan çok sevinirimm
bende kullanıyorum monovit ama şimdi zinko fish diye bi şurup verdi vitamin bunun içinde devıt 3 te var dedi ayrıca vermene gerek yok dedi
canan uyku ilaçi nasıl veriçeksin yaaa yasak falan değilmi
tatlım tam olarak uyku ilacı değil ben öyle söylüyorum
uyku düzenleyici besin takviyesi diye geçiyor tamamen bitkisel bi ürün ismi unadix bu markanın iştah açıcı ve kolik giderici şuruplarıda var
içeriği; su şeker akçaağacı bitki ekstreleri ıhlamur papartya mine çiçeği gelincik pasiflora bitkisi portakal çiçeği usyu doğal aromalar sitrik aist kıvam artıcıcı koruyucu ve renklendirici içermiyo doğal yani
levserim aradı şimdi oda benzer bişi kullanıyormuş 3-4 gün sonra işe yaradığını görüyosun dedi bende bugün başlıyacağım işallah işe yarar
amanın kızlar türk kahvesi saatim gelmiş içen buyursun....
canan bunu kıskandııı bende gelsemmmm

kızlar forum da idexe diye bir çocuk mağazası açılmış yazlık ürünler harika etiketin yarısı seneye için çok güzel kıyafetler var kesinlikle tavsiye edrim...
süper bugün belki giderim seneye için alırım artıkkk

benimkiler 5,5 kilo oldular..32 + 4 de 2 haziranda oğlum 1650 gr ,kızım 1780 gr civarı doğdular..2 hafta küvezde kaldılar ödem attılar ,1,5 kiloya düştüler..sizce nasıl kiloları ? boylarını bilmiyorum..

ee bende sölim bari benim kuzularda biri 4900diğeri 5900 farkı açıyoruz maleseffff (( gece yemiyo bu sıpalar 12 den 6 ya kadar ağızlarına almıyolarrr...benimkiler biraz kısasanırım biri 53cm diğeri 55cm..

maşallah maşallah çok çok güzel kilolarınız sskın takıntı yapmayın biraz beni örnek alın ya benim kız 8 ayı biitti 6.5 kilo zuhaha sizler çok iyisiniz
zaten 4. aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor şimdi yiyebildikleir kadar yesinler ek gıdaya geçiştede biraz kilo verebiliyor bebeklerrr aman kilonaldırayım dşiyede obezite yapmayın kuzuzuklarıı

türk kahvesi hazır gelio tabi ayağına dimi :) ahhh ah... işimi özledim, masamı, telefonumu, bilgisayarımı, rutubet kokan odamı kreş parasına çalışsak mı ne???

dirimim gelmişşşş
kevser kapandı telefon neden anlamadım şeker çok öpüyorummm
ayyy şuranın başından kalkıp iş yapmam lazımmmm
sezon dönüyor ya çocuklara yedirecek meyve bulkamıyom yawww

türk kahvesi hazır gelio tabi ayağına dimi :) ahhh ah... işimi özledim, masamı, telefonumu, bilgisayarımı, rutubet kokan odamı kreş parasına çalışsak mı ne???

ayyy bendeeee
çalışırken bıkmıştın artık evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyom diyodum şimdi işe çağırsalar topuklarım kıçıma vura vura koşarım zuhahah:kedi:

doruk masaALLAH canım..
bizimkilerinde hep arasında 500 gr fark var
yeseler daha ii olacaklarda 4cc zor yiyyolar hemde 5 saat ac kalarak

meyve dedin de, ben,imkiler meyveyi ezip vedrince yemiyor, ellerine veriyom ısıra ısıra yiyorlar, armut soydum verdim şimdi, hımm yapa yapa yiyorlar, boğazlarına kaçıcak diye de hep tetikteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…