Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Özelde çalışınca öğretmen olunmuyor devlete atanınca öğretmen olunuyormuş bunuda yeni öğrendim Hanımefendi mezun olurken öğretmen sıfatını alıyorsunuz neyse sizin bilceğinizi sanmam
Özelde çalışınca öğretmen olunmuyor devlete atanınca öğretmen olunuyormuş bunuda yeni öğrendim Hanımefendi mezun olurken öğretmen sıfatını alıyorsunuz neyse sizin bilceğinizi sanmam
seni özelde çalıştıracak aklı başında bir insan olduğunu zannetmediğimden olsa gerek.. Aile sıkıntılarınız, mutsuzluğunuz had safhada. Agresiflikte var.. Sizden öğretmen olmaz.
seni özelde çalıştıracak aklı başında bir insan olduğunu zannetmediğimden olsa gerek.. Aile sıkıntılarınız, mutsuzluğunuz had safhada. Agresiflikte var.. Sizden öğretmen olmaz.
bu kıza teklif bile etmemişler. Kendi kendilerine biz o evde kalıcaz diyip geliyorlar, ama yorumlarda eşyaya anlam yüklemeyin diyorlar şaka gibi:)corona zamanı nereye geliyor davet bile edilmemiş ,yatıp kalksın nolucak diyorlar, kaç gün kalıcak sıcakta banyoya giricek herşeyi kullanıcak , daha gelin damat girmemiş eve ayıp ya .
Bana da teklif etmemişlerdi gizlicez demişlerdi ben asla kabul etmiyorum demistim . Ama gene de düğün sabahı geldiler yıkandilar evimde . Asla rızam yoktu . O günden beri de hala icim ısınmıyor ailesine
Düşünsene şimdi yengen sorun etse ne kadar üzülürdünüz değil mi? Çift taraflı bakmak lazım olaya. Eşyaya eve gereğinden fazla anlam yüklüyorlar. Herşey gelip geçici bence. Kendi rahatlarını kendileri kaçırıyorlar