Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Yok be tatlım hiiiiççç sevmem sessizliği,hele yanlızlıktan nefret ederim.

cnm merhaba yir yarasın elifimize cnm .....sende kendini rahat hissediyorsan
gez az kaldı ......annelik çok güzel bir yol ......yorucu geliyor bazen hayattan kopuyorsun
ama sevgisi bakışı....çokkkkk başka çokkk.........anlatılmaz yaşanır buna deniyor...
benim afacanlar iyi teyzesi....bu ara baba evde olduğundan baya babaya takmış durumdalar hiç nefes aldırmıyolar babaya...dişlerde alişe vurdu baya 4 tane çıkarmaya çalışıyor çok zorluor.....orta şekerli kuzularım yaniiii

bir sürü topic gezdim,kimseden yanıt alamadım.en iyi hamileler bilir sanırım

merhaba cnm telaşını endişeni ve buradan alacağın cvb ne kadar önemli olduğunun farkındayım....ama yazıp yazıp kimse cvp vermiyor diye serzenizşte bulunmam saçma
burası ikiz anneler topi online gözüksekte başında olamıyoruz....

sorunun cvp gelince progeston bir hormon ...gebelik oluştuğundada yükselir...bazı hormon ilaçlarını aldığındada progestoron yüksek çkar ...yani kısaca tek başına bu sonuç bişey ifade etmez cnm.....adet olduğunda bu değer düşer....rahim kalınlaşması ile bağlantılı..rahim kalınlaşmasıda adet öncesi başlayan adetle birlikte incelen bir duvar...
adet olmazsan kalınlaşır gebelik varsada dahada artar..yoksa er yada geç değerler değişir

Dırımcımmm bilimsel cevabı patlatmışsın walla bravo. Ama bende katılıyorum, önü arkası hikayesi olmadan hiçbir anlam ifade etmez bu değer. Bence de durumun ne ise googleda ona uygun bir tarama araştırma yap, kk'dan ziyade.

özlüyodur çocuklar tabiii babayı, iyi olmuş bu vuslat sen de biraz nefes alırsın. Oyy kıyamam alişe 4 diş birden pek zorr.

Canann nerde yahuu?

selam herkesee..
alıntı yapmıştım ama uçmuş gitmiş
aklımda kalna burçin var.. canım küslük ne demek sadece atlamışım:kedi:face de fotolarını gördüm süpper bir hafta sonu geçirmişsiniz. bu arada eski formuna kavuşmuşsun sanırsam:))

Penses bende arçeliğin var aldım ama kurup kullanmak nasip olmadı. benimkiler her dakika uyanıklar zaten birde biri benm odamda diğeri kendi odasında yattığı için kullanamadım. arçelik marka bbeğim bebefon.. şu anki fiyatı nedir bilmiyorum. araştırıp teklif ver istersen özelden bana. bende eşime sorayım hiç satmayı düşünmemiştik çünkü. ha birde sahibinden com sitesine bak ben bi kaç şeyi ordan sattım..aynı ilde bulursun belki..

bana gelşnce kızların huysuzlukları hat safhadaydı bugün. ayyy öldük valal ailecek bunlara ordu gerekmeye başladı:)) yaren sürekli tut elimden gezdir diyor gezdirmezsen basıyor feryadı. ceeren dişten sanırım mızmızımıızzzz. öyle işte bende herşey aynıı.
öpüyorum herkesiii..

pardn şekerrr ben çocuklardan kafamı verip okuyamadığımdan anlayamamşım canım benim tamam sen al tatlım adama deki benim üçüzleirm var 2 kız bir oğlan hehehe mavi pembe karışık istiyom de bakalım ne diyecek zuhahaha
elife maşallahhh o 6 ekime kadar 600-700 gram daha rahat alır sen güzel güzel yemene bak tatlım biz küçücükk bebişler doğpurduk sen bizim yerimize tombiş bi bebek doğur hehehe

tatlım artık kocişinde elif bebekler beraber büyüyecekkkk
çok güzel fırdoscummmmm

canancığım ne borcu cnm ya ....pasta işinide kesinleştirelim cnm

tamam cnaım ceziile konuşayım dün ortam olmadı konuşmaya kesinleştircemm

ikizanneleriyizbiz.com sitesi var orada bu tarz satışlar çok oluyor forum sayfasına girbak

söz konusu dirimse hamilelik ve bebek gibi konularda üstüne yoktur ben dirme bişi sorarım obana şöyle yap böyle yap der dr gittiğimde böyle böyle olduderim dirimin söyleidğinin aynısını der :))
akşamçıktım ya kociş birazdırdır etti bende sinirlendim kapadımçıktımm

kız sende alıntıişini bi beceremedin ha hep uçuyor bu alıntılarr
günaydınnn herkeseeee,
günaydın güzel elifin güzel annesi tpiğimizin güzel hamilesiiiii
en cici anne adayımızzzz
kocamannn kocamannnn öpüyorummm

nabersiniz kızlarr
geceoğlum hiç ama hiç uyumadı emziği ağzına alıyo sonra çıakrıyo ağlıyo elinde oynuyo gözler kapalı ama devamlı mır mır dişmiçıkartıyor acaba deidm ama anlamadım ya elime bi kabartı gelmedi geldiysede anlamadım berbat bi geceydi

