Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

medinecimm hayırlı olsun yeni evinnn, çocuklar nedeniylemi annenlerin yanına taşınmıştın? inşallah tek başetmesi de kolay olur, ama insanın kendi evi başka tabii.

canancımmm nerelerdesiiin, bugün hiç yoksun ortada?
dırımcımm nassı geçti gezmeniz?
firdoscumm yeni sezonda başarılar.
dilemmacım sen de sezonu kapanarak açmışsınn, en az 36-37. haftada sağlıklı doğumlar diliyorum sana da.

Artvinli canım evet anneme cok yakın evet iyi olacak hem yakın hem kendi düzenim hayırlısı bakalım

Dirim canım hayırlı bir şekilde satılır eviniz inş..Cok zor ya su ev alma satma işelri

Yavru kipi saol canım ben vandan geldim cocuklar olunca tek bakamadım mecbur bir annemde bir kayinvalidemde cogunlkla annemde kaldım bizimkiler cok haylaz cok gzlı bebeler ve ala devam edio o yüzden yanlız eve cıkamdım..

off kızlar bu grip meselesi bizi fena yaptı..çok şükür şiddetli bi öksürük olmadı, ateşleri de yok şükür ama huyları değişti iştahları kaçtı kuzularımın..tüm düzenimiz bozuldu..üstelik bi de bana da geçti..ayy ayy ben daha bi fena oldum tabi dinlenmek de yok bana aman yaa ammmaaann..

doktora gittik tabi yine de aslında bu ay aşımız yoktu gitmeyecektil ama hastalık hele ki ilk hastalık olunca elim ayağım birbirine dolandı..ikisi de 9 kg olmuşlar boylarımız da 68,5 ve 69 cm..artık her ay 1 kg almıyoruz tabi mama olayı çok azaldı normal gıdalar şişirmiyor kuzuları o kadar :)) neyse burun tıkanıklıklarından horlamaları ve zırt pırt uyanmaları dışında pek bi dertleri yok..bi de ben iyileşseydim..

biz de bugün birsenim sayesinde tanıdığım ve çok sevdiğim burada sıkça görüştüğümüz beni hiç yalnız bırakmayıp hep arayan soran arkadaşlarla buluştuk..güzelce bi kahaltı yaptık..çocuklar da çimlere yayıldı pek iyi geldi..birsenim valla tekrar tekrar sağol..ne iyi arkadaşlar edindim sayende..çocuklar hastayken hergün aradılar akıl verdiler bana..yeme içme giydirme vs konularında hep deneyimlerini paylaşıyolar..sizlerden iyi olmasın çok iyi insanlar..yaşasın KK :))))

yarın doktora gidiyoruz biz oğlumun sünnet kontrolu var en kısa zamanda erkek adam olucaz..tüm gelişmeleri paylaşıcam sizle..çok heyecanlıyım ve birazcık da gergin..inşallah herşey güzel ve kolay olur..hakkımızda hayırlısı..

birce hep takip ediyorum seni..dualarımdasın yavrunla..inşallah tez zamanda kavuşacaksın kuzucuğuna..

canan inşallah buğdayınız güzel geçer gerçi birsenim el atmış bi aksilik olması imkansız :) ben de istiyorum bakalım hele bi dişlensinler..oğlanın sünnet kınası kızın 6 ay kınası ve diş buğdayı beraber yapıyım istiyorum ama önce dişlenmemiz lazım tabi :))

yavrukirpi seni de takipteyim..hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum sana vakitlice..

wavy anneciğine kavuşmöuşsun ne güzel..

medine ev meseleniz hallolmuş darısı başımıza bizde de var öyle bi niyet ama bakalım nolcak..

alıntı yapamadım..hatırlayamadığım tüm arkadaşlarımı da kucaklıyorum..ben şuan annemdeyim..eşim yolda geliyomuş..çıkıcaz heralde bana müsade..sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle..mucksss..

Fatoş hanım altta ismini görünce merak ettim...Sizim şu mama olayınız nasıl sonuçlandı?

