Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Vawy kesinlikle sana katılıyorum.Annelerimizin hakkını nasıl öderiz hiç bilmiyorum.

Evimi hiç ama hiç sevmiyorum.Sadece annem yakın diye burada oturmaya gayret gösteriyorum.Annem olmasa yada uzak olsa ne yaparım bilmiyorum.onun varlığı bile bana cesaret veriyor.oğlum ananesini okadar seviyorki nereye gitsem bıraksam hiç üzmüyor onu.yeterki sen işini yap diye oğluma bakıyor işimi rahat yapıyorum.canım annecim

anne deyince akan sular durur benim için..canım annem,herşeyim o..ben bir doğurduysam o bin doğurdu benimle..herşeyde yanımdaydı her zaman...beni hayatımın hiçbir alanında yalnız bırakmadı...şimdi de öyle,benden daha çok sevip bakıyor torunlarına..annem,herşeyim..iyiki senin kızınım annem,iyiki benim annemsin...

kızlar ya ağlıycam şimdi nerdeyse,off :)

benim güzel annen ankarada oturuyor ben izmirde;sorunlu başlayan hamileliğimin başından doğuma kadar çoğunlukla yanımda oldu o olmasa ne yapardım bilmiyorum şimdide benimle hastane köşelerinde sürünüyor evdekinin rop muayenesi için her hafta hastaneye yatıyoruz hastanedekinin ihtiyaçları içinde benimle oralarda evdede gece 3 e kadar o bakıyor ben uyuyorum sonra ben devralıyorum o uyuyor evdeki bebeğim saat başı göz damlası alıyor 24 kez neyse gerçekten annelerin hakkı ödenmez onu çok seviyorum

şimdide tekrar solunum cihazına bağlamışlar hastaneden dr bilgi vermek için aradı beslemeyi kestik cihaza bağladık dedi ventilatör solunum cihazı dün gece yine fenalaşmış
Allahım ne olur yardım et ölmesin kuzum okadar çok şey atlattıki bunuda atlatsın eve gelsin sizden dua istiyorum temiz ağız dua kabul olur Allah yavrularınıza zeval vermesin

canım nolur ölüm kelimesini hiç ağzına alma,bebişimiz dayanacak inan..sadece zor zamanlardan geçiyor ama az kaldı herşeyin düzelmesine..Allah tüm bebeklere yanında senin mink oğlunada tez zamanda şifa versin İnşallah..

Ben her okuduğumda dua ediyorum.Birimizin olmazsa birimizin duası kabul olur birce hep olumlu düşünelim sonuç da öyle olsunkaydirigubbakcemile5

gözlerimi doldurup içimi titretti yazdıkların. o kadar içten dua ediyorumki sizin için.. rabbim kötü gün göstermesin size bağışlasın.. amin...

selamkızlar bircecimdularımızdasın bizi sürekli haberdar et tatlım
ne güzel annelrden konuşulmuş kıskanıyorum sizi benim annem ne hamilelik döneminde ne annelik dönemimde pek yanımda olamadı çalışıyordu ben annem hep çalıştı yani çocukluğumdan beri çalışan anne çocuğu olaraktan herzamanki gibi şimdiki zamanlardada bu ipi tek başıma göğüslüyorum maalesef annem yanımda olsun çok isterdm bu yüzden çocuklarımın her döneminde muhakkak onların yanında olmaya çalışacağım onları muhakka sosyal hayata alışmaları içinm yalnızda bırakacağım ama muhakka ihtiyaçları olduğu zamanalrda yanında olacağımm

slm kızlar ..............

birice cnm benim lütfen ama lütfen ölüm kelimesini alma ağzına
melek için yakşmayan bir kelime
rabbim yardımıcınız olsun....tez zamanda şifa versin cnm

wavycnm benim hadi gözün aydın cnm.....iyiki annelerimiz var iyiki diyorum
iyikide kıçının dibindeyiz..ölene kadar son nefese kadar rabbim ayırmasın bizleriii

bana gelince bu sabah erkeden kalktm bulaşık vs. kahvaltı hazırladım çocuklara onları besledikten sonrada...bize hazırladım kahvaltıyı annem geldi....sonrada ben hazırlandım
kocamın yanına kapalıcarşıya gittim...
dükkanı kapatınca hemen havuzlu hana gittik,..kuzularıma ilk alışverişim diyebilirim hamişlik dışında
4 tane yarm kollu çıtçıtlı badi..4 tanede uzun kollusunu aldık...
ikitanede bu mevsim için yelek....birer tanede pijama aldık...bunlar bile 58 tl tutu beee....iyiki şimdiye kadar hediyeler gelmiş...allah eksikde etmsin .....
sonra kocamla yemek yedik...trenle bakırköye geçtik mağzaları dolaştk..eşim kendine pantolon aldı..eve geldik..yemek vs. ancak gelebildim :)

merhaba kızlarr,

bircecimm bence de kötü düşünmemeye çalış, prematürelerde iyiye kötüye geçişler olabiliyor, bıurada birçok arkadaşta da gördük. gerçi annelik işte ne desek boş, daha ben görmeden yüzünü bile, 2 saat hareket etmese kafayı yiyorum, heleki kucağımıza alsak, yüzünü gçrsek neler hissederiz Allah bilir. umarım son sıkıntılı günlerindir.

kızlar ben de sözde evde yatmalıyım artık ama dayanamıyorum yaa, yine sıkıldım bugün kaçtık, bebişe dönence almamıştık onu aldık, bi dondurma yedik geldik. bu arada Ankara'da toptancı oyuncakcıların olduğu bir sokak keşfettik, neredeyse en baba oyuncaklar 10 tl yahuu, çok ucuzdu herşey.

