evet vallaha ya devamlı oyun istiyolar gerçi biz yürütez kullanıyoruz sen hala yürüteç kullanmıyorsun dimii yoksa yürütece karşı yumuşadınmı birazcanım hep erken istiyordum zaten..çocukta travmatik bir anı kalsın istemiyordum bu durum..bir de sünnet derisi biraz dar idrar tahlilinde enfeksiyon gözüküyor hep ama yok bişey sanıyorum dışarı çıkamayıp biriken idrar yanıltıyor testleri..olsun bitsin kuzum da rahatlasın diyorum..bakalım yarın görüşeceğimiz doktor ne diyecek..ona bağlı tabi biraz da..kısmet hayırlısı olsun..
yok kız yeni anneler buldum ama onlarla burada görüşmüyorum ki..nete anca vakit kalıyo böyle işte..2 çocuk zor malum..bir de büyüdükçe ilgi istiyolar oyun istiyolar..mesaim arttı..belki daha rahat ama geçen vakit çok bilirsin..anca vakit kalıyo buralara..yoksa aklımdasınız canım benim..
inşallah öyle olur bakalım..inşallah hırpalanmaz kuzum fazla..
ayyy vallaha güzel tarih be özeldeysen iste doktorundan gelsin doğurtsun snei ben cumartesi doğum yapmıştım dr um hastanedeydi akşama kadar ilgilendi benimle zaten bi sabaj bi akşam bakıyor pazartesi sabahta geldi çıkardı bebek hemşireleri zaten sürekli oluyor yani ben sorun yaşamadım güzel tarih düşünebilirisnngünaydınn firdosçummm, hayırlı sezonlar olsun, ne kadar kutsal bir görev ifa ediyorsun, o çocukların hayatına yapacağın her katkının onlar ve aileleri için değeri paha biçilemez olacaktır eminim. bizim de yenmi evin dibi okul, bugün de yeni açıldı ilk senesi, sabah sitenin içi E-5 gibiydi, tüm tören de evin içinde gibi, bayağı harekeli bir sezon bizi bekliyor sanırımm :)
biz de büyütsek de bebeleri okula yollasak, heveslendim bugün walla.
kızlar yaaa 10.10 10 tarihi pazara geliyormuş, pazar doğum yapma fikri itici geldi bana, hastane boş olur, doktorlar zorrla gelir, hep nöbetçiler olur fln diye, ne dersiniz? pazar günü doğum yapan var mı aranızda? dayanırsa 6 ekim gibi mi doğum yapsak diyoırum,hafta içine gelsin diye.
ya benim adetim epey geçti gibi hatırlamıyorum ne zaman adet olduğumu gerçi ama neyse görecezmerhaba kızlar gece okudum ben yazılanları aklımda kalanlaran bahsedeceğim...
burcin cnm ne mutlu arkadaşlarından memnunsan ben aracı oldum gerisi size ait...
sünnet işi hayırlı olsun cnm...erkek çocukları olan annelere şiddettle tavsiye ediyorum
erken sünneti ben ömeri yaşından sonra hemen yaptırdım....ogün ayaktaydı
aliş biraz zorladı beni ama erken olursa çok iyi....
hayırlı olsun..ama çınara yap cafede bi koktyel yaa birtane oğlun var kuzumm
onların zamnında belki düğün vs. istemezler..
ben allah izin verirse 2- yada 3 sene sonra düğün yapacağm....inş..
kirpişciğim bizim ev konusu kaos valla evin daha fazla fiyatını düşüremezler cnm vermem
nasıl isterlerse yani....
canan cnm sen bana sormuşsun ama ben görmedim cnm kusuruma bakma konstre bozuluğu yaşıyorum burada......diş için değil ama yaş için cnm magnetli şeker yaptırabilirsin cnm...
kapalıçarşıdan gider bakarız..yaş için konsept süsler var cnm....
sepetini ben hediye yaparm sana beğenirsen cnm.....
firodos cnm yeni öğretim ylın hayırlı olsun cnm
doruk cnm sen nasılsın
artvinli aliden şikayetcci olma döferimm seniiii
medine cnm yeni eviniz yeni hayatınızzzzzz hayrlı olsun cnm benim.....
bana gelince gece çok yorgun uyudum....adet olacağım için çok şişim bu ay neden böyle oldum anlamadm ben....kendimi davul gibi hissediyorum...olsam kurtulsam....
canan cnm sen benden önce adet olacaksın geçen ay benden önce oldun ...bende 1-2 güne kadar olurum sanırm ...
