Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Evet canım 120 zar zor oda yemiyen tipler düşün ki bazen 60 bile yapıyorum aman ya ne ediçem bu cocukalarla boshayallersmile

120 cc az mı ?CADIARZU

benimkiler de artık 120 cc alıyorlar diye seviniyorum...3-4 saatte 1 besleniyorlar..bazan 2 saatte 1...

benimkiler de bazan 60 hatta 40 la bile doydukları oluyor..kilo alımları fena olmadığı için dert etmiyorum..daha fazla zorlarsam kusuyorlar çünkü...

herkese selammm.
bugün mutlu olmama gerek annem geliyor allahın izni ile. ama moralim bozuk ruhum daralıyor eşimle dün gece tartıştık sabah ben kızları oturma odasına aldım ikiside sürekli uyanıyordu. neyse orda uzandım. o da sağolsun ghiç bişey demeden çekti gitti.. ve hala aramadı.ve ne zaman canım sıkkın olsa kızlar bana kan kusturuyorlar. niye böyle herşey üst üste gelir ya

gecen ay 500gr almıslardı.
Bu ay 800 gr aldılar
Son gittigimde birisi 6 kilo digeri 6.500 yeter artık saglıklı olsunlarda önemi yok diyorum

way canım bence üzülme o seni uyandırmak istememiştir oyüzde kaldırmamıştır işi vardır arayamamısstır
sen şimd annenin gelişine sevin boswer gerisini..

ooooo öğlen olmuş ben ancak girebildim benim cadılardan.....nabersinizhatunlar....akşam bende gelemedim misafir vardı muhabbete katılamadım....canom inşallah gelebilirim cnm senin ev nerde şekerimmm...

wavy cnm sizin kabızlık ek gıdalardanmı oldu ??

nerooo ek gıdaya ne zman geçtiniz sizzzz?
cnm bu hafta dr sabahları 1-2 çay kaşığı peynir ikindi vaktide şeftali verdi şimdilik sadece bunlar her hafta bir ek yap dedi haftaya peynireyumurta sonra üzüm pekmezi vs. cnm

len bende seyredemedm artık netten seyrederm fırsat bulursam ...

takma şekerim olur öyle arada bizde geçen gece 3 te tartıştık boşver gitsin bak annecğn geliyormuş ne güzel..

Medine canım sağol. ne bileyim biraz hassasım yine bu sıralar..
Nero canım bizim genel anlamda bir kabızlığımız vardı taki 6 ayları bittikten sonra bebelac'a geçene kadar. ondan sonra rahatladık.bu sıralar ekmeğe takıldı yavrular ben ekmek vermiyordum geçen eşim ellerine vermiş şimdi her yemekte çığırıyorlar ekmeği alana kadar ve yine kabızlığımız aşladı

sağol nerocum birazdan ben aramak durumundayım zaten ka.ta gelecek bizi almaya sormak için

neden tarıştnız cnm yaa bazen erkekler duyarsız oluyor
seninde morelin bozuk olduğundan tahammülün azalıor
kızlar ondan sana daha huysuz gelior cnm

gecen ay 500gr almıslardı.
Bu ay 800 gr aldılar
Son gittigimde birisi 6 kilo digeri 6.500 yeter artık saglıklı olsunlarda önemi yok diyorum

valla kızlar en az ayda 600 gr almalılar bunun altnda alırsa sorun demişti doktorum
rahat brakın çocukları gayet iyiler

ekmekle alakalı değildir cnm yaaaa bizimkilerde yer ve ben çorbalarına koyarım
kan ilacı vs.veriyorsan olabilir yada az su alıyolarsa cnm

birice cnm sanada hayırlı cumalar

benimde kayınvalidem dışarı çıktı bende kuzularlayım......yimek yedirdim..yedim
nete girem dedim
nerodan başka kimse yokk

kimse gelmiyor bugün yaa... benim sıpalarda uyanık çildirçildir bakıyolar:)))
akşama ne pişirsem bilmiyorum üff.. kadınlar ne pişirsem die düşünürken yaşlanırmış ya :)))
kızlar 2 günüdr beren ellerini emmeye başladı ya ama bütün elini ağzına sokuyo yaa.. emzik veriyorum atıyo elini emiyo sıpaa.. nie olabilir bu????

