- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.601
canım doktoruna sormadın mı neden kaynaklandığını bu arada regl durumjun nasıl düzenli mi düzensiz mi
Arkadaslar dun soruma kimse cvp yazmadi ((( bugun agrilarim yuzunrden gitdim ultrasona, sag tarafda 31mm kist var dedi..ama benim agrim solda..sanki yumurta catladigindaki gibi bi agri..acaba burda ovulyasonmu oldu agri belki o yuzdenmi die sordum doktora, ovylyasoyon belkide eskiden olmusdur,ama simdi oyle bi sey gostermliyor dedi..sizce neden boylee ? kist sag tarafda fakat agrim solda (((((
Günaydın kızlarrrrr
Bugün hesaplarıma göre tahmini yumurtlama tarihim :) bana şans dileyin de çalışmalarım sonuç versin dilerim isteyen herkes bebeğine kavuşssun bu ay :)
Gecmıs olsun canım canım o gordugu yumurtlama donemıylede ılgılı olabılır belkıde
Günaydın kızlarrrrr
Bugün hesaplarıma göre tahmini yumurtlama tarihim :) bana şans dileyin de çalışmalarım sonuç versin dilerim isteyen herkes bebeğine kavuşssun bu ay :)
iyi calismalar size canim ))))) bende sol tarafim agridan olduruyordu beni...sandim solda yumurtalama var gitdim doktor solda bi sey yok sagda kist var dedi ((( sol nie agriyor anlamadim
Günaydın kızlarrrrr
selamlar herkese.
nasılsınız bakalım :)
güzel haberler varmı.
çalışmalar ne alemde :))
benim bu gün 11.günüm ama yumurtlama belirtisi gibi bi akıntım oldu dün gece.bu günde bi sancı var. ama dün çok yoruldum işten güçten üşüttüm herhalde
kendime uydurma belirtiler arıyorumD
ben pkoluyum 11.günde olurmuüstelik drumuda terk ettim bu ay tedavim filan yok
tatlım eğer akıntı varsa ve de ağrın bence gün asırı basla calışmalara ben de öle yaptım pkol haslığı yok bende ama yıne de vucut belirti verir diye düşünüyorum takvım hesabı tutmas da bence işaretleri değerlendir tatlım
aaa nasilkiii ? umutlarim yere dusmus yaaa..ola bilirmiki ? yumurtlama gununde kist gibimi gozukur yaa? (((((
ağrı şiddetli bişey değil bu yüzdende pek önemseedim.
akıntımda hep olur fakat bu seferki yumurlama akıntısına benziyor.ay ne pisim ya ben
bizde çalışma malışma olmadı malesef.beyefendinin işleri yoğun bu günlerde geç geldi erken kalktışans işte :))
belki bu gün ama oda olmaz yine geç gelicek ve çoook yorgun olucak neyse hayırlısı olursa olur olmazsa olmazz
senin belirtiler varmı şu an.
ama tabi sen çalışben tedavi olmadığım için önemsemiyorum
canım nedıycem bende sancı vardıya 2-3 gundur dunden berı yogun ıslaklık var hatta olelı bugun bı anda bısey akıtı sıcacık wc ye gtıım yogun kıvamkı akıntı bendemı yumurtluyorum kı ya kafam karıstı ıste adet bıtelı 7 .gun sanırım bugun
kız sen hala çalışmadın mı.
dövücem bak seni ne tembel çıktın
yani toplamda kaçıncı günde oluyon.15. gün filan her halde zaten normal günleri bunlar öyle değil mi :)
hala yumurtluyomuyum diyo ya çalış kız
çalışın son hız devam sonuçları güzel olsun inş. :)
Selam kızlar benimde adet başlangıcımdan itibaren
bugün 6. günüm daha bir belirtim yok.
daha var yumurtlamama o yüzden daha çalışmalara başlamadık.
bugün internetten ovulasyon testi siparişi verdim.
gelsin de onunla takip edicem günlerimi hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?