Fatoş hanım altta ismini görünce merak ettim...Sizim şu mama olayınız nasıl sonuçlandı?

artvinli nasılsın canım..çok yoğun geçmiş bursa ziyaretiniz kısmet olmadı görüşemedik (
başka zamana inşallah..

evet ben de çok merak ediyorum ne oldu fatoş hanım?

artvinli nasılsın canım..çok yoğun geçmiş bursa ziyaretiniz kısmet olmadı görüşemedik (
başka zamana inşallah..

evet ben de çok merak ediyorum ne oldu fatoş hanım?

Canım iyiyim çok şükür.

Sizede çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda şifa versin.Seninde hastalanman kötü olmuş,sen kendine iyi bak biran önce iyi olda sana muhtaç 2 yavru var.

Evet canım çok yoğun geçti,inan hiç evden dışarı çıkamadım,yağızda çok huysuzdu sürekli sallayın beni istedi.Birde kalabalık kötüydü yani.Eşim kurbandada gidelim diyor,ama yok artık ben daha yaza kadar istemiyorum.Ona göre güzeldi tabi çıkıp çıkıp gezdi,gerçi geceleride o baktı ama olsun ben çok sıkıldım.

Kızlar ya,Yağız huy edindi 10,30 a kadar uyuyor,bir açıyor gözlerini taaa 2 ye kadar uyumuyor.sempatiksalakcinni

ayy benimkilerdebi süre hep öyleydi şimdi düzeldik şükürrrsizinde geçecek canımmm

vallaha bendediş buğdayını birsende gördüm işallah beceririzzzz

Eki Görüntüle 54225

Eki Görüntüle 54226

bunlarıda ben kendim yapmıştım ikisi yanyana gelince mevlüt yapıp dağıtacağım kısmetse
ayyy hadi işallah canım yaparsın mevlüdünü koyarsın fotolarıı bekliyoruzzzz

ayyyçok güzelsinizzzz
vallaha hamişleleiği deli gibi özleidm yaaaa keşke hamiş olabilsem yani hamişolurum ama şuan bakacak hiç durumum yokkk pöffff

dirimmm inanırmısın ben hamişken sen 3 bebek istiyorum durmum olsa yaparım diyodun yaa
şimdi ne demek istediğini anlıyorumm bend e3. bebişi çok istiyorum ama aynı senin sebeplerden yapamıyorum ah şu para ahhh

evet canım hisleirn doğru çok ama çok kırgınlığım var anneme daha çok ta babama aanneöi bizlerden ayırdığı için onu çalışmak zorunda bıraktığı için
annemi anlıyorum tabi ama çok eksiklikler var canım hayatımda mhakka annemin olması gereken zamanlar vardı ama annem yoktu
annama kıızyorum mesela yardım etmşyosun bana hiç d,yorum şöyle yapıyosun böyle yapıyosun diyorum
hep dediği şey beni anla
ama ben artık onu anlamak istemiyorum hayatım ona anlayış göstermekle geçti ben düzgün bi anneistiyorum yanımda

yavrum ben gecekuşuyum anca geldim ehehehe
kız dirimin2oğluşu varrrr

sorma yaaa
okullar açılıyor seminer dönemi iyiydi benim kocişte 10 dagiidyo 1 de geliyodu şimdi tayinide çıktı yeniokulu tam gün artık yapayalnızımmm

Firdos canım hafta sonu herkes gezmelerde sanırım
Bende ev tuttu onun badana boya temizlik bakalım güzel günler bekliyo inş tek bakabilirim inş

ohhh ohh maşallah maşallahhh hadi bakalım
herşey güzel olacak
gelcenmi kız diş buğdayımaaa

ayrılda ha izne süper süperr
salakmış onlar ya bide sizi ordan oraya sürüklemişler hakket sormuyolarmı kaç metre kare kaç oda kaç salon ne tuhaf insanlar var yawww

anca geldim kuşum ya gündüz veletler pek rahat bırakmıyo bazen açıyom kociş zırt pırt kaldırıyo çıcuğa bak şunu ver onu getir kopuk kopuk oluyo o yüzden akşam veletleri ya uyutup geliyom yada sallarken felan geliomm

çok geçmişolsun canımm bizdede grip var ateş yok burnumuz şıpşıp ilaç kullanmıyorum ama atlatacaklar
demek sünne hazırlığı başladı ha oh maşallah maşallahhh
kendine iyi bak çokihmal etme bizleir yeni anneler buldun bizi unuttun haaakaydirigubbakcemile

Canancımmm hoşgeldin yahuuu, özzledim seni. Yahu bi kız bi oğlun olmuş işte daha ne üçüncüsü? Gerçi sen bayaa küçüksün, belli olmaz ileride neden olmasın?