birtek ben sanırım ne pişireceğim demiyorum
kzzzzzzzz ben bugün etli biber dolması yapacağım
mercimek çorbası yaptım bide salata yeter

dünde patlıcan oturma bulgur pilavı
şehriye çorbası vardı....

yarında fırında tavuk yapacağım pilav yaparm....

ayy ama yarın annem gelecek kardeşimle bu arada bende kaçacağım
hemen kocişin yanına çocuklara çıtçıtlı badi alacağız
bende dolaşırım hem

benim ipek te vardı cnm baştan beri kabızlık ben hipp mama veriyorum şu an ama günde 2-3 kez mamasına z.yağı ekliyorum......bu bebelac enteresan herkez çok memnun??
aman bu konuşmadığın zaman mecbur aramakta çok gıcık bir durum....

merhaba güzel anneler ve tatlı bebekleri
hayırlı cumalar
sanada şekerim..

birice cnm sanada hayırlı cumalar

benimde kayınvalidem dışarı çıktı bende kuzularlayım......yimek yedirdim..yedim
nete girem dedim
nerodan başka kimse yokk
aynen şu anda benden başka kimse yok :sinifsinif:

benimkilerde de var o komple elleri ağzında hatta bazen kusturuyorlar..ayrıca ağızlarının suyuda akmaya başladı günde 15 tane önlük :))

dolaş kuzum dolaş bende kocama dedim yarın işe gitmede kızları dışarı çıkartalım sahile azcık deniz güneş görsün kızçelerimzemuszemus

bende gideyim yemek yapayım bari opuyorumnanaktan

merhaba kızlar..ayy ben çok yoğunum bu günlerde..eşim tarafı hep bizde,düğün var ya..telaşlıyız yani:).hepinizi öptümopuyorumnanaktan

tatlım tarihi yaz gönder bana vereyim kocişe bastırsın bide facede ekle ben oradanda millete göndereyim yada seb gönder ben ekleirm face elleirne sağlık şimdiden
Günaydın kızlar...

Bende ev tuttum sonunda benimde evim olucak inş cocuklarada istedigim gibi bakabilirim ah geceleri okadar uyanmasalar ne kadar güzel olur bir düzene girseler
ohh maşallah güle güle otur şimdiden vallaha sevindim artık diş buğdayıma gelirsin dimii
oluyo o tartışmalar yaaa kaçınılmaz oluyor hatta bazen çocuklarda sen gerginsin ya alıyolar senden elektriği bak annende geliyo kocişinle aranı iyi tut diş buğdayıma bekliyorum ayarla metrobüs yakında tek arabayla gelebilirsin bizeee

kızzz havuzlu hanami geleceğiniz yoksammmm

merhaba kızlar..ayy ben çok yoğunum bu günlerde..eşim tarafı hep bizde,düğün var ya..telaşlıyız yani:).hepinizi öptümopuyorumnanaktan

ayy kolay gelsim canım iş ev çocuklar aşşah yardımcın olsunnn
nero tatlım okmeydanında oturuyorum bak gelin muhakkak yaaa herkese sizi anlattımmm

diirm kadeh görümcemde 11 tane varmış eltimdede en az 6 tane vardır fazlasıda vardır yeter yani:d bendede var annemdedende alırımmm
ayy biran önce yapalım heyecanlanmaya başladımm

kızlar moralim sıfır
hastaneyi aradım oğlum hakkında bilgi almak için dünden beri solunum durmaları yaşıyormuş ciddi ataklar yaşamış ne güzel oksijenden kurtulmuştu tekrar bağlamışlar,günde 31cc besleniyordu beslemeyi kesip antibiyotik başlamışlar çok ağladım çok dualar ettim Allahım yavruma iyilik ver onu bize bağışla diye şimdide göğsüme bir fil oturmuş kalkmıyor dua edin bebeğime 69 gündür küvezde yaşamaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…