Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kızlar bugünlerde burada muhabbet bayaa hızlandı yahuu, zor yetişiom wallaaa. wavy, dırım, canan hepiniz haklısınız, tecrübelerinize güveniyorum tabiiki tutabildiğim kadar tutayım madem teke düştük, erken gelmedi, kalsın biras daha bariii. doktoruma kalsa o her gittiğimde bir hafta daha öteliyor, erken gelsin diyen benim. ama sizleri dikkate alınca vazgeçtim bu sevdadan kaldığı kadar tutalımm o zamannn.

Nero canım sizin aylarda bizimde kabızlık başımızın belasıydı o nedenle uyarmak istedim canım..dirim varya bu ali çook can yakacak he diyim sana:)) firdos canım maşallah yavrulara boyları uzun olacak sanırsam.. ayy imdaat enter tuşuma bişey oldu. ener a basınca pil güç durumu ayarları diye bir sayfa çıkıyor. bu ne şimdi yaa

selamlar

benim kızlar 2 saate bir besleniyor

cemre 2 saate bir 90 cc

cansuda 2 saate bir 75 cc içiyo.

geceleri 3 saate bir besleniyorlar...

fatoş benimkiler 4 satte bir 90 cc yiyolar arad emiyolar sadece ama doyurmuyo sadece bastırıyo gibime geliyo ya sen ne güzel yedirebiliyosun benimkiler damakları kapadımı açabilene aşkolsun
kilolalrı nasıl canım şimdi?

Selam herkese.

Aman ne çok yazmışsınız,oku oku bitmedi valla.
Kendime kemik suyuna çorba yapmıştım malum süt olsun diye,soğudu valla sizi okuyacam diye.

slm kızlar ayyyy saat 4 de çocukları uyuttum hemen parka kaçtım..en çok bisikleti kullanıyorum
insanllar yarar işe.......

geldim eve girdim dedim uyuyolarmı anne evet dedi..ay dedim banyo yapam nerede kokumu aldılar....hemen ikisi kalktı..anne sen bak banyo yapem dedim..yok sen sal çocukları banyoya..ayyyy zaten daha dezenfekte edemedim...
sinir oldum
almıyorda.....çocukları....basbasss bağrıyolarrr..........uyuz oluyorum iştee.....

neyse çıktım hemen çocuklara muhallebi yaptım.....yedirdim...şimdii size bakem dedim....

serpilll benim klavye kalmadı valla ara tuşumu kople kopardılar harfler ona keza laptop gittiği yere kadar ...

kızlarr kiloları çok iyi kuzuların hep 1 kiloya yada azı fark oluyor...

süt yapıyormuymuş kemik suyu çorbası ? deniyeceğim de ??

Ayşecim hemde çok güzel süt yapıyor.

Ben her gün neredeyse yapıp içiyordum,birde milupa stilte içiyordum,sütüm çok iyiydi,yağızı besleyip kalanıda ikinci öğünde besliyordum.Ama malesef bursaya gittikten sonra yorgunluktanmı anlayamadım,eskisi kadar sütüm yok,çok moralim bozuluyor,yine başladım kendime bakmaya düzene girecek inşallah.

dorukcum maşallah diyimde benimkilere ben yetişemiyorum. biberon yıkamaktan fenalık geldi.kusma problemleri olunca dr dediki az ama sık besle. bende öyle yapıyorum. kısmende olsa kusması azaldı gibi. benim sütümde yok denecek kadar az mafoldumben

sağıyorum 2 çay kaşığı anca çıkıyor.

4 saat uzun bi süre gibi geldi bana ama gelişimleri normalse sorun olmaz.kglarını yazmışsın maşallah iyiler.

kg sunu sormuşsun dorukcum yazmayı unuttum

cemre 4970-54 cm (2110 doğdu 44 cm)
cansu 4100-52 cm (1740 doğdu-44 cm)

slm kızlar kimseler gelmemişş

kirpişşş kızzzzzz korkudan iyice inzivaya çekildin hee
sesin soluğun yok...

bizde yimek sonrası fatmagüle takıldık....fena değil
ama tecavüz sahnesi kötüydü yaa bi kadının başına gelebilecek en kötüşey püfffffff
melenkoliğim zati...sevdiğide vardı kızınn........

