YENİ TANIŞMIŞKEN SİZCE DE ABES DEĞİL Mİ?

Arabasına bir daha bindiğinde, kemeri çıkardıktan sonra gecen gun demistin aklima takilmisti, bugun denedim dugmeye basmadan cikiyormus de, araca bindikten bir sure sonra koku geliyor mu sana, sogan ile sarimsagi birlikte yedim az once, rahatsiz olmazsin degil mi de
Aksam ayriyken mesaj at sanki bugun arabanin onunde buyuk beyaz bir cizik gordum, ne zaman yaptin onu de verdigi tepkileri bahane edip ayril sonra

Cok iyi

Adam cinslikte nirvana yapmak istiyor galiba. Emniyet kemeri olayında ben olsaydım bana öyle dediğinde 'kemeri koparmadığıma şükret' derdim.. Koşarak uzaklaş

adamin cesaretini takdir ettim,diger hemcinsleri gibi gozboyayip ,manyakligini ilerleyen zamanlara saklamamis,direkt sunum yapmis en guzelinden,hizlisindan:))

Şoktayım daha flört aşamasında bunları yapıyorsa vay haline birde eve bırakmayan erkekden bi cacık olmaz .sogan kokusuna bişey demiyorum bile trajikomik resmen

Arkana bakmadan koşarak uzaklaş o adamdan da , arabasından da , emniyet kemerinden de

Yuh

Çok iticii ,Allah'im ne insanlar var ya,insan söylerken utanir.

Yarin öbür gün sen cok yemek yiyosun,çayına kaç şeker attın gibi deli saçması sorularla muhatap olabilirsiniz.

Arabanin sagini solunu kontrol etmek ok. Tozlu yere ustumdeki kiyafete gore otururum veya oturmam, onda da anormallik yok. Kemer konusunda seni cocuk gibi uyardiysa, test edeceksin en iyi bu sekilde anlarsin. Artik nasil test edecegin de sana kalmiş

Ayyy. Bu bildigin zengin cocugu bee. Cimriii. Iyyyy. Evlerden irak.

Oykkk hic sevmedim,sorunlu,takintili,vede cimri iyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…