Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

daha ucuza şeylerde varmışş birsen baksana benim içinnn bende yaptırayımm doğumda böyle bişi yaptırmamıştımmm

canancım 90 kuruşa filan da çok güsel şeyler var aslında, ben de sadece hastaneye gelenlere vericem az bi sayıda yaptırıcam yaani. gittigidiyor fiyatları çok iyi, aynı hasır bisiklet caramelistanbul ve masal bebek isimli sitelerde 6 ila 7 lira yuh dedim yaa, bukkadar fark olur mu? bence de ortak bi seçimimiz olsa güsel olurrr: )
dorukcumm Allah kavuştursun, benim bir ablam Samsun'da onun bile gidişine ne çok üzülüyoruz, kaldı ki İngiltere. canım hasır beşikte hoşuma gitti aslında hem de 50 tanesi ve sepet hediyesi 85 lira, bayaa daha ucuza geliyo yani, o da olabiler haklısınn.

Ben bunları havuzlu handan aldım.

tanesi 1 tl.sepet mıknatıs ekstra tülde aldım toplam 75 tl.tuttu.

Kızlar ya,Yağız huy edindi 10,30 a kadar uyuyor,bir açıyor gözlerini taaa 2 ye kadar uyumuyor.sempatiksalakcinni

:sinifsinif:
Nedense cok duygusalım annem olmasa ne yapardım ...

Canan cok güzeller canım ben yerinde olsam sayıya göre düşünür söyle güzel bişi düşünürdüm ben dış bugdayı olayını hi. bilmiyorum cevremde hiç görmedim nasip olursa sende görürüm :))
Bende dogum günlernde düşünüyorum

Aman ya bu güzel degil sepetin içinde sepet var sandım meger lavanta kokulu bişimiş buda biraz sepete para vermek gibi sizin verdikleriniz cok güzel

Birce ellerine saglık canım cok güzel olmuslar..
RAbbim o günleride göstersin inş..

ARtvinli sen nerden aldın nette genelde ucuz oluyo ama demek ki uygun satan yerlerde var

Birce ellerine saglık canım cok güzel olmuslar..
RAbbim o günleride göstersin inş..

ARtvinli sen nerden aldın nette genelde ucuz oluyo ama demek ki uygun satan yerlerde var

inşallah canım sağol mıknatısta yapıştırdım buzdolabı süsü olsun diye hamileyken uğraşmıştım

http://img198.imageshack.us/img198/4927

sanırım oldu, resmin adı Elif'î beklerken :), az önce çektik çok hoşuma gitti, taze taze sizinle de paylaşmak istedim.

bircecimm inşallah ennnn kısa zamanda dağıtmak nasip olur bu güzel el emeklerini, o kadar sevinicemki daha da iyi haberlerini alsam ...

medinecim saol canım.

Kızlar foto nassı ekleniyodu?

gelişmiş cevap kısmına gir üst araç çubuğunda ataç işareti eklenti ekle var açılan pencereden gözatı tıkla bilgisayarından resmi seç yükle o pencereyi kapat sonra yine eklenti (ataç işareti)ok işaretini tıkla eklentini görürsün zaten yükle sen resmi görmezsin cevabını yaz cevapla de işlem tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…