- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.881
gunaydın herkese hayırlı cumalar
peracım canımm hos geldın bebıs nasıl hamışlık nası gıdıyor
günaydın çekirge.
Hayırlı cumalar.
günaydınnnn, çoook mutluyum çift çizgiyi gördüm bu sabah:)
Allah isteyen herkese nasip eetsin inşallah...
günaydın burcucum:) iyiyim canım Allaha şükür iyi gidiyor bakalım şimdilik.. sende durumlar nasıl çalışmalar ne durumda canım
ayyy canım sabah sabah guldurdun benı yaaa senle beklıyoruz aynı gunu
sevindim.tebessüm iyidir özellikle sabahları
evt 3 gün kaldıama benimkiler teşrif edecek kesin
bende oyle dusunuyomsancılarım var cunku
ya belli olmaz canım.ben artık dalga geçiyorum kendimle de kesin gelicekler ama sancı olayı bende de var 2 gündür malesef ama olsun
bu ay çok ümitlenmiycem demiştin.olmazsa da sıkma canını.ama bi bakmışın umudun yokken geli vermiş ne süper olur hee
heeee ewet olsa keşke bu ay ole gecen ay cok umuıtlendım sonunda yıprandım bu ay ole çok calışmadım gercı gecen ayda cok çalışamamıstım ama belıtlıer etkılemıstı aman neyse karmasıgım
belirtiler bazen yanıltıcı olabiliyor canım.zaten hemilelik belirtileri ve regli belirtileri çok farklı değil bu yüzden belirtilere güven olmaz
karnım acıktı kendime kahvaltımı hazırlasam ne yapsam gerçi ilaçta içtim ama olsun
amann ya böyle tek başına da bişey yenmiyorki..
hadi toplaşında kahvaltı yapalım
ya ewet ama benı gecen ay uzen su oldu aslında ben yasadıklarımın hamılelık belırtsı oldugunu bılmıyordum topıklere bakarken belırtılerı okudum ve bır haftadır hıssetıklerımle aynı olması yanılttı benı bıde cıdden cok degısık bı aydı gecen ay daha once ole adet belırtılerım olmamıstı hıc
insan anne olmaya karar verince ister istemez belirtilere kulak kabartıyor.vvücudumuzu dinliycez ama bir yere kadar kendimizi kaptırmadan...
o ay farklı bir strese girdiğin için de o belirtileri yaşamış olabilirsin canım.insan vücudu çok ilginç stres yapınca daha da ilginçleşebiliyor :)
afıyet olsun canım ayyyy ne gusel olurdu bende pek kahvaltı yapamıyorum sen nerde oturyorsun:26:
belkıde hanı calışma yaptım ya ondan sanırım nesse gec onumuze bakalım
saolasın.
kimse gelmiyorsa bende yemiyecem
bende kahvaltı filan pek yapmam genelde (bazen akşama kadar beklediğim bile oluyor)
ama bu gün çok erken kalktım 2:30 dae artık bişeler yesem iyi olur
malesef eskişehirdeyim canım sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?