Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Birce ellerine saglık canım cok güzel olmuslar..
RAbbim o günleride göstersin inş..

ARtvinli sen nerden aldın nette genelde ucuz oluyo ama demek ki uygun satan yerlerde var

Canım ben eminönünden havuzluhandan aldım.Sepet 15 tl.biberonlarda tanesi 1 tl.

Ekstra tül ve mıknatısta aldık.Toplam 75 civarı ödemiştik.

Kızlar cevahirde migrosta bebek bezleri her markanın 1 alana ikincisi /50 indirimli,birde aptamil mamalar çok uygundu,ama 2 den itibaren aptamil 1 yoktu.Bilginiz olsun dedim.

canım ben açamadım resmi.fisfisfis

Rica ederim cok güzel masaALLAH...
RAbbim en hayırlı zamanda kucagına almayı nasip etsin yavrunu hamilelik günlerimi özledim diyemem ama içimde hep ukte olarak kaldı isterdim ki güzel bir hamilelik gecireyim hastalık gibi degilde dolu dolu genede güzeldi

yavru kırpı cok tatlısın masallah hadı artık gelme zamanları sagklıkla gelsınler ınş...........medıne cok haklısın ama ols aldık ya kucamıza cok sıukur cok

günaydın kızlar,nasılsınız bugün?ben uykusuzum,Deniz hiiçç uyutmdı gece..diş çıkarıyorumuş çokhuysuz bugünlerde..

bende mevlüt şekerlerimizi eklemek istiyorum,kahvaltı yapıp geleyimde uğraşıırım artık..bu arada kk profil sayfama albüm ekledim,beni merak edenler ordan bakabülürrrkaydirigubbakcemile3

kirpossss kızzz çok güzellllllllllllllllllll ayyyyyyyyyyyyyyyy içim gittiiiii maşallahhhhhhhhh

benimide doğumdn 8 gün önce çekilmiş bi resmim vardı hastanede
çokk duygulandımmmmm......................................
rabbim 3 bir evlada bakacak maddi manevi güç versede yeni yeniden ana kraliçe olsam

canım dediklerine çok katılıyorum bir çocuğun zihinsel ve ruhsal gelişiminde annenin yeri çok ama çok önemli. benim annemde benim çocukluk dönemimde çalışıyordu. ben orta birde yemek yapıyor evi temizliyordum. genelde yalnız bir çocukluk geçirdim. çook uzun hikayelerimm var aslında:) o yüzden içine kapanıktım. ama annem sevgisini üstümüzden hiç eksik etmedim. her daim üstümüze tiitredi.işe giderken öper koklar giderdi. gelince kucağuından indirmezdi eşşek kadardık düşün. mecbur olmasa annelerimiz çalışırmıydı bizden uzakkalmak istermiydi tabiki istemezzdi. annene biraz içinde kırgınlığın var gibi hissettim. sende annesin yavrularını isteyerek üzermisin can ım benim eminim anneninde içinde yaradır ama söyleyemiyor göteremiyordu..ayy yine duygusallaştım bu sıralar çok fenayım hamile karular gibiyim gözümün kenarın da 1 damla yaş hep duruyor..

sağo lcanım benim. ohh güle güle giyinsin yavrular. valla hediyelerimizi ben şimdiye kadar kullanmamaıitım malum minikti benim yavrular. ama şu geçiş döneminde hayatımı kurtarıyorlar. özellikle de gecelikler..

sağol canım benim olmaz kesinlikle olmaz.
kıs acep arkası kız mı seninkilerin:))

canım babana geçmiş olsun. kardeşinle de allah kavuştursun.

daha ucuza şeylerde varmışş birsen baksana benim içinnn bende yaptırayımm doğumda böyle bişi yaptırmamıştımmm
canım havuzlu handa ucuz vardı ben görmüştüm. hatta alıcaktım ama halam sağolsun o yaptı benimkileri..

maşallah canım çok tatlı çıkmışsın. elifte pek hoş görünüyor:)))

amin canım...mende istiyorum amam hem maddi hem manevi olarak düzelmem gerek sinirlerim pek iyi değil..

günaydınnn,,

kızlar güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. uzun süredir fotolarda çok fena çıkıyorum, bu hoşuma gitti, bir de habersiz doğal olmuş, sizlerle de paylaşmak istedim. zaten günde 50 kere odaya girip oturuyorum, hayaller kuruyorum. bu arada gördüğünüz gibi duvar kağıdını mavi döşettim,Elifcik görünce bozulmasa bari, barbie düşmanı bi annesi var :).

wavycimmm çalışan anneler konusunda sana şiddetle katılıyorum. eminim ki hiçbir anne evladını evde bırakıp gitmeyi tercih etmez, heleki anneanne, babaanne fln bakmıyorsa bir yabancıya bırakmak çok zor ama hayat bazen zorunluluklar yaratabiliyor işte.

dırımcımm yine gezeceksiniz sanırsam bugünn, son güzel havaların tadını çıkarınnn.

herkese iyi pazarlar diliyorum.

Kirpicim çok güzel çıkmışsın ama kusura bakma Elifçik senden daha güzel görünüyor:)).Allah sağlıkla kavuşmayı Nasip etsin canım..

Dorukcum babana geçmiş olsun,Allah sağlık versin..

Canancım nasılsın?bebişler ne alemde?

Artvinli nasılsın canım,yağızımız nasıl?ek gıdalara geçmediniz değil mi henüz?

