Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

maşallahhhhhhhhhhh

WAVY aa.. mümkün değil, kapağını falan mı açık unuttun acaba, ben 1 haftadır kullanıyorum yarıya inmedi daha,3 er damla. bir de ışık görmeyen bir ortamda saklayın yazıo, benim hep dolaptaydı...
ay bilmiyorum canım çokta iyi gelmişti moralim bozuldu(
doruk canım benimkier hala 120 yiyor 4 saatte bir tabi biz ekde alıyoruz. çook acıkırlarsa 150 yşyorlar. ama biz hep normale göre az yedik zaten
ay al benden bir tane daha. bende 34 . haftada şiddtli ishal olmuştum durmayınca arkadaşların baskısı ile doktora gittim nstye bir soktular sancılar 80-100 gidiyor oya ben sadece hafif gaz sancısı hissediyordum:)) ertesi gün 4 cm açıkla doğuma alındım. ben hamileliğimde hastanede 1 gün yattım doğumdan sonra 6 gün ve sondayla eve gelmiştim

iyidir şeker.. ay canan ne sevindim valla bu yastık olayı kafama çok takılıyor istemiyorlar: acep yastık mı iyi yastıksız yatmak mı?.. bu arada benimde yarenin kafasının arkasında bezeler var geçer önemli değil dediler geçmesini bekliyoz. arada kafasının arkasında saç yoluyor acep ağrı yapıyormu diye düşünmüyor değilim. dra gidince soracağım..
ohh diete başlayan bir hatun daha. bende annem elince başlayacağım. annem gidince zayıflarım dedim verdiğim kiloları nerdeyse geeri alacağım düzensiz beslenmekten(

canım inşallah tez zamanda diğer yavrundayanında olacak sayfa sayfa yazacaksın bize..

ahh sigara ahhh. ben hala dost muhabbetlerde kahve ile bir tane içiyom. oyy canım çekti bak şimdi..,
çok geçmiş olsun canım benimde kısların burnu akıyor hapşırıyor bende peditus kullanıyorum.

oy maşallah kuzulara..

tünaydın kızlar....biz kalktık kahvaltı yaptık...aliş erken kalktı uyuttum ....şimdi kaynana bulaşık yıkıyor .....bende ali uyansın evi süpüreceğim..yemek yapacağım..sonra parka gideceğim
tünaydınnnn

dırımcımmm günaydınnn :)
yauw benim paso uykum geliyor kızlar noldu böyle bana ?
hahay doğum yakın ya telaş sardı sanırsam:)) şaka bir yana bebek büyürkende çok uyku gelir derler..

bana gelince dün yaren cadısı gece 3 te uyandı cin gibi oyna benle diyor. ay gecenin üçünde ne oyunu yaw. salla salla , oyna yna derken sabah 6,30 da uyudu cadı. ay ben anlamıyom ya ben hayalet gibiyim o sabahın köründe hortladı bana kalsa ooo yatarım valla:))

canan canım söz vermiyim ama annem bu hafta sonu gelecek. eğer imkanım olursa diş buğdayına gelmek çok istiyorum. tabe beni istersenn:))

evet canan ya 8 diş birden çıktı gülünce çok komik duruyor elleimizi ısırıyor valla. benim kızda da uyku sorunu var uyumuyor bende doktorumuza ilaç sordum ama vermedi bana çok zorlanıyorum. sen kullanmaya başladınmı faydasını görürsen bende alayım

birsencğm...wayy sağolun canlarım,,,hepimizin kuzulara maşalh rabbim nazarlardan saklasın......

benim ipekte sabahım 5 de vırak vırak acıkmış sanki 3 gündür aç gibi bağrındı hatun mamyı yedi sonra kikir kikir 6,30 kadr uyumadı cadııı...

Canan ettiğin bedduaya beeeeen..........Ama benim oğlum oyun bilmiyor daha,anca bilse bilse ağlamayı bilir.

