yeni mezunun hali

Malesef 3.dalga da geldi...Daha da zorlaşıyor iş bulmak. Bakıyorum tüm gencler iş arıyor ama yok...Tanıdık bulmaya çalışın

Ben biliyorum bahsettiğiniz kişiyi ve ondan da edindiğim bilgilerle bazı şeyleri değiştirdim, tavsiye ederim fakat şahsın bazı paylaşımlarından rahatsız olduğum için bağlantıdan çıkarttım. Umarım en yakın zamanda iş bulursunuz, sizi tanımıyorum ama sizin için dua edeceğim

Allah yardımcınız olsun inşallah iş bulursunuz siz de yakında, yine de pes etmeden devam etmeliyiz, yaz geliyor belki şansınıza güzel bir iş çıkar :)

Buna cevap yazmamışım kusura bakmayın, çok teşekkürler tavsiyeleriniz için ne demek istediğinizi çok iyi anladım :)

Siz de umarım hayırlısıyla güzel bir iş bulursunuz.

Her hayır , zamanını bekler . Bunca yıl okumakla geçmiş , biraz kendine zaman ayır. Yapmaktan hoşlandığın şeyleri yap . Çünkü çalışma hayatı çok zorlayıcı olabiliyor . İnsan öğrencilik günlerini bile özlüyor bazen .
Babaannem elle gelen düğün bayram derdi . Bu beni çoğu zaman sakinleştirir . İş kaygısı , deprem kaygısı , küresel felaketler vs benim özellikle anne olduktan sonra en çok dert ettiğim şeyler . Herkese ne olursa bana da o olur elbet diyorum .
Siz de zor zamanda mezun oldunuz , tek işsiz siz değilsiniz . Bölümünüz güzel , aklı başında birisiniz . Yapmanız gerekenleri yapmışsınız zaten . Yapılacak tek şey kaldı ; 65 yaşına kadar çalışacaksın muhtemelen bir başlayınca zaten ve biraz bu anın tadını çıkar. Bol bol yürüyüş yap , yüksek lisans yap . Belki yurt dışında çalışma imkanın olur .
Kendini de çok üzme .

Eski mezunların halide sizden farklı degil
malesef. Şuan ciddi bir ekonomik kriz var.
20 yıllık tecrübem var iş hayatında, pandemi dönemi işsiz kalanlardanım. Çocuk mu baksam para kazanmak için diye düşünmeye başladım. Ama benimde iki küçük çocuğum var, ben çocuk baksam benim çocuklarıma kim bakacak diye düşünüyorum. Çaresizlik bir çok kişinin kaderi şuan, yalnız değilsiniz.
En azından bakmanız doyurmak zorunda dugunuz çocuklarınız yoktur yeni mezun olduğunuza göre.
Allah hepimize yardım etsin, gelecekten endişe duymak en büyük hastalık nedeniymiş. Bu günler geçecek diye düşünün, dua edin, sabırlı olmaya çalışın.

Ne mezunusunuz?Atanmayı mı beklıyorsunuz.Malesef arafta olmak çok kotu

Hayır enayi falan değilsin..biraz toparlan kendine gel bakış açını değiştir..ne intiharı ya 25 yaşında hayatin baharında at gözlüğünü çıkar nefes almaya bak.bukadar ümitsiz olma.Ne kapılar açılır sen bile şaşırırsın.olumlu bak..olumlu olanı çağır hal dilinle.

Çok teşekkür ederim, o kadar güzel bir mesaj ki bu, içimi ısıttınız, artık böyle bakıyorum bu konuyu açtığımda bayağı üzgün bir andaydım fakat şuan iyiyim, yine de mesajlar gelmeye devam ediyor fakat toparladım

Ben asıl işime girene kadar, ne iş olursa yaptım, garsonluk, tezgahtarlık , satış danışmanlığı
Şu dönem iş bulmak zor olabilir ama bana bu şekilde beklemek daha iyi gelmişt evde beklemekten

Her şeyin hayırlısı. Ben de 23 yaşımda okulu bitirdim. Memur oldum hemen. Özel sektörde de çalışma imkanım vardı. Değerlendiremedim memurluğa girince. Oysa daha iyi imkanlara sahip olabilirdim

Boşver işi kripto para öğren hayatını evden kazan mis gibi

devlete mühendis olarak atanmak için kpss puanları çok yüksek, kaldı ki 2 senede bir oluyor sınav
öyle malesef.ben de mühendisim.özel sektöre çok zor girmiştim.sonra herşeyi bırakıp oturup ders çalıştım.kpss ile atandım.şimdi bir kurumda görev alıyorum.kpss çalışın.buraya da makine müh bir arkadaş 94 puanla girdi.

bu pandemi sürecinde deneyimliler iş bulamıyor yeni mezunlar çok zor. maaş vs önemsemeden bir yer bakmaya çalış ufak da olsa deneyim kazanmak için seçici olma.
Aynen oyle. Benim bir arkadasim ogretmenlıgı bitirdi. İs bulamadığı ıcın bir markete girdi. Hem bos durmamış oluyor hemde para kazanıyor ee dolayısıyla psikolojikmn de iyi yanı :) sızede tavsiyem bos durmayın kucuk buyuk iş demeyin dalın bir yerden baslayın hakkınızda hayırlısı olsun. AMiN

Her şeyin hayırlısı. Ben de 23 yaşımda okulu bitirdim. Memur oldum hemen. Özel sektörde de çalışma imkanım vardı. Değerlendiremedim memurluğa girince. Oysa daha iyi imkanlara sahip olabilirdim
Neden memnun değilsiniz, herkesi devleti öneriyor siz mutlu değil gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…