Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Kirpi naber canım. senin yavrunun kilosu iyi maşallah. ama cananında dediği gibi bayağı farklı doğuyorlar. seninki tek tutabildiğin kadar tut içinde canım o durdukça sende dur. doktorlara inanıp erkenden sezeryan falan olma. zamnında doğan bebek gibi varmı. erken doğanlar hep sıkıntılı. ya gazlı ya kolikli. ahh ahh ne çektim ben bu gaz ve kolikten

cnm ne diyeyim cnm yaaa işte kendi evimde olsa olmaz bu durum ama olmayınca böyle oluyor.....

artık çocuklar kapı kuplarına uzanıyolar açıyolar kapatmak kar etmiyor...
kilit gerekiyor artık

bzim komşunun oğluda çok fena. onlarda kilit takmılardı kapıya. şimdi onlara da uzanıyor. daha yükseğe takacaklar. ahh ahh bizleri yormaslarda hayır dediğimizde yapmasalr ne var sankim

hımm almora demek ben omega sanmışım cocooon hakkında fikrin varmı peki
canım kase diş bıuğdayı için kadeh yapcazda o yani
ayy işllah bizde işe yarar çünkü 8 aydır çok yoruldummmmm

dirimcim allah yrdımcın olsunn seni rahat ferah bi ev de oturmayı nasip etsin çocuklarda hızla büyüsünde bitsin bu kaos
evet ya zamanında doğan bebek çomk iyi
erken doğunca bağırsak gelişmiyo kolik kaçınılmaz oluyor tut yavru kirpi sen kanma dr lara wavy nin dediği gibi tecrübeli anneleri dinle bak 1 hafta b geç kavuş kuzuna ama sağlıklı güzel bi doğum olsun 1 hafta erken kurtulaayım dersin sonra aylaca bitmez sıkıntıların

kaynana markete gitti...kuzulara üzüm verdim...amannnn habire mıcıyolar yaaasabahtan beri 2 ..kaka bu birkilo valla bezin hakkını veriyolar..

aminnnnnnnn canancığımmm....ama bu şartlarda zorkuzum bana ferah ev....çok kredi çekipte ömür boyu bankaya yatırım yapmak istemiyorum...ferah olsun illa kocaman olmasın....

şimdi hareket zamanı işte burada dışarı çıkarıyorumda camlara saldırmıyolar pek

hımm almora demek ben omega sanmışım cocooon hakkında fikrin varmı peki
canım kase diş bıuğdayı için kadeh yapcazda o yani
ayy işllah bizde işe yarar çünkü 8 aydır çok yoruldummmmm
tam olarak cocon olarak mı yazılıyor. o isme benzer bir ürüne bakmıştık. omega veya almorla arsında dağlar var. daha basit miş gibi gelmişti. eğer aynı ürünse..

serpilciğimm biizimkiler bebek kilitlerini söktülerr
ne diyeyim sanırım seçilmiş olmalarından kaynaklanıyor en hareketlilerini koydular bize sanırsam:)) fena bunlar fenaa.. komşu normal sürgü takmıştı uzanamayacağı yerlere.

katılıyom hepsine. ve dirim için amin diyorum ..

arkadaşa gidecektim günü varmış.....
artık çıkmam bugün..sadece çocuklar uyuyunca parka kaçarım....

ız aradan çıktım ama hiçbir öğünü atlamaman lazım şekerim 3 ana 3 ara öğün şart....ben 7 kilo vermiştim bu şekilde

ulan çocuklar uyandı aksam üzeri gideceğimm mecbur spora yada hiç getmeyecemmm tuhhhhhhh

kaynanan bakamıyomu bırakıp çıksan birsencğmm....

kula değil yüreğine sor beniiiii
leylim leyyyy
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

NERO canım şeftali kabız yapar dikkat et canım..

hadi ya bak şimdi olmadı ( ama benim ipekte zaten bir kabızlık var hafiften günde 2 posta mamasına z.yağı ekliyorum...

wavu cocoon diye yazılıyor kötümü yaniii aciş cevap kızz hazırlanıp forma gidcez şimdiii

haklısın nero atlsmsyayım öğünleri ne kadar zamanda verdin kız 7 kilooo

nero cnm kaynana ikisine bakamaz öle ben güvenmiyorum
ve yokluğumu anlayınca çok ağlıyolarr.....

bulgur yedim...çocuklara çorba ısıttım yanaşmadılar...koca çanak üzüm yerlerse böle olurrrrrr

kırk yılın başı pc den müzik dinliyeyim deim cdleri bulamıyom

ya fırdos nerelerdeee
fırdosss nerdesin kuzummmm
veletler seni rahat bırakmıyormuuu

burdayım canım ama yoğunum bu aralar...düğünümz var,evde tamirat var,okulum var haa birde bebişler var:)).daha ne olsun dimi?

kızlar hızınıza yetişemiyorum bu günlerde:).bende bebişlerimin boy ve kilolarını söyliyim bari..

Deniz 5 kilo,boyu 64 cm..

Kağan 6400 boyu 65 cm..

4 gün sonra 4 aylık olacağız İnşallah..dr.bizi hep normal bebeklerle karşılaştırıyor,prematürelerle değil..Kağan yaşıtlarını yakalamış,hatta ortanında üstündeymiş ama Deniz yaşıtlarına göre alt sıralarda sayılırmış..bir çizelgesi va rondan bakıp söylüyor.ayrıca 5.ayda ek gıdalara geçirecek bizi.önce meyve suları,sonra yoğurt daha sonra sebzeler...sıra böleymiş..

selamlar

benim kızlar 2 saate bir besleniyor

cemre 2 saate bir 90 cc

cansuda 2 saate bir 75 cc içiyo.

geceleri 3 saate bir besleniyorlar...

wavu cocoon diye yazılıyor kötümü yaniii aciş cevap kızz hazırlanıp forma gidcez şimdiii

haklısın nero atlsmsyayım öğünleri ne kadar zamanda verdin kız 7 kilooo
şekerim ben 10 ayda falan verdim ama kalıcı oldu 1 kilodan 54 kiloya düştm....

oy kıyamam kuzulara ben ee alışık değiller tabi ağlarlar....

naberrr pıstıklarrr
iyilik yakuşukluyerim seni ben sıpa....

maşalah nazar değmesin....

selamlar

benim kızlar 2 saate bir besleniyor

cemre 2 saate bir 90 cc

cansuda 2 saate bir 75 cc içiyo.

geceleri 3 saate bir besleniyorlar...

selam fatoş....ben 90cc 2,5-3 saatte veriyordum...benim incide alışmış gibi 160 cc yapıyorum gece 120 deyince kapatıyor ağzını..ama ipek 160 gece rahat içiyor kuzularım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…