:lepi::1rolleyes:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
geldik anam anca görümcemdeydim geldik alışverişi yerleştir kızı uyut su jaynat kendimede bi form çay yaptım size bakım yatcam başım ağrıyor ayyy ikeadan veletleirme çok güzle oyuncaklar aldımm birde oyuncak sepeti aldım zuhahah
reale de gene bir yığın para bıraktık geldik pöff paranın hiç değeir yok vallaha
üşenmeyeyim dirim gibi bbende yazayım bari
1 kutu milüpa
1 kutu 900 gr bebelac
1 kşle kuzulara haşşlamalık et
9 tane hıpp kavanoz
8 tane bebelac kavanoz
2 kilo rowy deterjan
1 bebek kolanyası

unuttuğum yok sanırım bunların hepsi veletlerime 108 lira tuttu evede bişi alamadan geldim vallaha pöfff bezde alamadım primanın 3 numara 810 lisi 30 liraydı çok pahalıydı

neysem çocuklarım yesin yeter

oto koltuğunuda alamadık o modelde bi üretim hatası varmış araba fren yaptığı zaman koltuk yerinden kalkıyor tuhaf bişi yani wavy nin aldığı armor modeli tavsiye etti satıcı artık onu araştırıcam sahibinden com da 240 a buldum ama taksit yapıyomu yazmıyo üyede değilim sorayım şimdi üyelik için uğraşamam yarın bi ara üye olurm artıkk
neysem ben size başka bişi diyecektim
beni diş buğdayının heyecanı aldı kızlr dört gözle 2 ekimi bekler oldum yavaş yavaşta etrafa haber salar oldum herkese ballandıra ballandıra anlatıyorum en çok ta sizi anlatıyorum ikiz anneleri grubumuz var diyorum ordan bi arkadaş organize ediyor diyorum ikizler gelecek diyorum lütfen beni yalancı çıkartmayın gelebilecek arkadaşlar nero wavy doruk lütfen bi gayret gelinnnn herkes sizleir merak ediyorrrrr:enbuyukkk::enbuyukkk:

ayy dirim sana altıntı yaptım cevaplamamışım
tecavüz bir kadının uğrayabileceği en kötü en lanet en iğrenç tarifsiz en mide bulandırıcı olay allah kimseye ama kimseye böyle bişi yaşatmasın biz kadınları en aşağılayıcı olay
çok yakın bi tanıdğım var eşi ile arası pek iyi değil ve kocası ona tecevüz ediyor bana anlattığında ne diyeceğimi bilememiştim boşanmıyorda adam illet oluyor offf kocasıda olsa tecavüz iğrençççç tarifi olmayan kötü bi olayyy

günaydınnnn,

ben dün gece giremedim dırımcım yaaa, sitede bakım var deyip duruyordu, bakım Ankara hatlarındaydı sanırsam . dün gece 2'de yattım yauww, gündüz ööle çok uyumuşumki, gelmedi bittürlü uykum. diziyi ben de izledim, güseldi, tecavüz berbattı tabii. bi tip de aynı bdehlüle benziyodu resmen. bu araa yenge beni daha bi hasta etti, ne kıl bişeydi o öylee. manzaralar en güseliydi, tutar bu dizi

sizde ne var ne çokkk?

ayyyy inanamıyorumm....yaaa berbat bişey yaaa diyecek sözüm yok

evet bende behlüle benzettim nişanlanan çocuığu yanlız beren gerçekten çok iyi oynuyor..neden derseniz....bende bihteri sildi bu karakter..tecavüz edilirken ağlayacaktım beee.........

güzel dizi velhasıl tutar...

dimek uyuyamadın heeee

günaydın.......
dün gece misafirlerim vardı 3 e gelliyodu yattığımda. sabah 6 da beren uyandı tabi uyku haram oldu..
yarın ablamı ingiltereye yolluyoruz( bugün arkadaşlarımız vedalaşmaya geliyor...yani akşama yine misafir var..
fatoşcum maşallah kızlara...yiyen çocuk gibisi yok gerçekden...
diziyi bende izlemek istiyodum ama olmadı

günaydın millett......kalktık bizdeçok erken kalkıyoruz...aksamdan kalma bulaşıkları yıkıyorum..sabahları..sonra kahvaltı yapıyoruz...çocukları besledim...şimdi mügeyi izliyorum
şu 2 yaşında çocuğunu kaybeden kadına difrit oldum..cahill kör cahill
zaten yüzünden ne olduğu belli............bir çocuğuna sahip çıkmamış.....salaklıkları yüzünden kayıp o sübyan............

neyse...canancığımmm...o zaman davetiyeleri10 dan fazlabastır......inş..çok güzel olur..
benhala feyz alıyorum baktıkca resimlere...kadehleri önceden al

Günaydın kızlar...

Bende ev tuttum sonunda benimde evim olucak inş cocuklarada istedigim gibi bakabilirim ah geceleri okadar uyanmasalar ne kadar güzel olur bir düzene girseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…