HASIR BİSİKLET GittiGidiyor.com'da

ya bir de yukarıdaki hasır bisikleti beğendim, bebek şekeri niyetine, bi baksanıza ne dersiniz? umarım doğru kopyalayabilmişimdir.

Canancım ben de sırf senin hissetttiklerini hissetmesin kızım diye bir süre iş hayatıma ara vermeyi düşünüyorum. çünkü çocuğun evde annesiyle büyümesinin çook daha faydalı olduğunu düşünüyorum, tabii ara verme şansı olunca, bazen o şans olmayadabiliyor. benim en büyük şansım evde çalışabilmek.

dırımcım ne güsel gezmiş, ihtiyaçları tamamlamışsın bugünn. güle güle giysin kızlar.
wavy gözün aydın canım, ana gibi yar olur mu? ama artık sizler de aynı konumdasınız, siz de canınızdan öte tutuyorsunuz yvrularınızı, annelerinizi eminim çook daha iyi anlıyorsunuzdur.

dırımcım kızlar demişimmm, editte yok, kusura bakma, oğluşlar demek lazım, kafam kızda olunca burda da kkızlar çıkmış :)

hahahaa kirpoşşş kuzuuu.....bisiklet bence çok güzell ve hoşş al derim bu işte çeşit çok sen beğendiysen ...çok kafa kurcalama ben kendime adıma çok beğendim...

kızlar dedim demişsin heççççççççççççç önemli değillllllllll cnm

bricecim herşey allahdan allahım yanınızda olsun yavrunu sana bağışlasın inşallah....
dırımgüle güle giyin cicişlerinizi canım...
bende annemiçok zöledim ya hamileleiğim boyu yanımdaydı amadoğumdan 15 gün sonra gitti malesfe babam yanlız ve rahatsız bu aralar gelemiyro malesef... canım annem olmasa bende bebeklerimi doğurabilirmiydim bilmiyorum...
bende bugün efkarın doruğundayım(kızkardeşimi ingiltereye yolladım içim acıyor resmenn daha öncede orda yaşıyordu ama son 7 aydır burdaydı alışmıştım ...sabah 6da kalkdık 10 gbi sahile kahvaltıya indik hepberaber..sonra braz yürüdük çokkk güzel bir gün geçirdik arkadaşlarımızla beraber sonra ttuk havaalanının yolunu( off ondan sonrasını boşverin işte....

kirpicim güzel ama bana bebek şekerini anımsatmadı açıkcası.. çok daha hoş seçenekler var.. mesela o bsiklet tarzı olanların beşik olanları var daha bi sevimli..yada patik gibiolnaları filan.. tabi tercih ve zevk senin...

ayyy çok güzelmişş bende diş buğdayıiçin yaptırsammı ya şimdi tnesi2 liramı bunun 20 tane yaptırsam 40liramı tutarr
birsenn ne dersin kuzummm bend alımmı bunuu kirpiyle ortak bişimiz olsun hehehe
daha ucuzu varmı kızzz

Selam kızlar.

Bugün oğluma ilk oyuncaklarını dayısı almış.Nasıl hoşuna gidiyor bir görseniz,biz çaldıkça,salladıkça öyle dikkatli bakıyorki,birde sesler çıkartıyor hele bide hooooo demiyormu ölüyoruz gülmekten.

DIRIM güle güle kullanın cicilerinizi,Ya ben hiç memnun kalmadım havuzlu handan,yani hiç uygun gelemdi fiyatları,bence kürtçü han daha çok çeşitli ve daha uygun geldi bana.

YAVRUKİRPİ çok güzelmiş bencede,çok şirinmiş.Hayırlısıyla zamanında dağıtmak kısmet olsun.

CANAN bencede bir bebek için en huzurlu ortam annenin sağladığı ortamdır.Bazen yağızı ananeye bırakıyorum,biliyorum çok çok iyi bakıyor,ama aklım hep onda kalıyor.Evlatlarını bırakıp gitmek zorunda kalan annelere allah sabır versin derim hep.

DORUK alalh kavuştursun canım.Hep bir kızkardeşim olsun istemişimdir.2 kızım olucağını öğrenince nasıl mutlu olmuştum,ben yaşıyamadım kızlarım yaşasın o duyguyu diyordum hep.Rabbim kısmet etmedi bize.2 erkek kardeşim var ama evlenince hele tamamen kopuyor insan.Kız kardeş gibi asla olmuyor.Benim sıkıntılı günlerimde yanımda olamıyorlar,ama kızkardeş ne yapar ne eder mutlaka koşar diye düşünüyorum.Bu konuda çok şanslısın kılzarın çifter çifter maşallah.Kız çocukları annenin kıymeti daha iyi bilir derler inşallah kızların hayırlı bir evlat olsunlar senin kıymetini bilsinler.(ooooooffffff çok dertliyim bu konuda beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…