Neyse üzülme ve kızma olurmu ben sana kestane şekeri alırım be tatlım.
kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

ulannn canan ben sana taaa bursalaradan getirteceğimmm kestaneyişşşşşşşşş
kaydirigubbakcemile getirttirebiliyon bari getirtsene gangam ben çok severimmmm
bu arada tınlayan yok beniiiiiiiiiiheee

sen tınlanmayacak hatunmuusn şekerimmm kapamıştım neti ondan cevap yazamadımmbayanssulusmilebayanssulusmile

tatlım sormaz olurmuyuz hiç sadece müsa,it olmadığını düşünüyoruz malum 2 çocukla nete vakit bulmak çok zor oluyorrr çok geçmiş olsun çok takma benimde oğlan çok öksürüyor antibiyotiğe başladık peditusu banada verdi ama daha kullanmaıdmm
Bende en son saglık ocagına gittim oglum 6 kızım 6.500 dedi tamam cok tosun degiller ama iyiler yeter artık saglıklı olsunlarda önemsemiyorum kiloyu
maşallah maşşşalhh çok güzel kiloları bak biz yaş olarak sizin iki katınız ama aynı kilodayız bizle karşılaştıur çok iyilerr
wavy senle benim halim ne olacak yaaa
bizim kızlar hiç kilo alamıyorrr
dün dr gittik
oğlum 71 cm 7.5
kızım 68 cm 6.5
pöffff

hımm güzelmiş cnaımmm neyse okuldan gir artık sende

maşallah maşallahh nkuzularaaa
demek işede başladın hadi bakalım diş buğdayı yapıyom gel haaaa
canım ilaç piyasada yok şimdi bi yerden bulmuş eşim dünden beri arıoz yarın sabah getirtecekk kullanayım bakimm işallah işe yarar sanada veririm

bol bol uyu şekerim nasıl olsa uyuyamıyacaksın uzun sürekaydirigubbakcemile3

dimiiii heheh

offf birileirne bişiler yazacaktım unuttum

wavyy bekleirm canım herkesi davet ettim hepiniz gelinnn

tarihi karralaştırdıkkk
1 ekimde diş buğdayı partimiz varrrr
herkes ona göre programını yapsınnnn
erken rezervasyonşlar başladıııııyerimseniben

Canım benim oğlum 3,5 aylık oldu neredeyse hala kusuyor,dr.bebeklerde 6 aya kadar normalmiş,bebek reflüsü oluyormuş.6.aydan sonra tedbir alırız dedi.

Burcincim canım hoşgeldin,
Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.

Selam arkadaşalr.

DR.gittik bugün şişlide,çok beğendik doktorumuzu,çok ilgiliydi,yağızda çok sevdi dr.dedesini(dr.hep dedecim diye sevdide)nasıl gülüyor,sesler çıkartıyor sıpam.
DR.gelişimi çok i,yi dedi,siz bahsetmeseniz prematüre diye ben hiç anlamadım diyor,yaşıtlarını boy ve kilo gelişim olarak yakalamış kuzum 40 gün sarılık yaşadı yağız biliyorsunuz,hiç şüpheniz olmasın nörolojik gelişimi gayet iyi dedi,kafasınıda tutması gerektiği gibi tutuyor gayet normal.Çok mutlu ve huzurlu ayrıldık yani dr.Sonunda kafamıza göre dr.bulduk çok şükür.

canım sütlü tatlılar yesen,sütlaç vs.mesela.

Benim oğlumda 58 cm boyu,kilosuda 5,5 olmuş.(bu sefer dr.çıplak tarttı)

doktorunuz hayırlı olsun canım maşallah yağızaaa

yeme dedi zaten hamur tatlısı hiç sevmem hep süt tatlısı yerim sütlaç kazandibi vs ama yeme dedi 1 hafta kilo ver,şine bi bakalım dedi
canım zaten ben ekmek yemiyorum
şeker kullanmıyorum
tuzlada aram yok
yağlı yemekte yapmam ama kızarrtma yaparım

yani diyet kolay benim için ama tatlı işi çok ama çok zorr bugün bi arkadaşla konultum bende öyleydim dedi gizli kan çıktı bi baktır dedi olabilirmi acaba yaa çok ttalı istiyor cnaım

merhaba kızlar ben geldim ömüşümü uyuttum
alişten kaçarak
parka
gittim...spor yaptım geldim....hemen yemek yaptım
kaynana elini sürmüyor
valla
bide gelip daha pişerken sokuyor kaşığı tadına bakıyor......

