YENİ TANIŞMIŞKEN SİZCE DE ABES DEĞİL Mİ?

Ay canim hatirladin mi ya vallahi sasirdim Daha neleri ile karsilastm ama bunu bir sizlere danisayim dedim:)
Sagol canim insallah cikar ya artik usandim
Malı kıymetli bi adam. Çok gıcık olur öyle tipler kreş çocuğu gibi. Bir de soğan falan ne biçim şeyler öyle. Tut ki senden geldi ne olacaktı? Bence bi tonlar edecekti.

Malı kıymetli bi adam. Çok gıcık olur öyle tipler kreş çocuğu gibi. Bir de soğan falan ne biçim şeyler öyle. Tut ki senden geldi ne olacaktı? Bence bi tonlar edecekti.

Valla bilemiyorum ya şuan sinir olmuş bir haldeyim, bunaldım yine

Bıyığın çıkmış, kilo almışsın, dip boyan gelmiş, nefesin kokmuş 》》bunları üslupsuz ve kaba bir biçimde söyler bu herif, ev düzenini beğenmez. Bulaşık makinesine bulaşık dizmeni bile eleştirir yatay koysaydın der. Çamaşırı şöyle düz tarafına çevirip as dedim sana der. Her şeyini her an ütülü bekler. Her gün yatak çarşaf değişmen ütülemen gerekir. Vallaaaa hayat geçmez bununla geeeçmeeezzzzz. Ne burcu bu arada?başak falan mı?

akrep

Yani uzun yıllar ilişkiniz olur dikkat et diye kibarca uyarır kemer olayında anlarım. Daha ilk buluşmalarda hesap sorar gibi, çok itici.
Soğan kokusu mevzusu da ayrıca küçük düşürücü, velev ki oldu o zaman bile susması lazımken bir de test edip gevşek gevşek senden gelmiyor demesi, te yarabbim!

En sevmedigim erkek tipi; mali kiymetli ve cimri erkek.. Kaç kaç kaç topukla topukla bacim...

Sogan degil sarimsak kokusudur o senin gibi hiyardan anca cacik olur derdim galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…