Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

şokoldummm hiç böylke bi haber beklemiyodum durumu güzel gidiyordu yakında çıkar derken bu nerden çıktışimdi peki neden olmuş bu durum sebebi ne ciğerlerde felan sorunmu var
aalh sana bağışlasın yavrunu canımmm

cananım belli bir nedeni yok akciğerleri ve göğüs kafesi yeterince güçlenmedi diyor doktorları sürekli kanı düşüyor kan veriyorlar
çağan arsal da aynı doğdu ama toparladı şimdi evde;utku karan çok hastalandı ciğeri,kalbi,enzimleri derken harap oldu zaten doğalı oksijen destekli yaşıyor Allah onun ve tüm küvezdeki bebeklerin yardımcısı olsun

cnm çok geçmiş olsun çokk ezan okunuyor rabbim bebeğine meleğine acil şifa versin cnm ......
çok üzüldümmmmm offff

Önceden bakamadıgımı düşünüyosum millet 1 kilodan bahsedince bende artık hiç sallamıyosum önemli olan saglıklı olması kaydirigubbakcemile5

Ah canım ALLAH c.c. sana sabırlar bebeginede şifalar nasip eylesin RAbbim tez zamanda senin yanına almayı nasip etsin .
İnş güzel günler bekliyor RAbbim ona yardım etsin direnme gücü versin..

Ne zaman olucak canım tabii gelmeyi cok isterim bide sen ne tarafta oturuyosun annemle gelirim tek gelmek zor olur biliyosun bana özelden atarsan sevinirim

canım çok geçmiş olsun,İnşallah bebeğin toparlar bir an önce..çok üzüldüm ya,iyi haberlerini bekliyordum...ama ben inanıyorum iyileşecek İnşallah..

bircecim,

erenzeynonun bebişleride böyle arada birden kötüye gidiverip sonra düzeliyordu, belki prematürelerde sık rastlanan bir durumdur, inşallah bir an önce o da yuvasına kavuşur canım. Allah yardımcısı olsun.

birce cnm çok üzüldüm rabbim tez zamanda şifasını versin.....

günaydın herkese...
birce canım ben inanıyorum Allahın izniyle herşey yoluna girecek.
çok örnekler var biliyorsun senin bebeğinde hayırlısıyla sağlıkla evine dönecek inş.
geç olsu güç olmasın canım benim.sağlıcakla kal.

günaydın kızlar..ben adet oldum dün,çok mutluyum valla:).karnım beş aylık hamile gibi şişmişti,çok rahatladım..

sağol canım..emziriyor sayılmam çünkü sütüm çook azaldı..sağınca bile 20 cc zor çıkıyor.zaten günde iki kez sağıyorum artık..bebeklere arada öğün olarak emziriyorum..

aslında adet olunca sevineceğim hiç aklıma gelmezdi..ama geçen gün kadın doğum doktoruma gittim,hem kontrole hemde bebişleri görsün diye..ultrasonda baktı ve yumurtaların çok iyi gelişmiş dedi,mutlaka korun dedi..bende adet görmeyince korkmuştum..çünkü bir kez doğal yoldan hamile kalmıştım,şimdi kistimide sezeryanla alınca ihtimalim daha da arttı..adet olunca rahatladım bu yüzden..

merhaba arkadaşlar
iyi dilekleriniz için hepinizine ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki manevi desteğiniz var bukadar şey atlatan minik meleğimin bunuda atlatacağına bende inanıyorum Allah hepimizin yavrularını bağışlasın

Birce canım okuynca içim titredi. allah yavruna şifa versin. o binlercesi içinden seçildi sana tutundu annesi. emin ol tahmin ettiğinden güçlüler ve sımsıkı tutunacak hayata.benimkiler 6 gün küvezde kaldı ve 6 asır gibi gelmişti bana. seni düşünemiyorum bikle. Allahım yar ve yardımcın olsun kalbim ve dualarım seninle..

kızlar bu arada annem geldi çok mutluyum varlığı bile büyük bir manevi destek. ben o kadar şanslıyımki anlatama her zaman üstüme titreyen eskiden eşşek kadarken bile beni öperek uyandıran ve şimdide şefkati ile yavrularıma bakan kocaman yürekli bir annem var.
EVET ANNEMİN YANINA TAŞINMA TELAŞINDAYDIM VE TAŞINDIM AYLAR ÖNCE ÇÜNKÜ ÖYLE GÜZEL ÖYLE GÜZEL BİR YREKLİ ANNEM VARKİ HUYSUZ YAVRULARIMI BİLE DİZE GETİRİYOR. BU CESARETSİZLİKSE EVET ÖYLEYİM. ANNEMİN YANINDA OLMAYI HUZUR DUYMAYI SEVİYORUM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…