yeni üyeyim.kendimi değersiz hissediyorum

eszeynn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
39
17
8
merhabalar. ilk önce kendimi tanıtmak istiyorum 21yaşında bir genç kızım. 5 senelik bir ilişkim var ama bu dolu dolu bi 5 sene değil ne yazık ki..erkek arkadaşımla lise de tanıştık. ilk 1 sene güzel giderken ilk ayrılmamızı yaşadık. birlikteyken ilk zamanlarda benimle sürekli ilgilenmiyordu. son 2.buçuk senedir yaşıyorum adam gibi ilişkimi. ondan önceki 2 2 buçuk sene içinde ayrıldıgımız zamanlar 2 3 defa baska bir kızla konustugunu duymuştum.çok üzülmüştüm.nasıl söylesem,aldatılmış gibi hissetmiştim. buna rağmen barışmıştım. çocukluk aklı işte. ama son 2 bucuk senedir allaha şükür çok iyi bi ilişkimiz var. bu arada erkek arkadaşım dışarda okuyor. uzağız baya ara tatil olmadan biraraya gelmemiz mümkün değil. ama sürekli okul dışındayken görüntülü konusma yapıyoruz. çok fazla mesajlaşmayı seven biri değilim. ama dün sabah kendisine fotoğraf attım. her zaman fotoğraflaşırız. attıgım fotoğrafta giydiğim kıyafet dar kotla dar bi bluz giymiştim bunları görünce çok sinirlendi.dışarda zaten giymem bu şekilde evde giyip çekilmiştim.bu kıyafetlerin çok seksi oldugunu idda edip çok sinirlendi ve bütün sosyal ağlarımı kapattırdı.kızgınlığından bu 2 güne kalmaz aç der aramızda böyle muhabbetler neredeyse hiç olmuyo denecek kadar az. ama dün telefonda bana nasihat çekmeye kalktı ve telefonumun o ara şarjı bitti kapandı. açtıgımda aradım ben seni eve gidince ararım dedi. 3 saat geçti aramadı. geri döndüm açmadı. ev arkadaşına mesaj attım telefonuna baksın diye yine dönmedi.neyse bugün tekrar aradım öğlen açmadı.çok şaşkınım sizce neden böyle bişey yapıyo cevapsız habersiz bırakıyor? nasıl davranacağımı bilemiyorum üzerine mi gitmeliyim rahat mı bırakmılıyım bu saçma sebepten dolayı.kendimi çok değersiz hissediyorum

Kendini değersiz yapan sensin.Niye sana bu kadar karışmasına izin veriyorsun? Sen kendin bir bireysin.Senin kararlarına ve yaşam tarzına saygı duyması gerekiyor.Sen çocuk musun ne giyeceğine karışıyor.Sana böyle davranmasına izin verirsen daha çok değersiz hissedersin kendini.

haklısın ama kızmasının sebebi zannımca başkalarının dikkatini çekmek. asıl sorum nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum

haklısın ama kızmasının sebebi zannımca başkalarının dikkatini çekmek. asıl sorum nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum
Nasıl davranman gerektiği belli.O seni aramıyorsa sen onu hiç aramayacaksın.Sosyal medya hesaplarını tekrar açacaksın ve sana bu kadar karışmasına izin vermeyeceksin.Herkes haddini ve yerini bilecek.

Ulaşmaya çalışma bakalım bi "ne oluyor? " desin paşamız. Bu sadece kısa vadede bi çözüm ama uzun vadede çözüm için adamakıllı bi konuşmak lazım. Sana bu kadar müdahale etmesine izin verme

Yüzüne kapattığını düşünüp çok kizmis olabilir, böyle düşündüğü içinse kendince haklı bi sebeptir. Sakince şarjının bittiğini anlat. Yine konuşmazsa da kendi bilir çok düşme ustune. Yani bbitirmek istiyorsa bu olmazsa başka bahane bulur. Devam etmek istiyorsa da kendiliğinden düzelir zaten

başta söyledim şarjım yok heran kapanabilir diye. söylediklerinden kaçtıgımı düşünemez bile çünkü geri döndüm

ananız babanız o feysbuku kapatacaksın istemiyorum dese, buraya anam babam bana karışıyo hepsinden nefret ediyorum derdiniz eminim. saçma sapan bi adam yapınca kıymetli oluyo, bide üstüne kendimi değersiz hissediyorum diyosunuz, hissedersin tabi kendi değerini kendi belirler insan...

Kendine bu değeri layık gören sensin tatlım, kusura bakmada öyle kıyafetim icin bana bir sürü nutuk çekip sosyal ağlarını hemen kapatıyorsun gibi Bi emri vakiyle benimle konuşan birinin alnını karışlarım. Sen böyle yaparsan Tabiki değerli olmazsın

Aklıca senin burnunu sürtecek zamanla kontrole alınmış itiraz mekanizması kapan mis biri yapacak sende böyle telaslanirsan onun işi daha kolay olacak

başta söyledim şarjım yok heran kapanabilir diye. söylediklerinden kaçtıgımı düşünemez bile çünkü geri döndüm

Cok da ustune düşme o zaman napabilirsin ki daha? Bi sure arama. Yok çok aşığım dayanamam diyorsan biraz bekle sonra ararsın. Ben de beceremem beklemeyi ama doğru olan bu galiba :)

Aramayı bırak, okkalı bir mesaj at.
Senin karşında çocuk yok stres topun değilim sevgilinim.
Kıymet bilmiyorsan onu da olmam.

Hesaplarımı açıyorum bilgin olsun, mantığı ele alıp konuşmak istersen beklerim yaz.
Ve gerçekten günlük yaşamına devam et..

Anneannem rahmetli "erkek çocuğu askere gidinceye kadar uluyup durur" derdi.
Sizinki de o hesap erkeklik taslıyor kendince. Üstüne düşmeyin arar illaki.
Ha kendinize de bu kadar müdahale ettirmeyin. Kıskançlık sevgiden kaynaklanmaz.

Bu kadar basit bi konu için böyle davraniyosa sana benim aklıma ilk önce senden soğudu ve ayrılmak için bahane ariyo geldi.bence bırak ilk önce o seni arasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…