Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

medinecim benimkiler de 120 yi geçmiyo, bütün gece aç oplmalarına rağmen, zaten gündüz kesinlikle biberon almıyorlar, gece uyku halindeyken kakalıyorum..

olleeeyyyyyyyyyyyyy 36. haftamız bittiiiii, yürrüü be Elifcikk kim tutar senii zemuszemus

ohhhh maşallahh cnm hayırlısı ile 38gör cnm

Günaydın herkese ...

Bizimkiler yatagın içnide oynuyolar cıglık atıyolar söyle bir ugruyayım dedim

Ben bişi sormak sitiyorum ne zaman ellerine bişi alıcaklar ben vermeden kaabrayıp tutucaklar

cnm benim anakucağının üzerine as cnm öle yakalarlar benimkiler yakalıyordu öle
ama yerden almıyolardı..erken biraz

birtek ben heralde söylenen kilonun üzerinde doğurdumm hahahadelikafadulden

ben devit kullandım cnm

cnm ben bayrampaşadan gideceğimm canana istersen beraber çıkarız
ama arkada 3kişi 3 çocuk gidebilirmisiniz:))

kaynanayada diyecek sözzüm yok..unutmuş onu öle dediii

ay bol bol mesaj yazayımda kalplerim çoğalsın 1 senedir 3 kalpteyimmmm(
alkisalkisalkiskafamçokkarıştı

bende annemle geleceğimhahahaaa
ama biz sabahdan
çıkacğızzzzz

amanın kızlar türk kahvesi saatim gelmiş içen buyursun....

ohhhhh afiyet olsunnn

kızlar yazcam bu sefer ya, offf...
canannnnnn... ben kullanıom uyku ilacı baybay mı adı?

yazzzzzzzzzzzzz kızzzzzzzz

günaydınnn oooo çokkk kalabalığız bugün şaşırdım:) misafirlerim gelecek akşama çokkk işim var ama irem uyumadı mız mız ötüyo..
kirpi kilosu şahane canım daha ne olsun...

kolayyy gelsinnnn cnm

benimkiler 5,5 kilo oldular..32 + 4 de 2 haziranda oğlum 1650 gr ,kızım 1780 gr civarı doğdular..2 hafta küvezde kaldılar ödem attılar ,1,5 kiloya düştüler..sizce nasıl kiloları ? boylarını bilmiyorum..

bence çokk iyi cnm

ee bende sölim bari benim kuzularda biri 4900diğeri 5900 farkı açıyoruz maleseffff (( gece yemiyo bu sıpalar 12 den 6 ya kadar ağızlarına almıyolarrr...benimkiler biraz kısasanırım biri 53cm diğeri 55cm..

hayyyy yerimm popişiniziiii

bizdeee 11750 gr 82cm 10650 80cm izzzzzzzzzz hahhaaa

yavrukirpicnm son zamanda yatarsan cnm bebeğin kilo alır ama bazı bebekler küçük olur yapı meselesi cnm...beslneme tabiki önemli ama şunu antipanrtez içinde belirteyim
ben 8ay kusuan biri olarak sadece elma kaşar sütle beslendim...ama hep kustum bilgin olsun banada ali 2200 ömer ise2000 denildi 33 haftamda 33+2 de doğurdum sabah erkenden 2440 gr 2340 gr doğdular
2200 gr=2440 doğdu 2000=2340 doğdu
kişi genlerle alakalııı sANIRIm cnm

aynen bende seftalilerde su ile yok armut gaz yaptı incir yerler mi acaba

tünaydın cnm geldimmmm
muz yedir üzüm yedir üzzümzamanı....ez.ez ver

canan şarjın bitti galiba??
dırımımmm kuzum napıosun nasıl gidio?

cnm valla nasıl gitsinn robort gibi yat kalk aynı terane...
burada çocuklar daha azmanoldular...ayakkabılarını alıp hadidiyolar...
tek güzel yan hergünparktaspor yapıyorum..çocuklarda çok yorulduğundan
uykuları süper oldu....bugünde .çocuklarla arkadaşımagideceğim evdeyse...

sizede yazem spora kaçacammm hahahaa

ayyy bendeeee
çalışırken bıkmıştın artık evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyom diyodum şimdi işe çağırsalar topuklarım kıçıma vura vura koşarım zuhahah:kedi:

tek ben heralde gitmem...çok yoğundum...gelemem aynı tempoya ama
2-3günlük iş bulursam giderimm hahhaaa

medinecim benimkiler de 120 yi geçmiyo, bütün gece aç oplmalarına rağmen, zaten gündüz kesinlikle biberon almıyorlar, gece uyku halindeyken kakalıyorum..

benimkilerde yemeyenlerden gündüz gene azolsun alıyolar o yüzden cok erken ek gıdaya gectim

bizee gelince sabah kalktım...çocuklar çok erken kalktı.....gece 19.30 yattılar tabii sabah uyandılar bende kalktım..bulaşık yıkadım..kahvaltı hazırladım çocukların biberonlarını kaynamış suya bastırdım...
kahvaltı faslından sonra kaynanam yıkadı..şimdi sizle takılıyorum...

türk kahvesi hazır gelio tabi ayağına dimi :) ahhh ah... işimi özledim, masamı, telefonumu, bilgisayarımı, rutubet kokan odamı kreş parasına çalışsak mı ne???

