- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Başka kalıcak yer kalmadı mınişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Ailenizin evine davet edin şuan olmaz deyin nisanlinizanişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
nişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Sizin mesajlarda yazılır yazılmaz otomatik olarak "beğenmedim" çıkıyor sanki. :))Kalacak yer ayarlamaz ya da önermezseniz insanlar kendi çözümlerini kendileri bulurlar.
Merhabalar canm ben de ilk nişanlıyken çok sorun etmiştim bu durumu.Yurt dışından akrabalar düğüne geleceği için yatacak yer sorun olmuştu kayınvalidemle kayınpederim salondaki koltuğa çarşaf serip yatarız demişlerdi ben istememiştim ama hiç te birşey söylemedim sonradan yatmadılar başka yerler bulundu vs.ama şimdiki aklım olsa hiç bunu kendime dert edinmezdim yaşlı başlı insanlar koltuğu mu yiyeceklerdi sonuçta düşündükçe gülerim o halime.Eşyalar inanın çok değersiz şuan yeni diye ilk eşyalarınız diye size bir başka görünüyor ama bir hafta bile oturduktan sonra gözünüze aynı geliyor o yüzden Allah sağlık sıhhat ve ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahnişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Belalılarım varSizin mesajlarda yazılır yazılmaz otomatik olarak "beğenmedim" çıkıyor sanki. :))
Antifan diyorum ben bunaBelalılarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?