serpilciğimm iş güç yok değil
valla ..........benimkaynana bana iyilik olsun diye değil su gitmesin diye iş yaptırmaz

yemeğim pişti ben çocukları parka götürüyorum mucukk

canan davet etmiş ama 2ekimc.tesi olacak
tlfda konuşurken ben yanlış görmüşüm 2 ekimc.tesi oluyorrrrr

diş buğdayında
bebeğe
hediye alınır bilginize kızlarr
hahhahaa

selam tekrar.
canan şu ilacın adını özelden atsana bana . bakem kullandıklarımdan mı. atık piri oldum yaa hiç bişey işe yaramadı. tam tersi verilenlerin hepsi ters tepti bizde daha hırçın olduk inşallah sizde işe yarar canım..

canan inanırmısın bizimkiler nerdeyse 3 aydır bir ileri bir geri. 8300 gr. hop 8000 falan derken en son 7900 cıktı. bu sıralar tekrar tartırıcam bakalım kaç çıkacaklar. maşallah senin yavruların boyu uzun ee ana uzun nede olsa:)) ama artık takmıyorum açıkçası. sağlıkları yerinde görüntüde cılız da durmuyorlar. dimekki kapasite meselesi mideleri bu kadar alıyor. kimisi iki çorba kasesi içer kimizi de benimkiler gibi kardeş karde bir kaseyi paylaşırlar.. canları içinde olsun gerisi boşş..

ya bide ben size bişey sorucam pedidusu eczaneden aldım günde 3 kez demiş içinde de öyle yazıyor. ama bu 3 kez sabah öğle akşam mı. yoksa 8 saatte bir mi? bir bilen el atsın yaw:))

Dirim şimdi hatırlaedım kaynananın pinti olduğunu. boşver canım ohh onun pintiliği senin rahatın olsun. pislikten götürmeyecek kadar yapsın yeter:))

selam ikiz anneleri

işi bırakınca eve neti aldık sonunda

artık kesintisiz aranızda olacağım inşallah.

geçmişe dönük okuyamadım. müsait oldukça okuyacağım.

inşallah herkesler iyidir..

biz iyiyiz şükür....

4 eylülde kontrolümüz vardı.. herşey yolunda şükür..

cemre 4.970 gr-54 cm

cansu 4.100 gr-52 cm

13 eylülde aşımız vardı orda tarttılar

BENİ UMUTMUŞSUNDURRR BELKİİİİ guclubacismile

Medine sen daha evine yerleşemedinmi.Ama sen şimdi iyice alışmışsındır anne yardımına yanlız kalınca zor gelecek :hulya:

bugün dr.bizede evinizi değiştirin dedi.Ama ben anneme yakın olsun istiyorum,malum eşimin işinede yakın olsun diyoruz.Bu çevrede kiralar çok uçuk 900 1000 den aşağı kiralık ev yok adam aklılı,ooooofffffff şaşırdık resmen ne yapacağımızı kafamçokkarıştı

doktor evinize niye karıştı yahuu, rutubet filan mı var çocuğu rahatsız edecek.

ben geldim çok yoruldum yaaa

çocuklarıdışarı götürdük..sözde kaynanada var
anam neee kadın sadece merdivenden indirmeye yarıyor..koydu mıcını tabureye
kalmakdı..çocuklar bi oraya bi buraya..koşturuyolar allahım birini yakalıyorum..biri kaçıyor
birini tutsam biri ağzına yerden taş atıyor...aman ya........canım çıktı ben bide 1 saat spor yaptım parkta....eve çıktık banyoya girdik hemen araba tamircisi gibi oldu veletler....
küveti.doldurdum oynadılar..benide ıslattılar....neyse yıkadım zorla çıkardım herşeylerini giydirdim
havluları balkonda asarken ben ömer sen gir banyoya kaynana yatıyor ...
kaynana gündüz biyeri silmiş o kovayı koymuş banyoya ömer baştan aşağa pis su ile yıkan..delirdim ama....tekrar yıkadım...tekrar üzerini değiştirdim....zaten gündüz yemekle canım çıktı...

nasıl sinirlendim...delirdim..alide ağlıyor uykusu geldi üzerime yapışıyor
neyseki eşim geldi...bide kaynana demezmi ayy canım çıktı....

şimdiiii uzattım bacaklarımı yatıyom vallaaaaa

merhaba kızlar,nasılsınız?mevlüt şekerlerimiz geldi bugün,çok sevimliler ya...ama mevlüdümüzü 1 hafta erteledik..evde biraz tamirat var.Denizinde rahatsızlığı derken araya sıkıştırmayalım dedik.diğer sayfaları okuyamadım,herkes iyidir İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…