- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
yapmayın sakın 200-300 insana ne dağıtacaksınız Allah aşkına maaş biter yetmez bileAma soyleyenler benim birlikte calistigim insanlar degil ki. Bana da cok sacma geldi.
odacı yokmu o dağıtsın tatlıyıMerhabalar. Ben bi kamu kurumunda calisiyorum. Yeni atandim. Ilk maasimla birseyler almam yapmam gerekiyor mu burda calisanlara. 200-300 kisi vardir burda. Yani benim calistigim binada. Bundan baska iki bina daha var. Onlarda kas kisi calisiyor bilmiyorum.
Ilk basladigim gun calistigim birimden degil de personel subeden birisi ilk maas alininca tatli dagitilir bizim burda demisti. Ben bu kadar insana neyi nasil dagitacagim. Bilgisi olan beni aydinlatabilir mi. Dert oldu resmen.
Bu kadar kişiye lokma dokturulurMerhabalar. Ben bi kamu kurumunda calisiyorum. Yeni atandim. Ilk maasimla birseyler almam yapmam gerekiyor mu burda calisanlara. 200-300 kisi vardir burda. Yani benim calistigim binada. Bundan baska iki bina daha var. Onlarda kas kisi calisiyor bilmiyorum.
Ilk basladigim gun calistigim birimden degil de personel subeden birisi ilk maas alininca tatli dagitilir bizim burda demisti. Ben bu kadar insana neyi nasil dagitacagim. Bilgisi olan beni aydinlatabilir mi. Dert oldu resmen.
ben ilk ataandığımda sakız gibi yapışıp tatlı tatlı deyip durdular ben böyle emrivakilerden hiç hoşlanmam .o ara da psikolojik bi rahatsızlığım vardı onunla boğuşuyordum afedersin küfür gibi geliyordu .bir de evim uzaktı baya merkeze. ama gene tatlı alıp dağıtmıştım sadece bizim müdürlüğe.hakettiler mi hayır.Merhabalar. Ben bi kamu kurumunda calisiyorum. Yeni atandim. Ilk maasimla birseyler almam yapmam gerekiyor mu burda calisanlara. 200-300 kisi vardir burda. Yani benim calistigim binada. Bundan baska iki bina daha var. Onlarda kas kisi calisiyor bilmiyorum.
Sadece kendi koridorumdakilere mi dagitsam alip. Ama tatli alip elimde tek tek oda oda gezip ikram mi edecegim onu da bilmiyorum. Biz de subelere ayrilmis durumda. Sadece kendi subeme mi dagitiyim.
Sadece çalıştığınız kata ikram edersiniz. Sizinle birlikte başlayanlar var ise ortak alırsınızMerhabalar. Ben bi kamu kurumunda calisiyorum. Yeni atandim. Ilk maasimla birseyler almam yapmam gerekiyor mu burda calisanlara. 200-300 kisi vardir burda. Yani benim calistigim binada. Bundan baska iki bina daha var. Onlarda kas kisi calisiyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?