evlilik konularını konuştuğumuz çok oldu, iyi bir hayat yaşamak istediğini bu yüzden önümüze çıkacak fırsatları değerlendirip daha iyi bir yerlere geldiğinde bunu yapmayı istediğini söylüyor. bana biraz idare edelim, tecrübe ve yüksek lisans yapıp akademiye geçerim veyahut kpss'ye yeniden hazırlanırım diyor.bunları dert etmeye başladıysan zaten bazı şeyler artık bitmeye başlamış demektir. düğün yapmak zorunda değilsiniz evinizi pahalı şeylerle doldurmak zorunda değilsiniz. gerçekten birbiriniz olmadan yaşayamayacak olsanız ikinci el eşyalarla bile yaşarsınız. lütfen dediklerimi yanlış anlamayın ama cidden bu böyle. tabiki belli bir gelir kesinlikle olmalı para önemli. ama karnınızı doyuracak belli bir hayat yaşayacak kadar paranız varsa kalan hiç birşeyin önemi yok. evlenme işlerini biz kendimiz zorlaştırıyoruz. o asgari ücret alır sende alırsın iki maaşla iki kişi geçinir gayet. öyle ondan bundan kısmanızada gerek kalmaz. çocuk olduğunda zorlanırsınız sadece. ama sen ben rahat etmek istiyorum diyorsan. bu adam para falan biriktiremez ben illa düğün isterim gibi düşüncelerin varsa tabi bu adamla olmak çok zor. ben olsam ciddiyetle evlenmeyi ne zaman düşündüğünü ve bu konu hakkında artık plan yapmamız gerektiğini konuşurdum. bakalım ne tepki verecek. adam belki sana dicek ki ohooo ben en az 4 yıl evlenmeyi düşünmüyorum. boy konusuna gelince haklısın o konuda bende hassasım ama dediğim gibi bu sana artık batmaya başladıysa bişeylerde bitmeye başlamış demektir.
konuyu açarken haylice sinirliydim bu yüzden biraz ağır konuşmuş olabilirim. sinirimin nedeni ise yurtdışına yüksek lisans yapmaya gitsem beni bekler misin tarzı bir soru sordu, sonra hem çalışıp hem yüksek lisans yapmak istediğini söyledi. resmen beni denedi anlayacağınız.
Bende 175 im ve topuklu ile kapı gibi adam bulmam lazım Çünkü topukluyla 180 oluyorum ama boyle iken aşk birinci planım önemli plan aşkBoyum 175 ve eşim benden 2 3 cm kadar kısa. 4 yıllık evliyiz aramızda hiç bir zaman problem olmadı :) aklınızda bulunsun
kendimi açıklamam gerekli sanırım. öncelikle paragöz bir insan değilim, kendimde asgari ücretten hallice bir maaşa çalışıyorum.(amacım maaşını küçümsemek değildi şu nasıl olacak bu nasıl olacak gibi kaygılarım var.) benim derdim bizim bir yuva kurabilmemiz için aradan 4-5 sene gibi bir sürenin geçecek olması, bu süreçte sınavlar, iş stressi ikimizde yıpranabiliriz bu yüzden korkuyorum. boy konusuna gelirsek aslında ben onu beğeniyorum ayarında kaslı, yapılı bir adam. bir ara içimi kurt kemiriyordu elleri ve ayakları küçük diye sonradan bu şüphenin bunlarla hiç alakası olmadığını anladım. her ne kadar çocuğun boyunun tam tersi olma ihtimali olsa dahi arada çocuğumuzu falan hayal edince bir burukluk oluyor, o ben ve çocuğumuz komik gözükürüz diye aptal bir fikre kapılıyorum.
evlilik konularını konuştuğumuz çok oldu, iyi bir hayat yaşamak istediğini bu yüzden önümüze çıkacak fırsatları değerlendirip daha iyi bir yerlere geldiğinde bunu yapmayı istediğini söylüyor. bana biraz idare edelim, tecrübe ve yüksek lisans yapıp akademiye geçerim veyahut kpss'ye yeniden hazırlanırım diyor.
