Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Bende kaçıyorum kızlar.

Yağız babasını delirtti galiba uyumuyor,durmuyor,ben çıkayımda sallayalım benim sıpayı,:gitme:

unutmadımmm.........o leylikli davetiyeyi bastıracağımm diğer yerde bulamadım
en hoşu o oldu....kaçtane yaptırayım cnm???

sanada diş buğdayını yapayımm çekiliyorum
yeşil sahalardan
takii 8 nisana kadarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canan ettiğin bedduaya beeeeen..........Ama benim oğlum oyun bilmiyor daha,anca bilse bilse ağlamayı bilir.

Neyse üzülme ve kızma olurmu ben sana kestane şekeri alırım be tatlım.

kızlar uğrayamıyorm bu ara günlerim çok yoğun geçiyo tahmin edersiniz ki..bakabildiğim kadarıyla soran olmamış gerçi ama nasılsınız ( ?
bi de grip olduk ilk kez..çok sıkıldı canım..kuzum şıpır şıpır burnu, bi de hafif öksürüyo ayşenurum..iştahları yok oldu..oooff off off..dr peditus diye bi şurup verdi ona başladım akşam..bakalım nolcak?
yani şu ara yine ve başka türlü bi yoğunluğa girdim..inşallah bi toparlanalım hemen gelicem yanınıza..
öpüyorum sizi ve yavruları..

hayatımmm çok geçmişş olsun acil şifa versin rabbimmmmm
sıkma canını mevsim dönüşü oluyor çocuklar hastaaaaa

Elif benim canım :)))

belim çok ağrıyor kızlar yaaa
ya ben ne zaman adet olacam acabaya canım devamlı bişiler yemek istiyır hamilemiyim neyim yawww gerçi kaçamağım yok ama !!

Ben oldummmm opuyorumnanaktan DArısı senin basına kac kere test yaptım korkudan emindim ama nedense içime korku düştü ALLAHım olmaya versin diyorum cok zor artık yaaa

Off ben muhabbetlrden cok geriyim ama ev bakıyorum bulamıyorum cok sıkıntılı zamnalar en güzeli anneme yakın olucam şükürler olsun ...

Kilodan bahsedilmiş bende tartildım 60 kilo olmusum inanamıyorum inanmak istemiyorum bizimkiler artık emmiyolar sanırım biberonun bollgundan beni emmiyolar arada geceleri alıyolar oda anlamadan veriyorum ben artık eskisi kadarda yemiyorum 52 kiloydum ben ya neyse canları sag olsun kiloda verilir..

Eşyalarımıda aldım ev kaldı sadece inşaALLAH bas edebilirim su uyku mahvediyo beni uykusuzluk zor vesselam ..

Bende en son saglık ocagına gittim oglum 6 kızım 6.500 dedi tamam cok tosun degiller ama iyiler yeter artık saglıklı olsunlarda önemsemiyorum kiloyu

Herkesi öptüm ...

medine cnaım üzülme bende yakalayamıyorum çoğu zaman muhabbetleri.inşaallah gönlüne göre bi ev bulursun.
kızlar ya bebeklerim besledikten sonra birmiktar kusuyo.fazlasını çıkarıyo derlerya işte öyle.
önlük kullanmayı sevmiyorlar.yinede takıyorum ama bir sefer olmazsa diğerinde mutlaka kıyafetlerine kusuyorlar değiştirmekten bi hal oldum.sizinkiler beslendikten sonra kusuyormu?birde nezaman geçecek bu kusma?

günaydın kızlar,herkes uyuyo galiba..ben okludayım,odamdaki bilgisayarın başına yapıştım:).dün gece ne çok muhabbet olmuş öyle,kaçırmışım...

Canancım ben psikolojik danışmanım,rehber öğr.de diyebilirsin..

kilodan bahsedilmiş ama ben gittikçe zayıflıyorum istemesemde..azıcık kiloyu severim aslında:)

günaydın kızlarr,

oyy ne çok konuşmuşunuz gece oku oku bitmedi beaa.

canancım tespitin doğru baktım ki bebişin gelmesi yakın, bi de hastanede sabaha kadar ağlayan tazeleri görünce dedim yat yatabildiğin kadar bunlar sonn iyi günler :)) offf gece bi keyifle kalkıp su içtim çiş molalarında, önceki gece susuzluktan ölürken tek hayalim buydu.

dırımcım harbiden millet bir doğuruyor sen 9 doğurmuşsun, ama emeğine de değmiş, çok şirinler beaaa.

