Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

nerdesiniz millettt,

bugün hiç aksiyon olmamış sitede. benim de bugün ziyaretçilerim vardı, teyzelerim geldi, bissürü pasta yedim şimdi de midem berbat , keşke tutsaydım kendimi yaaa.

artvinlimm nassı oldu 200 kaat kaptırma işi, merak ettim bende?

bu hafta deli gibi yememe rağmen hiç kilo almamışım şaşırdımm, yahu bu doktor her hafta 150 liramı alıcak bizden? haftalık kontrollerde alıyormuydu sizlerden de hep?

merhaba kızlarrrr...........ben geldim öğleden soonra bakım vardı sitede giremedim aksam üzeri bakırköye gittik......dolaştk emek yedik çocuklar ooynadı etti.........eve geldik kapıdada oynadılar....
hava serinledi ama artık uzun kollu zamanı..........

eve girdik hemen yıkandk.....aliş bağrınıyooo muhtemelen dişten 4 diş geliyor nede olsa

kirpoşşşş malesseffff alacak o parayı cnm yaaa

evet vallaha ya devamlı oyun istiyolar gerçi biz yürütez kullanıyoruz sen hala yürüteç kullanmıyorsun dimii yoksa yürütece karşı yumuşadınmı biraz

ayyy vallaha güzel tarih be özeldeysen iste doktorundan gelsin doğurtsun snei ben cumartesi doğum yapmıştım dr um hastanedeydi akşama kadar ilgilendi benimle zaten bi sabaj bi akşam bakıyor pazartesi sabahta geldi çıkardı bebek hemşireleri zaten sürekli oluyor yani ben sorun yaşamadım güzel tarih düşünebilirisnn

ya benim adetim epey geçti gibi hatırlamıyorum ne zaman adet olduğumu gerçi ama neyse görecez
canım doğumgünü bu adar şaşalı olmayabilir biizm doğumgünümüz zemheri kışa geliyor doğumumu biliyorsun o yüzden kimse gelemez onu aile arasında yaparız hava durumuna göre sizleri çağırırımama eminimki doğumumda olduğu gibi kış kıyamet olacak o yüzden bebek şekerlerimi şimdi yaptırayım diorum
vallaha nette 1 liraya felan var 20-30 tane alsam yeter sende bana sepetini ödünç verirsin
havuzluya gitsek çok ark edemri fiyatta bide ben pek beceremem o tazr şeyleri yapmayı güvenemiyorum kendime ne dersinn

haftan çok g
zel cnaım ben tam 35+2 de doğum yaptım bu ağrılar çok ama çok normalll kemikleirn bebekleir taşımakta çok zorlanıyor artıkkk herkes söylemiş birde ben söyleyyeim sadece yat tecrübeliikiz annlerin dinle kocama yemek yapaym sofra hazırlıyayaım evi toplayayım felan deme sakın sadece yatt
evini güle üle kirlet canımmm 200 lirayı nasıl kaptırdığını bende merak ettim vallaha
evet ya okullar açıldı kocişler erken yatıyor artıkk
gece kalkışş saatleir
12
2
3
5
6
7.30

uyku ilacıda tırt oldu yaaa npöfff

bu kız yemiyo uyumuyo haliyle kiloda almıyorrr

selam kızlar nabersiniz geçmişi okuyamadım valla yoğunum herkez iyidir umarım,2 gündür incim çok keyifsiz havadanmı ne kucakta ne yatakta durmak istemiyor kuzum...
bi rahatsızlığı var demek acaba dişmii?

ayy ye anam ye ben diyetteyim tatlıya hasretim offf şimdi bi meyveli biçikolatalı pasta olsada yesemmm tartımda bozuk kilomada bakamıyorum öff ya öfff

sağol canım..
evet ben hep erken istiyodum da babamız kıyamıyodu bu sünnet derisinin dar olması işi işime geldi benim de..bakalım inşallah kolay atlatırız ama dr bi kaç hafta sürer acısı dedi çok darmış deri..anca iyileşirmiş bakalım..
canım çok normal hepsi..mümkün mertebe ayaklarını yükseğe uzatıp dinlen..ateş basmaları da normal..benim kuzular şubat 5 doğumlu ben kışın ortasında tişörtlerle gezdim hep..mont giymedim hiç..
kızma canım kendine işimiz başımızdan aşkın hepimizin ama nasıl oldu merak ettim inan..
genelde alıyolar canım benim dr 3 haftada bir alırdı ama..

canan cnm ben sana sepet yaparım çok şaşalı olmaz nettekiler gibi:)
sonrada sen bakım ürenleri koyarsın cnm :) bu arada nette şeker en az 50 tane alabiliyorsun cnm ..20-30 vermezler ama bak araştr cnm :)

yok canım kullanmıyorum yürüteç hala..yani var evde bi tane ama dr 8. aydan sonra olabilir dedi..arada nadiren 3-5 dk koyuyorum özellikle serseri kızımı :) çok hoşuna gidiyor..heralde 2-3 haftaya aktif kullanıma başlarım..

