Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar öncelikle tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Pera kedisi canim çoook Teşekkürler uzun süredir siteye giremedim beni silmemissin. Son batim 29 ocakti canim şu anda 9 haftalik hamileyim bulantı ve mide sorunlarım hiç bir işe el atmama izin vermiyor o nedenle buraya gelip güzel haberimi de veremedim. hepinize sevgiler arkadaşlar yazılanları okudum da çoook özlemişim burayı. .

tebrik ederim çok sevidim Allah tamamına erdirsin ve isteyen herkese nasip etsin dilerim :)

merhaba arkkadaşlar bende uzun zamandır girmiyorum çünkü iş ve evden vakit kalmıyor bende 8 haftalık gebeyim su yazılarınızın altında gözüken gebelikle ilgili bilgileri nasıl yaptınız bende istiyorum :)

Gözünüzaydın kızlar...
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh darısıda benim gibi bekleyen herkese inşallah :)
Hayırlısı olsun canlar :)

evet kimseyi silmedim...:) çünkü sene sonunda bakalım hepsi hamile kalmış mı diye bakıcam çoğaldıkça seviniyorum canlarım umarım,,, inşallahhhhhh yıl sonunda listede hamiş kalmayan kalmaz listeyi de yakında güncelleyeceğim... hamişleri çoğaltacağım yani... nüfusumuz arttı epeyce maşallahhhhhhh

Herkese çok teşekkürler dilerim Rabbim isteyen herkese nasip etsin Sağol pera kedisi hamislik nasıl gidiyor benim aşırı bulantim mide yanmam var

kahoku,polyanna ve burcu hayal tebrik ederim.Benim BAT larım 5 ve 29 mart olmak üzere gerçekleşti.Artık ümit etmeyi falan bıraktım.Şu an yeni bir kür deniyorum.Herşey ALLAH'tan.Yeni BAT ım yaklaşık 23 Nisan gibi(

yeni hamileleri tebrik ediyorum.
Allah tamamına erdirsin inşallah
bizler içinde dua edin olurmu.

bende bu cuma gününü bekliyorum sabırsızlıkla
hiç bir belirtim yok. göğsüm şiş sadece
birde sivilcelenme oldu.
bu ayda olmadı galiba bir ayda boyle
husranlikla sonuclanacak.

Herkese çok teşekkürler dilerim Rabbim isteyen herkese nasip etsin Sağol pera kedisi hamislik nasıl gidiyor benim aşırı bulantim mide yanmam var

amin canım bende de mide yanması ve reflü başladı 2 kez mide şurubu içtim... onun haricinde hafif kasılmalarım da var yarın dra sorucam bakalım.. senin bulantıların ilk haftalarda normal tatlım 3 ayı doldur geçecek inşallah..

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım rabbim herkesin gönlüne göre versin tez zamanda bebeklerine kavuştursun inşallah. bende 11 aydır bebek istiyorum ama malesef olmadı henüz 3-4 ay kadar önce kontrole gittim kan testi, ultrason, eşime sperm testi yapıldı ama doktor sizde hiçbir sıkıntı yok bebeğiniz olur dedi içim çok rahatlamıştı ama artık bir sene oluyor iyice panik olmaya başladım.birde eylül ayında adetim geçikti sağlık ocağında kan testi yaptırdım hcg 10 çıktı ordaki doktor bebeğin çok küçük o yüzden bu kadar az çıktı ama hamilesin dedi ama ben kendimi hiç hamile gibi hissetmemiştim ve ertesi gün adet oldum tekrarda doktora gitmemiştim şimdi tekrar doktora gitmek istiyorum sizce nereden başlamalıyım tekrar bir kadın doğumcuyamı yoksa direk infertilite bölümüne mi gitmeliyim süreç nasıl ilerliyor lütfen konu hakkındaki bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız ?

infertilite tedavisi için erken 1 seneyi doldurmanız gerekiyor.bence en yakın zamanda kadın doğum uzmanına gidip muayene olun birde düzenli adetleriniz varsa ovülasyon(yumurtlama)günlerini takip edin.Yakın zamanda gebe kalmanız dileğiyle

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim adetleri düzenli ovülasyon günlerimi takip ediyorum bir ara ovülasyon testide kullanmıştım ama kısmet olmadı bugüne kadar hamile kalmak siz hamilesiniz sanırım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ...

Kızlar listede bende varım.

Ve artık hamişim bugün kan testi yaptırdım. Bat 5 gün geçmişti.

979,8 çıktı.

Darısı sizlerin başına. dualarım sizlerle arkadaşlar. Bizi bizden başka kimse anlamaz biliyorum.

Kimse umudunu kaybetmesin.

tebriklerrr Allah tamamına erdirsin dilerim darısı tim bebiş isteyenlerin başına :))

Burcu canım hamileymissin. Tebrik ederim canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Uzun zamandır girmiyordum kulübe yeni gördüm çok sevindim.

teşekkur edeım canlarrr cok saolun RABBIM TEZ ZAMANDA ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN DUALARIMA DEVAM EDYORUM KIZLAR BIRAKMADIM

çok tebrik ederim inci cim
allah tamamına erdirsin.
rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirip
evladını kucağına alısın inşallah.

kızlar benim bugün adet günüm
daha olmadım. ümitlenmek de istemiyorum
ama genede içimde bir şey acabamı diyor.
benim içinde dua edermisiniz inşallah
gelmez kırmızılarda hamileyimdir.
düşünmek bile beni çok heyecanladırıyor.
kalbim pır pır ediyor şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…