sabah uyandım kocam almış çocukları bahçeye inmiş yuvarlanıolar....apartmanın kadınları çıkmış
çocukları izliyor.....sonra bekar kaynım seyhatten gelmiş....diğer kaynımda gelmiş kahvaltı yapıyolar...en son biz yaptk simdi kk ya bakayım ddedim...sonra kalkacağım parka gideceğim...spor yapacağım ....havada serin ....iyi olacak....
merhaba ,bişi sormak istiyorum sizler deneyimli annelersiniz bana yardım ederseniz çok sevinirim.ben şuanda 32+5 günlük ikiz hamileyim.benim bu hafta arka popo kemiklerim yürürken ağrıyor otururken veya yatarken olmuyor.bu nedenle çok küçük adımlarla yürüyebiliyorum aranızda böyle bişi yaşayan var mı?ayrıca aşırı sıcak basmalarım var sizlerede oluyor mu?bu hafta halsizlikte başladı inan hiç bişi yapasım gelmiyor...ne önerirsiniz???
evini güle üle kirlet canımmm 200 lirayı nasıl kaptırdığını bende merak ettim vallahaSelam kızlar.
Evde büyük bir temizliğe başaldım.Cam sildim ama yağmur yağacak galiba.(Neredeyse 4 aydır camlar silinmedi çok kötü olmuş artık camlar öldüm temizleyene kadar.
Bugün hayatımda kendimi bu kadar salak hissetmemiştim.Kapıya gelen sebzeciye gözgöre göre 200 tl.mi kaptırdım.Kendime nasıl kızıyorum,eşim sakinleştirmese hırsımdan ağlayacaktım,çocuğumun rıskını elin adamlarına kaptırdım resmen.alsanaalsanasmile.
Dırımcım şikayet etmiyorum canım ya,kuzum usludur benim maşallah.Ama huy edindi resmen erkenden uyuyor saat 11 de kalkıp gece 2 ye kadar oyun istiyor.Okullarda başladı bugün babamızın artık erken yatması lazım,artık otururuz oğluşumla.
Yavrukirpi canım ben cumartesi yaptım doğumumu,bencede hafta sonu tavsiye etmem.dr.olmuyor stajerler oluyor,kendi dr.bile gelememişti hafta sonu diye il dışındaymış.En iyisi hafta içi canım.
bi rahatsızlığı var demek acaba dişmii?selam kızlar nabersiniz geçmişi okuyamadım valla yoğunum herkez iyidir umarım,2 gündür incim çok keyifsiz havadanmı ne kucakta ne yatakta durmak istemiyor kuzum...
nerdesiniz millettt,
bugün hiç aksiyon olmamış sitede. benim de bugün ziyaretçilerim vardı, teyzelerim geldi, bissürü pasta yedim şimdi de midem berbat, keşke tutsaydım kendimi yaaa.
artvinlimm nassı oldu 200 kaat kaptırma işi, merak ettim bende?
bu hafta deli gibi yememe rağmen hiç kilo almamışım şaşırdımm, yahu bu doktor her hafta 150 liramı alıcak bizden? haftalık kontrollerde alıyormuydu sizlerden de hep?
sağol canım..merhaba kızlar gece okudum ben yazılanları aklımda kalanlaran bahsedeceğim...
burcin cnm ne mutlu arkadaşlarından memnunsan ben aracı oldum gerisi size ait...
sünnet işi hayırlı olsun cnm...erkek çocukları olan annelere şiddettle tavsiye ediyorum
erken sünneti ben ömeri yaşından sonra hemen yaptırdım....ogün ayaktaydı
aliş biraz zorladı beni ama erken olursa çok iyi....
hayırlı olsun..ama çınara yap cafede bi koktyel yaa birtane oğlun var kuzumm
onların zamnında belki düğün vs. istemezler..
ben allah izin verirse 2- yada 3 sene sonra düğün yapacağm....inş..
kirpişciğim bizim ev konusu kaos valla evin daha fazla fiyatını düşüremezler cnm vermem
nasıl isterlerse yani....
canan cnm sen bana sormuşsun ama ben görmedim cnm kusuruma bakma konstre bozuluğu yaşıyorum burada......diş için değil ama yaş için cnm magnetli şeker yaptırabilirsin cnm...
kapalıçarşıdan gider bakarız..yaş için konsept süsler var cnm....
sepetini ben hediye yaparm sana beğenirsen cnm.....
firodos cnm yeni öğretim ylın hayırlı olsun cnm
doruk cnm sen nasılsın
artvinli aliden şikayetcci olma döferimm seniiii
medine cnm yeni eviniz yeni hayatınızzzzzz hayrlı olsun cnm benim.....
bana gelince gece çok yorgun uyudum....adet olacağım için çok şişim bu ay neden böyle oldum anlamadm ben....kendimi davul gibi hissediyorum...olsam kurtulsam....
