perşembe canım ama yarın gitsem mi diye düşünüyorumkoçyiğit kontrolün ne zaman canım haberlerini bekliyoruz güzel haberlerle gel inşaallah :)
pretty71 cnm yarını bile bekleyemedim biraz önce dr gittim kalp atışları gözüktü 6 hafta 4 günlük dedi
tşk ederimmmmm cnm sorma bende çooooooook rahatladıma :) Yaşasıınn kocyigit cok sewindim .. Kaç gündür senden gelcek bu güzel haberi bekliodum rahatladım :)
pretty71 cnm yarını bile bekleyemedim biraz önce dr gittim kalp atışları gözüktü 6 hafta 4 günlük dedi
benim de 7 aralık burdan süreçleri paylaşalım beni ilk kontrolüm 16 ocak senin ki ne zaman?
arkadaşlar ben 6 yıl uğraşın üstüne 6 ocak itibariyle hamile olduğumu öğrendim daha önce bir kürtajım var inşaallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebişimi kucağıma alırım. Yeni yılın çiçeği burnunda güzel annelerini sohbete bekliyorum...
ben sat ne demek bilmiyorum yahu :) ama son adet oldugum tarih 19 aralıktı geciktim ve ocak 26 da doktora gittim karın usg gözükmedi alttan baktı ve silikte olsa gölgeyi gördü fotosunu aldı verdi elimize :) beta hcg istedi ve sonu. 8500...daha önce düşük yaptıgımdan dolayı beta hcg sonucunu beklerken cok korkuyordu cunku 400 geçmemişte diğerinde.....kaç haftalık oldugunu nereden bilebilirim ve doktorda secmiş değilim açıkcası ne zamanlar kontrole gidilir onubile bilmiyorum :) kalp atısını duymadık daha sizce 1 hafta dahamı beklemeliyim yoksa bu hafta gitmelimiyim yardımmm
bana cevap yokmuuuuuuuuuuuuu :)
bana cevap yokmuuuuuuuuuuuuu :)
bu arada sat son adet tarihin demek :)
ççooook tşk ederim bu demek oluyorki bnm SAT 19 aralık :)
bu hafta sonu pazar günü giderim herhalde 1 hafta daha dayanamam :) ama yine kalp duyamazsam daha cok uzulecegım bilmiyorum kafam karısık
Ama annesi şuan çok küçük kalp atışlarını duyma ihtimalin düşük şuan meleğin daha 6 haftalık bence pazartesi git annesi hem daha mutlu olursun bende şuan 9 haftalığım daha bi kaç gün önce kalp atışlarını duyabildim :)
tamam canım cok tşk ederim iznin olursa birşey sormak istiyorum,,bebeğin kalp atısları duyulduktan sonramı annenin kan sayımı,demir ekskliği vs gibi testler yapılıyor??yoksa duyulmasına gerek kalmadan hemen 2. kontrolde yada 6-7 haftalıkken duyulmasa bile yapılıyormu? ve istanbuldamısın doktor önerebilirmisin çok şey istedim :)
Canım doktorun söylüyor sana mesela ben pazartesi salı gibi gidip yaptırıcam tahlileri .... Ben istanbul sancaktepe bölge has.yavuz beye gidiyorum...Sen ne tarafta oturuyorsun canım...
canım senin 7hafta+ olman lazım buda sekiz haftalık demek yani herikiside doğru bence dert etme zaten tarihe göre yapılan hesaplama herzamn tutmuyo bebeğin ölçümlerine göre doktorun söyleyecektir sanaya diger sitelerde 7 haftalik cikiyor hamilelik hesapamam.ama burada 8 hafta simdi hangisi Dogru ?? son sat 5 aralik
canım öncelikle hayırlı olsun ne güzell sayımız artıyor acele etme sakin olmaya çalış zor biliyorum bende ilk gebeliğimde kürtaj olmuşttum buda insanı daha tedirgin yapıyor bebeğin seninle şuan kesen gözükmüş önemli olan şuan için bu keyfini çıkar kalp atışlarını en erken 4-5 şubat gibi duyarsın benceben sat ne demek bilmiyorum yahu :) ama son adet oldugum tarih 19 aralıktı geciktim ve ocak 26 da doktora gittim karın usg gözükmedi alttan baktı ve silikte olsa gölgeyi gördü fotosunu aldı verdi elimize :) beta hcg istedi ve sonu. 8500...daha önce düşük yaptıgımdan dolayı beta hcg sonucunu beklerken cok korkuyordu cunku 400 geçmemişte diğerinde.....kaç haftalık oldugunu nereden bilebilirim ve doktorda secmiş değilim açıkcası ne zamanlar kontrole gidilir onubile bilmiyorum :) kalp atısını duymadık daha sizce 1 hafta dahamı beklemeliyim yoksa bu hafta gitmelimiyim yardımmm
tebrik ederim Allah tamamına erdirsinevet bende 8.01.2014 DE öğrendim hamiş olduğumu 4 ay önce kürtaj olmuştum yeni yıla yeni umutlarla girmişim ama haberim yoktu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?