Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
canım cok sevindım yaaaa çok güzel bi duydu gerçekten cok özel ilk tanışma gibi bi sey sanki burdayım ben bakın bu da pıtpıtlarım diyo sanki Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)))

evet canım ozaman dıyosun ısde ıcımde bı canlı taşıyorum benım parçam dıye Allah sonunu hayırlı eylesın ınsallahhhhhhhhhh

Merhabalar ..bende 1.5 yıldır evlıyım eşimdede bendede sorun yok ama hamıle kalamadım bu sure ıcınde..bu ay doktra gıttım klomen ve sonrası catlatma ığnesı vuruldum ve doktorum yumurtalarımın %80 ının kendılığınden catladığını kalan 5 20 lık oranın ıse bu iğneyle catlıcanı soyledı yanı 5100 hepsı catladı ama sızce hamıle kalabılme ıhtımalım var mı tesekur ederım sımdıden

benım arkadaşımda o pko sorunu vardı adet zamnı hap kullandı adetının 6gunu doktor ıgne yapdı sonra su günlerde gun aşırı ılıskıe gır dedı ve tuttu bugun 40 günlük oglu var

bende aranıza katılmak istiyorum
haziran ayı itibariyle korunmayı bırakıcaz
çok beklemeyiz inşallah en hayırlı zamanda olur
tüm hamilelere hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinamin.

canım cınsıyet bellı oldumu

canım 12. haftada erkeğe benziyo dedi dr ama salı günü cinsiyeti kesin olarak öğrenicem inşallah randevum var zaten sağlıklı olsun eli ayağı düz olsun da ne olursa olsun darısı da bekleyenlere olsun inşaallah..... rabbim çok bekletmesin....

Son düzenleme:

inşallah hiç bekletmeden gelir çıtır çerezin canım

kızlar gözümden kaçan hamileler yoktur umarım

Son düzenleme:
tatlım gözün aydın bu arada pıt pıtları duymuşsun

tesekkur ederım canım evet duyduk cok sukur.bebişin için tabıkı en onemlısı saglıklı sıhatlı olsun ama ınsan merak edıyo ısde ben sadece kendım ıcın degıl arkadaslarımdan hamıle kalanlar olurdu hemen hayal kuarardım acaba kız annesımı erkek annesimi mı dıye. bu arada beıde eklemıssın lısteye tesekkur ederım öpdum

amın canım tez zamanda senınde bebıs haberını alırız bu arada sızın duugn tarıhınden 10 gun once evlenmıısz bızde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…