Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

herkesçikler gitmiş yaw
dün gece benim cadılar sabahı sabah ettiler. hacı yatmaza çevirdile beni. uff ne fena bir geceydi ya. yine 1 saat yatak yüüz görüyordum bu gece ınuda göstermediler. cerenin ateşi vardı sanırım tembel yavrumun ikinci dişi geliyor. yareninde üstten kabarmış. ay bu diş olayı çook fena((

canan canımmm inan gelmeyi çok istiyorum. kısmet bkalım..benim mevlüt şekerlerimi halam yapmıştı sanırım 200 tane falandı. ve elimde toplasan 10 tane ancak kalmıştır. biz iki mevlüt yapmıştık. birde ikiz olunca ay iki tane alalım. ay şunada v erelim yook diyemiyorsun. yerinde olsam dağıtacak dişli brini bulurum:))sepetimide yine halam kırmızı jına sepetimi bozarak yapmıştı:))

dirim ohh sefan olsun canım gez valla..
ben geçen kızları anneme bırakıp eşimle markete gittiki mağazalrı gezdik yedik içti geldik. eve bir geldim yaren sürekli duadak büküt-yor meğer çok ağlamı bizi aramış. şimdi odadan çıksam ağlıyor bırakacağım sanıyor. büyüdkçe türlü huylar çıkıyor yaw..

canan bu arada b,razdan seni arıcam sana pasta ile ilgili bir tüyo vereceğim:)) inşallah avrupa yakasında vardır..

kevserr nerelerdesin okuyup kaçıyon. gezmelere gidiyon olmuyor olmuyor..
kirpi,nero firdos doruk , artvinli, muallim aplam herkese selamlar öpücükler..

oo wavy benımkılerde aynı ya ıkısı alttan bırer patlattı..........sıkıntııı devam edıyo.............bende 140 tane yaptırmıstım uç taneyı kalduı onlarıda kızlarıma saklıyorum ılerde hatıra ols dıyeeeeeee bıde mınık bebek seklınde şeker dagıtmıstım............sepette cok guzel gectı gunler sımdı ınş diş hedıgı yaparız ınşş herkesı opt

allah allah baktım hep mağazalara aslında birinde bebek bulamadım çocuk vardı çok oyalanamdım bende
biride aşırı pahalıydı %50indirimle bile almadna çıktım neyse artık yeniz sezon alırız heheh
kendi acentem değil şekerim ama 11 yıldır burdayım demirbaşmıyım ne...kaydirigubbakcemile3
aynen yaa demirbaş olmuşsun sen orada hehhe
canan kuzum ben seni ne zaman arasam beni duymuyorsun ama küsecem yaa(
ah canım ya mutfakta yemek yapıyodum veletlerde yanımda idi bi ara bi ses geldi diye kulak kabarttım ama anlamamaşım kusura bakma neysem konuştuk ya ona bak sen çok öpeirm

ay muallime yazmamışım dişleriniz hayırlı olsun siiznde dimek 140 tane yaptırdınız
ayy bana çok gedli yaa benim o kadar gelenim olmaz sanırım ya gelsede sığdıramam zati 10-15kişi felan oluruz diye düşünüyorum amme bakalımm

CANANCIM hasır biisklete ne diyorsun, bişi dememişsinn.

canan dogumdan daha sonraları gelende oluyoo ve sehır dısından gelen oluyoo veya gelemıyoz yolla ılla dıyende oldu o yuzden kımse kırılmasın dedım herkes aldı sekerden

valla canom çok ucuz bir mağaza değil aslında ama ana etiktn yarısı uygun geldi mesela askılı kot salopet aldım şortluydu 35 tl yarısı.penye çok güzel bir elbise aldım 13 tl byaz şort aldım 11 tl gibi fiyatlar pahalımı??

Saolasın canım ya,başımızın gözümüzün sadakası olsun diyoruz bizde.Eşim dünden beri dalga geçip duruyor zaten,bi daha anlatsana diyip duruyor uyuz şey ne olacak sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Canım normalde bebek mevlüdü bebeklerin 40.günü yapılıyor.Ama senin durumuna ve uygunluğuna bağlı.Mesela benim oğlum 3,5 aylık oldu anca yapabiliyorum.

Ah canım allah kolaylı versin.Dün bende öyleydim 10 dk.bir mızırdandı beşik sallattı sıpam bana.Eşimde işe başladı,onun yardımı çok oluyordu,şimdi fosur fosur uyuyor saolsun.lmaz:
Dişlerinizde hayırlı olsun canım.Ateş yapmasıda olmasa daha güzel olacak ama her güzel şeyin bir zoru var işte.

canan dogumdan daha sonraları gelende oluyoo ve sehır dısından gelen oluyoo veya gelemıyoz yolla ılla dıyende oldu o yuzden kımse kırılmasın dedım herkes aldı sekerden

Ablam dişleriniz hayırlı olsun maşallah senin tatlı kızlarına,ya ben sana çok özeniyorum ne güzel kızların büyüyüp evlendilermi kapının zili hiç susmayacak.

