- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Evet canım 120 zar zor oda yemiyen tipler düşün ki bazen 60 bile yapıyorum aman ya ne ediçem bu cocukalarla boshayallersmile
Canım ama benimkiler 5 saatte bir besleniyolar nerseyse ve 120yi alıyolar.
gecen ay 500gr almıslardı.
Bu ay 800 gr aldılar
Son gittigimde birisi 6 kilo digeri 6.500 yeter artık saglıklı olsunlarda önemi yok diyorum
herkese selammm.
bugün mutlu olmama gerek annem geliyor allahın izni ile. ama moralim bozuk ruhum daralıyor eşimle dün gece tartıştıksabah ben kızları oturma odasına aldım ikiside sürekli uyanıyordu. neyse orda uzandım. o da sağolsun ghiç bişey demeden çekti gitti.. ve hala aramadı.ve ne zaman canım sıkkın olsa kızlar bana kan kusturuyorlar. niye böyle herşey üst üste gelir ya
wavy cnm sizin kabızlık ek gıdalardanmı oldu ??Nero canım sizin aylarda bizimde kabızlık başımızın belasıydı o nedenle uyarmak istedim canım..dirim varya bu ali çook can yakacak he diyim sana:)) firdos canım maşallah yavrulara boyları uzun olacak sanırsam.. ayy imdaat enter tuşuma bişey oldu. ener a basınca pil güç durumu ayarları diye bir sayfa çıkıyor. bu ne şimdi yaa
cnm bu hafta dr sabahları 1-2 çay kaşığı peynir ikindi vaktide şeftali verdi şimdilik sadece bunlar her hafta bir ek yap dedi haftaya peynireyumurta sonra üzüm pekmezi vs. cnmnerooo ek gıdaya ne zman geçtiniz sizzzz?
len bende seyredemedm artık netten seyrederm fırsat bulursam ...slm kızlar kimseler gelmemişş
kirpişşş kızzzzzz korkudan iyice inzivaya çekildin hee
sesin soluğun yok...
bizde yimek sonrası fatmagüle takıldık....fena değil
ama tecavüz sahnesi kötüydü yaa bi kadının başına gelebilecek en kötüşey püfffffff
melenkoliğim zati...sevdiğide vardı kızınn........
herkese selammm.
bugün mutlu olmama gerek annem geliyor allahın izni ile. ama moralim bozuk ruhum daralıyor eşimle dün gece tartıştıksabah ben kızları oturma odasına aldım ikiside sürekli uyanıyordu. neyse orda uzandım. o da sağolsun ghiç bişey demeden çekti gitti.. ve hala aramadı.ve ne zaman canım sıkkın olsa kızlar bana kan kusturuyorlar. niye böyle herşey üst üste gelir ya
herkese selammm.
gecen ay 500gr almıslardı.
Bu ay 800 gr aldılar
Son gittigimde birisi 6 kilo digeri 6.500 yeter artık saglıklı olsunlarda önemi yok diyorum
Medine canım sağol. ne bileyim biraz hassasım yine bu sıralar..
Nero canım bizim genel anlamda bir kabızlığımız vardı taki 6 ayları bittikten sonra bebelac'a geçene kadar. ondan sonra rahatladık.bu sıralar ekmeğe takıldı yavrular ben ekmek vermiyordum geçen eşim ellerine vermiş şimdi her yemekte çığırıyorlar ekmeği alana kadar ve yine kabızlığımız aşladı
sağol nerocum birazdan ben aramak durumundayım zaten ka.ta gelecek bizi almaya sormak için
kimse gelmiyor bugün yaa... benim sıpalarda uyanık çildirçildir bakıyolar:)))
akşama ne pişirsem bilmiyorum üff.. kadınlar ne pişirsem die düşünürken yaşlanırmış ya :)))
kızlar 2 günüdr beren ellerini emmeye başladı ya ama bütün elini ağzına sokuyo yaa.. emzik veriyorum atıyo elini emiyo sıpaa.. nie olabilir bu????
benim ipek te vardı cnm baştan beri kabızlık ben hipp mama veriyorum şu an ama günde 2-3 kez mamasına z.yağı ekliyorum......bu bebelac enteresan herkez çok memnun??Medine canım sağol. ne bileyim biraz hassasım yine bu sıralar..