Ya sanki tam aciklayamadiginiz başka ayrıntılar da mı var? Ya da kendinizi tam ifade edemediniz sanirim...Mesela, sevgilinizi evlenmek konusunda çok istekli mi görmüyorsunuz? "O ben ve çocuğumuz komik görünürüz gibime geliyo" ne demek? Kısa boylu insanlar komik mi? Yurtdisinda yüksek lisans yaparsa oralarda sizi unutmasindan-aldatmasindan mi korkuyorsun? Seni burda bırakıp nasil gider diye mi düşünüyorsun? Evliliginiz ve geleceğiniz için para biriktirmek yerine ailesine yardım ediyor diye mi düşünüyorsun?konuyu açarken haylice sinirliydim bu yüzden biraz ağır konuşmuş olabilirim. sinirimin nedeni ise yurtdışına yüksek lisans yapmaya gitsem beni bekler misin tarzı bir soru sordu, sonra hem çalışıp hem yüksek lisans yapmak istediğini söyledi. resmen beni denedi anlayacağınız.
Bende 175 im ve topuklu ile kapı gibi adam bulmam lazım Çünkü topukluyla 180 oluyorum ama boyle iken aşk birinci planım önemli plan aşk
Babet giysem de olur
Konu sahibi kardeş sen kac cm bi boya sahipsin ya
Peki sizin boyunuz kaç yan yana tuhaf mi duruyor gibi geliyorsunuz mesela öyle mi hissediyorsunuz?kendimi açıklamam gerekli sanırım. öncelikle paragöz bir insan değilim, kendimde asgari ücretten hallice bir maaşa çalışıyorum.(amacım maaşını küçümsemek değildi şu nasıl olacak bu nasıl olacak gibi kaygılarım var.) benim derdim bizim bir yuva kurabilmemiz için aradan 4-5 sene gibi bir sürenin geçecek olması, bu süreçte sınavlar, iş stressi ikimizde yıpranabiliriz bu yüzden korkuyorum. boy konusuna gelirsek aslında ben onu beğeniyorum ayarında kaslı, yapılı bir adam. bir ara içimi kurt kemiriyordu elleri ve ayakları küçük diye sonradan bu şüphenin bunlarla hiç alakası olmadığını anladım. her ne kadar çocuğun boyunun tam tersi olma ihtimali olsa dahi arada çocuğumuzu falan hayal edince bir burukluk oluyor, o ben ve çocuğumuz komik gözükürüz diye aptal bir fikre kapılıyorum.
Kaç cm boya sahip bilmem ama umarım ilerde çook zengin birini bulur da boyunun ölçüsünü alır. Yanlış anlaşılmasın iyi niyetle yazıyorum, konu sahibesinin isteği de bu değil miKonu sahibi kardeş sen kac cm bi boya sahipsin ya
Zengin birini bulmak da öyle kolay degilki elindekinin kıymetini bil. Zengin , uzun boylu birinin dikkatini çekebilecek misin onu bir düşün. Maddiyat evet önemli ama huzur daha önemli. Sana huzur veriyorsa çok detaylı düşünme derim. Zaten yaşınız küçük daha az daha beklersiniz ne olacak.
konuyu açarken haylice sinirliydim bu yüzden biraz ağır konuşmuş olabilirim. sinirimin nedeni ise yurtdışına yüksek lisans yapmaya gitsem beni bekler misin tarzı bir soru sordu, sonra hem çalışıp hem yüksek lisans yapmak istediğini söyledi. resmen beni denedi anlayacağınız.
Hakket ya ortalıkta zengin Erkek kıtlığı var diyordum , onlar üst sınıfta bu sene mezun oluyor ,ben daha hazırlık sinifindayimAynen.
Bu zamanda zengin erkekler de kendi sosyoekonomik sınıflarından kadın arıyorlar. Davul bile dengi dengine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?