Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

CANANCIM hasır biisklete ne diyorsun, bişi dememişsinn.
güzel vallaha ben beğendim sen ortaklık fikrime bişi demeyince bende sesimi çıkarmadım yoksa hasır bisikleti beğendim ne diyosun yapalımmı ortak

hımm bulamadım sanırım ya ben çocukkıyafetlerini genelde ucuza almaya çalışıyorum malum alt tarafı 2 ay giyiyolar sonra başkalarına gidiyor mothercarenin ind felan takip eidyorummesela bi takım almıştım kot pantolon bluz yelek 30lira vermiştim
bebek fiyatları canım normal pahalı olması ondna normal yani aldıkalrın

aşk olsunnnnnnn baktım gece ama fiyatları yazmıyorduuu
o yüzden bişi demedim ttalım
hatta pijama felan yazıyodu onlarada baktım hiç fiyat yoktu
sizin biberonlşarınız pek güel bu aradaaa

yokkk çalışıyorummm, ama şimdi çıkıcam doktora gidiyorumm.bana şans dile
bolşanssss güzel haberlerle gelllll

amin canım rabbim çocuklara anne babalarınada yarıdm etsin çok ama çok zorrrr
eeeeeeeeeeeeeeee kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkk

burdayız bacımmmmm
ellerine sağlık sepetim çok güzelolmuşşş düşünceliarkadşaımbenim kıss sana olan borcumu nasılopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanödeyecem bennnnn

canancımmm aha bak bööle demiştim bennn, cevapsız bırakırmıyım hiççç ayyıbettin. tamamdır o zaman hasır bisikletleri paylaşalım biss. dur ben bikaç şey daha ısmarlııcam, aynı mağazadan bulursam bana gelsin hepsi, ben sana atiiimm, değilse tam tersi yaparızz. bu durumda bir de sen mavi mi istiicennn pembe mii?

biz de muayeneden geldik, şükür elifcik memnun hayatından, 3150 gram olmuş, sancı da vermedi nst'de bu sefer. şerefine bi balık yedik geldik biz de, büyük ihtimal 6 ekim gibi olcek doğum.

offf kocama çok kızdım akşam akşam, daha 3 gün önce kendine oyuncak helikopter aldı 45 liraya, model uçak gibi zımbırtılardan, 24 saati dolmadan bozdu, gitmiş aynısından bi daha almış yaa, çocuk gibi, ben bu halimle hala çalışıyorum, rahat edellim diye, adam bukkadar lüzumsuz bi harcama yapabiliyor, abartıtyormuıyum bilmiyorum ama sinir oldum walla. bunnar hiç büyümüyomu acaba?

kızlar bu da benim bebişlerimin mevlit şekeri..ikiz bebekler için olanını tercih ettik.nasıl buldunuz?

[/URL][/IMG]

yaaa yine mi olmadı kirpim ya..olmadı face ye yükleyim ordan bakalım napıyım(.

evet canım,magnetli..ikili emzik olduğu için istedik bunu..hani ikiziz ya,sanki millet bilmiyo :)).

bencede,benim çok hoşuma gitti..aslında bunu eşim görüp beğendi:).kirpicimben kaçtım,Kağan acıkmış nasıl ağlıyor bi duysan:) sana ve elifçiğe iyi geceler..

yaa kızlar bişey sormak istiyorum burda sormak doğru değil biliyorum ama kıme soracagımı bilemedım bi türlü .şimdi satıyorum arıyorum bölümü var ya önceden arkadaslar buradaya ilan verıyodular bende bebek telsizi arıyorum nerede bulabılırım 2.el yardımcı olun lütfenn

Yavrukirpi maşallah elif kızımıza 3 kiloyu geçti demek.
Maşallah annesi sanada iyi bakmışsın kızımıza,tabi dün pastalar bugün balıklar ooohhh afiyet olsun.

Bende yağızı uyuttum,babamızda uyuyor başı ağırıyormuş.Benimde uykum yok ooofff seslikten ve yanlızlıktan nefret ediyorum :çok üzgünüm:

bencede,benim çok hoşuma gitti..aslında bunu eşim görüp beğendi:).kirpicimben kaçtım,Kağan acıkmış nasıl ağlıyor bi duysan:) sana ve elifçiğe iyi geceler..

Çok güzelmiş firdoscum güle güle dağıtın.Bu arada sizin mevlüt tarihi bellimi.
Kısmet olursa biz bu cumartesine karar verdik.

Sanada canım.

penses cnm başka sitelerden bak muhakak vardır cnm.....

kirpoşş cnm maşallahhh kuzuma yaaaaa..............

artvinli o sesizliğin kıymetini bil cnm :)

saolun kızlarrr, ha bu arada doktor para almadı, günahını almışımm bilmiyorumkismile

artvinlimmm bence de değerini bil, şööyle bi kahve al otur kafanı dinle. yağızcık gece bunun acısını çıkarabilirr.

dırımcımm nabersin, hiç kesişemedik senle kaç gündür, ne alemde senin canafarlar.
bizim tüp bebek merkezinin karşısı balıkçı, çıkışta oraya gittik, ben tam buraya da çok hamile geliyordur diyordum kii, bi baktık bi tane son dem daha, amma nasıl bir karınn benimki yanında minicikk, muhtemelen ikiz filandı. neyse bunlar kalktı, biz de yedik kalktık, yan masadaki kadın bana bakıp bakıp gülüyor, gittim dedim çok fena görüntü değil mi? -evet sanki buradan doğuma gidecek gibisiniz dedi, sanırımm artık bayaa topun ağzında görünüyorumm.

kızlar benim bugün 21.günüm.progestoron 60 çıktı. Bu ne demek???bilen varsa nolur yazsın.kimse cevap vermediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…