Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kirpoşşş geç bi cvp ama bencede h.sonu doğurma cnm burası türkiye en baba doktor bile
h.sonu olmaz bide suç gibi h.sonu doğrulurmu be kardeşim denir

bence de canım yaa, 10.10.10 kral bir tarihti ama, hfasonu,hele ki pazar doğum fikri fenaaa. ay bi de yıllardır üzerime yapışmış pazar sendromu var, o gün de girerim filan aman amannn.

geçen hafta bugün hastanede yatmıştımm, bakalım yarın ne çıkıcek nst'de? doktorlar da tabii son demlerde ne koparsam kar diye haftada 150 kaadı alıyor, naapalım artık kaçarı yok.

artvinlim seninki bariz dolandırıcıymış bana göre, haram para hayrını görmez zaten, gözüne dizine dusun ne diyelim.

canancım bu 50 limitine ben de bozuldum yauww, ben de 20-30 fln düşünüyordumm. dışarı çıkma şansım da yok, netten almak zorundayım, amaaaan ya da almamm napiim. yaw ben evlenirken hiiç böyle şeylere takılmamıştım, kıan gecesi fln gibi ritüellerden de özellikle uzak durmuştum, ama çocuk konusunda pek bi hevesliyim herşeye ilgünnçç.

kızlar sizin ikizler farklı olmuştuır amma, bu bebişler son günlerinde daha mı bi hareketleniyo, amanin karnım çarşamba pazarı sanki, bi de aşağıdan vuruyokii, korkuyom walla kolu bacağı fırlayacak diye nerdeyse.

artvinlii cnm çok geçmiş olsun nasıllll böyle bişey apıyolar yaa
ama bilerekmi yaptı yoksa adamdamı daldı

Canım kirpinin dediği gibi dolandırıldım resmen.Adama kaçar gibi gitti,mahallde bir kaç kişidende fasulye vermiş parasını almadan gitmiş.eeee ne olacak benden topladı bütün hasılatını.

artvinli tekrar geçmişolsun
versene sitenin aıdnı

Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane

Canancım adres bu.bende buradan aldım mevlüt şekerlerimi.

Yap canım yap,aklında ne varsa yap,sonra içinde kalmsın bence.

günaydınnnn,

bugün kontrole gidiciizz çok heyecanlıyım, havalar nassı hızla serinliyo kızlar yaa, kış mı geliyor nedirrrr? bizim bebiş zor zamanda doğacak sankimm. kaloriferler yanmamış olacakkk, hava serinlemiş olacak. evin ilk kışı duvarlar bile ısınmamış olacakkk ...

canancımm davetiye ne güsel olmuşşş, azz kaldı hazır mısınnnnn?

merhaba günaydın aranızda gebeliği esnasında grip nezle geçiren var mı?neler yapmıştınız ve bebeklerinize herhangibir zararı oldu mu?grip aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?

kızlar günaydınnnnn...nasılsınız bugün?canan,dırım,dorukk,kirpicm,artvinli,burçin,nero ve wavy herkes iyidir İnşallah...

Canan ve Dırımcım iyi dilekleriniz için teşekkürler:)..

Artvinli geçmiş olsun canım ya..

Kirpim daha doğurmadın dimi,Maaşallah..

Wavy annen gelmiş,ne güzel..tadını çıkar anneciğinin yanında olmasının..

Burçin çoktandır yoktun,nasılsın canım?

günaydın firdoss, walla ben de inanamıyorum hala oğurmadığıma :)

dırımcım geze geze bitiremedinnn :) son güzel havaları değerlendir bakalım. yaw ben de yazın dışarı çıkamadığıma yanmadım ama bu havalarda çıkamamak koyuyor, ne güsel serin serinnn.

medine sana da günaydın canımm

günaydınlar anneme geldim oturuyorum kaynım sabah sabah çocukları aldı işyerine götürdü bende buralarda gezeceğirm.......çocuklarda amca ve babası ile geziyorr......

günaydın hatunlar nassınızzzz....
aman dün akşam ne iğrenç bir trafik vardı 17.45 işten çıktım 20.00 zor eve girdim valla koştur koştur yemek yedik kızları yıkadık maması üstü başı 10 yatırdım çamaşır yıkadım astım ortalık topla saat 12 de zor oturdum gece mamlarını yedirdm 1 de yattım ipek 4.30 vırak vırak acıkmış kaltık hatunları doyurdm 5 geri yattım 7.30 yine hortladı kalktın keyfini yaptık giyindik çıktık annnaaaaa yazarken yoruldum...sempatiksalakcinni

maşallah cnm kuzulara....bende bu dozazlarda oldum iğnemi...

başının gözünün kuzuların sadakası olsun cnm....

günaydın cnmmm....

merhaba günaydın aranızda gebeliği esnasında grip nezle geçiren var mı?neler yapmıştınız ve bebeklerinize herhangibir zararı oldu mu?grip aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?

