canım senin 7hafta+ olman lazım buda sekiz haftalık demek yani herikiside doğru bence dert etme zaten tarihe göre yapılan hesaplama herzamn tutmuyo bebeğin ölçümlerine göre doktorun söyleyecektir sana
canım öncelikle hayırlı olsun ne güzell sayımız artıyor acele etme sakin olmaya çalış zor biliyorum bende ilk gebeliğimde kürtaj olmuşttum buda insanı daha tedirgin yapıyor bebeğin seninle şuan kesen gözükmüş önemli olan şuan için bu keyfini çıkar kalp atışlarını en erken 4-5 şubat gibi duyarsın bence
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
çok teşekkür ederim...ben pazaar günü tekrar gideceğim bekleyemiyorum dogrsu :) hem gecen hafta gittiğim için kontrol diye gideceğim özel hastanede olsa kontrol oldugu için para vermeyecegim nede olsa...inş hayırlı haberler almaya devam ederim....şuan sadece hastane ve doktor konusunda soru işaretlerim var okadar.
Fadime39 öncelikle çok tebrik ederim hayırlısı olsun :) Ben de Beyikdüzünde'yim buraya yeni taşındığım için çok telaşlanmıştım doktor hastane konusunda.. Araştırdığım tavsiye edilen en iyi dr. Kolan Hastanesi'nden Arzu Hanım oldu. Benim gittiğimde doğumdaydı bekleyemedim sabırsızlıktan nasıl olsa keseyi görmek için gitmiştim usg kontrolü için Fatma Hanım'a giriş açtırdım Kolan'da. 10 gün içinde kontrol olduğu için ücretsiz diye kalp atışlarını da Fatma Hanım'la duyduk. Dr. Arzu Hanım'ı hiç görmedim fakat şu an hamile olduğunu biliyorum. Detaylı bi şekilde öğrenmek lazım kaç aylık hamile, ne zaman doğum yapar, doğum izni ne zaman bitiyor.. Senin doğuma yetişir dedi bi arkadaşım ama yine de detayları öğrenmek lazım :)
bende seni tebrik ederim....bende kısa arastırma yapmıstım hem cebimize yönelik hemde iyi doktora yönelik 2 tane buldum medilife ta senem hnm ve burcu hnm ama ikisininde randevu programları çok yogun ve tabiki medilife gerçeği acaba iyi bir hastanemi
Ben bugun ogrendim bebek bekledigimizi, hala inandirici gelmiyor.
hiç unutamıyorum tam da adet günümde 6 ocak daaaaaa:) iş yerinde mide bulantısından acil e gitmiştim... doktor a hamile olabilirim demiştim gülmüştü banasonra test sonucu doktor evt haklıymışsın hamilesin dedi ve sonuçları elime verdi kendimi hastahane nib önünde şaşkın şaşkın etrafıma bakarken hatırlıyorum:))))))))
hem kulübe yeni katılanlardanım hemde yeni bir anne adayıyım çok heyecanlıyım hep takip ediyordum ama hiç üye olmak aklıma gelmemişti. sanırım zamanı geldi diye düşündüm :)) çok şey öğreniyorum kızlar hepinizden :))
tebrik ederim bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu çoookkk şaşkınım inanamıyorum ama korku çok bende mutluluğumu bastırıyo sanki yapabilirmiyiz..
geçen hafta grip sebebiyle gittiğim acilde öğrendim yaklaşık 4 haftalık hamile olduğumu. 7 aylık evliyim, 1 buçuk ay önce bebiş istemeye başladık. bu kadar çabuk olacağını beklemiyodum :)
tebrik ederim cm,,,bende senin gibiyim kork var daha çok herzaman allahım sağlıklı kucagımıza almayı nasip etsin böyle dua ediyorum,,ilk seferinde tutunamamıstı bebeğim kendiliğinden düştü 20 gün kanama oldu,,doktor korunmanıza gerek yok hatta şansınız daha yuksek dedi 26 ocakta ögrendim hamile oldugumu inş. sağlıklı bir şekilde gelişirde hepimiz kucagımıza alırız çocuklarımızı[/Q
HAYIRLI OLSUN CANIM SENİNDE. SAĞLIKLI SIHHATLİ OLSUN İNŞ GÜZEL KOLAY HAMİLELİKLER GEÇİRELİM İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN..
