kirpoşşş geç bi cvp ama bencede h.sonu doğurma cnm burası türkiye en baba doktor bile
h.sonu olmaz bide suç gibi h.sonu doğrulurmu be kardeşim denir
artvinlii cnm çok geçmiş olsun nasıllll böyle bişey apıyolar yaa
ama bilerekmi yaptı yoksa adamdamı daldı
artvinli tekrar geçmişolsun
versene sitenin aıdnı
bence de canım yaa, 10.10.10 kral bir tarihti ama, hfasonu,hele ki pazar doğum fikri fenaaa. ay bi de yıllardır üzerime yapışmış pazar sendromu var, o gün de girerim filan aman amannn.
geçen hafta bugün hastanede yatmıştımm, bakalım yarın ne çıkıcek nst'de? doktorlar da tabii son demlerde ne koparsam kar diye haftada 150 kaadı alıyor, naapalım artık kaçarı yok.
artvinlim seninki bariz dolandırıcıymış bana göre, haram para hayrını görmez zaten, gözüne dizine dusun ne diyelim.
canancım bu 50 limitine ben de bozuldum yauww, ben de 20-30 fln düşünüyordumm. dışarı çıkma şansım da yok, netten almak zorundayım, amaaaan ya da almamm napiim. yaw ben evlenirken hiiç böyle şeylere takılmamıştım, kıan gecesi fln gibi ritüellerden de özellikle uzak durmuştum, ama çocuk konusunda pek bi hevesliyim herşeye ilgünnçç.
kızlar sizin ikizler farklı olmuştuır amma, bu bebişler son günlerinde daha mı bi hareketleniyo, amanin karnım çarşamba pazarı sanki, bi de aşağıdan vuruyokii, korkuyom walla kolu bacağı fırlayacak diye nerdeyse.
maşallah cnm kuzulara....bende bu dozazlarda oldum iğnemi...Selam annişler..Artvinli,yavrukirpi teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Bugün kontrole gittim,izne de ayrıldımzemuszemus
Bebişlerim iyiymiş çok şükür.Kızım 1800gr,oğlum da 2000gr olmuş kızlar15 gün sonra çağırdı doktorum yeniden...
celestone iğneleri de yazdı.4 tane yazdı..2 si sabah,2 si de akşam 12 saat arayla yapılacak.Yarın yaptırıcam.Size de bu dozlarda mı yapıldı
Canım ben çok fazla vuruldum bu ciğer geliştiricileri,12 saatte bir 4 doz kullandım.Her hafta tekrarlandı doğuma kadar.
Maşallah kuzularını.
Malesef canım alacak sen doğurana kadar o parayı,bende her hafta 150 veriyordum,her seferindede sinir oluyordum niye alıyor diye.
CANAN netten alma sende şekerlerini,eminönünde çok daha ucuz.Ama aynı gün teslim etmiyorlar.Bak sana bir site ismi yollıyayım eminönünde buda,onlar sana kargoyla yollarlar.Arayıp sorarsın istediğim kadar yapıyormusunuz diye.
Kızlar sormayın hiç ,aklıma geldikçe sinir oluyrum valla.
Pazarımızı kaldırdılar,şu uyuz taş yapı sahipleri.Neyse kapıya sebzeci geldi patates aldım,adam dediki abla şu 200 bozarmısın,çıkarttım 2 tane 100 lük verdim.Abla dedi bu 2 20 lik dedi.Ben daha çantama bakarken doğrıumu diye,aldım 2 20 liği,adam arabasıyla hemen gitti ben daha patateslerin parasının üstünü beklerken onun üstünüde vermedi.Anneme anlatıyordum evde adam 10 tl.üstünü götürdü diye çantama bir baktım 200 tl.götürmüş.Tamamen benim bir anlık dalgınlığımdan yararlandı.
günaydın cnmmm....günaydınnnn,
bugün kontrole gidiciizz çok heyecanlıyım, havalar nassı hızla serinliyo kızlar yaa, kış mı geliyor nedirrrr? bizim bebiş zor zamanda doğacak sankimm. kaloriferler yanmamış olacakkk, hava serinlemiş olacak. evin ilk kışı duvarlar bile ısınmamış olacakkk ...
canancımm davetiye ne güsel olmuşşş, azz kaldı hazır mısınnnnn?
merhaba günaydın aranızda gebeliği esnasında grip nezle geçiren var mı?neler yapmıştınız ve bebeklerinize herhangibir zararı oldu mu?grip aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?
kızlar günaydınnnnn...nasılsınız bugün?canan,dırım,dorukk,kirpicm,artvinli,burçin,nero ve wavy herkes iyidir İnşallah...
Canan ve Dırımcım iyi dilekleriniz için teşekkürler:)..
Artvinli geçmiş olsun canım ya..
Kirpim daha doğurmadın dimi,Maaşallah..
Wavy annen gelmiş,ne güzel..tadını çıkar anneciğinin yanında olmasının..
Burçin çoktandır yoktun,nasılsın canım?
günaydınlar anneme geldim oturuyorum kaynım sabah sabah çocukları aldı işyerine götürdü bende buralarda gezeceğirm.......çocuklarda amca ve babası ile geziyorr......
günaydınlar anneme geldim oturuyorum kaynım sabah sabah çocukları aldı işyerine götürdü bende buralarda gezeceğirm.......çocuklarda amca ve babası ile geziyorr......
kız kirpiii
neydiyon bakemmm son günler haaa 6 ekim için zamanmı verdi dr sana yani son günmü6 ekim
22 liradyor ya bu bebek şekerlerini koymak için sepet dimii
nerocum gribe rağmen bebişlerinde bir sorun oluşmadı dimi?gerci çok şükür ben limonlu ballı çayla bir günde atlattım.
gez anam gez gebertecem seniii biz oturak evde kös kös sen sat çocukları gez
neyse şimdi aradı beni sepetimi yapacakmış çalışkan arkadaşım benim kucak dolu öpüyorummm
alıntı yaptım gitti sayfa koptu
gripden bahsetmiş bi arkadaş isimler kalmadıda aklımd akusurabakmayın
inan hepimiz grip olduk hamişken dayandık ıhlamura bebeğe hiç bişi olmaz sen canını sıkma limonlu ıhlamur ve c vitamini al portakal mandilanada çıkmadıki daha neyse minosette içebilirisn
kirpicim sağol canım birsneim yaptı davetiyeyei olmazsa şekerleri senle ortak sipariş edelim birimizin adresine gelsin şekerler diğer kargı ile göndersin parayıda yarı yarıya öderiz misal 60 tane yaptırıp 30 30 paylaşabiliriz ben hasır sepet olanıbeğenmiştim bisiklete göre biraz daha uygundu sanırım fiyatı teklifimi düşün bi olmazsa bi eminönü yapayım birsen bana yardım edemri bilmeme ama edermisin kız beceriksiz rakadaşınaa off nye böyle el işleirnde beceriksizim acaba yawww
nero allah yardımcın olsun canım iş çocuk ev daha yorucu gibi ama annen varya yemek felan yapıyodur temizliğide epey yapıyodur ama genede zor durumun allah yardımcın olsun sigortacıydın dimş sen kendi acentenmii
daha kim vardı acaba yazacağım pöfff
nero geçen doruma gittim snein dediğin mağazayı bulamadım kız nereyi demiştin sen yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?