Nero canım bizim genel anlamda bir kabızlığımız vardı taki 6 ayları bittikten sonra bebelac'a geçene kadar. ondan sonra rahatladık.bu sıralar ekmeğe takıldı yavrular ben ekmek vermiyordum geçen eşim ellerine vermiş şimdi her yemekte çığırıyorlar ekmeği alana kadar ve yine kabızlığımız aşladı
sağol nerocum birazdan ben aramak durumundayım zaten ka.ta gelecek bizi almaya sormak için
sanada şekerim..merhaba güzel anneler ve tatlı bebekleri
hayırlı cumalar
aynen şu anda benden başka kimse yok :sinifsinif:birice cnm sanada hayırlı cumalar
benimde kayınvalidem dışarı çıktı bende kuzularlayım......yimek yedirdim..yedim
nete girem dedim
nerodan başka kimse yokk
kimse gelmiyor bugün yaa... benim sıpalarda uyanık çildirçildir bakıyolar:)))
akşama ne pişirsem bilmiyorum üff.. kadınlar ne pişirsem die düşünürken yaşlanırmış ya :)))
kızlar 2 günüdr beren ellerini emmeye başladı ya ama bütün elini ağzına sokuyo yaa.. emzik veriyorum atıyo elini emiyo sıpaa.. nie olabilir bu????
birtek ben sanırım ne pişireceğim demiyorum
kzzzzzzzz ben bugün etli biber dolması yapacağım
mercimek çorbası yaptım bide salata yeter
dünde patlıcan oturma bulgur pilavı
şehriye çorbası vardı....
yarında fırında tavuk yapacağım pilav yaparm....
ayy ama yarın annem gelecek kardeşimle bu arada bende kaçacağım
hemen kocişin yanına çocuklara çıtçıtlı badi alacağız
bende dolaşırım hem
tatlım tarihi yaz gönder bana vereyim kocişe bastırsın bide facede ekle ben oradanda millete göndereyim yada seb gönder ben ekleirm face elleirne sağlık şimdidengünaydın millett......kalktık bizdeçok erken kalkıyoruz...aksamdan kalma bulaşıkları yıkıyorum..sabahları..sonra kahvaltı yapıyoruz...çocukları besledim...şimdi mügeyi izliyorum
şu 2 yaşında çocuğunu kaybeden kadına difrit oldum..cahill kör cahill
zaten yüzünden ne olduğu belli............bir çocuğuna sahip çıkmamış.....salaklıkları yüzünden kayıp o sübyan............
neyse...canancığımmm...o zaman davetiyeleri10 dan fazlabastır......inş..çok güzel olur..
benhala feyz alıyorum baktıkca resimlere...kadehleri önceden al
ohh maşallah güle güle otur şimdiden vallaha sevindim artık diş buğdayıma gelirsin dimiiGünaydın kızlar...
Bende ev tuttum sonunda benimde evim olucak inş cocuklarada istedigim gibi bakabilirim ah geceleri okadar uyanmasalar ne kadar güzel olur bir düzene girseler
oluyo o tartışmalar yaaa kaçınılmaz oluyor hatta bazen çocuklarda sen gerginsin ya alıyolar senden elektriği bak annende geliyo kocişinle aranı iyi tut diş buğdayıma bekliyorum ayarla metrobüs yakında tek arabayla gelebilirsin bizeeeherkese selammm.
kızzz havuzlu hanami geleceğiniz yoksammmmbirtek ben sanırım ne pişireceğim demiyorum
kzzzzzzzz ben bugün etli biber dolması yapacağım
mercimek çorbası yaptım bide salata yeter
dünde patlıcan oturma bulgur pilavı
şehriye çorbası vardı....
yarında fırında tavuk yapacağım pilav yaparm....
ayy ama yarın annem gelecek kardeşimle bu arada bende kaçacağım
hemen kocişin yanına çocuklara çıtçıtlı badi alacağız
bende dolaşırım hem
merhaba kızlar..ayy ben çok yoğunum bu günlerde..eşim tarafı hep bizde,düğün var ya..telaşlıyız yani:).hepinizi öptümopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?