olleeeyyyyyyyyyyyyy 36. haftamız bittiiiii, yürrüü be Elifcikk kim tutar senii zemuszemus
Günaydın herkese ...
Bizimkiler yatagın içnide oynuyolar cıglık atıyolar söyle bir ugruyayım dedim
Ben bişi sormak sitiyorum ne zaman ellerine bişi alıcaklar ben vermeden kaabrayıp tutucaklar
yok yok sen 39 ları gör bebeğinin kilosu bana biraz düşük geldi o doğumda söylenenden daha az doğar çünkğ hep öyle oluyor banada 2750 demişlerdi 2380 doğdu o yüzden son haftaların bolca ye yat bi iş yapma iyice kilo alsın bebek sık dişini tatlım bebeğin için doğupta sorun olmasındansa geç olsun güç olmasıın
sakın evham yapma ben bişi olur diye söylemyorum sadece olmaması için elinden geleni yap demek istşyorum artık tuvalet dışında sakın kalkma suyunu bile eşin getirsin son hftalar tam kilo zamanı bebeğin meyveni balığını etini ihmal etme canımsık bakalım 2-3 hafta daha dişini yumuk yumuk bi kız ver bizeee
günaydın tatlım ohhh maşallah senin kuzulara ver tabi eline bişiler geç ile kalmışsın o önceleir tutamaz ama eline vereceksinki öğrenecek tutmayı bir iki bir iki derken bakmışsın kafana fırlatıyor hahaah
günaydın hatunlarrr bende nette koltuk bakıyordum gece e bebekte cocoon modeli indirimde gördüm kraftın sabahta açtım pc yi hemen kocişe gösterdim aranızda bu konu ile ilgili ilgş verecek birisi varmı bana wavy omega modelini almıştı fikre ihtiyacım var çünkü eşim gidip alalım dedi beğendiysen dedi e bebekte 449 dan 249 a düşmüş diyor ama ben nette 279 a da buldumm
dr bana zinco fısh diye bi vitamin verdi kullanan varmı bunu verince devıt 3 e gerek yok dedii fikir verirmiisnşz
drum biraz yoğun çalıştığı için kafası dağınık oluyor o yüzden bazı söyleidkleirne itimat edemiyorum
bugünde uyku ilacımız gelecek
allahım ne olur işe yarasınnn
günaydın hatunlar......cano kız inşallah ayarlarsam gelirim cnm......
oha yani pis suyu niye dökmezlerki......sende üstüne dmkeydin kaynananınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delikafaduldensempatiksalakcinni kız bari 1 tane iste .....
oh oh vala şekerim ben 37 bitti doğurdum dahada bekleyemezdim çok sıkılmıştım,,,,
günaydınnnn.....günler aydın olsun.....
1-2 aya tutarlar diye düşünüyorum....benim kocada ne zaman kaşık çatal tutarlar diyor yuh dedim bende koşsunlar istersen
alkisalkisalkiskafamçokkarıştıay bol bol mesaj yazayımda kalplerim çoğalsın 1 senedir 3 kalpteyimmmm(
he valla ilk önce buraya takılıyom sonra işlerelaelaelaelaelae.........
zaten kuzum gelebilirsem annemle gelebilirm yoksa mimkin değil yani 2 hatunla evden çıkmam.....
bana sağık ocağından monovit vediler dr.kullanabilirsin ama sakın ihmal etme dedi...geçenlerde bir hastası gelmiş hiç kullanmamış kadın vitamn bebeğin bacakları çengel gibi olmuş dedi....
amanın kızlar türk kahvesi saatim gelmiş içen buyursun....
kızlar yazcam bu sefer ya, offf...
canannnnnn... ben kullanıom uyku ilacı baybay mı adı?
günaydınnn oooo çokkk kalabalığız bugün şaşırdım:) misafirlerim gelecek akşama çokkk işim var ama irem uyumadı mız mız ötüyo..
kirpi kilosu şahane canım daha ne olsun...
benimkiler 5,5 kilo oldular..32 + 4 de 2 haziranda oğlum 1650 gr ,kızım 1780 gr civarı doğdular..2 hafta küvezde kaldılar ödem attılar ,1,5 kiloya düştüler..sizce nasıl kiloları ? boylarını bilmiyorum..
ee bende sölim bari benim kuzularda biri 4900diğeri 5900 farkı açıyoruz maleseffff(( gece yemiyo bu sıpalar 12 den 6 ya kadar ağızlarına almıyolarrr...benimkiler biraz kısasanırım biri 53cm diğeri 55cm..
Kirpi ben istanbuldayım canım...
Canım kilosu cok iyi bence 1900 cocuklar oldugu için bende ona bakmak beslemek onun büyümesi daha iyi olur sakına sıkma canını ...