canan cnm sen benden önce adet olacaksın geçen ay benden önce oldun ...bende 1-2 güne kadar olurum sanırm ...
sabah uyandım kocam almış çocukları bahçeye inmiş yuvarlanıolar....apartmanın kadınları çıkmış
çocukları izliyor.....sonra bekar kaynım seyhatten gelmiş....diğer kaynımda gelmiş kahvaltı yapıyolar...en son biz yaptk simdi kk ya bakayım ddedim...sonra kalkacağım parka gideceğim...spor yapacağım ....havada serin ....iyi olacak....
canım çok normal hepsi..mümkün mertebe ayaklarını yükseğe uzatıp dinlen..ateş basmaları da normal..benim kuzular şubat 5 doğumlu ben kışın ortasında tişörtlerle gezdim hep..mont giymedim hiç..merhaba ,bişi sormak istiyorum sizler deneyimli annelersiniz bana yardım ederseniz çok sevinirim.ben şuanda 32+5 günlük ikiz hamileyim.benim bu hafta arka popo kemiklerim yürürken ağrıyor otururken veya yatarken olmuyor.bu nedenle çok küçük adımlarla yürüyebiliyorum aranızda böyle bişi yaşayan var mı?ayrıca aşırı sıcak basmalarım var sizlerede oluyor mu?bu hafta halsizlikte başladı inan hiç bişi yapasım gelmiyor...ne önerirsiniz???
kızma canım kendine işimiz başımızdan aşkın hepimizin ama nasıl oldu merak ettim inan..Selam kızlar.
Evde büyük bir temizliğe başaldım.Cam sildim ama yağmur yağacak galiba.(Neredeyse 4 aydır camlar silinmedi çok kötü olmuş artık camlar öldüm temizleyene kadar.
Bugün hayatımda kendimi bu kadar salak hissetmemiştim.Kapıya gelen sebzeciye gözgöre göre 200 tl.mi kaptırdım.Kendime nasıl kızıyorum,eşim sakinleştirmese hırsımdan ağlayacaktım,çocuğumun rıskını elin adamlarına kaptırdım resmen.alsanaalsanasmile.
Dırımcım şikayet etmiyorum canım ya,kuzum usludur benim maşallah.Ama huy edindi resmen erkenden uyuyor saat 11 de kalkıp gece 2 ye kadar oyun istiyor.Okullarda başladı bugün babamızın artık erken yatması lazım,artık otururuz oğluşumla.
Yavrukirpi canım ben cumartesi yaptım doğumumu,bencede hafta sonu tavsiye etmem.dr.olmuyor stajerler oluyor,kendi dr.bile gelememişti hafta sonu diye il dışındaymış.En iyisi hafta içi canım.
genelde alıyolar canım benim dr 3 haftada bir alırdı ama..nerdesiniz millettt,
bugün hiç aksiyon olmamış sitede. benim de bugün ziyaretçilerim vardı, teyzelerim geldi, bissürü pasta yedim şimdi de midem berbat, keşke tutsaydım kendimi yaaa.
bu hafta deli gibi yememe rağmen hiç kilo almamışım şaşırdımm, yahu bu doktor her hafta 150 liramı alıcak bizden? haftalık kontrollerde alıyormuydu sizlerden de hep?
evet vallaha ya devamlı oyun istiyolar gerçi biz yürütez kullanıyoruz sen hala yürüteç kullanmıyorsun dimii yoksa yürütece karşı yumuşadınmı biraz
ayyy vallaha güzel tarih be özeldeysen iste doktorundan gelsin doğurtsun snei ben cumartesi doğum yapmıştım dr um hastanedeydi akşama kadar ilgilendi benimle zaten bi sabaj bi akşam bakıyor pazartesi sabahta geldi çıkardı bebek hemşireleri zaten sürekli oluyor yani ben sorun yaşamadım güzel tarih düşünebilirisnn
ya benim adetim epey geçti gibi hatırlamıyorum ne zaman adet olduğumu gerçi ama neyse görecez
canım doğumgünü bu adar şaşalı olmayabilir biizm doğumgünümüz zemheri kışa geliyor doğumumu biliyorsun o yüzden kimse gelemez onu aile arasında yaparız hava durumuna göre sizleri çağırırımama eminimki doğumumda olduğu gibi kış kıyamet olacak o yüzden bebek şekerlerimi şimdi yaptırayım diorum
vallaha nette 1 liraya felan var 20-30 tane alsam yeter sende bana sepetini ödünç verirsin
havuzluya gitsek çok ark edemri fiyatta bide ben pek beceremem o tazr şeyleri yapmayı güvenemiyorum kendime ne dersinn
haftan çok g
zel cnaım ben tam 35+2 de doğum yaptım bu ağrılar çok ama çok normalll kemikleirn bebekleir taşımakta çok zorlanıyor artıkkk herkes söylemiş birde ben söyleyyeim sadece yat tecrübeliikiz annlerin dinle kocama yemek yapaym sofra hazırlıyayaım evi toplayayım felan deme sakın sadece yatt
evini güle üle kirlet canımmm 200 lirayı nasıl kaptırdığını bende merak ettim vallaha
evet ya okullar açıldı kocişler erken yatıyor artıkk
gece kalkışş saatleir
12
2
3
5
6
7.30
uyku ilacıda tırt oldu yaaa npöfff
bu kız yemiyo uyumuyo haliyle kiloda almıyorrr
bi rahatsızlığı var demek acaba dişmii?