Burçincim geçmiş olsun, sünnet erken olunca bebişler daha iyi atlatıyor, iyi etmişsiniz, en fazla 2-3 gün bir zorluk çekersin geçer.

Ayy bende çok yedim bu akşam, nassı uyuycam bilmem walla. Ama sanırsam karnım biraz indi, ramazana göre midem daha rahat.

Dırımcım ben bile kıl oldum artık şu sizin eve bakanlara, yahu bence bunlar ebatını şusunu busunu biliyor daaa, fiyat kırmak için çamura yatıyor resmen.

Burcin neden erkenden sünnet olayına girdiniz?Sağlık sorunundanmı?
canım hep erken istiyordum zaten..çocukta travmatik bir anı kalsın istemiyordum bu durum..bir de sünnet derisi biraz dar idrar tahlilinde enfeksiyon gözüküyor hep ama yok bişey sanıyorum dışarı çıkamayıp biriken idrar yanıltıyor testleri..olsun bitsin kuzum da rahatlasın diyorum..bakalım yarın görüşeceğimiz doktor ne diyecek..ona bağlı tabi biraz da..kısmet hayırlısı olsun..
yok kız yeni anneler buldum ama onlarla burada görüşmüyorum ki..nete anca vakit kalıyo böyle işte..2 çocuk zor malum..bir de büyüdükçe ilgi istiyolar oyun istiyolar..mesaim arttı..belki daha rahat ama geçen vakit çok bilirsin..anca vakit kalıyo buralara..yoksa aklımdasınız canım benim..
inşallah öyle olur bakalım..inşallah hırpalanmaz kuzum fazla..

günaydın kızlar,topiğin kapısını ben açtım bugün:).ilk gün ve hiç öğrencimiz yok..servis öğrencileri getirmemiş bugün.zaten 40 öğnenci var,zihinsel yetersizliği olan çocuklar olunca öğrenci sayısı az oluyor..

gece hiç uyumadım ya,Deniz çok huysuzlandı..çok uykusuzummmm.....

günaydınn firdosçummm, hayırlı sezonlar olsun, ne kadar kutsal bir görev ifa ediyorsun, o çocukların hayatına yapacağın her katkının onlar ve aileleri için değeri paha biçilemez olacaktır eminim. bizim de yenmi evin dibi okul, bugün de yeni açıldı ilk senesi, sabah sitenin içi E-5 gibiydi, tüm tören de evin içinde gibi, bayağı harekeli bir sezon bizi bekliyor sanırımm :)

biz de büyütsek de bebeleri okula yollasak, heveslendim bugün walla.

kızlar yaaa 10.10 10 tarihi pazara geliyormuş, pazar doğum yapma fikri itici geldi bana, hastane boş olur, doktorlar zorrla gelir, hep nöbetçiler olur fln diye, ne dersiniz? pazar günü doğum yapan var mı aranızda? dayanırsa 6 ekim gibi mi doğum yapsak diyoırum,hafta içine gelsin diye.

merhaba kızlar gece okudum ben yazılanları aklımda kalanlaran bahsedeceğim...

burcin cnm ne mutlu arkadaşlarından memnunsan ben aracı oldum gerisi size ait...
sünnet işi hayırlı olsun cnm...erkek çocukları olan annelere şiddettle tavsiye ediyorum
erken sünneti ben ömeri yaşından sonra hemen yaptırdım....ogün ayaktaydı
aliş biraz zorladı beni ama erken olursa çok iyi....
hayırlı olsun..ama çınara yap cafede bi koktyel yaa birtane oğlun var kuzumm
onların zamnında belki düğün vs. istemezler..

ben allah izin verirse 2- yada 3 sene sonra düğün yapacağm....inş..

kirpişciğim bizim ev konusu kaos valla evin daha fazla fiyatını düşüremezler cnm vermem
nasıl isterlerse yani....

