- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 32
Kuzum yaparsın demeye geldim.
Mültecilerle çalışmak tecrübe olacak bu mesleğin için büyük bir artı, gözlem şansı. Yardımcı da olacaksın illa çünkü iyi bir psikologsun ve çocuk tanımak eşittir insan tanımak sen en titizlik isteyen, temkin gerektiren yerden başlamışsın zaten, bunu da kotarırsın.
Arapçaya gelince, Türkçe zaten Fransızca Arapça, Farsça da barındıran bir dil. Konuşma kısmını çok rahat halledeceğini düşünüyorum, öğrenirken çoğu kelimeyi biliyor olduğunu göreceksin. Yazma kısmı ve diğer gramerdir vb de aşılamaz şeyler değil.
Şimdiden başarılar diliyorum. :*
Canım benim, kelimeleri ne kadar iyi kullanıyorsun sihirle motive vermiş gibi oldun bana. Ya inan nasıl istifamı versem diye bile düşünüyorum orada bile kimseyi kırmayım etmeyim derdindeyim. Zira arada sürtüşsek de kimse bana ters davranmıyor, araba verdiler nereye nasıl kullanıyorsun diye soran yok. Bir yandan KPSSye de hazırlanıyorum belki sana bahsetmişimdir. Şimdiki işimin temposu çok rahat, çocukları çok seviyorum. Bu işimde de çocuklarla haşır neşir olacağım ama temposu daha ağır olacak belli ki. KPSS falan zor olur gibime geliyor.