ben hamileliğimin başıda grip olmuştum minoset ve limon portakal ile atlattım..doğuma 2 gün kalada boğazlarım şişmişti günde 3 posta minoset ve ıhlamurla toparladım kendimi...dikkat etmek lazım artık bu havalar tam hastalık havaları...

sanada günaydın firdoscğmmm...

günaydınlar anneme geldim oturuyorum kaynım sabah sabah çocukları aldı işyerine götürdü bende buralarda gezeceğirm.......çocuklarda amca ve babası ile geziyorr......

oh havada serin gez anacığm bol bol....

gez anam gez gebertecem seniii biz oturak evde kös kös sen sat çocukları gez
neyse şimdi aradı beni sepetimi yapacakmış çalışkan arkadaşım benim kucak dolu öpüyorummm

alıntı yaptım gitti sayfa koptu

gripden bahsetmiş bi arkadaş isimler kalmadıda aklımd akusurabakmayın
inan hepimiz grip olduk hamişken dayandık ıhlamura bebeğe hiç bişi olmaz sen canını sıkma limonlu ıhlamur ve c vitamini al portakal mandilanada çıkmadıki daha neyse minosette içebilirisn
kirpicim sağol canım birsneim yaptı davetiyeyei olmazsa şekerleri senle ortak sipariş edelim birimizin adresine gelsin şekerler diğer kargı ile göndersin parayıda yarı yarıya öderiz misal 60 tane yaptırıp 30 30 paylaşabiliriz ben hasır sepet olanıbeğenmiştim bisiklete göre biraz daha uygundu sanırım fiyatı teklifimi düşün bi olmazsa bi eminönü yapayım birsen bana yardım edemri bilmeme ama edermisin kız beceriksiz rakadaşınaa off nye böyle el işleirnde beceriksizim acaba yawww

nero allah yardımcın olsun canım iş çocuk ev daha yorucu gibi ama annen varya yemek felan yapıyodur temizliğide epey yapıyodur ama genede zor durumun allah yardımcın olsun sigortacıydın dimş sen kendi acentenmii
daha kim vardı acaba yazacağım pöfff

nero geçen doruma gittim snein dediğin mağazayı bulamadım kız nereyi demiştin sen yaww

canan teşekkür ederim içimi rahatlattın grip konusunda.bebek şekerini biz doğumda vermeyi düşünüyoruz.eşimle aldık evde ben yavaş yavaş yaptım eşim silikonla yapıştırıverdi çok güzel oldular.tam 200 tane yaptık.ayrıca biberonlulardan da yaptık 60 tane bize yapması çok zevkli geldi.hem uygun oldu hemde daha kaliteli.tavsiye derim yapabilirsinizde.bebek mevlütü ne zaman yapılıyor?

ttalım vallaha ben bu işengeçlikle bebek mevlüdü felan yapamadım açıkcası
işte diş buğdayı yapıcam haftaya doğum mevlüdüsünnet mevlüdü diş mevlüdü hepsini bi arada çıkartıcam kısmetse mevlüt yapmadığım için önceden şekerde almamıştım
dediğim gibi pek beceriksizim eşimde bu tazr inciliişleir hiç sevmez hiç te uğraşömaz ona göre mevlütmüş şekermiş carttmış curtmuş tamamen gereksiz şeyler
bana bulaşmada ne yaparsan yap diyooo

ha bide aşı sormuşsun geen sene domuz giribi aşısı olan arkadaş bile vardı şimdilik hiç bişi yok yani grip aşısı yaptırabilirisnn kız 200 tane şeker çok değilmi aileniz çokmu kalabalık

kız kirpiii
neydiyon bakemmm son günler haaa 6 ekim için zamanmı verdi dr sana yani son günmü6 ekim

canancımm şimdi gördüm mesajını, işleri bitirmeye çalışıyorum ondan kafa 1500. 6 ekim bizim kararımız gibi, bugün doktora da teyid ettiricez. o 8-9 ekim demişti de, hafta ortası olsun diye 6 ekim olsun diyoruss.

şeker konusuna gelince, geçen ablamlarla fln baktık, sankimmm bisiklet daha cazip gibi bir de bak şööyle sepeti var
HASIR BİSİKLET BEBEK SEPETİ ebat:40*20*20cm GittiGidiyor.com'da

pek şeker olur bunun içinde, ne dersinnn?

uyarsa tabiii paylaşırıss neden olmasııınn

nerocum gribe rağmen bebişlerinde bir sorun oluşmadı dimi?gerci çok şükür ben limonlu ballı çayla bir günde atlattım.

yok cnm allaha şükür birşey olmadı dr günde 3 kere minoset içebileceğimi söyledi ve bol bol sıvı....

ay şekerim valla çok yoruşluyorum ama olsun kızçelerim sağlıklı olsun ben dayanırım.....idexe e bebek katında şekerim çok şıkır şıkır aydınlık bir mağaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…