Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Günaydın herkese ...

Bizimkiler yatagın içnide oynuyolar cıglık atıyolar söyle bir ugruyayım dedim

Ben bişi sormak sitiyorum ne zaman ellerine bişi alıcaklar ben vermeden kaabrayıp tutucaklar

ay yokkk 39 çok olurrr, dayanamam okkadar 38 yeterr
yok yok sen 39 ları gör bebeğinin kilosu bana biraz düşük geldi o doğumda söylenenden daha az doğar çünkğ hep öyle oluyor banada 2750 demişlerdi 2380 doğdu o yüzden son haftaların bolca ye yat bi iş yapma iyice kilo alsın bebek sık dişini tatlım bebeğin için doğupta sorun olmasındansa geç olsun güç olmasıın
sakın evham yapma ben bişi olur diye söylemyorum sadece olmaması için elinden geleni yap demek istşyorum artık tuvalet dışında sakın kalkma suyunu bile eşin getirsin son hftalar tam kilo zamanı bebeğin meyveni balığını etini ihmal etme canımsık bakalım 2-3 hafta daha dişini yumuk yumuk bi kız ver bizeee
Günaydın herkese ...

Ben bişi sormak sitiyorum ne zaman ellerine bişi alıcaklar ben vermeden kaabrayıp tutucaklar

günaydın tatlım ohhh maşallah senin kuzulara ver tabi eline bişiler geç ile kalmışsın o önceleir tutamaz ama eline vereceksinki öğrenecek tutmayı bir iki bir iki derken bakmışsın kafana fırlatıyor hahaah

günaydın hatunlarrr bende nette koltuk bakıyordum gece e bebekte cocoon modeli indirimde gördüm kraftın sabahta açtım pc yi hemen kocişe gösterdim aranızda bu konu ile ilgili ilgş verecek birisi varmı bana wavy omega modelini almıştı fikre ihtiyacım var çünkü eşim gidip alalım dedi beğendiysen dedi e bebekte 449 dan 249 a düşmüş diyor ama ben nette 279 a da buldumm

dr bana zinco fısh diye bi vitamin verdi kullanan varmı bunu verince devıt 3 e gerek yok dedii fikir verirmiisnşz
drum biraz yoğun çalıştığı için kafası dağınık oluyor o yüzden bazı söyleidkleirne itimat edemiyorum
bugünde uyku ilacımız gelecek
allahım ne olur işe yarasınnn

günaydın hatunlar......cano kız inşallah ayarlarsam gelirim cnm......

oha yani pis suyu niye dökmezlerki......sende üstüne dmkeydin kaynananınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yerim snein tiribini çatlak kankaaa
sayfayı yenilede gör yazdıklarımıııı
sen hediyemi alıcan bizee
zuhahaha
2 tane oto koltuğu istiyoruz şeker
zuhahahasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
delikafaduldensempatiksalakcinni kız bari 1 tane iste .....

olleeeyyyyyyyyyyyyy 36. haftamız bittiiiii, yürrüü be Elifcikk kim tutar senii zemuszemus
oh oh vala şekerim ben 37 bitti doğurdum dahada bekleyemezdim çok sıkılmıştım,,,,

Günaydın herkese ...

günaydınnnn.....günler aydın olsun.....
1-2 aya tutarlar diye düşünüyorum....benim kocada ne zaman kaşık çatal tutarlar diyor yuh dedim bende koşsunlar istersen

Zamane cocukları bekliyorum herseyi bunlardan ama yok tutamıyolar bende vermekten bıktım

amanınnn nerocum mesaiye başlamadan karılana gelmş
şekerimmmmmm
gelcenmi kız diş buğdayımaaa

he valla ilk önce buraya takılıyom sonra işlerelaelaelaelaelae.........
zaten kuzum gelebilirsem annemle gelebilirm yoksa mimkin değil yani 2 hatunla evden çıkmam.....

bana sağık ocağından monovit vediler dr.kullanabilirsin ama sakın ihmal etme dedi...geçenlerde bir hastası gelmiş hiç kullanmamış kadın vitamn bebeğin bacakları çengel gibi olmuş dedi....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Valla ya neler ne bekliyolar ama bizimkiler böyle tutmak istiyo yapamıyo bayadır böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…