canan cnm sanırım sen 21 ağustos gibi adet oldun benle o gün istanbul formda buluştun ya sanki o gün eve gidince buraya yazdın ben adet oldum diye

selam herkese.. günlerimiz yoğun ama annemin sayesinde sakin geçiyor. kızlarda yeni bir evi keşfe çıkmaktan çok mutlular. onlar mutlu olunca ben daha mutlu oluyorum. canan canım o ila. bize de hiç etki etmedi yazdığın saatler biim içinde geçerli canım nolacak bu halimiz bilmiyorum. artık ayakta uymak konusunda uyzman oldum sallarken kestiriyorum bende:))

kevser canım altta adını gördüm. bay bay damladan memnun kaldın mı bir onu bulup kullanamadım..

kıslar bu arada dün pastaneye gittik bişeyler almak için. orda katalg vardı doğum günü pastaları. ay ne heveslendim. iki teme beğendim. biri sindrellanın bal kabağının olduğu biride pamuk prenses yedi cüce. internette bir yazı okumuştum. pastalar iki olmalı diye. aslında bu daha çok kendilerini bildikten sonraki yaşlar için. iki ve üzeri ama ben yinede ilk doğum günlerinde de ayrı almayı düşünüyorum. ayy şi,mdiden iki ay sonrayı düşünüyorum:))

wavy cnm hoşgeldin yazındanda belli huzur....

evet pastalar ve diğer tüm unsurlar kendilerini bildiklerinde geçerli ....ben bütün aldım :)

Selam annişler..Artvinli,yavrukirpi teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Bugün kontrole gittim,izne de ayrıldımzemuszemus
Bebişlerim iyiymiş çok şükür.Kızım 1800gr,oğlum da 2000gr olmuş kızlar15 gün sonra çağırdı doktorum yeniden...

celestone iğneleri de yazdı.4 tane yazdı..2 si sabah,2 si de akşam 12 saat arayla yapılacak.Yarın yaptırıcam.Size de bu dozlarda mı yapıldı

kızlar merhaba..daha şimdi oturmaya vakit buldum ama 5 dklığına..çok yorgunum ve çok işim var..herkes iyidir İnşallah..bugün biz tam 4 aylık olduk teyzeleri...geçmiş sayfaları okuyamadım,hepinizi öptüm..

hoşgeldin cnm benim...kocaman oldunuz maşallahhhh

canan cnm ben sana sepet yaparım çok şaşalı olmaz nettekiler gibi:)
sonrada sen bakım ürenleri koyarsın cnm :) bu arada nette şeker en az 50 tane alabiliyorsun cnm ..20-30 vermezler ama bak araştr cnm :)
hadi ya tane parası yazınca bende istediğim kadaryaparlar didim
pastamı fiyatını sordunmu kuş
davetiyeye tarih yazdın ya tekrar gönder hem face koyayım hemde bastırayım
hadi şu diş buğdayımı unutma:))
hehe iyioluyor ya benimkiler seviyor halılarıda kaldırdım vıjt vıjt kayıyolar heheh

canan cnm sanırım sen 21 ağustos gibi adet oldun benle o gün istanbul formda buluştun ya sanki o gün eve gidince buraya yazdın ben adet oldum diye
ne hafza kız maşallah o zaman geçmiş benim günüm allah allahhh olacam farkındayım ama daha belirti yokk
ayy pasta vallaha ne güzel ya gelsin doğum günleriiii
diş buğdayıma gelcen dimiii bakmuhakkak gelll
oh maşallah yaşlarınızı görün işallahh dişleirniiz görün burdan ballandıra ballandıra anlat bizeeeeeee

canancığım soramadım ....ama anneme sordurtayım cnm gitsin sorsun ...

işte nette belirtiyolar cnm 50 tane minimum diye

msn den yolluyorum davetiyeyi

günün daha geçmemiş yarın 21 olacak

Canım ben çok fazla vuruldum bu ciğer geliştiricileri,12 saatte bir 4 doz kullandım.Her hafta tekrarlandı doğuma kadar.
Maşallah kuzularını.

Malesef canım alacak sen doğurana kadar o parayı,bende her hafta 150 veriyordum,her seferindede sinir oluyordum niye alıyor diye.

CANAN netten alma sende şekerlerini,eminönünde çok daha ucuz.Ama aynı gün teslim etmiyorlar.Bak sana bir site ismi yollıyayım eminönünde buda,onlar sana kargoyla yollarlar.Arayıp sorarsın istediğim kadar yapıyormusunuz diye.

Kızlar sormayın hiç ,aklıma geldikçe sinir oluyrum valla.
Pazarımızı kaldırdılar,şu uyuz taş yapı sahipleri.Neyse kapıya sebzeci geldi patates aldım,adam dediki abla şu 200 bozarmısın,çıkarttım 2 tane 100 lük verdim.Abla dedi bu 2 20 lik dedi.Ben daha çantama bakarken doğrıumu diye,aldım 2 20 liği,adam arabasıyla hemen gitti ben daha patateslerin parasının üstünü beklerken onun üstünüde vermedi.Anneme anlatıyordum evde adam 10 tl.üstünü götürdü diye çantama bir baktım 200 tl.götürmüş.Tamamen benim bir anlık dalgınlığımdan yararlandı.

artvinlii cnm çok geçmiş olsun nasıllll böyle bişey apıyolar yaa
ama bilerekmi yaptı yoksa adamdamı daldı

kirpoşşş geç bi cvp ama bencede h.sonu doğurma cnm burası türkiye en baba doktor bile
h.sonu olmaz bide suç gibi h.sonu doğrulurmu be kardeşim denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…