Yeni iş. İlk maaş. İş yerindekilere tatlı.

Sakız bile alamam valla .
Ilk maaşınızla bir fakir sevindirin
Sokak hayvanlarına mama alın
Baklava da yemeyiversinler
Şeker bünyeye zarar

bendende pasta istemiştiler almıştım ama bizim ofis 15 kişiydi o zaman bana cok gelmişti

şimdi cıkarken kurban kessem az gelir diye düşünüyorum o ayrı

sadece çalıştığınız müdürlüğün sizin katınızda olan kısmına belki olabılır çikolata tatlı abartmaya gerek yok 200 kişiye memuriyette bu çok olur isterseniz dağıtmazsınız duymayın...

odacı yokmu o dağıtsın tatlıyı

Bu kadar kişiye lokma dokturulur anca

sadece siz mi atandınız?
sizinle birlikte atanan birileri yok mu?

çalıştığınız birim, bağlantılı olduğunuz birkaç birim insan kaynakları ve müdürlere dağıtılır.
madlen çikolata veya lokum alabilirsiniz.

Lokum dağıtın. Fazla masrafa gerek yok. "Ay ne cimrisin insan baklava alırdı" gibi densiz laf edenler olursa, ihtiyacı olan birini nasiplendirmeyi tercih ettim dersiniz. Ve de kendi katınızdakilere dağıtın yeter. Ya da kendi biriminizdekilere.

ben ilk ataandığımda sakız gibi yapışıp tatlı tatlı deyip durdular ben böyle emrivakilerden hiç hoşlanmam .o ara da psikolojik bi rahatsızlığım vardı onunla boğuşuyordum afedersin küfür gibi geliyordu .bir de evim uzaktı baya merkeze. ama gene tatlı alıp dağıtmıştım sadece bizim müdürlüğe.hakettiler mi hayır.

Sadece kendi koridorumdakilere mi dagitsam alip. Ama tatli alip elimde tek tek oda oda gezip ikram mi edecegim onu da bilmiyorum. Biz de subelere ayrilmis durumda. Sadece kendi subeme mi dagitiyim.

sadece kendi şubendekilere dağıt. birebir çalıştığın insanlara yani.
2-3 kilo baklava iş görür.

Sadece çalıştığınız kata ikram edersiniz. Sizinle birlikte başlayanlar var ise ortak alırsınız

ilk maaş ile aileye duydum

işyerinde dağıtımını ilk defa duydum
ama
illa ki dağıtalacak ise departmanınızın olduğu yerde ortalığa koyun oradan isteyen alsın
tektek masa masa isteme çikolatası gibi dağıtmayın

Ben olsam sadece kendi çalıştığım kalemdeki arkadaşlara dağıtırım geri kalanı beni ilgilendirmez. Hatta bana kalsa hiç girişmem de, böyle emrivaki mi olur.
Benim bildiğim ilk maaşla aile sevindirilir.

Hiçkimseye tatlı almak zorunda değilsiniz. Böyle saçmalık olmaz. Eğer kendim istersem alırdım ama biri ağzıyla istedi mi hayatta almam. Parasından değil asla ama bu yeni işe girenden tatlı istemeyi adet edinen insanlardan zerre hoşlanmıyorum

Bu yaşıma kadar her girdiğim işte ilk ay hep tatlı dağıttım bu sebeple
Şimdi ki aklım olsa dagitmazdim hiç gerek yok
O tatlı dağıtılır diyen is arkadaşının karnı açmış az yesinde tatlı alsın kendine

300 kişiye tatlı çok olur ya.
Aynı birimdekilere tamam da umum-u cihana tatlı olmaz ki.

Olmaz oyle sey 300 kisiye tatli almak ne demek? Dugun mu yapiyoruz yani?

Gecen ay 5 kisi tatli yedik de 50kusur tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…