güzel vallaha ben beğendim sen ortaklık fikrime bişi demeyince bende sesimi çıkarmadım yoksa hasır bisikleti beğendim ne diyosun yapalımmı ortakCANANCIM hasır biisklete ne diyorsun, bişi dememişsinn.
hımm bulamadım sanırım ya ben çocukkıyafetlerini genelde ucuza almaya çalışıyorum malum alt tarafı 2 ay giyiyolar sonra başkalarına gidiyor mothercarenin ind felan takip eidyorummesela bi takım almıştım kot pantolon bluz yelek 30lira vermiştimvalla canom çok ucuz bir mağaza değil aslında ama ana etiktn yarısı uygun geldi mesela askılı kot salopet aldım şortluydu 35 tl yarısı.penye çok güzel bir elbise aldım 13 tl byaz şort aldım 11 tl gibi fiyatlar pahalımı??
aşk olsunnnnnnn baktım gece ama fiyatları yazmıyorduuuSaolasın canım ya,başımızın gözümüzün sadakası olsun diyoruz bizde.Eşim dünden beri dalga geçip duruyor zaten,bi daha anlatsana diyip duruyor uyuz şey ne olacak sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Canım normalde bebek mevlüdü bebeklerin 40.günü yapılıyor.Ama senin durumuna ve uygunluğuna bağlı.Mesela benim oğlum 3,5 aylık oldu anca yapabiliyorum.
Ah canım allah kolaylı versin.Dün bende öyleydim 10 dk.bir mızırdandı beşik sallattı sıpam bana.Eşimde işe başladı,onun yardımı çok oluyordu,şimdi fosur fosur uyuyor saolsun.lmaz:
Dişlerinizde hayırlı olsun canım.Ateş yapmasıda olmasa daha güzel olacak ama her güzel şeyin bir zoru var işte.
Ablam dişleriniz hayırlı olsun maşallah senin tatlı kızlarına,ya ben sana çok özeniyorum ne güzel kızların büyüyüp evlendilermi kapının zili hiç susmayacak.
CANAN okadar adres yolladım sana,fikir olsun diye.kız insan bir baktım der be,:umursamaz:
Neyse şekrleriniz hayırlı olsun gönlünüze göre olsun,güle güle dağıtın
bolşanssss güzel haberlerle gelllllyokkk çalışıyorummm, ama şimdi çıkıcam doktora gidiyorumm.bana şans dile
amin canım rabbim çocuklara anne babalarınada yarıdm etsin çok ama çok zorrrrsonunda işlerim bitti..kaç gündür ev talan haldeydi..tamirat vardı..aslıda evimiz 2008 yılında yapılmış,yani yeni bir ev ama bizim buraya doğalgaz bu sene geldi ve kombi falan takıldı onlarla uğraştık..sonra banyonun yanına gömme dolap yaptırdım,mutfağa dolap eklettim iyi oldu..bütün fazlalıkları aldı.önceden fazla olan şeyleri ebeveyn banyosuna koyardım şimdi rahat oldu:))..
bakıcımız alıştı bebişlere,annemde geliyor zaten hergün.ayrıca eşimde bu sene az ders aldı rahat olsun diye,iki günü boş..gözüm arkada kalmadan okula gidiyorum..okulumda zihinsel yetersizliği olan çocuklar var,onları gördükçe çok üzülüyorum..ailelerle tanıştım bugün,bazılarıyla..off ya ne zor Allah'ım..sen yavrularımızı sağlıklı insanlardan et Yarabbim..
eeeeeeeeeeeeeeee kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkk
canancımm şimdi gördüm mesajını, işleri bitirmeye çalışıyorum ondan kafa 1500. 6 ekim bizim kararımız gibi, bugün doktora da teyid ettiricez. o 8-9 ekim demişti de, hafta ortası olsun diye 6 ekim olsun diyoruss.
şeker konusuna gelince, geçen ablamlarla fln baktık, sankimmm bisiklet daha cazip gibi bir de bak şööyle sepeti var
HASIR BİSİKLET BEBEK SEPETİ ebat:40*20*20cm GittiGidiyor.com'da
pek şeker olur bunun içinde, ne dersinnn?
uyarsa tabiii paylaşırıss neden olmasııınn
kızlar bu da benim bebişlerimin mevlit şekeri..ikiz bebekler için olanını tercih ettik.nasıl buldunuz?
[/URL][/IMG]
kızlar bu da benim bebişlerimin mevlit şekeri..ikiz bebekler için olanını tercih ettik.nasıl buldunuz?
[/URL][/IMG]
yaaa yine mi olmadı kirpim ya..olmadı face ye yükleyim ordan bakalım napıyım(.
evet canım,magnetli..ikili emzik olduğu için istedik bunu..hani ikiziz ya,sanki millet bilmiyo :)).
bencede,benim çok hoşuma gitti..aslında bunu eşim görüp beğendi:).kirpicimben kaçtım,Kağan acıkmış nasıl ağlıyor bi duysan:) sana ve elifçiğe iyi geceler..
slmlarrrrr
penses cnm başka sitelerden bak muhakak vardır cnm.....
kirpoşş cnm maşallahhh kuzuma yaaaaa..............
artvinli o sesizliğin kıymetini bil cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?