ne kadar şanslısın Allah'a çok şükret aramadan kavuşmuşsun bebişine ben 6 yıl üzerine çok tedavi sürecinden sonra kavuştum hiçbir tedaviyle olmayan bebişim sonra kendiliğinden nasip oldu Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimizegeçen hafta grip sebebiyle gittiğim acilde öğrendim yaklaşık 4 haftalık hamile olduğumu. 7 aylık evliyim, 1 buçuk ay önce bebiş istemeye başladık. bu kadar çabuk olacağını beklemiyodum :)
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinMerhaba arkadaşlar benim de SAT tarihim 18 aralıktı, günüm geçti klomen kullandığım için normal karşıladım ama bir hafta dolunca artık kan tahlili yaptık vee 1000 küsür çıktı ertesi gün de dr keseyi gördü, 3 şubatta kalp atışı için gün verdi... Hepimize hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasib etsin İnşaAllah
canım öncelikle hayırlı olsun ilk haftalarda hafta sat hesaplamasına göre uyumlu olmayabiliyor en doğrusunu doktorun söyler keseyi gördüğünde kesenin çapına göre doktorun haftanı söylemedi mi ultrason görüntün varsa alt köşede yazar sonrasında da bebeğin ölçümlerine göre söylüyor ben keseyi gördükten 9 gün sonra görmüştüm kalp atışlarını tam olarak 6 hafta 3 günlük idiMerhaba arkadaslar,
araniza yeni katildim ve cok mutluyum, ilk hamileligim aklimda bircok sorular var..Tecrübelerinizden faydalanmak istedim.
Kac haftalik oldumuzu nasil hesapliyoruz? Benim son adetim 12.12.2013.
22.01.2014 doktoruma göründüm- henüz 3/4 haftalik dedi. Keseyi gördüm sükür.
Simdi kac haftalik oluyor ve nezaman bebegimi görebilirim kalp atislarini nezaman duyulur
Beklemek cok zor(
seni çok iyi anlıyorum benim de 5,5 aylık bir kaybım var. ve şimdi yine hamileyim. aynı korkuları yaşıyorum sürekli çamaşırımı falan kontrol ediyorum. ama şöyle düşünmeye çalışıyorum bunu bize Allah verdi doğacağı da öleceğini de O biliyor. biz bilmiyoruz. yani elimizde olan birşey yok. Bizim müdahale edebileceğimiz bir durum yok. sadece yapılması gerekenleri yapıp Allah a dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmez. Böyle düşün ve tevekkül et belki rahatlarsın.arkadaşlar daha önce de anlatmıştım ben bu bebişi çok bekledim ilk gebeliğimde kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için bu sefer çok şükür kalp atışlarını duydum ancak yinede çok korkuyorum bir şey olacak diye paranoyak olma noktasına geldim galiba sürekli kendimi dinliyorum hergün göğüslerim ağrıyor mu diye kontrol ediyorum biraz ağrı az gibi gelirse korkmaya başlıyorum midem bulandı bulnmadı sürekli kendimi dinliyorum ne olacak benim bu halim yaa
arkadaşlar daha önce de anlatmıştım ben bu bebişi çok bekledim ilk gebeliğimde kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için bu sefer çok şükür kalp atışlarını duydum ancak yinede çok korkuyorum bir şey olacak diye paranoyak olma noktasına geldim galiba sürekli kendimi dinliyorum hergün göğüslerim ağrıyor mu diye kontrol ediyorum biraz ağrı az gibi gelirse korkmaya başlıyorum midem bulandı bulnmadı sürekli kendimi dinliyorum ne olacak benim bu halim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?