bircecimm Elifcik doktoru bile şaşırttı maşallah, biliyorsun benim baştan beri yüksek erken doğum riskim vardı ameliyattan dolayı, ama teke düşmesinin ve çok dinlenmemin etkisiyle, tabii bir de Allah'ın lütfuyla bu tarihe geldik şükür, artık ne zaman gelmek isterse başımızın üzerinde yeri var minişin. senin oğluşlarının da iyi oolmasına çok sevindimm, cidden mucize bebek onlar, inşallah sağlıkla evlerinde oyunlar oynadıkları, seni çıldırttıkları maceraları da gülerek okuycaz burada.

kızlar ben de 84 kilo olmuşum, herhalde doğurana kadar 86 fln olurum, artık yolda görwn bile Allah kurtarsın demeden geçemiyor, herhalde bayaa bi büyümüşüz :S

artvinlim bence de senin erken daha kilo vermene, bekle biras daha boşverrr, medinecim 60 kilonun lafımı olur yahuuu sen naptınnn?

hituci, firdos sizlere de günaydınn. dorukcumm sana da selamm. nero da burdaymııışşş, günaydın

günaydın kızlarr,

oyy ne çok konuşmuşunuz gece oku oku bitmedi beaa.

canancım tespitin doğru baktım ki bebişin gelmesi yakın, bi de hastanede sabaha kadar ağlayan tazeleri görünce dedim yat yatabildiğin kadar bunlar sonn iyi günler :)) offf gece bi keyifle kalkıp su içtim çiş molalarında, önceki gece susuzluktan ölürken tek hayalim buydu.

dırımcım harbiden millet bir doğuruyor sen 9 doğurmuşsun, ama emeğine de değmiş, çok şirinler beaaa.

bircecimm Elifcik doktoru bile şaşırttı maşallah, biliyorsun benim baştan beri yüksek erken doğum riskim vardı ameliyattan dolayı, ama teke düşmesinin ve çok dinlenmemin etkisiyle, tabii bir de Allah'ın lütfuyla bu tarihe geldik şükür, artık ne zaman gelmek isterse başımızın üzerinde yeri var minişin. senin oğluşlarının da iyi oolmasına çok sevindimm, cidden mucize bebek onlar, inşallah sağlıkla evlerinde oyunlar oynadıkları, seni çıldırttıkları maceraları da gülerek okuycaz burada.

kızlar ben de 84 kilo olmuşum, herhalde doğurana kadar 86 fln olurum, artık yolda görwn bile Allah kurtarsın demeden geçemiyor, herhalde bayaa bi büyümüşüz :S

artvinlim bence de senin erken daha kilo vermene, bekle biras daha boşverrr, medinecim 60 kilonun lafımı olur yahuuu sen naptınnn?

hituci, firdos sizlere de günaydınn. dorukcumm sana da selamm. nero da burdaymııışşş, günaydın

günaydın canlarrr.....abowwww gece muhabbeti kaçırmışım yahu...,

kirğpim geçmiş olsun kuzum sana....canom burdayım artık işe başladım daha rahat netteyim evde zor oluyor tüm gün ennem bakınca akşamda ben ilgileniyorum ee özleşiyoruzda kuzularımla.....

artvinli cnm ben doğum yaptığım hastande dr.ekan can gidiyorum çok memnunum ve çok tercih ediliyor ççok şeker bir dr tavsiye ederim şekerim.

geçmiş olsun burçin cnm....hava değişikliği artık kuzular hasta etmesek...
.
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
günaydın cnm...

günaydın cnm.....ama bu kilo muhabbeti dırım bana demişti bende eve döndüşümde zayıftım sonradan aldım...düzensizlikten alınıyor bu kilolar...len ben 56 ile hamile 70ile doğuma girdim 57 kilo eve eldim ana bi baktım 61 olmuşum ama şinci 57 düştüm ve bu hafta recime başladım hehehehe verceğim kiloları kim tutar benizemuszemuszemuszemus

teyzeleri benm kuzularım.....

p.tesi kontrolümüz vardı...kızlarım 6,5 kilo olmuşlar ipeğim 64,5 cm olmuş dr dediki maşallah 6 aylık kız çocuğu boyunda olmuş dedi...incimde 63 cm olmuş daha hızlı uzamış zira 45 cm doğmuştu bebeğim ...peynir ve şeftaliye başladık ama ilk ek gıdalarını verememek beni üzdü işe başladığım için(

Eklentiler

• $Picture in Atık125421.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 47
tünaydın kızlar....biz kalktık kahvaltı yaptık...aliş erken kalktı uyuttum ....şimdi kaynana bulaşık yıkıyor .....bende ali uyansın evi süpüreceğim..yemek yapacağım..sonra parka gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…