CANAN okadar adres yolladım sana,fikir olsun diye.kız insan bir baktım der be,:umursamaz:
Neyse şekrleriniz hayırlı olsun gönlünüze göre olsun,güle güle dağıtın

Bebek kıyafetleri çok pahalı ya,kendime aldığım fiyata yağıza alıyorum valla.

Nerocum gayet iyimiş fiyatları,biz yağıza bayramlık almıştık,50 tl.ödedik Kanzdan.Bence bebek kıyafeti çok almak gereksiz diye düşünüyorum.Yağıza bir sürü hediyeler geldi bizde aldık neredeyse bir çok şeyi kaldı daha hiç giydiremeden.Bebeğe alınan fazla kıyafet haramdır derler gerçekten doğruymuş.

Bizde bugün yağızı dr.götürücez haftaya tekrar gelin kilo alımına bakıcam demişti,birde idrar testi istemişti,testimiz temiz çıkmış çok şükür.Havada çok kötü bakalım nasıl gidicez,yürüyerek gidemeyiz yağmurlu gibi hava,yer yakın takside götürmez.Şişlide dr.

evet cnm ben bu sene için hiç kıyafet almadım hep aldıkarım 6-9 veya 9-12 aylık patikli altlar ve üstler giydirdm yazın zaten sadece kısa kollu badilerle geçti ama dediğin gibi bende bugn kanz gittm hediye gelmişti 2 tane kadife elbise 40 tl altı üstü jile bende gittim çok şeker 2 tane kar tulumu diye geçiyor yumuşacık tulum aldım kış için nasıl olsa elbise lazım değil....

hayırı haberler ile cnm...

merhaba kızlar ben geldim eve geldim...annemele bugün bayrampaşayı gezdik o dükkan bu dükkan dolaştk....sonra yemek yedik halama çaya gittik....o arada canoma şeker sepeti yyapmak için malzeme aldım...çay içerken onuda yaptım....inş. beğenir çok profösyenl değil ama yaptım bişiler.....

canancığım şeker işi için gidermiyiz demişsin ama benim için zor siz kirpoşla konuşun tek aderese şekerler gider...birbirinize kargo yaparsınız...ve bebek isimleri yazı kağıt için de yarsına yazılır diğer yarısınıda kendiniz yapıp zımbalarsnız..

ben 38. hafta doğum yaptım canım ve bu iğneden hiç olmadım..bebeklerimde de hiç bi sıkıntı olmadı hiç küvöze girmediler..bişey diyemeyeceğim o yüzden..
maşallah nice 4 aylara yaşlara inşallah..
Allah'a havale et terbiyesizi..
başının gözünün sadakası olsun..
hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin elifcik canım..ama pazar bence de uygun değil..

inşallah doktordan hayırlı haberle gelirsin canım..

evet son haftalarda öyle oluyor canım..ben de biri ağzımdan çıkacak sanırdım..
merhaba günaydın aranızda gebeliği esnasında grip nezle geçiren var mı?neler yapmıştınız ve bebeklerinize herhangibir zararı oldu mu?grip aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?
ben çok oldum canım antibiyotik bile içtim..bişey olmaz korkma..
sağol canım iyiyim..bu veletlerden fırsat kalmıyor inan hiç bişeye..çok zorlanıyorum bu ara..ooff off offff..!!
bebek mevlüdü ne zaman yapılır bi prosedürü var mı bilmiyorum ama ben yaptığımda benimkiler 32 günlüktü :)
benimkiler de diş konusunda tembel heralde daha diş yok bizde de..
sen beni unuttun artık galiba..selam da vermemişsin ( küs müyüz?
çok pahalı gelmedi bana canım..güle güle giysin..

sonunda işlerim bitti..kaç gündür ev talan haldeydi..tamirat vardı..aslıda evimiz 2008 yılında yapılmış,yani yeni bir ev ama bizim buraya doğalgaz bu sene geldi ve kombi falan takıldı onlarla uğraştık..sonra banyonun yanına gömme dolap yaptırdım,mutfağa dolap eklettim iyi oldu..bütün fazlalıkları aldı.önceden fazla olan şeyleri ebeveyn banyosuna koyardım şimdi rahat oldu:))..

bakıcımız alıştı bebişlere,annemde geliyor zaten hergün.ayrıca eşimde bu sene az ders aldı rahat olsun diye,iki günü boş..gözüm arkada kalmadan okula gidiyorum..okulumda zihinsel yetersizliği olan çocuklar var,onları gördükçe çok üzülüyorum..ailelerle tanıştım bugün,bazılarıyla..off ya ne zor Allah'ım..sen yavrularımızı sağlıklı insanlardan et Yarabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…