yeni mezun...

Ya şuradaki insanların tatliş ponçik davranışlarına bayılıyorum. Çoğu istediği koltuk takımı anlınmadı diye kayınvalidesine kan kusturan tipler gelmiş: para önemli değil mühim olan aşk<3 diyor.

Para her şey degil ama çok şeydir. İleride bir arkadaşınızın misal Maldivler'de balayı yapmasını kıskanıp, mutsuz olup, eşinizle sorun yaşayacaksanız maddi durumu kötü biriyle evlenmeyin. Ne siz mutsuz olun ne de karşınızdaki.

Valla ne yalan söyleyeyim boy konusu benim de içime dert olurdu. Önemli benim için. Tabi boyu uysa huyu uymaz, huyu uysa maddi durumu uymaz...

Bu kadar rahat olması da sıkıntı bana göre. Yani şöyle yaparız, böyle yaparız da evleniriz gibi bir konusu yoksa sorun yani. Ayrılın diyemem tabi ama kafaya taktıklarınız konusunda haklısınız.

Bende 168 lik birine bakmam ama ben 175 im.

Siz ondan kısaymışsınız. Maaşınız aynı.. yani aslında denksiniz.

168 boyu gömdünüz ama konu sahibi de selvi boylu değil. Ee madem kimle evlenecek kısa boylu adamlar? Yazık değil mi?

Ayrılmanız ikiniz içinde iyi bir karar olabilir. Şimdiden bunlari dert ediyorsan ilerde daha fazla sorunlar çıkabilir.

Bende 175 im ve topuklu ile kapı gibi adam bulmam lazım Çünkü topukluyla 180 oluyorum ama boyle iken aşk birinci planım önemli plan aşk
Babet giysem de olur
Konu sahibi kardeş sen kac cm bi boya sahipsin ya
Ya gerçekten bütün yorumları okuyorum senin düşüncelerinle örtüşen bikaç kişi var. Benim eşimle boyum aynı ikimizde 1.70ten kısayız benden 3- 4 santim uzundur eşim. Kısa erkek diyince cinleri tepesine çıkan arkadaşlar varmış hayret ettim gerçekten. Uzun boylu olupta her haltı yiyen bi adam daha cazip geliyo demekki böyle arkadaşlara. İnsanın özüne bakılmıyo demekki. Dua etsin o arkadaşlarda o dalyan gibi beğendikleri sevgilileri kocaları ayaklarının altında ezmesin onları yada Allah bi kaza bela veripte ayağa kalkamayacak duruma getirmesin çünkü o zaman boyunu posunu göremeyeksiniz ve muhtemelen beğenmeyip ayrılacaksınız. Yazık çok yazık.

Kaç cm boya sahip bilmem ama umarım ilerde çook zengin birini bulur da boyunun ölçüsünü alır. Yanlış anlaşılmasın iyi niyetle yazıyorum, konu sahibesinin isteği de bu değil mi
Boy ölçüsünü güzel bağlamışsınız valla :) kinayeli olmuş herkes hakettiği sevgiyi yasar ınsallah bence en anlamlı dua bu , ikili ilişkilerde

ben de bekarken erkek dediğin 1,80 den aşağı olmamalı derdim. eşim 1,68 :)

aman büyük konuşmayın.

Valla onu bunu bilmem de önceden derdim ki kısa kızlar kısa erkeklerle gezsin genelde de kısa kızlar uzunlarla birlikte uzunlardan bize kalmıyo biz uzunlara :) şaka bi yana huy güzelliği çok önemli
Maddi açıdan da bana çok para getirmesin ama parasının bereketi olsun temiz para getirsin yeter

Aynen öyle bi söz varya güvenme malına bir kıvılcım yeter güvenme güzelliğine bir sivilce yeter diye. Mal mülk para boy yakışıklılık güzellik hepsi gelip geçici. Adam zengin diye evlenirsin işlerini batırır. Yakışıklı dersin bi kaza geçirir yada yaşlanır oda gider ama huyu kalır.
Anneannem dedemi ilk gördüğünde ellerine aşık olmuş. Çokta yakışıklıymış dedem gençken. Çok havasını atmış anneannem nişanlılarken Sonra aşık olduğum ellerinden çok dayak yedim diye anlatır Allah gönül güzelliği versin der

:) :) Yıllaar önce okuduğum bir hikaye;Gözünün biri görmeyen bir adam evlenmiş,hali vakti yerindeymiş,her akşam eli kolu dolu geliyormuş evine...Hiç sorunsuz yaşayıp gidiyorlarmış...Adamın zamanla işleri bozulmuş,azala azala,bir.akşam eli boş eve gelmiş...Karısı kapıya koşup önce adamın ellerine bakmış,boş...Birden yüzüne bakmış ve, Aaa. heriiif,senin gözün körmüş ya demiş..
Şimdiye kadar görmedin mi deyince,ne bileyim,eline bakmaktan gözüne sıra gelmedi ki cevabını vermiş...
Adam demiş hanım,benim bir değil iki gözüm kör,öyle olmasa,senin gibi hayırsızı alırmıydım:) :)
Sözüm meclisten dışarı

Ayrılmak normal bir şeydir.Gerekirse insanlar ayrılabilir.Aldatilisin ayrilirsin,sogursun ayrilirsin,anlaşamazsin ayrilirsin...Ayriliklarla ilgili pek çok şiir,roman,şarkı, türkü vs. vardır.Neden?Çünkü sizden önce ve sizden sonra da ayrılıklar yaşanmıştır.Vardir yani ayrılık.O yüzden şartları zorlama bence..Ayril..Bi zahmet..

Benim sevgilimde çok uzun değil sevince her noktası ayrı güzel geliyor. Saç rengine sakallarına bitiyorum mesela ben. Normal şartlarda kumral biri ilgimi bile çekmezdi. Diyeceğim şu ki, ortaya boyu maaşı bilmem nesi girdiyse sevgi tükenmiştir. Gerçekçi bir insansınız belli ki. Ama iki kişi çalışacaksınız ve maaşlarınız ömür boyu asgaride kalmayacak sonuçta. Allah yürü ya kulum der herşey değişir. 3 taksidi kaldı demişsiniz, bu konuyu konuşun ve tatmin olamazsanız lütfen devam etmeyin.

Bence sen sogumussun zaten çocuktan boyuna kadar takildigina göre gelecekle ilgili inancın yoksa ayrıl bence de insan kendini bastan belli eder anlattığına göre bir cabasida yok sonuçta evlilikte maddi durumda önemli hemde böyle bir devirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…