sewwgi Allah hepimizin bebeklerini nazardan saklasın çok sevindim kucağımıza aldığımızıda paylaşırız inşallah burdan seni anlayabiliyorum nasıl bir mutluluk tarif edilemez gerçekten
bir daha ki adet tarihin ne zaman ??? kandan test sonuçları daha erken sonuç veriyormuş hamile olmasanız niye böyle desinler ki bence şimdiden hayırlı olsunnnnarkadaşlar merhaba...çarşamba günü umreye gideceğimiz için adet geçiktirici kullanmak niyetiyle kadın doğuma gittim ilaç yazdı tam çıkarken yinede kanda gebelik testi yapalım dedi. çünkü biz 1.buçuk yıldır bebiş sahibi olmak istiyoruz.. eve geldiğimde arayıp tahlil sonucumu bildirdiler ilaçları kullanamazsınız çünkü hamilesinz dedi asistan..yarın sabah aç karnına gel tahlilleri yapalım dedi.. tabi ben ağlamaktan devamında ne dediğini duyamadım bile... hala inanamıyorum en son 31 aralıkta adet görmüştüm 3 haftalık eğer doğruysa.. doğrumudur??? çıkarmı kanda gebelik testi bu kadar erken? Allahım ne olur bana dua edin inş eğer hakkımzda hayırlı ise sağlıklı hayırlı bir evlat kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
bir daha ki adet tarihin ne zaman ??? kandan test sonuçları daha erken sonuç veriyormuş hamile olmasanız niye böyle desinler ki bence şimdiden hayırlı olsunnnn
ahhhhhh sewwwgi ahhhhhhhhhhhhhhh bende duymayı o kadar çooooooooooooook istiyorum ki anlatamam normalde bu pazartesi gidecektim dr ama perşembe gittim dr kalp atışları gözükmedi dedi yedi haftalık ama altı haftalık gibi gözüküyor dedi son adet tarihim 9 aralık o haftayı da sayarsak yedi hafta hem duyulmucak monitörde kalp atışları görülecek dedi bu perşembe dr gideceğim ama yine gözükmezse diye çooooooooooook korkuyorumswarthy en doğru test kan testi zaten, hayırlısıyla hcg değerin yükselir umarım..
Kocyigit sıra sende ! kalp atışı haberi bekliyoruz senden heyecanla :)
ahhhhhh sewwwgi ahhhhhhhhhhhhhhh bende duymayı o kadar çooooooooooooook istiyorum ki anlatamam normalde bu pazartesi gidecektim dr ama perşembe gittim dr kalp atışları gözükmedi dedi yedi haftalık ama altı haftalık gibi gözüküyor dedi son adet tarihim 9 aralık o haftayı da sayarsak yedi hafta hem duyulmucak monitörde kalp atışları görülecek dedi bu perşembe dr gideceğim ama yine gözükmezse diye çooooooooooook korkuyorum((
az önce kan testi sonucunu maiille istedik hastaneden bhcg 43,58 diyor.. kaç olması lazım ???yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum hala inanamıyorummm
canım benim sat 9 aralık ise şu an 6+4 zaten gebeliğin. vajinal usg yapılmadıysa ve geç döllenme ise zaten gözükmez. ben 6+1de gittim kesenin içinde noktacık gördüm. 7+1 de gittik bugün bebeği ilk kez duydum usgnin sesini açtı dr. we duyduk. içini ferah tutmaya çalış. Allaha emanet bebeklerimiz. Benim geçen haftadan bu yana hep kanamalarım oldu ilaçlar iğneler yatmalar.. Ama duyduk o güzel sesleri.. Darısı başına inşallah ama strese gerek yok çünkü 6+4lük bugün senin bebiş.. Haftaya duycaksın Allahın izniyle..
bhcg değerin 10 üzerinde ise hamilelik var demek ama önemli olan bhcg değerinin yükselmesi umarım yükseliraz önce kan testi sonucunu maiille istedik hastaneden bhcg 43,58 diyor.. kaç olması lazım ???yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum hala inanamıyorummm
canım çok teşekkürler merak etme sen de duyacaksın inşaallah bence seninki daha küçük çünkü benimki bugünkü ultrasona göre 6+2 gözüküyor bazen geriden gelebiliyor senin tarihin benimkinden sonra o zaman normal bence sakin olmaya çalışpretty71 kalp atışlarını duymana çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim
arkadaşlar merhaba...çarşamba günü umreye gideceğimiz için adet geçiktirici kullanmak niyetiyle kadın doğuma gittim ilaç yazdı tam çıkarken yinede kanda gebelik testi yapalım dedi. çünkü biz 1.buçuk yıldır bebiş sahibi olmak istiyoruz.. eve geldiğimde arayıp tahlil sonucumu bildirdiler ilaçları kullanamazsınız çünkü hamilesinz dedi asistan..yarın sabah aç karnına gel tahlilleri yapalım dedi.. tabi ben ağlamaktan devamında ne dediğini duyamadım bile... hala inanamıyorum en son 31 aralıkta adet görmüştüm 3 haftalık eğer doğruysa.. doğrumudur??? çıkarmı kanda gebelik testi bu kadar erken? Allahım ne olur bana dua edin inş eğer hakkımzda hayırlı ise sağlıklı hayırlı bir evlat kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
inşşşş cnm senin tarihin kaç ki ???canım çok teşekkürler merak etme sen de duyacaksın inşaallah bence seninki daha küçük çünkü benimki bugünkü ultrasona göre 6+2 gözüküyor bazen geriden gelebiliyor senin tarihin benimkinden sonra o zaman normal bence sakin olmaya çalış
hayırlı olsun canım evet varsa çıkar benim ki 3 gün kala 19 çıkmıştı seninki daha da yüksek Allah tamamına erdirsin
canım çok teşekkürler merak etme sen de duyacaksın inşaallah bence seninki daha küçük çünkü benimki bugünkü ultrasona göre 6+2 gözüküyor bazen geriden gelebiliyor senin tarihin benimkinden sonra o zaman normal bence sakin olmaya çalış
hayırlı olsun canım evet varsa çıkar benim ki 3 gün kala 19 çıkmıştı seninki daha da yüksek Allah tamamına erdirsin
Bende 8in içindeim yawrumun benm le olmasından dolayı cok mutluyum ama daha kalbni duymadm endişede var tabi biraz acabalar . Onu çok bekledim çok . Allahın izniyle sağlıklı kucağımıza alırız inşallahhh rabbmden hayrlısı sadce. O " ol derse olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?