ay geçmişi okuyayım dedim bir sürüde alıntı yaptım. bktım ki bitmeyecek daldım hemen. kızlar her an uyanabilir
aklımdakileri yazayım canan canım bende omega değil almor var canım çok memnunun omegayı pek beğenmedim çok terletiyor. almorda terletiyor her oto koltuğu gibi ama omega kadar değil.
Kevser bay bay işe yaradımı kuzum. yaradıysa bir onu kullanmadım..
unadixi banada verdi doktro. ara tara kadıköyde bir eczaneye getirttik. ama ne fayda daha kötü oldu nedense. cerene de vermiştim. daha kaliteli uyusun diye. ma uyuyan çıcuğun düzeni bozulmuştu. inşallah işe yarar sizde. bizmkilere ters tepiyor nedense. mesela bir alerj şurubu var herkese uyku ve iştah açımı yapıyormuş bizde kabuslara neden olmuştu. inşallah senin cadıda işe yararda sen dinlenirsin bari kardeşim. bizimkiler canavarr:))
Dirim sizin şu kirli su kovası olayı o anı yaşasam delirirdim kesin ama başkasında olunca çok tatlı komik geliyor yaw:))
kase olayı ne kardeşler bir aydınlatın beni bakem:)
dirimcim allah yrdımcın olsunn seni rahat ferah bi ev de oturmayı nasip etsin çocuklarda hızla büyüsünde bitsin bu kaos
evet ya zamanında doğan bebek çomk iyi
erken doğunca bağırsak gelişmiyo kolik kaçınılmaz oluyor tut yavru kirpi sen kanma dr lara wavy nin dediği gibi tecrübeli anneleri dinle bak 1 hafta b geç kavuş kuzuna ama sağlıklı güzel bi doğum olsun 1 hafta erken kurtulaayım dersin sonra aylaca bitmez sıkıntıların
tam olarak cocon olarak mı yazılıyor. o isme benzer bir ürüne bakmıştık. omega veya almorla arsında dağlar var. daha basit miş gibi gelmişti. eğer aynı ürünse..hımm almora demek ben omega sanmışım cocooon hakkında fikrin varmı peki
canım kase diş bıuğdayı için kadeh yapcazda o yani
ayy işllah bizde işe yarar çünkü 8 aydır çok yoruldummmmm
ne diyeyim sanırım seçilmiş olmalarından kaynaklanıyor en hareketlilerini koydular bize sanırsam:)) fena bunlar fenaa.. komşu normal sürgü takmıştı uzanamayacağı yerlere.serpilciğimm biizimkiler bebek kilitlerini söktülerr
katılıyom hepsine. ve dirim için amin diyorum ..dirimcim allah yrdımcın olsunn seni rahat ferah bi ev de oturmayı nasip etsin çocuklarda hızla büyüsünde bitsin bu kaos
evet ya zamanında doğan bebek çomk iyi
erken doğunca bağırsak gelişmiyo kolik kaçınılmaz oluyor tut yavru kirpi sen kanma dr lara wavy nin dediği gibi tecrübeli anneleri dinle bak 1 hafta b geç kavuş kuzuna ama sağlıklı güzel bi doğum olsun 1 hafta erken kurtulaayım dersin sonra aylaca bitmez sıkıntıların
dirim gene sorularıma cevap arıyom diyetisyeni aradım salladı beni
ben bu ara öğünleri es geçiuom yani vakit olmuyor
mesela bide sabah kahvaltı yaptım ya kalan domates salatalık vardı gidip gelim yedim onu ama çok değil yani kahvaltıda 2 salatalık 2 domates dilmiştim kahvaltıda bitiremedim ara ara yedim bişi olurmuuu
ulan çocuklar uyandı aksam üzeri gideceğimm mecbur spora yada hiç getmeyecemmm tuhhhhhhh
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikula değil yüreğine sor beniiiii
leylim leyyyy
NERO canım şeftali kabız yapar dikkat et canım..
doruk masaALLAH canım..
bizimkilerinde hep arasında 500 gr fark var
yeseler daha ii olacaklarda 4cc zor yiyyolar hemde 5 saat ac kalarak
kırk yılın başı pc den müzik dinliyeyim deim cdleri bulamıyom
ya fırdos nerelerdeee
fırdosss nerdesin kuzummmm
veletler seni rahat bırakmıyormuuu
şekerim ben 10 ayda falan verdim ama kalıcı oldu 1 kilodan 54 kiloya düştm....wavu cocoon diye yazılıyor kötümü yaniii aciş cevap kızz hazırlanıp forma gidcez şimdiii
haklısın nero atlsmsyayım öğünleri ne kadar zamanda verdin kız 7 kilooo
oy kıyamam kuzulara ben ee alışık değiller tabi ağlarlar....nero cnm kaynana ikisine bakamaz öle ben güvenmiyorum
ve yokluğumu anlayınca çok ağlıyolarr.....
bulgur yedim...çocuklara çorba ısıttım yanaşmadılar...koca çanak üzüm yerlerse böle olurrrrrr
iyilik yakuşuklu
naberrr pıstıklarrr
kızlar hızınıza yetişemiyorum bu günlerde:).bende bebişlerimin boy ve kilolarını söyliyim bari..
Deniz 5 kilo,boyu 64 cm..
Kağan 6400 boyu 65 cm..
4 gün sonra 4 aylık olacağız İnşallah..dr.bizi hep normal bebeklerle karşılaştırıyor,prematürelerle değil..Kağan yaşıtlarını yakalamış,hatta ortanında üstündeymiş ama Deniz yaşıtlarına göre alt sıralarda sayılırmış..bir çizelgesi va rondan bakıp söylüyor.ayrıca 5.ayda ek gıdalara geçirecek bizi.önce meyve suları,sonra yoğurt daha sonra sebzeler...sıra böleymiş..
selamlar
benim kızlar 2 saate bir besleniyor
cemre 2 saate bir 90 cc
cansuda 2 saate bir 75 cc içiyo.
geceleri 3 saate bir besleniyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?