Dırmcım kızlar güle güle kullansın aldıklarınızı,ayy ne güzel olur 3 çocuk ya.bak seninkiler yaşınıda geçti hem,bi tane daha fena olmaz

Wavy nasılsın canım,benimde sinirleirm bozuk bugünlerde.adet oldum ondan sanırım..

ben temzliğe devam edeyim kızlar,öptüm hepinizi..

Canım benim iyiyiz çok şükü......,Haavalar güzel giderken yağızı dışarı çıkarttım bugün eve bir geldik benim sıpam kakasını yapmış hemde sırtına kadar,baktım olmıycak soydum yıkadım,şimdi uyuyor.

Yok canım daha ekgıdaya geçmedik,dr.6.aya kadar anne sütü alsın dedi.Şimdilik sütüm yetiyor ama mamada veriyorum geceleri 1 2 kez sadece.Ama ben bazen üzümü sıkıp suyunu yalatıyorum öyle yalanıyorki pek hevesli yeni tatlara.

Canım valla hep aklımdasın,dualarımdasın.Allah yardımcın olsun.Kendini üğzme,moraliin yüksek tut,güçlü ol..Kavuşacaksın oğluna

Yavrukirpi maşallah kızına ve sanaPek tatlısınız

ayy aynısı benim başımada gelmişti canım,Kağan kakasını yapmıştı ve biz fark etmemiştik..o da hiç ağlamadı..bir baktımki sırtına kadar batmış :).ben her kaka yapışlarından sonra yıkıyorum altlarını,zaten günde 1 kez yapıyorlar artık..tabii kışın mecburen silicez napalım..ne güzel Artvinli ya,sütün yetiyor..benim hiç sütüm gelmiyor artık,hep mama veriyorum..bende arda bir salata suyu falan veriyorum kaşık ucuyla,çok hoşlarına gidiyor.ağızlarını şapırdatmaya başlıyorlar çok komik oluyor:)).

kızlar huhu nerdesiz ya,kimsecikler yok..herkes gezmede galiba :).biz gezdik geldik,şimdi uyuyoruz..yarın okulum başlıyor,süt iznim var Allah'tan...sabah 9.30 da gidip öğlen 14 de gelicem ama o kadar saat okulda nasıl durucam bilmem.düşündükçe fena oluyorum..seminer dönemi iyiydi,erken geliyodum eve..off ya,çalışan anne olmak çok zor...çok üzülüyorum...

Firdos canım hafta sonu herkes gezmelerde sanırım
Bende ev tuttu onun badana boya temizlik bakalım güzel günler bekliyo inş tek bakabilirim inş

Allah yardımcın olsun yaa,zordur tabi.Ama özel sektöre göre öğretmenlik süper..
Ben de yarın itibariyle doğum öncesi izne ayrılıyorum.Kontrolüm de var tabi,baklaım büyümüş mü kuzular.

Canım benim tek olunca yağıza yetiyor çok şükür.Kızımda yaşasaydı bizede yetmezdi sanırım sütüm.Benimde bayram tatilinde yol yorgunluğundan sanırım çok azalmıştı sütüm,çok korktum bitiyormu diye,şimdi eskisi kadar çok yok,ama yağızı doyuruyor çok şükür.
Ben denemedim daha salata suyu,limonlumu salata suyun,ekşinin zararı olurmuki acaba.
Ben önceleri su vermiyordum pek,şimdi dr.mamadan sonra mutlaka su ver dedi.Küçük biberonla veriyorum nasıl içiyor yavrum.

Firdos canım hafta sonu herkes gezmelerde sanırım
Bende ev tuttu onun badana boya temizlik bakalım güzel günler bekliyo inş tek bakabilirim inş

Medine eviniz hayırlı olsun.Annenlere yakın tutmuşsunuzdur heralde,bence böyle çok daha rahat edersin,kendi düzenin olur hiçdeğilse.

Allah yardımcın olsun yaa,zordur tabi.Ama özel sektöre göre öğretmenlik süper..
Ben de yarın itibariyle doğum öncesi izne ayrılıyorum.Kontrolüm de var tabi,baklaım büyümüş mü kuzular.

Canım seninde çok azkalmış doğuma,maşallah 31 haftalardasın.
hayırlı haberlerle gel inşallah.

merhaba kızlar ...........biz geldik... anneme gittik ama öncesinde ana ve oğulları yıkand uyudu öle gittik.....tam gittim oturdum
annem böğrek aç dedi..açtım kek yaptk çay içiyorduk tam sonlarında emlakcı aradı bizi evin son fiyatı nedir dedi...eşimde 60 bin dedi....evdeysen müşteri görmek istiyor dedi..kuzenimin arabası vardı hemen çıktılar gittiler 5.30 evdelerdi..ama 6 da gelmişler
eşim deli olmuş yok tavan eğik yok küçük....eşimde burası teras kardeşim tavanı nasıl olacaktı demiş
karsı eşyalarımı nasıl sığdırcam demiş...eşimde kızmış...sormuyormu bu millet evin büyüklüğünü vs. oradan kuzenim halkalıya gitmiş evden bişiler almış eve gelmeleri 7 oldu.....biz sözde dışarı çıkacaktık çıkamadk çocuklar evde oynadılar aksamda bizi eve bıraktılar....yorulmuşum ama....

yarın benim için çok güzelll kocişimmm evdeeeeeeeeee süperrrrrrrrrrrr..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…