canan cnm sen bana sormuşsun ama ben görmedim cnm kusuruma bakma konstre bozuluğu yaşıyorum burada......diş için değil ama yaş için cnm magnetli şeker yaptırabilirsin cnm...
kapalıçarşıdan gider bakarız..yaş için konsept süsler var cnm....
sepetini ben hediye yaparm sana beğenirsen cnm.....

firodos cnm yeni öğretim ylın hayırlı olsun cnm

doruk cnm sen nasılsın

artvinli aliden şikayetcci olma döferimm seniiii

medine cnm yeni eviniz yeni hayatınızzzzzz hayrlı olsun cnm benim.....

bana gelince gece çok yorgun uyudum....adet olacağım için çok şişim bu ay neden böyle oldum anlamadm ben....kendimi davul gibi hissediyorum...olsam kurtulsam....

canan cnm sen benden önce adet olacaksın geçen ay benden önce oldun ...bende 1-2 güne kadar olurum sanırm ...

sabah uyandım kocam almış çocukları bahçeye inmiş yuvarlanıolar....apartmanın kadınları çıkmış
çocukları izliyor.....sonra bekar kaynım seyhatten gelmiş....diğer kaynımda gelmiş kahvaltı yapıyolar...en son biz yaptk simdi kk ya bakayım ddedim...sonra kalkacağım parka gideceğim...spor yapacağım ....havada serin ....iyi olacak....

günaydın kızlarrr.çok yorgun hissediyorum kendimi bugün.. kızlarda gece uyutmadı.. geçmişi okuyamadım.. herkes iyidir umarım...

merhaba ,bişi sormak istiyorum sizler deneyimli annelersiniz bana yardım ederseniz çok sevinirim.ben şuanda 32+5 günlük ikiz hamileyim.benim bu hafta arka popo kemiklerim yürürken ağrıyor otururken veya yatarken olmuyor.bu nedenle çok küçük adımlarla yürüyebiliyorum aranızda böyle bişi yaşayan var mı?ayrıca aşırı sıcak basmalarım var sizlerede oluyor mu?bu hafta halsizlikte başladı inan hiç bişi yapasım gelmiyor...ne önerirsiniz???

Selam kızlar.

Evde büyük bir temizliğe başaldım.Cam sildim ama yağmur yağacak galiba.(Neredeyse 4 aydır camlar silinmedi çok kötü olmuş artık camlar öldüm temizleyene kadar.

Bugün hayatımda kendimi bu kadar salak hissetmemiştim.Kapıya gelen sebzeciye gözgöre göre 200 tl.mi kaptırdım.Kendime nasıl kızıyorum,eşim sakinleştirmese hırsımdan ağlayacaktım,çocuğumun rıskını elin adamlarına kaptırdım resmen.alsanaalsanasmile.

Dırımcım şikayet etmiyorum canım ya,kuzum usludur benim maşallah.Ama huy edindi resmen erkenden uyuyor saat 11 de kalkıp gece 2 ye kadar oyun istiyor.Okullarda başladı bugün babamızın artık erken yatması lazım,artık otururuz oğluşumla.

Yavrukirpi canım ben cumartesi yaptım doğumumu,bencede hafta sonu tavsiye etmem.dr.olmuyor stajerler oluyor,kendi dr.bile gelememişti hafta sonu diye il dışındaymış.En iyisi hafta içi canım.

NIRSEN bunlar çok normal,artık 30 haftalara gelmişsin,zor haftalar bu haftalarda çok dikkat etmen lazım erken doğumla karşılaşmamak için...Bol bol dinlen her fırsatta ayaklarını uzat dinlen.,Benimde çok ağrım olurdu ağırlıktan derdi dr.vucut zorlanıyormuş,ateş basmaları hele çok zorlar buda normal.

selam kızlar nabersiniz geçmişi okuyamadım valla yoğunum herkez iyidir umarım,2 gündür incim çok keyifsiz havadanmı ne kucakta ne yatakta durmak istemiyor kuzum...

bol bol dinlenmeni öneririm cnm.ayaklarını uzatarak özellikle son haftalar insanı çok zorluyor insan hertarafı ağrıyor gibi hissediyor....allah sağlıkla vaktinde kurtarsın,,,

güle güle kirlen şekerimmm...nasıl kaptırdın kız parayı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…