- Konu Sahibi perakedisi
-
- #3.201
Merhaba arkadaşlar öncelikle tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Pera kedisi canim çoook Teşekkürler uzun süredir siteye giremedim beni silmemissin. Son batim 29 ocakti canim şu anda 9 haftalik hamileyim bulantı ve mide sorunlarım hiç bir işe el atmama izin vermiyor o nedenle buraya gelip güzel haberimi de veremedim.hepinize sevgiler arkadaşlar yazılanları okudum da çoook özlemişim burayı. .
Merhaba arkadaşlar öncelikle tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Pera kedisi canim çoook Teşekkürler uzun süredir siteye giremedim beni silmemissin. Son batim 29 ocakti canim şu anda 9 haftalik hamileyim bulantı ve mide sorunlarım hiç bir işe el atmama izin vermiyor o nedenle buraya gelip güzel haberimi de veremedim.hepinize sevgiler arkadaşlar yazılanları okudum da çoook özlemişim burayı. .
merhaba arkkadaşlar bende uzun zamandır girmiyorum çünkü iş ve evden vakit kalmıyor bende 8 haftalık gebeyim su yazılarınızın altında gözüken gebelikle ilgili bilgileri nasıl yaptınız bende istiyorum :)
gunaydın herkeseeeeeeeeeeeee
gunaydın herkeseeeeeeeeeeeee
Herkese çok teşekkürler dilerim Rabbim isteyen herkese nasip etsin Sağol pera kedisi hamislik nasıl gidiyor benim aşırı bulantim mide yanmam var
infertilite tedavisi için erken 1 seneyi doldurmanız gerekiyor.bence en yakın zamanda kadın doğum uzmanına gidip muayene olun birde düzenli adetleriniz varsa ovülasyon(yumurtlama)günlerini takip edin.Yakın zamanda gebe kalmanız dileğiyle
Kızlar listede bende varım.
Ve artık hamişim bugün kan testi yaptırdım. Bat 5 gün geçmişti.
979,8 çıktı.
Darısı sizlerin başına. dualarım sizlerle arkadaşlar. Bizi bizden başka kimse anlamaz biliyorum.
Kimse umudunu kaybetmesin.
Burcu canım hamileymissin. Tebrik ederim canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Uzun zamandır girmiyordum kulübe yeni gördüm çok sevindim.
kahoku,polyanna ve burcu hayal tebrik ederim.Benim BAT larım 5 ve 29 mart olmak üzere gerçekleşti.Artık ümit etmeyi falan bıraktım.Şu an yeni bir kür deniyorum.Herşey ALLAH'tan.Yeni BAT ım yaklaşık 23 Nisan gibi(
Kızlar listede bende varım.
Ve artık hamişim bugün kan testi yaptırdım. Bat 5 gün geçmişti.
979,8 çıktı.
Darısı sizlerin başına. dualarım sizlerle arkadaşlar. Bizi bizden başka kimse anlamaz biliyorum.
Kimse umudunu kaybetmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?