ay bu arada herkes ev satıyo herkes ev alıyo yada taşınıyor felan ya
alın bi haber de benden
arabayı satmaya karar verdik
siz evlere sığmıyosunuz biz arabaya hehehe
bizim araba daha yeni aslında geçen sene mayosta aldık ama aldığımız ay hamiş kaldım somnrada ikiz olduğunu öğrendik yani hayatta ikikişiyken aldığımız için ufak arabamız
haniileride bisikleti olur bişeyiolur yanişimdide bi yere giderken sığmıyoz zati koltuk aralarına koyuyorum çünkü biizm ikiz arabası bagajı olduğu gibi kapatıyor
cıtröen pıcasso c4 almak istiyorum ben çok hoşuma giditor geniş ve güzel araba sıfırı 48 bin civarında bende ikinci el alsak diyorum sizce sıfır arabamızı satıp ikinci el almak çokmu yanlış
sıfır alamam çünküçok pahalı ikinci elelrde gerçi 38 den başlıyo izim arabayı sormadık ama netteki araştırmalardan 26 ya felan alırlar diye bi tahmin oluşturudk geriye kalanı ödeyecek durmum hiç yok açıkcası kredeyide ödeyememşuan belki tnıdık birileirnden uzun vadede ödenecek borç olursa

aslında çok zor yani araba almamaız şuan benimki sadece düşünceee yani istiyorum

canancımmm, şükür kavuşturana yahuuu nerelerdesinn?

bizim de araba değiştirme fikrimiz var ama bebiş doğsun öyle dedik, bizim araba 2000 model eskidi iicene artık, ikiz hamileyken doktorumuz toyota verso tavsiye etmişti, o da çook geniş bi araba ama pahalı bayaa. okkadar para da arabaya yatırılır mı bilemiyorumm, şimdiki gibi rtahatça heryere parkedemeyiz mesela, aklımız arabada kalır. bence daha üst bir modelde, birinci elden temiz bir ikinci ele geçilebilir mantıklı.

canım sen şimdi kaç tane ne renk istiyorsun? sizin tarih de belli, ona göre etiketlendiririz. ya bi de hasır bisikleti seçtik ya, sepeti de aynısının büyüğünden olsa saçma mı olur sanki? dün göstermiştim ya, sora biras saçma gibi geldi, ne dersin?

evet eşim konusunda sooon umudum baba olunca büyümesi, o da olmazsa geçmiş olsun zaten.

canancımm son bi haftada 250 gr almış, bi 500 daha alsa , biraz da fazla çıkıyodur kesin ultrasonda, herhalde 3300 fln doğar işte inşallah. Bundan iyisi can sağlığı, sağlıkla doğsun da.

bende alıntı yapmayı bilmiyorum maalesef

tatlım iaşşallah 3.5 ve üstü doğar küçük doğsada takılma büyüyolar
eşin konusunda dediğim gibi kızıyla büyür heheh7
araba konusunda haklısın birincielden biikinci el harika olur ama tabi parasıda önemli
canım bence sepet konusunda öyle düğünme şık durabilir ama ikiside aynı olmaz dersen birsenin bana yaptığı gibi bişey sende yapabilirsin yada ben partiden sonra onu sana gönderebilirim nasıl istersen
benim bi kıızm bi oğlumolduğu için mavi pembe isterim etiketi onlaramı yaptıralım bizmi yapalım ? evet benimki haftaya olacağı için pazara kadar netlerştirip sip vermemiz laızm
senin dediğinden alırsak 50 tane ve sepet yani sepet sende kalır şekerlerin yarısını bana gönderirsin mesela 13 pembe 12 mavi toplam 25 tane
sende fikrini söle bakımmm

sepeti zaten başka satıcıda gördüm de

caramelistanbul.com - stil sahibi mutluluk elçisi

bi de bu sepet çok hoşuma gitti, evt netleştirip verelim siparişi bir an önce. etiketi zaten ücretsiz yapıyorlar, senin tarih de belli, yaptırıverelim bence, bizimkileri sonra yaptırırız.

ben de 30 tane gibi düşünüyorum. o zaman 55 tane deriz. 15 mavi 40 pembe diyelim mi? daha net bir sayı olur. seninde 15-10 olur.

SELAM HERKESEE..
Canan canım sorma ya alıntılar beni deli ediyor. bu laptopta nasıl oluyorsa hoop sayfa geri gidiyor. olan benim yazdıklarıma ve alıntılara oluyor. salak pc nolcek:))

kirpi bana pahalı geldi bu şekerler. azcuk daha araştırın derim..

bende benim şekerlerin fotosunu bulayımda ekleyeyim yaw..
ha buarada ikiz bebekler için en ideal doblo tipi arabalar bence hem geniş hem rahat. bizde doblo var. eşim geşlecek yıl falan onu sana bırakırım diyor. hahay ben küçük arabayı kullandımda bu kaldı diyorum. ama bir çok kişiden duydum çocuklu olunca uzun yol falanda yapıyorsan bu tiplerden alacaksın diye..

Firdos'un şekerleri gibi tüller iki tane emzikle bağlanmıştı. içinde de renk renk badem şekerleri vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…