dirim bu arada çizelgene baktımda kız 1.5 yaşında olmuşsunuz ya maşallah maşallahhh
bana bak diş buğdayımı unutmuşgibisin lütfen psikoloj,ni biran önce topla şu işimi hallet
ya kendine gel yada kalk bize gidelim zuhahahha
geyik espiriler günümdeyimmm
kızlar uğrayamıyorm bu ara günlerim çok yoğun geçiyo tahmin edersiniz ki..bakabildiğim kadarıyla soran olmamış gerçi ama nasılsınız( ?
bi de grip olduk ilk kez..çok sıkıldı canım..kuzum şıpır şıpır burnu, bi de hafif öksürüyo ayşenurum..iştahları yok oldu..oooff off off..dr peditus diye bi şurup verdi ona başladım akşam..bakalım nolcak?
yani şu ara yine ve başka türlü bi yoğunluğa girdim..inşallah bi toparlanalım hemen gelicem yanınıza..
öpüyorum sizi ve yavruları..
merhaba kızlar.sizi üzmek için öyle yazmamıştım ya,kusura bakmayın.bir an için öyle hissetmiştim ama yazdıklarınızla yanıldığımı anladım.Dırımkızı,Yavrukirpi,Canan ve Wavy...ilginiz için teşekkürler kızlaropuyorumnanaktan
bu arada facebookta bir kaç kişiyle arkadaş olduk burdan ama bir kişiyi tanıyamadım...birseni ve cananı zaten biliyorum,elifin kim olduğunuda buldum :) ama esrayı tanıyamadım ya?bebişlerden de çıkaramadım..
belim çok ağrıyor kızlar yaaa
ya ben ne zaman adet olacam acabaya canım devamlı bişiler yemek istiyır hamilemiyim neyim yawww gerçi kaçamağım yok ama !!
Yarın için eşim randevu almış,şişlide bir çocuk dr.
Bakalım memnun kalırız inşallah.Gerçi şimdiden bir memnuniyetsiz bir durumum var,muayene ücreti 150 miş,bence çok gibi,eşim normal diyor.
Yarın sorucam bakalım dr.öğün aralıklarını,
geçmiş olsun burçin cnm....hava değişikliği artık kuzular hasta etmesek...kızlar uğrayamıyorm bu ara günlerim çok yoğun geçiyo tahmin edersiniz ki..bakabildiğim kadarıyla soran olmamış gerçi ama nasılsınız( ?
bi de grip olduk ilk kez..çok sıkıldı canım..kuzum şıpır şıpır burnu, bi de hafif öksürüyo ayşenurum..iştahları yok oldu..oooff off off..dr peditus diye bi şurup verdi ona başladım akşam..bakalım nolcak?
yani şu ara yine ve başka türlü bi yoğunluğa girdim..inşallah bi toparlanalım hemen gelicem yanınıza..
öpüyorum sizi ve yavruları..
günaydın cnm...günaydın herkese hayırlı sabahlar...
günaydın kızlarr,
oyy ne çok konuşmuşunuz gece oku oku bitmedi beaa.
canancım tespitin doğru baktım ki bebişin gelmesi yakın, bi de hastanede sabaha kadar ağlayan tazeleri görünce dedim yat yatabildiğin kadar bunlar sonn iyi günler :)) offf gece bi keyifle kalkıp su içtim çiş molalarında, önceki gece susuzluktan ölürken tek hayalim buydu.
dırımcım harbiden millet bir doğuruyor sen 9 doğurmuşsun, ama emeğine de değmiş, çok şirinler beaaa.
bircecimm Elifcik doktoru bile şaşırttı maşallah, biliyorsun benim baştan beri yüksek erken doğum riskim vardı ameliyattan dolayı, ama teke düşmesinin ve çok dinlenmemin etkisiyle, tabii bir de Allah'ın lütfuyla bu tarihe geldik şükür, artık ne zaman gelmek isterse başımızın üzerinde yeri var minişin. senin oğluşlarının da iyi oolmasına çok sevindimm, cidden mucize bebek onlar, inşallah sağlıkla evlerinde oyunlar oynadıkları, seni çıldırttıkları maceraları da gülerek okuycaz burada.
kızlar ben de 84 kilo olmuşum, herhalde doğurana kadar 86 fln olurum, artık yolda görwn bile Allah kurtarsın demeden geçemiyor, herhalde bayaa bi büyümüşüz :S
artvinlim bence de senin erken daha kilo vermene, bekle biras daha boşverrr, medinecim 60 kilonun lafımı olur yahuuu sen naptınnn?
hituci, firdos sizlere de günaydınn. dorukcumm sana da selamm. nero da burdaymııışşş, günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?