• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni tuttuğumuz evde kalmak isteyen kaynana?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
düşündün düşündün bunu mu buldun. Hadi iyi dersler, Belki atanırsın da gerçek bir öğretmen olursun
Özelde çalışınca öğretmen olunmuyor devlete atanınca öğretmen olunuyormuş bunuda yeni öğrendim🤦‍♀️ Hanımefendi mezun olurken öğretmen sıfatını alıyorsunuz neyse sizin bilceğinizi sanmam

Özelde çalışınca öğretmen olunmuyor devlete atanınca öğretmen olunuyormuş bunuda yeni öğrendim🤦‍♀️ Hanımefendi mezun olurken öğretmen sıfatını alıyorsunuz neyse sizin bilceğinizi sanmam
seni özelde çalıştıracak aklı başında bir insan olduğunu zannetmediğimden olsa gerek.. Aile sıkıntılarınız, mutsuzluğunuz had safhada. Agresiflikte var.. Sizden öğretmen olmaz.

seni özelde çalıştıracak aklı başında bir insan olduğunu zannetmediğimden olsa gerek.. Aile sıkıntılarınız, mutsuzluğunuz had safhada. Agresiflikte var.. Sizden öğretmen olmaz.
Aile sıkıntısı mutsuzluk hımm müneccimsiniz sanırım ama benim hiç bir sıkıntım yok ki yanlış analiz yaptınız😂😂😂😂😂😂

bu kıza teklif bile etmemişler. Kendi kendilerine biz o evde kalıcaz diyip geliyorlar, ama yorumlarda eşyaya anlam yüklemeyin diyorlar şaka gibi:)corona zamanı nereye geliyor davet bile edilmemiş ,yatıp kalksın nolucak diyorlar, kaç gün kalıcak sıcakta banyoya giricek herşeyi kullanıcak , daha gelin damat girmemiş eve ayıp ya .
Bana da teklif etmemişlerdi gizlicez demişlerdi ben asla kabul etmiyorum demistim . Ama gene de düğün sabahı geldiler yıkandilar evimde . Asla rızam yoktu . O günden beri de hala icim ısınmıyor ailesine

Düşünsene şimdi yengen sorun etse ne kadar üzülürdünüz değil mi? Çift taraflı bakmak lazım olaya. Eşyaya eve gereğinden fazla anlam yüklüyorlar. Herşey gelip geçici bence. Kendi rahatlarını kendileri kaçırıyorlar 😇
Tabi canm on sene oldu yengemide çok severim oda bizi sever

Bizim evdede kalmışlardı düğünden önce. Hatta düğün gecesi biz otele gittik, onlar bizim evde kaldılar 😁 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X