Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar. haala kafamda soru ısaretelerı var dokotra yarın gıdıcez suan 5 +3 gunluk oldu bebek ama ben kendı mı hamıle hıssetmıyorum hıc. tıpkı dıgerınde oldugu gıbı. herkez bana sana oyle gelıyo dıyor ama bunla rtesellı. yarın bakalım ne dıycek doktor. ıs yapmıyorum evde ama dedımya ahmıelelık belırtılerım kayboldu gıbı. gögülerimdekı acı azaldı gıbı daha dogrusu hanı bır gergınlık oluyoya ucundakı mavı damarlrda kalınlasıyo onlar gıttı mesela suan baya yumusdaı gıbı. ya cevremde kımseye soylemedım. bı ıze soyledıma ama sıze de soyledgıgım ıcın ııcım tuhaf cunku tekrar bebegım öldü demek cok zoruma gıdıyorrrrrrrrr.
bazen arkadaslar hemen hamıle kalabılıyorsun dedıler ama hamıle kalsamda devamı gelmıyo.gecen yıl ısyerımdekı arkadasım uzun suredır denıyorudu mesela olmuyordu benım ılk denememde ututmusdu ama devamı gelemdı sonra o catlatma ıgnesı vuruldu ve hamıle kaldı sımdı dogdu ebbegı ben tekrar hamıle kaldım ama ıcımden bıses ıyı seyler soylmemıyo
esımede cok uzuluyorum adamcagız bı agız tadıyla sevınemedı offffffffffff
canım sııkkın cok fazla nete gırmıyoeum kusura bakamıyın moralım bozuk opdum sızıııııııııııııı

Peracım nasıl gidiyor?
Mavi ticker yaptığına göre oğlan geliyo sanırım

canım çok yiyiz Allaha şükür mavi tickera gelince onu hamilelik imzasıyla beraber yapmıştım yani baştan beri var canım.. ama 12. haftada ikili test için gittiğimde dr ben sormadan erkeğe benziyor demişti.. ben de daha erken değilmi tahmin etmek için diye sorduğumda, evet ama ben benzettim sadece dedi.. hayırlısı canım sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi önemli değil...

canım bunlar çok normal.. hemen kötü düşünme inşallah dr iyi haber verecek.. ben de senin gibiydim paranoya olmuştum.. ama şunu unutma önceden kötü tecrübeler yaşamış dahi olsan da her hamilelik birbirinden farklı bunu unutma

saol canım ınsallah ıyı haberler alırım bugun opdum hepinizi

günaydın kızlar nasılsınız.
bata 5 gün kaldı. adet belirtilerim var.
hasta olucakmışım gibi bel ve kasık ağrılarım başladı.
bu ay çok fazla çalışamadık ümidim yok yani.

bestecim nerelerdesin canım seninle aynıydı hamileliğimiz nasıl gidiyor canım???????????????????

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bu sıralar fazla giremiyorum bütün enerjim işe ve miniğimin tepkilerine gidiyor :) fena mide bulantısı var ara ara da çıkarıyorum ama bu ii dedi doktor her seyın yolunda gittiğine dair bi işaret dedi :) her sabah sanki ANNEM BEN BURDAYIM der gibi bana varlığını hatırlatması çok hoş :))) hamişler sizler nasılsınız yeni hamişler var mı ve çalışmalar ne alemde bebiş isteyen arkadaşlar dilerim bu güzel duyguyu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin hepinizi öpüyorum :)))

bestecim nerelerdesin canım seninle aynıydı hamileliğimiz nasıl gidiyor canım???????????????????

iyiyimm canımmmm yaa bulantılarım falan başlamıştıı onlar bitti allahaa şükürr et süt yoğurt yiyemiyodum onlarda bitti artık yiyorumm 10 gün sonra cinsiyeti belli olcak onu beklioruzz göstercekmi bakalımm yada futbolcular gibi baraj kurmayamı kalkcakk bakalımm sen napiosunn seninn nasıl gidioo hamileliğinn ?? :)

merhaba arkadaşlar
bende merakla pazartesiyi bekliyorum
adet belirtilerim bir hafta önceden başlamıştı
bel ve kasık ağrılarım göğsümde şişti ve ağrıyordu.
ama bata 3 gün kala belirtilerim yok oldu.
bu arada ben doktora gitmiştim yazmıştım hatta size
bende bişey çıkmamıştı çok şükür
eşimde gitti doktora
dün sperm tahlili yaptırdı
iltihap varmış antibiyotik kullanıcak
15 gün sonra tekrar gidip tahlil yaptırıcak.
iyikide gitmiş
boş yere kürek çekmektense en azından
bir tedavi sürecine girmiş olduk.
inşallah en kısa zamanda bende çift çizgileri görürüm.

kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum mide bulantılarım fena ((( daha 9. haftamdayım 1 ay daha benimle bu bulantılar hiçbişey yiyemiyorum (((((((

Allah inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz canım ve en yakın zamanda sen de güzel haberler paylaşırsın burdan.....

iyiyim bestecim ben de yarın doktoruma gidicem ikili test sonucumu göstericem bakalım ama anladığım kadarıyla iyi çıkmış...
ben süt kesinlikle içemiyorum dokunuyo ayran içiyorum umarım yerini tutuyodur.... benim 12. haftada doktorum bu erkeğe benziyo ama sadece tahmin ettim kesin değil dedi(sormadığım halde) nedense ben öyle çok çok merak etmiyorum(bende mi bi gariplik var aceppp) sağlıklı olsun da önemli değil gerisi

Son düzenleme:
kızlar bu kablosuz inteneti kullanıyoruz ya bebeğe zararı çok mu acaba endişeleniyorum valla tabii pc nin radyasyonunu da hergün alıyoruz o da ayrı mesele... ne dersiniz...???????????

ben bunu çok dert ediyorum ama nete girmemezlik de yapmıyorum

Son düzenleme:

ben bi yerde okumuştum bunlarınn bi koruyucusuu varmış yüzden bişi olmaz ama gene de önlem alın dioduu :)

cnm sevindim senle aynıyızz.. ama doktorum bana bulantı herkeste olmaz bu da gebeliğin normal olup olmasıyla ilgili değil hiç ilgisi yok çoğu da psikolojiktir dedi.. hatta inşallah bulantın olmaz demişti.. bana da mantıklı gelmiyor karşı komşum afedersin öküz gibiydi hiç bulantısı olmadı... gayet sağlıklı 2 bebeği var.. bulantı ile ilgisi yok yani yeni hamişleri ürkütmeyelim değilmi? bulantım yok diye üzülenler oluyor çünkü... bende de var bulantı mutfağa hiç giremiyorum sanki hep böyle kalcakmışım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…