ayy ye anam ye ben diyetteyim tatlıya hasretim offf şimdi bi meyveli biçikolatalı pasta olsada yesemmm tartımda bozuk kilomada bakamıyorum öff ya öfff
kızlar merhaba..daha şimdi oturmaya vakit buldum ama 5 dklığına..çok yorgunum ve çok işim var..herkes iyidir İnşallah..bugün biz tam 4 aylık olduk teyzeleri...geçmiş sayfaları okuyamadım,hepinizi öptüm..
dillema evet cnm bu dozlarda yapıldı :) hadi bakalım evdeki günlerin hayırlı olsun
hadi ya tane parası yazınca bende istediğim kadaryaparlar didimcanan cnm ben sana sepet yaparım çok şaşalı olmaz nettekiler gibi:)
sonrada sen bakım ürenleri koyarsın cnm :) bu arada nette şeker en az 50 tane alabiliyorsun cnm ..20-30 vermezler ama bak araştr cnm :)
hehe iyioluyor ya benimkiler seviyor halılarıda kaldırdım vıjt vıjt kayıyolar hehehyok canım kullanmıyorum yürüteç hala..yani var evde bi tane ama dr 8. aydan sonra olabilir dedi..arada nadiren 3-5 dk koyuyorum özellikle serseri kızımı :) çok hoşuna gidiyor..heralde 2-3 haftaya aktif kullanıma başlarım..
ne hafza kız maşallah o zaman geçmiş benim günüm allah allahhh olacam farkındayım ama daha belirti yokkcanan cnm sanırım sen 21 ağustos gibi adet oldun benle o gün istanbul formda buluştun ya sanki o gün eve gidince buraya yazdın ben adet oldum diye
ayy pasta vallaha ne güzel ya gelsin doğum günleriiiiselam herkese.. günlerimiz yoğun ama annemin sayesinde sakin geçiyor. kızlarda yeni bir evi keşfe çıkmaktan çok mutlular. onlar mutlu olunca ben daha mutlu oluyorum. canan canım o ila. bize de hiç etki etmediyazdığın saatler biim içinde geçerli canım nolacak bu halimiz bilmiyorum. artık ayakta uymak konusunda uyzman oldum sallarken kestiriyorum bende:))
kevser canım altta adını gördüm. bay bay damladan memnun kaldın mı bir onu bulup kullanamadım..
kıslar bu arada dün pastaneye gittik bişeyler almak için. orda katalg vardı doğum günü pastaları. ay ne heveslendim. iki teme beğendim. biri sindrellanın bal kabağının olduğu biride pamuk prenses yedi cüce. internette bir yazı okumuştum. pastalar iki olmalı diye. aslında bu daha çok kendilerini bildikten sonraki yaşlar için. iki ve üzeri ama ben yinede ilk doğum günlerinde de ayrı almayı düşünüyorum. ayy şi,mdiden iki ay sonrayı düşünüyorum:))
oh maşallah yaşlarınızı görün işallahh dişleirniiz görün burdan ballandıra ballandıra anlat bizeeeeeeekızlar merhaba..daha şimdi oturmaya vakit buldum ama 5 dklığına..çok yorgunum ve çok işim var..herkes iyidir İnşallah..bugün biz tam 4 aylık olduk teyzeleri...geçmiş sayfaları okuyamadım,hepinizi öptüm..
Selam annişler..Artvinli,yavrukirpi teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Bugün kontrole gittim,izne de ayrıldımzemuszemus
Bebişlerim iyiymiş çok şükür.Kızım 1800gr,oğlum da 2000gr olmuş kızlar15 gün sonra çağırdı doktorum yeniden...
celestone iğneleri de yazdı.4 tane yazdı..2 si sabah,2 si de akşam 12 saat arayla yapılacak.Yarın yaptırıcam.Size de bu dozlarda mı yapıldı
nerdesiniz millettt,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?