yeni mezun...

Ay kıyamam
Aynen öyle çok haklısınız aminnnnn

Tatlım bence sen.kararini çoktan vermişsin bizden destek istiyorsun haklısın bende mesela kısa erkek hiç sevmem. Bi erkek arkadaşım vardı. İyi biriydi ama kısaydı yani 1.68 bile değildi belkide o kadar çok kafama takardim ki anlatamam gelecek.kaygısı taşımam normal. Hayat senin nasıl istiyorsan öyle yap

Tatlım bence sen.kararini çoktan vermişsin bizden destek istiyorsun haklısın bende mesela kısa erkek hiç sevmem. Bi erkek arkadaşım vardı. İyi biriydi ama kısaydı yani 1.68 bile değildi belkide o kadar çok kafama takardim ki anlatamam gelecek.kaygısı taşımam normal. Hayat senin nasıl istiyorsan öyle yap

Çok şükür ailecek durumumuz iyi, okuduğum bölüm de iyiydi.. Hayatıma girmek isteyen çok yakışıklı ve çok varlıklı erkekler oldu. Bazılarıyla arkadaşlarım yakıştırdığı için bazılarıyla da vaay be çocuk çok karizmatik, dediğim için sevgili olmadan önce tanışıp konuştum. Sana şunu diyebilirim ki, hiç öyle uzaktan görüldüğü gibi değil. Hele o dizi filmlerde gördüğünüz zengin havalı adam tiplerinden hiç hiç değiller. Yani hayallerde zengin bi prens hayal ederken hayal kırıklığına uğramayın. Sizin değerinizi hakikaten bilen ve beraber anlaşabildiğiniz biriyle beraberseniz bu yeterlidir. Birini sırf yakışıklı ve zengin diye sevemiyorsunuz maalesef. Kalbin ısınması başla bir şey. Evet hiç biriyle sevgili olmadım.
Not:Şuan orta gelire sahip harika bir adamla beraberim.

Herkesin secim hakki vardir bende asgari ucretli biriyle evlenmezdim ilk evlendigim kisi oyleydi hatta sevgiliyken issiz oldugu bile oldu hic birakmamistim sonra evlenince maasi artti ama bekarken cok comert olan adam evlenince hic bi sey yapmadi.Velhasil dusuk gelirli biriyle evlenmem ailemin durumu iyi ona gore birini istiyorum.Boyu kisa erkeklerde hic ilgimi cekmedi simdiye kadar ama sen ilk sevgiliyken adamin boyunu gormedin mi sonradan cekti mi bu cocuk? Yani kimseyi yargilamamak gerekir erkekler nasil ki guzel olsun memur olsun olmazsada en azindan calissin diye öluyorlar biz kadinlarin niye secme hakki olmasin hemen iki guzel laf soyleyene kapiliyoruz.Ben dersimi aldim ha sonradan bacagi kopar maddi olarak coker hastalik olur vs seyler cikar takdiri ilahi basimla beraber.

şimdi mi aklına geldı kısa olusu bence adam sana artık batıyor sogumussun ayrıl bencee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…