Ya gerçekten bütün yorumları okuyorum senin düşüncelerinle örtüşen bikaç kişi var. Benim eşimle boyum aynı ikimizde 1.70ten kısayız benden 3- 4 santim uzundur eşim. Kısa erkek diyince cinleri tepesine çıkan arkadaşlar varmış hayret ettim gerçekten. Uzun boylu olupta her haltı yiyen bi adam daha cazip geliyo demekki böyle arkadaşlara. İnsanın özüne bakılmıyo demekki. Dua etsin o arkadaşlarda o dalyan gibi beğendikleri sevgilileri kocaları ayaklarının altında ezmesin onları yada Allah bi kaza bela veripte ayağa kalkamayacak duruma getirmesin çünkü o zaman boyunu posunu göremeyeksiniz ve muhtemelen beğenmeyip ayrılacaksınız. Yazık çok yazık.Bende 175 im ve topuklu ile kapı gibi adam bulmam lazım Çünkü topukluyla 180 oluyorum ama boyle iken aşk birinci planım önemli plan aşk
Babet giysem de olur
Konu sahibi kardeş sen kac cm bi boya sahipsin ya
Boy ölçüsünü güzel bağlamışsınız valla :) kinayeli olmuş herkes hakettiği sevgiyi yasar ınsallah bence en anlamlı dua bu , ikili ilişkilerdeKaç cm boya sahip bilmem ama umarım ilerde çook zengin birini bulur da boyunun ölçüsünü alır. Yanlış anlaşılmasın iyi niyetle yazıyorum, konu sahibesinin isteği de bu değil mi
ben de bekarken erkek dediğin 1,80 den aşağı olmamalı derdim. eşim 1,68 :)Sen bilirsin.
Lakin bu zamanda zengin adam, ailesi varlıklı adam bulmak kolay değil hem ekonomi kötü çoğunluk 3 kuruşa çalışıyor.
Ben kısa erkek sevmiyorum. 1.68 de kısaymış hani 1.75 mesela bir noktaya kadar olabilir ama 1.70den aşağı birine alıcı gözüyle bile bakmazdım.
İstemiyorsan evlenme. Yazdığın kadarıyla içine sinen hiçbir şey yok. İçine sinmiyorsa evlenme.
Valla onu bunu bilmem de önceden derdim ki kısa kızlar kısa erkeklerle gezsin genelde de kısa kızlar uzunlarla birlikte uzunlardan bize kalmıyo biz uzunlara :) şaka bi yana huy güzelliği çok önemliYa gerçekten bütün yorumları okuyorum senin düşüncelerinle örtüşen bikaç kişi var. Benim eşimle boyum aynı ikimizde 1.70ten kısayız benden 3- 4 santim uzundur eşim. Kısa erkek diyince cinleri tepesine çıkan arkadaşlar varmış hayret ettim gerçekten. Uzun boylu olupta her haltı yiyen bi adam daha cazip geliyo demekki böyle arkadaşlara. İnsanın özüne bakılmıyo demekki. Dua etsin o arkadaşlarda o dalyan gibi beğendikleri sevgilileri kocaları ayaklarının altında ezmesin onları yada Allah bi kaza bela veripte ayağa kalkamayacak duruma getirmesin çünkü o zaman boyunu posunu göremeyeksiniz ve muhtemelen beğenmeyip ayrılacaksınız. Yazık çok yazık.
ben de bekarken erkek dediğin 1,80 den aşağı olmamalı derdim. eşim 1,68 :)
aman büyük konuşmayın.
Aynen öyle bi söz varya güvenme malına bir kıvılcım yeter güvenme güzelliğine bir sivilce yeter diye. Mal mülk para boy yakışıklılık güzellik hepsi gelip geçici. Adam zengin diye evlenirsin işlerini batırır. Yakışıklı dersin bi kaza geçirir yada yaşlanır oda gider ama huyu kalır.Valla onu bunu bilmem de önceden derdim ki kısa kızlar kısa erkeklerle gezsin genelde de kısa kızlar uzunlarla birlikte uzunlardan bize kalmıyo biz uzunlara :) şaka bi yana huy güzelliği çok önemli
Maddi açıdan da bana çok para getirmesin ama parasının bereketi olsun temiz para getirsin yeter
:) :) Yıllaar önce okuduğum bir hikaye;Gözünün biri görmeyen bir adam evlenmiş,hali vakti yerindeymiş,her akşam eli kolu dolu geliyormuş evine...Hiç sorunsuz yaşayıp gidiyorlarmışBoy olayı 1 yıldır sorun olmadı da şimdi mi sorun oldu. 1 yıl kısa bir süre de değil. Tabiki de insanlar kısa boylu biriyle birlikte olmak istememekte özgür ama 1 yıllık birliktelikten sonra tuhaf geliyor kusura bakmayın.
Erkek arkadaşınız yeni mezun olmuş. Maaşı zaten asgari ücret. Birazcık hayatını yaşamak istemesi bence çok doğal. Yani spora falan yazılmış o da. İki tane de arkadaşı varmış onlarla buluşuyor. Aşırı bir hareketini göremedim ben.
Bir evlenme teklifi falan olursa ona göre konuşursunuz, birikim yapalım dersiniz. Şimdi evlenme teklif etse 1 yılda baya para birikir. 3 ay sonra eşya borcu bitince maaşının yarısını bu sefer sizin için biriktirmeye başlasa, siz de o kadar biriktirseniz oldu bitti.
İstedikten sonra her şeyin çözümü var ama siz artık istemiyorsunuz. O yüzden uzatmayın bence.
Bence sen sogumussun zaten çocuktan boyuna kadar takildigina göre gelecekle ilgili inancın yoksa ayrıl bence de insan kendini bastan belli eder anlattığına göre bir cabasida yok sonuçta evlilikte maddi durumda önemli hemde böyle bir devirdeSelam, bir yılı aşan bir ilişkim var. Erkek arkadaşım geçen sene mezun oldu, kpss'den de az alınca alanında asgari ücretle çalışmaya başladı. Aldığı paranın yarısını ise ailesine aldığı eşyaların taksitine veriyor, üç taksiti falan kaldı ama zaten azıcık alıyor bir de taksit derken elinde pek bir şey kalmıyor. (Hesap konusunda vb. asla cimrilik yaptığını görmedim, sezmedim bile ben bir ödüyorsam o yedi ödüyor, sekiz ödüyor.) Kendisi çok rahat yapılı bir insan pek geleceği düşünmüyor, spora gidiyor, işe gidiyor, erkek arkadaşlarıyla buluşuyor zaten iki tane çocukluk arkadaşı var sosyal medya hesabı bile yok. Ben onun ilk sevgilisiyim(o benim değil) buna rağmen bir baskı, aşırı kıskançlık falan görmedim. Şimdi gelelim beni düşündüren şeylere, bir kere ikimizde 24 yaşındayız ve düşük ücretlerle çalışıyoruz. Erkek arkadaşımın ailesi varlıklı değil, bir düğün yapmak istesek kendimiz yapmak zorundayız, söylediğim gibi asgari ücretle çalışıyor. Ben artık yakın gelecekte bir evlilik göremiyorum ve ondan yana umudum her geçen gün azalıyor. Birde boyunu sorun etmeye başladım son zamanlarda asla ona yansıtmıyorum ama içimde bir burukluk var sanki. O benden uzun fakat epeyce kısa bir erkek olarak, 168 falan sanırım boyu. Uzun lafın kısası bu adamın yakın gelecekte bir düzen kurabileceğine inancım yok, bu yüzden ayrılmak istiyorum, sizce doğru bir karar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?