Aslında ben şanslı olduğumuzu düşünüyordum çocuklar çok olunca birbirlerini oyalarlar diye düşünüyordum öyle olmuyor mu
İnş. inanıyorum ben ilk başta doktorlar öyle bir korkutmuşlardı ki sanki 5. ayda düşük yaparsın hepsini kaybedersin erken doğum olur gibi yorumlar vardı 5. ay ister istemez stres yapmışım atlatınca çok sevinmiştim. şimdi 29. haftaya girdik çok şükür ben artık umutluyum erken doğum olsa bile 7. ay bitti artık yaşayabilirler diye düşünüyorum.
Yok canım çok olunca birbirlerini kıskanıyorlar kavga ediyorlar her yaşın bir zorluğu var yani allahım kolaylık versin çok zor oluyor bakımları ama allah kolaylık veriyor gülüşleri anne demeleri herşeyi unutturuyor ınsan bazen dayanamayıp bağırıyo kızıyo ama sonra çok pişman oluyor çok sabır gerek
Canim dun gittim bebisler iyilermis cok sukur agrilari soyledim calsiyum ve magnezyum verdi baya iyi geldi ilaclar.bide dun 50mglik seker yuklemesi yapildi 157cikti dr yuksek dedi bugun tekrar gittim 100mglik yapildi drum ameliyattaymis gorusemedim ins iyi cikmistir.bide ciger gelistirici igne yaptirdim dun ve bugun.bebisler 700 er gram olmuslar nasil sence haftasina gore iyimi seninkiler 24-25.haftalarda kac gr dilar canim
Her aşaması zor gerçekten. Ben bakımlarından çok korkuyorum aslında desteksiz bakmak istiyorum ama zor galiba kreş aşamasına kadar özel hayat yok diye düşünüyorum zor olacak benim için özel hayatıma düşkünüm.
Keşke desteksiz bakabilsen ama olmuyor işte en az 2 sene destek gerekiyor şimdi bile benimkiler 2,5 yaşındalar ama haftada üç gün kadın ev işi için geliyor çünkü ev işi yaparsam onlra vakit kalmıyor
Yok canım özel hayat nerdee ama kreşe başladıktan sonra biraz olsun kendime zaman ayırırım inşallah
Allah yardımcımız olsun güç kuvvet versin
100 mg şeker yükleme sonucu nasıl çıktı
çok şükür normal çıktı canım bi sıkıntı yokmuş
senin bebişler nasılmış ne dedi doktorun
bu erken doğumu engelleyici ilacın adı ne canım bende sorayım doktoruma 28 e gelince
Bebişler iyiler 1 kg geçmişler doktora göre birinci aşama tamam şimdi kilo almalarını sağlamak ikinci aşama 1,5 kg sonra 2 kg diyor bu dedikleri için 32. haftayı geçmek gerekiyor. ilacın adı Nidilat baktım internetten kullananlar var tedbir amaçlı verdi aslında ağrısı olanlara hemen veriliyor benim yoktu tereddüt etti mümkün olduğunca geç vermek istiyorum dedi ama yinede verdi.Ciğer geliştirici iğnenin yan etkileri var mı kortizonmuş vücudunda ilaca bağlı değişiklik hissediyor musun
Keske banada verseydi benim agrilarim oluyor.igne ilk gun biraz bacak agrisi ve ates yapti onun disinda bi sorun olmadi.bazen korkuyorum ya daha 26 dayim ins Allahim guc kuvvet verirde tasiriz
Aşacağız inş. böyle ağrılı olanlar 32. haftayı devirmişler ağrısız olanlar 35-36. haftaya kadar gitmişler bu haftalara kadar nasip ettiyse Allah yarı yolda bırakmayacak diye düşünüyorum. Doktorun bahsettiği normal ağrılar değil kasılma şeklinde olanlardı onlar erken doğum belirtisi bende arada kasılma var ama bu haftalarda normal sıklığı önemli.Bu yıl üçüz hamile az mı ne kimse yok eski yıllara bakıyorum bayağı organize olmuşlar.
Keşke desteksiz bakabilsen ama olmuyor işte en az 2 sene destek gerekiyor şimdi bile benimkiler 2,5 yaşındalar ama haftada üç gün kadın ev işi için geliyor çünkü ev işi yaparsam onlra vakit kalmıyor
Yok canım özel hayat nerdee ama kreşe başladıktan sonra biraz olsun kendime zaman ayırırım inşallah
Allah yardımcımız olsun güç kuvvet versin
selam..meryemcım nasılsın ne cok oldu gırmeyelı buraya hepımız buyutmekle mesguluz cok zorlu gunler malesef ben cok sukur azda olsa rahatladım kavgaları cıglıkla rı delı edıyor yuvauya basladık bu ay uç gun sabahtan aksama kadar ıslerımı yapıyorum ıyı oldu ama hasta oluyolar malesef bu ay baslayalı üç kez hasta oldular ama alıssınlar ıstıyorum ..yaz gelsede gezsek ..yenı hamıleler var ne guzel rabbım tamamına erdırsın ..buızler cok sanslıydık burası superdı hergun aralıksız gırılıyodu herkes dogurdu buyuttu ıns yenılerde gelıcek arkamızdan faceye takılın kızlar orası da cok yogun
meryemcım aman nazar degmeısn ıns dahada rahat edrsın..uyku olayını bende zorda olsa basardım kavga ve dıdısmelerı cok zorluyor benı cok kıskanıyolar...yuvaya cok rahat alıstılar sasırdım dıyebılırım cok sevdıler faalıyet yapmak resım yapmak ıcın gııyolar seda bıraz mızmızlık yapıypr ela ve dıla bayılıyor sedada onları gorunce pek bısey demıyo gıdıyor azcık aglıyo gıbı sonra susuyor...ama cok sevdıler ıns seneye bes gun verıcem ..yazın zaten gezmeler olucak....yuvada hersey yıyolarmıs soruyorum evde bana naz yapıyoar cok zayıflar hala onıkı onuç kıloyuz...facede gorusuyoruz genelde ayarla sende gel buraya kımse gelmıyor...optum canım ...
evet bende üçüz doğum yaptım vitale hastanesinde 33 sonu 34 gibi küvezde 1 gün kontrol amaçlı kaldılar iki kızım bir oğlum var ondan vitale dedim üçüz doğum kolay değil herseye dikkat etmek gerekiyor insan hamileyken farkına varmıyor ama sonradan dikkat etmein doktorun hastanenin ne kadar önemli olduğunu anlıyosun ben çok memun kaldım ali bey mükembel bir insan benimkiletr 1860 filan doğdular aalh sağlıcakla elinize almayı nasip etsinn...
haftada iki defa balık ye cnm kırmızıu et tavuk tüket ayran süt ye badem yemeye calıs ekmek fazla tüketme bol bol su iç ciğer geliştiriciiğneyi sürekli vurul sakın ihmal etme o çok önemli evde ben doğum yapana kadar çok fazla yatmadım ama doktorun yat dediyse dinlen yat çocuklar doğunca uyku yok zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?