- 14 Mart 2010
- 7.925
- 6.840
- 723
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Benim için sorun olmazdı ama sen çok takılıyorsan evinizde ağırlayabilirsiin hem birlikte vakit geçirirken birbirinizi daha iyi tanımış olursunuz aileler olaraknişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Haha 9 cm konusu değil mi?Ben konu sahibini bir yerden hatırladım
nişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Oğullarının evi değil.Aslında normal gibi de değil gibi de .. oğullarının evi sonuçta ama daha siz geçmemişsiniz o yönden bana da normal gelmedi
Eğer başka kalacak yerleri yoksa ben sorun etmezdim . Zaten eşyaya kıymet veren biri değilim.nişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Aksi de söz konusu ama. Yanlış hatırlamıyorsam Ben yepyeni eşyaları mahvolanları okudum bu forumda.Kalsinlar nolacak ki? Belki evi de yerlestirirler,temizlik yaparlar,sonucta yeni ev bir suru is vardir orada.
Dogrudur yapan vardir mutlaka. Bayramda bulundugum sehre gelen es ailesini benim ailem agirlamali diye dusundum ben esasen. Yani niye geliyorlar bayramda,belli ki dünürlerini ziyarete.Aksi de söz konusu ama. Yanlış hatırlamıyorsam Ben yepyeni eşyaları mahvolanları okudum bu forumda.
Bayram ziyaretlerini de bayramları da sevmem valla beni bile gerdi bu durum.Dogrudur yapan vardir mutlaka. Bayramda bulundugum sehre gelen es ailesini benim ailem agirlamali diye dusundum ben esasen. Yani niye geliyorlar bayramda,belli ki dünürlerini ziyarete.
Ben de geçmiş konularına bakarken 9 cm konusunu görünce bi güldüm.Haha 9 cm konusu değil mi?
B bendekidurumlar ben istemezdim açıkçası. Daha eşyalar gelmemiş, hepsi gelmiş olsaydı da ben olmadan yaşayacağım evide kimsenin kalmasını istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?