haklısın ama kızmasının sebebi zannımca başkalarının dikkatini çekmek. asıl sorum nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorumKendini değersiz yapan sensin.Niye sana bu kadar karışmasına izin veriyorsun? Sen kendin bir bireysin.Senin kararlarına ve yaşam tarzına saygı duyması gerekiyor.Sen çocuk musun ne giyeceğine karışıyor.Sana böyle davranmasına izin verirsen daha çok değersiz hissedersin kendini.
Nasıl davranman gerektiği belli.O seni aramıyorsa sen onu hiç aramayacaksın.Sosyal medya hesaplarını tekrar açacaksın ve sana bu kadar karışmasına izin vermeyeceksin.Herkes haddini ve yerini bilecek.haklısın ama kızmasının sebebi zannımca başkalarının dikkatini çekmek. asıl sorum nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum
başta söyledim şarjım yok heran kapanabilir diye. söylediklerinden kaçtıgımı düşünemez bile çünkü geri döndümYüzüne kapattığını düşünüp çok kizmis olabilir, böyle düşündüğü içinse kendince haklı bi sebeptir. Sakince şarjının bittiğini anlat. Yine konuşmazsa da kendi bilir çok düşme ustune. Yani bbitirmek istiyorsa bu olmazsa başka bahane bulur. Devam etmek istiyorsa da kendiliğinden düzelir zaten
başta söyledim şarjım yok heran kapanabilir diye. söylediklerinden kaçtıgımı düşünemez bile çünkü geri döndüm
Teşekkür ederim :)Cok da ustune düşme o zaman napabilirsin ki daha? Bi sure arama. Yok çok aşığım dayanamam diyorsan biraz bekle sonra ararsın. Ben de beceremem beklemeyi ama doğru olan bu galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?