Nero benimkilerde 6.5 biri 6 biri ALLAH nazardan korusun.
dirimim gelmişşşş
kevser kapandı telefon neden anlamadım şeker çok öpüyorummm
ayyy şuranın başından kalkıp iş yapmam lazımmmm
sezon dönüyor ya çocuklara yedirecek meyve bulkamıyom yawww
dirimim gelmişşşş
canan şarjın bitti galiba??
dırımımmm kuzum napıosun nasıl gidio?
ayyy bendeeee
çalışırken bıkmıştın artık evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyom diyodum şimdi işe çağırsalar topuklarım kıçıma vura vura koşarım zuhahah:kedi:
medinecim benimkiler de 120 yi geçmiyo, bütün gece aç oplmalarına rağmen, zaten gündüz kesinlikle biberon almıyorlar, gece uyku halindeyken kakalıyorum..
türk kahvesi hazır gelio tabi ayağına dimi :) ahhh ah... işimi özledim, masamı, telefonumu, bilgisayarımı, rutubet kokan odamıkreş parasına çalışsak mı ne???
meyve dedin de, ben,imkiler meyveyi ezip vedrince yemiyor, ellerine veriyom ısıra ısıra yiyorlar, armut soydum verdim şimdi, hımm yapa yapa yiyorlar, boğazlarına kaçıcak diye de hep tetikteyim
aynen aynen gündüz ağızlarına sürmüyolar gece oğlum gene sürmüyo kızımda 90ı pek geçzmez çok nadir 120 içer uykuda 2 biberon içiriirm ama bi 12 gibi bide 3-4 gibi 90 ardan 2 kez veriyom oğlşum içinde bisküvisine çorbasına sebze püresine atmaya çalışıyom dr devam sütü alsın muhakkak dediimedinecim benimkiler de 120 yi geçmiyo, bütün gece aç oplmalarına rağmen, zaten gündüz kesinlikle biberon almıyorlar, gece uyku halindeyken kakalıyorum..
bizee gelince sabah kalktım...çocuklar çok erken kalktı.....gece 19.30 yattılar tabii sabah uyandılar bende kalktım..bulaşık yıkadım..kahvaltı hazırladım çocukların biberonlarını kaynamış suya bastırdım...
kahvaltı faslından sonra kaynanam yıkadı..şimdi sizle takılıyorum...
maşallah cnm....benimkiler 5,5 kilo oldular..32 + 4 de 2 haziranda oğlum 1650 gr ,kızım 1780 gr civarı doğdular..2 hafta küvezde kaldılar ödem attılar ,1,5 kiloya düştüler..sizce nasıl kiloları ? boylarını bilmiyorum..
2 aya göre kısa değiller şekerim...uyurkendemi almıyorlar dorukcğm....ee bende sölim bari benim kuzularda biri 4900diğeri 5900 farkı açıyoruz maleseffff(( gece yemiyo bu sıpalar 12 den 6 ya kadar ağızlarına almıyolarrr...benimkiler biraz kısasanırım biri 53cm diğeri 55cm..
gel cnm buyur bekerim.....ayarla gel inan çok sevinirimm
bende kullanıyorum monovit ama şimdi zinko fish diye bi şurup verdi vitamin bunun içinde devıt 3 te var dedi ayrıca vermene gerek yok dedi
tatlım tam olarak uyku ilacı değil ben öyle söylüyorum
uyku düzenleyici besin takviyesi diye geçiyor tamamen bitkisel bi ürün ismi unadix bu markanın iştah açıcı ve kolik giderici şuruplarıda var
içeriği; su şeker akçaağacı bitki ekstreleri ıhlamur papartya mine çiçeği gelincik pasiflora bitkisi portakal çiçeği usyu doğal aromalar sitrik aist kıvam artıcıcı koruyucu ve renklendirici içermiyo doğal yani
levserim aradı şimdi oda benzer bişi kullanıyormuş 3-4 gün sonra işe yaradığını görüyosun dedi bende bugün başlıyacağım işallah işe yarar
canan bunu kıskandııı bende gelsemmmm
süper bugün belki giderim seneye için alırım artıkkk
maşallah maşallah çok çok güzel kilolarınız sskın takıntı yapmayın biraz beni örnek alın ya benim kız 8 ayı biitti 6.5 kilo zuhaha sizler çok iyisiniz
zaten 4. aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor şimdi yiyebildikleir kadar yesinler ek gıdaya geçiştede biraz kilo verebiliyor bebeklerrr aman kilonaldırayım dşiyede obezite yapmayın kuzuzuklarıı
türk kahvesi hazır gelio tabi ayağına dimi :) ahhh ah... işimi özledim, masamı, telefonumu, bilgisayarımı, rutubet kokan odamıkreş parasına çalışsak mı ne???
dirimim gelmişşşş
dirim gene sorularıma cevap arıyom diyetisyeni aradım salladı beni
ben bu ara öğünleri es geçiuom yani vakit olmuyor
mesela bide sabah kahvaltı yaptım ya kalan domates salatalık vardı gidip gelim yedim onu ama çok değil yani kahvaltıda 2 salatalık 2 domates dilmiştim kahvaltıda bitiremedim ara ara yedim bişi olurmuuu
Birsenciğim konuşuruz cnmmmm...kaydirigubbakcemile3
al valla ben neler aldım dayanamadım...allah giydirmeyi nasip etsin....
öyle valla kevsercğm
ay ben bu hafta şeftaliye başladım şapur şupur yiyor benm kuzular....
[
yeşil çay içiyonmu şekerrrşincik şunu diyeceğim giderken sormak istediklerini not al yüzyüzeyken konuş..bendahaönceden gittiğim içinn ona çok sormadımm...
ara öğünleriii yiyeceksinn mesela kahvaltı 9 da bittiyse 11 debir meyveni ye ara öğün atlarsan başarı oranın düşer cnm...aç kalman cabası...olur..sonra salatalık domates ye bişey olmazzzzzz.......
suyunuhiç bırakma cnm...
canan cnm vitaminin içinde varsa devit 3 ekstra verme tabiiiiiiiiiiiii
bende yapabilsem keşkeeeulan çocuklar uyandı aksam üzeri gideceğimm mecbur spora yada hiç getmeyecemmm tuhhhhhhh
aa ben sirke içebilirimm ne zaman iç dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?