kreş parasına çalışmayıda gözüm yemiyo vallaha
meyve dedin de, ben,imkiler meyveyi ezip vedrince yemiyor, ellerine veriyom ısıra ısıra yiyorlar, armut soydum verdim şimdi, hımm yapa yapa yiyorlar, boğazlarına kaçıcak diye de hep tetikteyim

benimkilerde seviyor ama boğazına kaçıyo şu meyve sebze emziği var foruma gidersem alayım bari bi tanemafoldumben
aynen aynen gündüz ağızlarına sürmüyolar gece oğlum gene sürmüyo kızımda 90ı pek geçzmez çok nadir 120 içer uykuda 2 biberon içiriirm ama bi 12 gibi bide 3-4 gibi 90 ardan 2 kez veriyom oğlşum içinde bisküvisine çorbasına sebze püresine atmaya çalışıyom dr devam sütü alsın muhakkak dedii

takıl yavrum
kız siz beni yanlış anladınız den devit vermiyom demeidm vitamin e başlayp hala devıt verdinizmi diyom dr bana vitaminin içinde var ekstradan verme dedşi anladınızmııı:hulya::hulya:

dirim gene sorularıma cevap arıyom diyetisyeni aradım salladı beni
ben bu ara öğünleri es geçiuom yani vakit olmuyor
mesela bide sabah kahvaltı yaptım ya kalan domates salatalık vardı gidip gelim yedim onu ama çok değil yani kahvaltıda 2 salatalık 2 domates dilmiştim kahvaltıda bitiremedim ara ara yedim bişi olurmuuu

Birsenciğim konuşuruz cnmmmm...kaydirigubbakcemile3

benimkiler 5,5 kilo oldular..32 + 4 de 2 haziranda oğlum 1650 gr ,kızım 1780 gr civarı doğdular..2 hafta küvezde kaldılar ödem attılar ,1,5 kiloya düştüler..sizce nasıl kiloları ? boylarını bilmiyorum..
maşallah cnm....

ee bende sölim bari benim kuzularda biri 4900diğeri 5900 farkı açıyoruz maleseffff (( gece yemiyo bu sıpalar 12 den 6 ya kadar ağızlarına almıyolarrr...benimkiler biraz kısasanırım biri 53cm diğeri 55cm..
2 aya göre kısa değiller şekerim...uyurkendemi almıyorlar dorukcğm....

gel cnm buyur bekerim.....

al valla ben neler aldım dayanamadım...allah giydirmeyi nasip etsin....

türk kahvesi hazır gelio tabi ayağına dimi :) ahhh ah... işimi özledim, masamı, telefonumu, bilgisayarımı, rutubet kokan odamı kreş parasına çalışsak mı ne???

öyle valla kevsercğm

ay ben bu hafta şeftaliye başladım şapur şupur yiyor benm kuzular....

[

şincik şunu diyeceğim giderken sormak istediklerini not al yüzyüzeyken konuş..bendahaönceden gittiğim içinn ona çok sormadımm...

ara öğünleriii yiyeceksinn mesela kahvaltı 9 da bittiyse 11 debir meyveni ye ara öğün atlarsan başarı oranın düşer cnm...aç kalman cabası...olur..sonra salatalık domates ye bişey olmazzzzzz.......

suyunuhiç bırakma cnm...

kırk yılın başı pc den müzik dinliyeyim deim cdleri bulamıyom

ya fırdos nerelerdeee
fırdosss nerdesin kuzummmm
veletler seni rahat bırakmıyormuuu

amin canım rabbim giydirmeyi nasip etsinnn

bende şimdi siyah üzüm bi kase 1 nektarin 3 elma sıktım koydum biberona 160 cc çıktı su 100 cc sini içtiler ikisi umarımkalnıda içerlerr yarında elma havuç sıkayımm
ya şu katı meyve sıkacağınıda hiç sevmiyorum ka 10 parça bulaşık çıkıyo sinirrrr
yeşil çay içiyonmu şekerrr

canan cnm vitaminin içinde varsa devit 3 ekstra verme tabiiiiiiiiiiiii

:lepi:
ulan çocuklar uyandı aksam üzeri gideceğimm mecbur spora yada hiç getmeyecemmm tuhhhhhhh
bende yapabilsem keşkeee

cnm ben yeşil çay içmiyorum ben baştan konuştum ben içmem dedim....

sonra sabahları sirke verdi onuda içmedim..içmem abi...salatada bile yiyemem.

ben bunları yapmadım cnm sonra emelede dedim..yaşamım dengesiz...diyet denge düzen işi..
ben zaten eskiden biliyorum...şartlara göre yapayım......vermezsem konuşalım dedim..tmm dedi..ama verdim çok şükürr

ay geçmişi okuyayım dedim bir sürüde alıntı yaptım. bktım ki bitmeyecek daldım hemen. kızlar her an uyanabilir
aklımdakileri yazayım canan canım bende omega değil almor var canım çok memnunun omegayı pek beğenmedim çok terletiyor. almorda terletiyor her oto koltuğu gibi ama omega kadar değil.

Kevser bay bay işe yaradımı kuzum. yaradıysa bir onu kullanmadım..

unadixi banada verdi doktro. ara tara kadıköyde bir eczaneye getirttik. ama ne fayda daha kötü oldu nedense. cerene de vermiştim. daha kaliteli uyusun diye. ma uyuyan çıcuğun düzeni bozulmuştu. inşallah işe yarar sizde. bizmkilere ters tepiyor nedense. mesela bir alerj şurubu var herkese uyku ve iştah açımı yapıyormuş bizde kabuslara neden olmuştu. inşallah senin cadıda işe yararda sen dinlenirsin bari kardeşim. bizimkiler canavarr:))

Dirim sizin şu kirli su kovası olayı o anı yaşasam delirirdim kesin ama başkasında olunca çok tatlı komik geliyor yaw:))

kase olayı ne kardeşler bir aydınlatın beni bakem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…