yeni yılda anne olacağını öğrenen melekler 2014

pretty71 kalp atışlarını duymana çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim

arkadaşlar merhaba...çarşamba günü umreye gideceğimiz için adet geçiktirici kullanmak niyetiyle kadın doğuma gittim ilaç yazdı tam çıkarken yinede kanda gebelik testi yapalım dedi. çünkü biz 1.buçuk yıldır bebiş sahibi olmak istiyoruz.. eve geldiğimde arayıp tahlil sonucumu bildirdiler ilaçları kullanamazsınız çünkü hamilesinz dedi asistan..yarın sabah aç karnına gel tahlilleri yapalım dedi.. tabi ben ağlamaktan devamında ne dediğini duyamadım bile... hala inanamıyorum en son 31 aralıkta adet görmüştüm 3 haftalık eğer doğruysa.. doğrumudur??? çıkarmı kanda gebelik testi bu kadar erken? Allahım ne olur bana dua edin inş eğer hakkımzda hayırlı ise sağlıklı hayırlı bir evlat kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.

bir daha ki adet tarihin ne zaman ??? kandan test sonuçları daha erken sonuç veriyormuş hamile olmasanız niye böyle desinler ki bence şimdiden hayırlı olsunnnn

bir daha ki adet tarihin ne zaman ??? kandan test sonuçları daha erken sonuç veriyormuş hamile olmasanız niye böyle desinler ki bence şimdiden hayırlı olsunnnn

swarthy en doğru test kan testi zaten, hayırlısıyla hcg değerin yükselir umarım..

Kocyigit sıra sende ! kalp atışı haberi bekliyoruz senden heyecanla :)

Son düzenleme:
swarthy en doğru test kan testi zaten, hayırlısıyla hcg değerin yükselir umarım..

Kocyigit sıra sende ! kalp atışı haberi bekliyoruz senden heyecanla :)
ahhhhhh sewwwgi ahhhhhhhhhhhhhhh bende duymayı o kadar çooooooooooooook istiyorum ki anlatamam normalde bu pazartesi gidecektim dr ama perşembe gittim dr kalp atışları gözükmedi dedi yedi haftalık ama altı haftalık gibi gözüküyor dedi son adet tarihim 9 aralık o haftayı da sayarsak yedi hafta hem duyulmucak monitörde kalp atışları görülecek dedi bu perşembe dr gideceğim ama yine gözükmezse diye çooooooooooook korkuyorum ((

Son düzenleme:
az önce kan testi sonucunu maiille istedik hastaneden bhcg 43,58 diyor.. kaç olması lazım ???yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum hala inanamıyorummm

canım benim sat 9 aralık ise şu an 6+4 zaten gebeliğin. vajinal usg yapılmadıysa ve geç döllenme ise zaten gözükmez. ben 6+1de gittim kesenin içinde noktacık gördüm. 7+1 de gittik bugün bebeği ilk kez duydum usgnin sesini açtı dr. we duyduk. içini ferah tutmaya çalış. Allaha emanet bebeklerimiz. Benim geçen haftadan bu yana hep kanamalarım oldu ilaçlar iğneler yatmalar.. Ama duyduk o güzel sesleri.. Darısı başına inşallah ama strese gerek yok çünkü 6+4lük bugün senin bebiş.. Haftaya duycaksın Allahın izniyle..

az önce kan testi sonucunu maiille istedik hastaneden bhcg 43,58 diyor.. kaç olması lazım ???yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum hala inanamıyorummm

2 günde bir B Hcg değeri 1 kat artar. atıyorum bugün cuma werdiğin kanda 43 ise pazar 86 gibi olması lazım. Ortalama olarak..

duymana çoooooook sevindim vajınal usg yapılmadı karından ultrasyon eee dr bana niye yedi haftalık dedi hiç anlamadım doğrusu ayyyy inş dediğin gibi haftaya artık duycam mı görcem mi bilmiyorum kalp için olumlu bir cvp alabilirim inşşşş

bhcg değerin 10 üzerinde ise hamilelik var demek ama önemli olan bhcg değerinin yükselmesi umarım yükselir

pretty71 kalp atışlarını duymana çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim
canım çok teşekkürler merak etme sen de duyacaksın inşaallah bence seninki daha küçük çünkü benimki bugünkü ultrasona göre 6+2 gözüküyor bazen geriden gelebiliyor senin tarihin benimkinden sonra o zaman normal bence sakin olmaya çalış

hayırlı olsun canım evet varsa çıkar benim ki 3 gün kala 19 çıkmıştı seninki daha da yüksek Allah tamamına erdirsin

inşşşş cnm senin tarihin kaç ki ???

benim sat 7 aralık senin ki ne zaman birde herkesin döllenme tarihi farklı

cnm inşallah çok sağolun biz bir buçuk yıldır bekliyoruz.. hiçbir sebep yokken olmuyordu..zamanı vardır dedik hep allahtan hayırlısını istedik inş hayırlısı ile tutunur ve kavuşuruz bebişimize bizde..

Bende 8in içindeim yawrumun benm le olmasından dolayı cok mutluyum ama daha kalbni duymadm endişede var tabi biraz acabalar . Onu çok bekledim çok . Allahın izniyle sağlıklı kucağımıza alırız inşallahhh rabbmden hayrlısı sadce. O " ol derse olur :)

inşaallah en yakın zamanda duyarsın canım seni çok iyi anlıyorum bende çok bekledim bu bebeği inşallah sorunsuz kucağımızada alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…